Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як зварити пиво?

Як зварити пиво?

5-07-2015, 18:09
731
Як зварити пиво?
На полицях магазинів представлений величезний вибір пива різних видів. А ми вам зараз розповімо, як зварити пиво в домашніх умовах.

Як зварити домашнє пиво - рецепт


Інгредієнти:

  • вода – 2 відра;

  • солод ячмінний – 05 відра;

  • дріжджі – 1 склянка;

  • хміль – 6 склянок;

  • сіль – 1 ч. ложка;

  • патока – 1 стакан.


  • Приготування
    У бочку вливаємо холодну воду, всипаємо ячмінний солод і розмішуємо.Залишаємо на ніч. Ранок переливаємо у велику каструлю, додаємо сіль, перемішуємо і даємо масі закипіти, потім зменшуємо вогонь і кип'ятимо близько 2 годин. Після цього всипаємо хміль і варимо ще хвилин 20. Отриманий відвар проціджуємо, переливаємо в бочку і даємо охолонути. Потім додаємо дріжджі і патоку, добре розмішуємо і залишаємо на добу. Після цього розливаємо пиво по бутлях і на добу залишаємо їх відкритими. Після цього закриваємо їх і ще через 24 години можна буде дегустувати.

    Як зварити пиво вдома?


    Інгредієнти:

  • вода – 20 л;

  • мед – 4 кг;

  • дріжджі – 100 г;

  • хміль – 50 р.


  • Приготування
    В підходящу ємність вливаємо воду, розводимо в ній мед і додаємо хміль. Ставимо ємність на вогонь і кип'ятимо 1 годину. Отриманий відвар проціджують, потім закладаємо дріжджі і переливаємо в бродильний чан. Даємо постояти 6 днів при кімнатній температурі з відкритим отвором. Після цього чан закорковуємо і дня на 3 залишаємо в холодному місці. Потім розливаємо пиво по пляшках, закрити і зберігати в прохолодному місці.

    Як зварити домашнє пиво?


    Інгредієнти:

  • кип'ячена вода – 9 л;

  • імбир – 50 г;

  • цукор – 1 кг;

  • вино – 150 мл;

  • дріжджі – 30 р.


  • Приготування
    Товчений імбир з'єднуємо з вином і цукром. Поміщаємо отриману суміш в ємність і вливаємо гарячу воду. Після того, як маса охолоне до 30°С, додаємо дріжджі і залишаємо бродити дня на 3. По закінченню цього часу проціджуємо через марлю і розливаємо по пляшках і укупориваем. Зберігаємо в прохолодному місці.

    Як зварити пиво в мультиварці?


    Інгредієнти:

  • солод ячмінний – 500 г;

  • вода – 3 л;

  • мед – 100 г;

  • дріжджі – 25 г;

  • хміль – 50 г;

  • сіль – 05 ч. ложки.
  • Як зварити пиво?


    Приготування
    Ячмінний солод змішуємо з холодною водою і ставимо на ніч у тепле місце. Вранці перелити масу в каструлю мультиварки, додаємо сіль і включаємо програму «Випічка». Як тільки суміш закипить, натискаємо кнопку «Вимкнути» і вибираємо «Тушкування» на 2 години. Періодично потрібно відкривати кришку мультиварки і перемішувати вміст каструлі. По закінченню цього часу додаємо хміль і готуємо ще 20 хвилин в тій же програмі. Тепер сусло проціджують, даємо йому охолонути, додаємо дріжджі, мед і залишаємо годин на 8-9. Після цього пиво проціджуємо, розливаємо по пляшках, закриваємо кришками і ставимо в холодне місце. Годин через 12 воно буде готове.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Монастирський збитень
    Монастирський збитень
    У давні часи збитень вважався зігріваючим напоєм. Його варили різними способами з додаванням трав'яних зборів. До наших днів дійшла велика кількість
    Віскі в домашніх умовах
    Віскі в домашніх умовах
    Віскі - напій прийшов до нас із Заходу, давно завоював любов наших співвітчизників. На жаль, вартість цього напою зовсім не маленька, а якість не
    Імбирне пиво
    Імбирне пиво
    Приємне охолодження і розслаблення подарує вам перевірені часом напій - імбирне пиво. Рецепт справжнього "пінного" з імбиром, представлений у цій
    Приготування пива в домашніх умовах
    Приготування пива в домашніх умовах
    Домашнім пивоварінням можуть зайнятися лише справжні шанувальники пінного напою. Якщо ви вважаєте себе таким, то дерзайте - докладні рецепти описані
    Малинове вино - рецепт
    Малинове вино - рецепт
    Малинове вино, приготоване в домашніх умовах володіє ні з чим незрівняним чудовим смаком. І сьогодні ми розповімо вам декілька простих рецептів
    Житній квас
    Житній квас
    Квас - улюблений напій багатьох людей, особливо в літній час. Існує досить багато його видів: медові, фруктові, ягідні, хлібні. Але найбільш