Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Сік із селери

Сік із селери

5-07-2015, 17:53
1 044
Сік із селери
Аромат і смак соковитих стебел селери любимо далеко не всім, але якщо ви дбаєте про своє здоров'я і бадьорому самопочуття, то спробуйте втілити кілька рецептів соків із селери з різними добавками, які допоможуть згладити різкий присмак овоча і зробити корисне - смачним.

Сік із селери і огірка


Інгредієнти:

  • листя салату романо - 5 шт.;

  • листя капусти кале - 5 шт.;

  • великий огірок;

  • жменя листя петрушки;

  • стебла селери - 3 шт.;

  • зелений виноград - 85 р.


  • Приготування
    Грубо нарізаємо листя романо і кале, а разом з ними огірок, селеру і петрушку. Пропускаємо овочі та зелень через соковижималку разом зі стиглими ягодами винограду. Отриманий сік зберіганню не підлягає і рекомендується до вживання відразу ж після приготування.

    Сік груші і яблука з селерою


    Інгредієнти:

  • листя салату - 1 ст.;

  • солодке яблуко - 50 г;

  • солодка груша - 50 г;

  • стебла селери - 4 шт.;

  • великий лимон - 1 шт.


  • Приготування
    Перед тим, як зробити сік із селери, яблука з грушами очистіть від серцевини, а лимон – від білої шкірки і цедри. Пропустіть підготовлені інгредієнти разом з салатом і селерою через соковижималку. Сік можна зберігати в герметичному контейнері не більш 3 днів після приготування.

    Сік із селери з морквою


    Інгредієнти:

  • пучок стебел селери;

  • морква - 220 г;

  • солодкий перець - 250 г;

  • томати - 160 г;

  • гострий перець - за смаком;

  • сік лимона - 35 мл


  • Приготування
    Очистіть овочі від шкірки, якщо в цьому є необхідність, в іншому випадку ретельно вимийте їх і наріжте великими довільними шматками. Очистіть солодкий перець від насіння і пропустіть його через соковижималку разом з підготовленими овочами. Змішайте готовий сік з лимонним фрешем.
    Свіжовичавлений сік із селери з овочами можна доповнити дрібкою солі, а можна використовувати в якості бази для коктейлів з міцним алкоголем.

    Сік селери – рецепт


    Інгредієнти:

  • морква - 650 г;

  • яблука - 450 г;
  • Сік із селери

  • селера (стебла) - 85 м;

  • корінь імбиру - шматочок 2-3 см;

  • лимонний фреш - 15 мл


  • Приготування
    Промивши морква, крупно наріжте її, і яблука з селерою. Пропустіть плоди через соковижималку разом з коренем імбиру, а в готовий напій влийте лимонний фреш, він не дасть соку потемніти. Якщо у вас немає соковижималки, то замінити її можна звичайним блендером: збийте інгредієнти на високій швидкості, перекладіть пюре на марлевий відріз і відіжміть що є сили.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Смузі із селери
    Смузі із селери
    Овочеві смузі користуються великою популярністю серед любителів здорового харчування. Існує досить багато рецептів смузі із селери з різними
    Салат з кореневої селери
    Салат з кореневої селери
    Кореневий селера - джерело вітамінів і корисних речовин. Але, погодьтеся, ми рідко бачимо на нашому столі. Насправді, з селери можна готувати чудові
    Салат з коренем селери
    Салат з коренем селери
    Салати з кореня селери по праву вважаються дієтичними стравами, так як у великих кількостях містять клітковину, рослинний білок, і мають низьку
    Салат із селери з яблуком
    Салат із селери з яблуком
    Селера корисне і дивне рослина, що містить багато вітамінів і мінералів. Він входить до складу різних дієт, так як добре виводить шлаки і токсини з
    Салат із стебел селери
    Салат із стебел селери
    Селера - продукт надзвичайно корисний і до того ж низькокалорійний. Він має негативну калорійність, адже при його переробці організм більше енергії
    Овочеві смузі
    Овочеві смузі
    Овочеве смузі - це смачний і корисний напій, який додасть вам сил на початку трудового дня. А зробити його нескладно, достатньо мати під рукою