Гоголь-моголь - рецепт

Гоголь-моголь зазвичай радять пити, коли пропадає голос, чи болить горло. Складається цей лікувальний чудо засіб із звичайних збитих з цукром жовтків. Він допомагає не тільки при відновлення голосових зв'язок, але навіть при ангіні і лікування сильного кашлю. А як же готувати гоголь-моголь, щоб він був не тільки ліками, але і смачним десертом?
Давайте розглянемо з вами, як робиться гоголь-моголь!
Алкогольний гоголь-моголь
Так-так, вам не почулося, саме алкогольний! Цей напій дуже поширений у багатьох закладах. Але більше найбільше його люблять, звичайно ж, жінки, тому що він виходить дуже солодким і нудотним. Як же зробити алкогольний гоголь-моголь прямо у себе вдома?
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування гоголь-моголя, беремо яйця і відокремлюємо білки від жовтків. Жовтки збиваємо і поступово додаємо цукор, щоб вийшла біла піна. Продовжуючи збивати, повільно і поступово вливаємо віскі, ром, молоко і половину вершків. В окремій мисці збиваємо в круту піну яєчні білки і додаємо суміш з жовтків. Додаємо вершки, цукрову пудру і збиваємо масу до загусання. Розливаємо алкогольний гоголь-моголь у високі склянки і прикрашаємо тертим мускатним горіхом і паличкою кориці.
Гоголь-моголь для дітей
Якщо раптом ваша дитина захворіла і у нього болить горло, а ліки він не любить, то на допомогу прийде рецепт дитячого лікувального гоголь-моголя.
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування дитячого гоголь-моголя беремо яйця, відокремлюємо білки від жовтків і перетираємо жовтки з цукром. Потім додаємо какао і трохи вершкового масла. Все збиваємо міксером до утворення пишної піни і виливаємо в чашку.
Класичний гоголь-моголь - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Відокремлюємо жовтки від білків. Білки прибираємо на 10 хвилин у холодильник, а жовтки додаємо сіль, цукор і гарненько збиваємо за допомогою міксера. Маса повинна збільшитися приблизно в 2 рази. Дістаємо з холодильника охолоджені білки, додаємо цукор, сіль і також збиваємо до утворення піни. Потім переливаємо гоголь-моголь в стакани, змішуючи акуратно збиті жовтки з білками, і при бажанні прикрашаємо вершками і мускатним горіхом.
Кавовий гоголь-моголь з молоком
Інгредієнти:
Приготування
Міксером збиваємо білок, а жовток розтираємо з цукром за допомогою виделки. На дно келиха наливаємо тепле молоко, потім кладемо трохи меленої кави, зверху викладаємо жовток і в центр - білок. Пити гоголь-моголь з молоком потрібно не перемішуючи.
Фруктовий гоголь-моголь
Інгредієнти:

Приготування
Розтираємо жовтки з цукром, додаємо сіль і будь-який фруктовий сік. Все добре перемішуємо, не зупиняючись. Потім додаємо холодне молоко і збиту білкову піну. Такий коктейль можна пити через соломинку.
Рекомендуємо добрі рецепти

Як робити кляр?
Ми звикли смажити в клярі і м'ясо, і рибу, і навіть кальмари, якщо такий делікатес у нас сьогодні до столу. Ось тільки часто господині використовують

Смузі - рецепт
Смузі - відмінний варіант десерту, особливо для дітей. Це і напій, і ласощі одночасно, оскільки його можна і пити, і їсти ложечкою. Порадуйте себе і

Коктейлі з коньяком
Коньяк має золотисто-янтарний колір, приємний смак, а також володіє насиченим ароматом. Його п'ють як у чистому вигляді, так і змішуючи з різними

Птифури - рецепт
Птифури - цікаві і дуже незвичайні маленькі тістечка. Їх дуже люблять і дорослі, і маленькі чада, а тому готувати їх завжди в задоволення. Як зробити

Семіфредо - рецепт
Любите морозиво? А як вам семіфредо? Це домашнє морозиво є представником італійської кухні ласощів. Хочете порадувати дітей, так і самої насолодитися

Крем для «Тірамісу»
Тірамісу - знаменитий італійський десерт, який готують з печива савоярді з прошарками ніжного крему. Ось про те, як зробити цей самий крем ми