Рецепт браги для самогону з пшениці без дріжджів, класичної з цукром або з варення, меду або гороху
Хороший рецепт браги для самогону – гарантія якісного вихідного продукту, тому зрозуміло, чому далеко не всі охоче діляться секретами її приготування. Робити основу для домашнього алкоголю насправді не складно, головне – дуже точно дотримуватися пропорції.
Сьогодні рецепти браги для самогону в домашніх умовах дають можливість не тільки вирішити проблему спиртного на свята, але і здивувати гостей продуктом оригінального смаку. Але тим, хто береться за справу вперше, необхідно взяти до уваги поради досвідчених фахівців. Головне завдання – правильно вибрати інгредієнти.
У тарі не повинно залишатися вільне місце, де буде утворюватися піна.
Жорстка вода пригальмовує бродіння, але забезпечує потрібні мінерали для дріжджів, тому очищену воду брати не варто.
Рецепт браги для самогону вимагає спиртових дріжджів, але і з іншими варіантами можливо досягти необхідного результату.
Перш, ніж ставити брагу, необхідно підібрати відповідну тару. Кожен кілограм цукру дає близько 1 літра напою. Брага з цукру і дріжджів для самогону– самий ходовий варіант, вона вважається готовою, якщо піна більше не утворюється, і відчувається запах спирту. Можна піднести запалений сірник, вона не буде гаснути.
Інгредієнти :
цукор – 6 кг;
лимонна кислота – 25 г;
вода – 18 л;
сухі дріжджі – 120 р.
Приготування
Зробити сироп. Нагріти 6 літрів води, засипати цукор, закип'ятити.
Покласти лимонну кислоту, варити 1 годину.
Перелити в тару, долити, помішуючи, решту воду.
Дріжджі розвести, настояти 40 хвилин до появи піни.
Перенести в тепле приміщення, надіти гідрозатвори. З цією роллю справляються гумові рукавички.
Брага буде бродити від 3 до 11 днів.
<iframe> </iframe>
Приготування браги для самогону в домашніх умовах - процес не складний, але вимагає уважності. Дріжджі попередньо перевіряють: розводять шматочок в теплій, солодкій воді, якщо піна з'явилася – якість хороша. Дуже популярний рецепт на солоді – будь зерні, в складі якого є крохмаль, до таких належать ячмінь, жито, овес, кукурудза.
Інгредієнти :
солод – 5 кг;
дріжджі – 50 г;
вода – 20 л.
Приготування
Зерна перемолоти, залити гарячою водою, варити, помішуючи, близько години, до однорідного стану.
Коли поверхня стане світлою, зняти з вогню.
Охолодити до 25 градусів, додати дріжджі.
Надіти гідрозатвори, прибрати в тепло.
Перемішувати раз на добу, брага для самогону буде бродити від 2 до 7 днів.
Всі ємкості для приготування повинні бути ідеально чистими, від цього залежить якість продукту. Рекомендується не тільки добре промити, але і протерти чистою тканиною банки, бутлі і тазики. Це особливо важливо, якщо використовуються нестандартні інгредієнти. Знавці радять спробувати такий варіант, як рецепт браги для самогону на горосі.
Інгредієнти :
сухі дріжджі – 50 г;
чищений горох – 2 кг;
цукор – 4 кг;
вода – 25 л.
Приготування
Горох замочити в теплій воді на 4 години.
Зварити сироп. Для цього цукор розчиняють у 6 літрах води, варять 5-7 хвилин, знімаючи піну. Остуджують.
Дріжджі розвести в солодкуватою воді, дочекатися піни.
У ємність влити горох, цукор та іншу воду, розмішати, додати дріжджі.
Надіти гумову рукавичку, тільки пальці на ній проколоти.
Брага на горосі для самогону бродить в теплі 5-6 днів.
Якщо шукати рецепти браги для самогону без запаху , то першою в списку буде – на меду. Зроблений з нього алкоголь виходить дуже м'яким, з легким медовим ароматом. Готують його різними способами: з цукром, тільки на меду, з пшеницею. Популярний бджолиний продукт згодиться будь-який, навіть старий або заграв.
Інгредієнти :
цукор – 5 кг;
вода – 35 л;
мед – 5 кг;
дріжджі сухі – 150 р.
Приготування
Мед розвести з цукром, залити водою, нагрітої до 30 градусів.
Суміш розмішати, перелити в ємність.
Додати дріжджі, дочекатися піни.
Встановити водяний затвор, прибрати в тепле темне місце.
Брага на меду для самогону бродить від 1 до 2 тижнів.
