Анісовий лікер
Приємно іноді посидіти за чаркою і ніжного солодкого лікеру. Багато хто звик до лікерів з фруктів, ягід. Але і просто з спецій виходить прекрасний смак напою. Така спеція, як аніс чудово поєднується зі спиртними напоями, а лікер з цієї прянощі володіє розслаблюючим властивістю. Ми розповімо вам, як приготувати анісовий лікер будинку. Для цього не потрібно багато зусиль, просто трішечки терпіння.
Інгредієнти:
аніс - 40 г;
коріандр - 5 шт.;
кориця - 1 шт.;
цукор - 04 кг;
вода - 05 л;
спирт - 1 л.
Приготування
Для приготування анісового лікеру потрібно взяти пляшку, обов'язково з вузьким горлом. Укладаємо на дно спеції і заливаємо спиртом. Наполягати потрібно два місяці. Потім готуємо з води і цукру солодкий сироп і додаємо до настою. Наполягаємо тиждень, при цьому кожні два дні обов'язково потрібно все перемішувати. Після закінчення цього терміну лікер фільтруємо і розливаємо по тарам для подачі. Важливо, щоб тара була закупориваемая.
Так само є більш швидкий спосіб приготування анісового лікеру.
Інгредієнти:
насіння анісу - 200 г;
вода - 2 л;
горілка - 5 л;
цукровий сироп - 4 ст.
Приготування
Анісове насіння потрібно як слід розмолоти в ступці, засипати в ємність і залити горілкою. Наполягаємо горілку в темному місці два тижні. Потім настоянку заливаємо в перегінний апарат і додаємо кип'ячену воду. Переганяємо горілчану суміш так, щоб у підсумку вийшло близько двох з половиною літрів анісового спирту. Цукровий сироп повинен бути густою. Вливаємо його в спирт, перемішуємо і розливаємо по герметично закривається пляшках.
Інгредієнти:
аніс - 100 г;
квіти бузини чорної - 25 г;
спирт - 07 л;
цукор - 400 гр;
вода - 250 мл
Приготування
Анісовий лікер, який по-іншому називається самбука, в домашніх умовах готується дуже просто. Спеції заливаємо спиртом і наполягаємо в темряві близько тижня, але можна і менше. Далі готуємо сироп з цукру: розчиняємо цукор в киплячій воді і не забуваємо кілька разів знімати образовивающуюся пінку. У настояний спирт необхідно влити охолоджений сироп і отриману суміш продистиллировать. Перші 50-70 мл рідини обов'язково виливаємо! Проганяємо до отримання 700 мл рідини - не більше, не менше. Якщо будете ще додавати - це дуже зіпсує смак, так що скупитися не варто. Далі переливаємо анісовий лікер в пляшку і залишаємо на добу. Тільки потім фільтруємо і залишаємо настоюватися ще тиждень.
Шукайте цікаві рецепти лікерів для вечірки, тоді рекомендуємо зробити в домашніх умовах лікер «Амаретто» або «Бейліз» , які неодмінно сподобаються вашим друзям.
Лікер з анісу
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування анісового лікеру потрібно взяти пляшку, обов'язково з вузьким горлом. Укладаємо на дно спеції і заливаємо спиртом. Наполягати потрібно два місяці. Потім готуємо з води і цукру солодкий сироп і додаємо до настою. Наполягаємо тиждень, при цьому кожні два дні обов'язково потрібно все перемішувати. Після закінчення цього терміну лікер фільтруємо і розливаємо по тарам для подачі. Важливо, щоб тара була закупориваемая.
Так само є більш швидкий спосіб приготування анісового лікеру.
Рецепт анісового лікеру
Інгредієнти:
Приготування
Анісове насіння потрібно як слід розмолоти в ступці, засипати в ємність і залити горілкою. Наполягаємо горілку в темному місці два тижні. Потім настоянку заливаємо в перегінний апарат і додаємо кип'ячену воду. Переганяємо горілчану суміш так, щоб у підсумку вийшло близько двох з половиною літрів анісового спирту. Цукровий сироп повинен бути густою. Вливаємо його в спирт, перемішуємо і розливаємо по герметично закривається пляшках.
Анісовий лікер "Самбука"
Інгредієнти:
Приготування
Анісовий лікер, який по-іншому називається самбука, в домашніх умовах готується дуже просто. Спеції заливаємо спиртом і наполягаємо в темряві близько тижня, але можна і менше. Далі готуємо сироп з цукру: розчиняємо цукор в киплячій воді і не забуваємо кілька разів знімати образовивающуюся пінку. У настояний спирт необхідно влити охолоджений сироп і отриману суміш продистиллировать. Перші 50-70 мл рідини обов'язково виливаємо! Проганяємо до отримання 700 мл рідини - не більше, не менше. Якщо будете ще додавати - це дуже зіпсує смак, так що скупитися не варто. Далі переливаємо анісовий лікер в пляшку і залишаємо на добу. Тільки потім фільтруємо і залишаємо настоюватися ще тиждень.
Шукайте цікаві рецепти лікерів для вечірки, тоді рекомендуємо зробити в домашніх умовах лікер «Амаретто» або «Бейліз» , які неодмінно сподобаються вашим друзям.
Рекомендуємо добрі рецепти
Абрикосовий лікер
Домашній абрикосовий лікер - безпечний і натуральний продукт, який можна вживати не тільки в чистому вигляді, але і додавати у коктейлі або
М'ятний лікер
М'ятний лікер - це міцний алкогольний напій, який неодмінно припаде до смаку, як жінкам, так і чоловікам. Давайте розберемося, як його приготувати в
Лікер з чорної смородини
Чорна смородина є досить корисною ягодою, в якій міститься велика кількість вітаміну С. В кулінарії вона застосовується досить широко: варення,
Лимонний лікер
Лимонний лікер - це італійський спиртний напій, який відомий у багатьох країнах. Його можна вживати в чистому вигляді або використовувати для
Яблучний лікер в домашніх умовах
Яблучний лікер - це алкогольний напій, зроблений з яблучного соку. Його можна пити як у чистому вигляді, так і використовувати для створення
Шоколадний лікер в домашніх умовах
Шоколадний лікер - це прекрасна основа для смачних десертів і дивовижних коктейлів. Але його можна вживати в чистому вигляді, додавши кілька кубиків