Компот з фейхоа

Компот з фейхоа на зиму
Інгредієнти:
Приготування
Стиглі плоди моєму в прохолодній воді. Вимиту трьох літрову банку стерилізуємо 15 хвилин. Цукор заливаємо водою і даємо закипіти. У киплячий сироп засипаємо фейхоа, даємо закипіти і бланшируем 7 хвилин. Після додаємо лимонну кислоту, перемішуємо. У стерилізовану банку викладаємо плоди, заливаємо сиропом, накриваємо кришкою (даємо постояти 5 хвилин). Закручуємо банку, перевертаємо догори ногами і тримаємо так 5 хвилин, закутуємо банку і залишаємо так на добу. Корисний та смачний компот з фейхоа готовий!
Простий рецепт компоту з фейхоа на зиму
Інгредієнти:
Приготування
Фейхоа моєму обрізаємо кінчики і викладаємо в попередньо простерилізовані банки, (плоди повинні зайняти 1/3 банки), заливаємо окропом і залишаємо воду в банках на одну годину. Після воду знову виливаємо в каструлю, засипаємо цукор і варимо 35 хвилин. В кінці додаємо лимонну кислоту. Заливаємо отриманим сиропом наші плоди, закручуємо банки кришками, перевертаємо їх, накриваємо кришкою і залишаємо на 24 години. Напій готовий.
Компот з фейхоа і яблук
Інгредієнти:
Приготування
Обрізаємо кінчики фейхоа, нарізаємо скибочками, яблука нарізаємо точно також. Заливаємо наші фрукти водою з цукром, чекаємо, поки закиплять, і варимо 15 хвилин. Такий компот можна пити і холодним і гарячим в обох варіантах він дуже смачний.
Компот з фейхоа, яблук і обліпихи

Приготування
Моєму фрукти, з яблук витягаємо серцевинки і розрізаємо їх на шматочки у фейхоа обрізаємо кінчики. Висипаємо інгредієнти в каструлю, заливаємо водою, ставимо на вогонь і даємо закипіти. Коли вода закипіла, додаємо цукровий пісок і проварюємо ще 10 хвилин. Вимикаємо вогонь, даємо настоятися 2 години. Смачненький напій готовий охолоджуємо і насолоджуємося.
Рекомендуємо добрі рецепти

Варення з фейхоа
Фейхоа - це соковиті м'ясисті ягоди темно-зеленого кольору. За смаком одночасно нагадують ківі, суницю і ананас. З них готують компоти, джеми,

Компот із слив і яблук
Компоти з ягід і фруктів, свіжих або заморожених - виходять смачними і насиченими. Способів їх варіння досить багато. Ми сьогодні з вами поговоримо