<iframe> </iframe>
Багато господарі використовують для приготування спиртного і зацукроване варення. Підійдуть будь-які ягоди, перетерті з цукром, повидло теж годиться. Самий перевірений варіант – вишні або сливи, а агрус і смородина надають присмак мигдалю. Брага з варення для самогону – пропорції, якій дуже прості, готується не клопітно.
Інгредієнти :
вода – 12 л;
варення – 3 л;
сухі дріжджі – 60 г;
цукор – 15 кг
Приготування
Для цього рецепту потрібно розвести дріжджі в солодкій воді і настояти півгодини до утворення піни.
У теплу воду покласти цукор і варення, розмішати до однорідної маси. Можна додати шматочки свіжих фруктів.
Влити розведені дріжджі, перемішати.
Надіти гідрозатвор.
Залишити в теплі на тиждень.
Рецепт браги на варення для самогону вимагає щоденного струшування рідини .
<iframe> </iframe>
Самогон, зроблений на дріжджах, відрізняється характерним запахом, тому багато умільці воліють рецепти без цього продукту. Найкращий приклад - брага з пшениці для самогону, оскільки на зерні є дикі дріжджі, які спрацьовують не гірше винних. Бродіння триває довше, але якість спиртного вище, таку брагу ще називають хлібним вином.
Інгредієнти :
зерно – 4 кг;
цукор – 4 кг;
вода – 30 л.
Приготування
Засипати в ємність 1 кг зерна, залити водою, залишити на 2 дні в темному, прохолодному місці, щоб проросла пшениця.
Додати 05 кг цукру, перемішати, залишити ще на 10 днів в теплі.
Перелити закваску, покласти інший цукор і зерно, залити підігрітою водою.
Надіти гідрозатвор, прибрати на 20 днів в тепло.
<iframe> </iframe>
Є ще один давній рецепт - брага з яблук для самогону. Брати треба тільки солодкий сорт, кислий підсолоджують цукром. Дріжджі ідеально підійдуть винні. Плоди варто класти порізаними на шматочки, без кісточок, які надають гіркоту. Напій виходить міцний, з коричневим відтінком і характерним, терпким ароматом.
Інгредієнти :
яблука – 30 кг;
вода – 20 л;
цукор – 4 кг;
дріжджі сухі – 100 р.
Приготування
Яблука очистити, порізати, скласти в бутель.
Цукор розвести водою, залити фрукти.
Додати дріжджі.
Поставити гідрозатвор, прибрати в темне місце на 10 днів.
<iframe> </iframe>
Найкращою за фортеці і аромату вважається брага з винограду для самогону без дріжджів. Свіжі ягоди дарують чудовий аромат, деякі умільці намагаються вибирати ті, які зіпсували оси, оскільки це знак високого вмісту цукру у винограді. Сорт підійде будь-який, в брагу кладуть «Ізабеллу».
Інгредієнти :
виноград – 5 кг;
цукор – 2 кг;
сухі дріжджі – 40 г;
вода – 15 л.
Приготування :
Ягоди добу потримати в морозилці, щоб виноград поділився ароматом.
Розморозити, придушити.
Цукор розчинити у воді, розвести дріжджі.
Залити виноград, гарненько розмішати.
Прибрати в тепле місце, поставивши гідрозатвор.
Через добу додати другу половину сиропу.
Збовтуючи раз на добу, витримати до 14 днів.
Рецепт такий браги для самогону вимагає, щоб її раз на добу взбалтывали.
<iframe> </iframe>
Оригінальним, але приємним смаком відрізняється рисова брага для самогону. Щоб не зіпсувати напій, настоювати його радять в дубовій бочці або навіть на дубовій трісці, щоб надати бурштиновий відтінок. Готовий продукт не можна переливати а пластикову тару, потрібна тільки скляна. Оригінальний спосіб – замість води додають пиво і мінералку.
Інгредієнти :
рис – 1 кг;
цукор – 15 кг;
пиво – 15 л;
мінералка – 6 л.
Приготування
Змішати рис і цукор, залити пивом і водою.
Перемішати, накрити, прибрати в тепле і темний куточок на 90 годин.
Профільтрувати через марлю, складену вчетверо.
Переганяти рекомендується двічі.
Як зробити брагу для самогону?
Сьогодні рецепти браги для самогону в домашніх умовах дають можливість не тільки вирішити проблему спиртного на свята, але і здивувати гостей продуктом оригінального смаку. Але тим, хто береться за справу вперше, необхідно взяти до уваги поради досвідчених фахівців. Головне завдання – правильно вибрати інгредієнти.
