Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Вишнева наливка

Вишнева наливка

5-07-2015, 18:05
752
Вишнева наливка
З вишень у сезон можна зробити безліч запасів. У цій статті ми розповімо, як в домашніх умовах приготувати ароматну вишневу наливку , яка зігріє вас холодним зимовим вечором.

Вишнева наливка в домашніх умовах


Інгредієнти:

  • горілка – 25 л;

  • стигла вишня – 3 кг;

  • вода – 25 л;

  • цукровий пісок – 05 кг.


  • Приготування
    Стиглі ягоди моєму, перебираємо, видаляючи зіпсовані вишеньки. Потім засипаємо їх у 3-х літрові банки «по плечі». Горілкою заливаємо вишню. Рівень рідини повинен бути на 25 см вище рівня ягід. Прибираємо банки на 2 тижні. При цьому неважливо, де вони будуть стояти – можна і поставити в льох, а можна і залишити в кімнаті. Після цього проціджуємо ягоди через друшляк, а рідину зливаємо знову в банки. Ось тепер прибираємо їх обов'язково в холодне місце.
    А ягоди розкладаємо знову по банкам і засипаємо цукром. Також залишаємо їх на 2 тижні. Після закінчення даного часу зливаємо ту рідину, яка знову виділилася, і змішуємо її з тією, яку прибрали в льох. Отриманий напій знову ставимо в прохолодне місце і «творимо» далі.
    Отже, заливаємо ягоди в банках водою. Тільки брати потрібно або джерельну, або колодязну воду, але ніяк не водопровідну. Прибираємо їх також на 2 тижні в льох, не забуваючи при цьому їх періодично перевертати. Після закінчення зазначеного часу рідину зливаємо і змішуємо її з тими запасами, які були приготовані раніше. Все, тепер, нарешті, вишнева наливка на горілці готова!

    Вишнева наливка без горілки


    Інгредієнти:

  • вишня – 2 кг;

  • вода – 1 склянка;

  • цукор – 800 р.


  • Приготування
    Вимиті ягоди вишні поміщаємо в 3-х літрову банку, пересипаючи цукром. Вливаємо воду. Зверніть увагу, що банки повинні бути наповнені не до самого краю, так як при бродінні вишня буде підніматися. Тепер за допомогою качалки розминаємо ягоди. Потім нанизуємо на банку медичну рукавичку і на шийці закріплюємо її за допомогою гумки. А в одному місці на рукавичці робимо прокол тонкою голкою. Ставимо банку в тепле місце. Поступово вишня почне бродити, а рукавичка відповідно буде наповнюватися повітрям. Готовність наливки визначимо за поведінкою рукавички. Як тільки вона опаде, продукт готовий.
    Вишнева наливка
    Але щоб бути повністю впевненими, краще перевірити ще раз: надіти на банку нову рукавичку. І от якщо вона наповнюватися повітрям вже не буде, значить, бродильний процес дійсно завершений. Тепер наливочку проціджуємо через 2 шари марлі і залишаємо дня на 2. Потім проціджуємо ще раз, і тепер уже розливаємо по пляшках.

    Наливка з вишневого варення


    Інгредієнти:

  • вишневе варення – 500 г;

  • горілка – 13 л.


  • Приготування
    Варення викладаємо в 2-х літрову банку і заливаємо горілкою. В темному місці витримуємо 15 днів. Отриману наливочку обережно зливаємо, фільтруємо, розливаємо по бутлях і зберігаємо в прохолодному темному місці.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Наливка з аличі
    Наливка з аличі
    З аличі можна зварити і варення, і узвар. А ще з неї можна приготувати смачну ароматну наливку. Напій виходить з тонким ніжним смаком, якщо дотримати
    Вишнева наливка на горілці
    Вишнева наливка на горілці
    Сьогодні ми розповімо вам про те, як робиться наливка з вишень. Слід зазначити, що це - ідеальний алкогольний напій для святкового столу. Однак
    Як зробити вишневу наливку?
    Як зробити вишневу наливку?
    Наливка - алкогольний напій, який обожнюють багато пані. Її готують з використанням різноманітних ягід і фруктів. І сьогодні ми розповімо, як зробити
    Наливка з варення
    Наливка з варення
    Наливка - смачний алкогольний напій, улюблений багатьма дамами. Його готують із різноманітних ягід і фруктів, а також з залишків варення. Ось про
    Наливка з сливи
    Наливка з сливи
    Наливка - це смачний алкогольний домашній напій, який роблять з ягід, фруктів, варення і джемів. І сьогодні ми вам розповімо, як зробити чудову
    Наливка з ожини
    Наливка з ожини
    Наливка з ожини - смачний і приємний алкогольний напій, має насичений янтарний відтінок. І сьогодні ми підкажемо вам кілька простих рецептів