Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Смузі - рецепт

Смузі - рецепт

13-03-2015, 11:32
1 071
Смузі - рецепт
Своєю появою смузі зобов'язаний людям, божевільним на здоровому способі життя. Так як основним інгредієнтом цього напою є свіжі ягоди або фрукти, то цінність смузі говорить сама за себе. Люди, які активно займаються спортом і навіть, ті, хто зайнятий важкою фізичною працею, знайдуть для себе потужний заряд бадьорості та енергії, варто їм тільки випити склянку цього напою. Іноді смузі виходить настільки густим через включаються в рецепт фруктів, що його доводиться їсти ложечкою.

З того моменту, як спорт і здорове харчування щільно увійшли в наше життя, смузі займає важливе місце в раціоні не тільки спортсменів, але і студентів, школярів, так і будь-якого іншого офісного працівника. Побалувати себе корисним напоєм ви можете в багатьох супермаркетах і кафе, але смузі, приготований в домашніх умовах завжди буде відрізнятися тільки вашим власним вибором улюблених інгредієнтів і вашим неповторним смаком.

На сніданок або полуденок, або на дружній вечірці - смузі завжди буде до місця, а вже в меню дитячого свята напій пропишеться «на постійно».

Як зробити смузі?


Приготувати смузі дуже просто: у блендері змішуєте улюблені фрукти, молоко чи молочний напій, мед, горіхи, шоколад, соки або трав'яний чай, додайте сироп або спеції. Практично у всіх рецептах використовується лід, тим самим смузі чудово освіжить вас в літню спеку. Для вегетаріанців напій можна приготувати без молока, вранці додавайте більше фруктів, а ввечері включіть в рецепт пророщені насіння пшениці.

Яблучний смузі


Якщо вам або вашій дитині набридло гризти яблука на полуденок, приготуйте смузі з яблук - ніжний і смачний напій, до того ж анітрохи не втрачає корисних властивостей. Безсумнівним плюсом смузі є те, що використовувати можна весь фрукт цілком, не зрізуючи шкірки.

Інгредієнти:


  • яблуко - 1 шт.;

  • кефір - 1 склянка;

  • кориця - за смаком;

  • ваніль - за смаком;

  • лід - 2 кубики.



  • Приготування
    У блендер наливаємо кефір, додаємо корицю, ваніль, очищене і нарізане яблуко. Збиваємо близько 2-х хвилин, наливаємо у високу склянку.

    Крім яблук, у рецепт ви можете включити малину, суницю, ожину, апельсин, манго або персик, тоді у вас вийде неповторний фруктовий смузі. Можете брати кілька інгредієнтів, в залежності від сезону і ваших уподобань. Смузі з фруктів - прекрасний сніданок на вашому столі, який з нетерпінням будуть чекати як діти, так і дорослі домочадці. Дайте вашої фантазії розгулятися і вигадуйте різні варіації корисного напою.

    Полунично-йогуртовий смузі


    Влітку, коли на дачі встигає полуниця, так і хочеться вранці прокинутися і порадувати себе приємно освіжаючий і заряджаючим свіжістю й бадьорістю полуничним напоєм. Вранці - полунично-йогуртовий смузі, увечері - полунична маска і вас після відпустки, проведеного на дачі, не дізнається ніхто.

    Інгредієнти:

  • йогурт - 150 мл;

  • полуниця - 200 г;

  • молоко - 250 мл;

  • лід - 2 кубики.
  • Смузі - рецепт



    Приготування

    Полуницю промийте, залийте молоком і збийте в блендері до отримання однорідної консистенції. Потім додайте йогурт і ще раз збийте. Йогурт можете взяти як полуничний, так і будь-який інший.

    Шоколадний смузі


    Ті, хто не дотримуються дієти і хочуть смачного і красивого життя можуть побалувати себе шоколадним смузі. До речі, цей напій припаде до смаку і вашим дітям, вони ще й добавки будуть просити. Для приготування шоколадного смузі включіть в рецепт крім молока і фруктів кави і натертий шоколад, приправте кардамоном і корицею і повірте, що наступного разу замість ранкової чашечки кави ви потягнетеся до блендеру, щоб насолодитися шоколадним смузі.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Фруктовий смузі
    Фруктовий смузі
    Смузі - це смачний і корисний напій, який готується з допомогою блендера з овочів, ягід і фруктів. Ось про останньому варіанті приготування смузі ми
    Смузі з смородини
    Смузі з смородини
    У смородині міститься велика кількість вітаміну С, що набагато більше, ніж у цитрусових. І зараз ми вам розповімо, як зробити корисний і смачний
    Смузі з ківі
    Смузі з ківі
    Смузі - це смачний і корисний коктейль, який зарядить бадьорістю і енергією. Його можна робити з різних ягід і фруктів, і зараз ми вам розповімо, як
    Малиновий смузі - рецепт
    Малиновий смузі - рецепт
    Смузі - це корисний напій, що бадьорить, який роблять із свіжих ягід та фруктів. І зараз ми з вами поділимося простими і цікавими рецептами
    Овочеві смузі
    Овочеві смузі
    Овочеве смузі - це смачний і корисний напій, який додасть вам сил на початку трудового дня. А зробити його нескладно, достатньо мати під рукою
    Як приготувати смузі?
    Як приготувати смузі?
    Смузі - відмінний напій для любителів здорового сніданку або перекусу, а також для тих, хто сидить на дієті або просто стежить за фігурою. Смузі дуже