Рецепт браги для самогону з цукру
Перш, ніж ставити брагу, необхідно підібрати відповідну тару. Кожен кілограм цукру дає близько 1 літра напою. Брага з цукру і дріжджів для самогону– самий ходовий варіант, вона вважається готовою, якщо піна більше не утворюється, і відчувається запах спирту. Можна піднести запалений сірник, вона не буде гаснути.
Інгредієнти :
Приготування
<iframe> </iframe>
Брага із солоду для самогону
Приготування браги для самогону в домашніх умовах - процес не складний, але вимагає уважності. Дріжджі попередньо перевіряють: розводять шматочок в теплій, солодкій воді, якщо піна з'явилася – якість хороша. Дуже популярний рецепт на солоді – будь зерні, в складі якого є крохмаль, до таких належать ячмінь, жито, овес, кукурудза.
Інгредієнти :
Приготування
Брага на горосі для самогону - рецепт
Всі ємкості для приготування повинні бути ідеально чистими, від цього залежить якість продукту. Рекомендується не тільки добре промити, але і протерти чистою тканиною банки, бутлі і тазики. Це особливо важливо, якщо використовуються нестандартні інгредієнти. Знавці радять спробувати такий варіант, як рецепт браги для самогону на горосі.
Інгредієнти :
Приготування
Брага з меду для самогону пропорції
Якщо шукати рецепти браги для самогону без запаху , то першою в списку буде – на меду. Зроблений з нього алкоголь виходить дуже м'яким, з легким медовим ароматом. Готують його різними способами: з цукром, тільки на меду, з пшеницею. Популярний бджолиний продукт згодиться будь-який, навіть старий або заграв.
Інгредієнти :
Приготування
<iframe> </iframe>
Брага з варення для самогону
Багато господарі використовують для приготування спиртного і зацукроване варення. Підійдуть будь-які ягоди, перетерті з цукром, повидло теж годиться. Самий перевірений варіант – вишні або сливи, а агрус і смородина надають присмак мигдалю. Брага з варення для самогону – пропорції, якій дуже прості, готується не клопітно.
Інгредієнти :
Приготування
<iframe> </iframe>
Брага з пшениці без дріжджів для самогону
Самогон, зроблений на дріжджах, відрізняється характерним запахом, тому багато умільці воліють рецепти без цього продукту. Найкращий приклад - брага з пшениці для самогону, оскільки на зерні є дикі дріжджі, які спрацьовують не гірше винних. Бродіння триває довше, але якість спиртного вище, таку брагу ще називають хлібним вином.
Інгредієнти :
Приготування
<iframe> </iframe>
Брага з яблук для самогону - рецепт
Є ще один давній рецепт - брага з яблук для самогону. Брати треба тільки солодкий сорт, кислий підсолоджують цукром. Дріжджі ідеально підійдуть винні. Плоди варто класти порізаними на шматочки, без кісточок, які надають гіркоту. Напій виходить міцний, з коричневим відтінком і характерним, терпким ароматом.
Інгредієнти :
Приготування
<iframe> </iframe>
Брага з винограду для самогону
Найкращою за фортеці і аромату вважається брага з винограду для самогону без дріжджів. Свіжі ягоди дарують чудовий аромат, деякі умільці намагаються вибирати ті, які зіпсували оси, оскільки це знак високого вмісту цукру у винограді. Сорт підійде будь-який, в брагу кладуть «Ізабеллу».
Інгредієнти :
Приготування :
<iframe> </iframe>
Брага на рисі для самогону
Оригінальним, але приємним смаком відрізняється рисова брага для самогону. Щоб не зіпсувати напій, настоювати його радять в дубовій бочці або навіть на дубовій трісці, щоб надати бурштиновий відтінок. Готовий продукт не можна переливати а пластикову тару, потрібна тільки скляна. Оригінальний спосіб – замість води додають пиво і мінералку.
Інгредієнти :
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Брага на пшениці - рецепти для приготування самогону з дріжджами, цукром і медом
Брага на пшениці цінується за солодкий хлібний присмак. Щоб зробити такий напій, доведеться докласти зусиль, але ароматний самогон, отриманий на
Цукрова брага - кращі рецепти з дріжджів і цукру з горохом, пшеницею, солодом
Вдала цукрова брага забезпечить отримання якісного домашнього алкоголю. Характеристики самогону будуть залежати від правильності виконання технології
Брага з варення питна і для самогону рецепти зі старого, забродженого і кислого варення
Брага з варення представляє собою легкий бази для виготовлення оригінальних алкогольних напоїв. Застосовують полуничну, малинову, яблучну заготовку з
Брага з варення
Брага - алкогольний напій, відомий ще з давнини. Тоді її готували з березового або кленового соків. Давайте з вами розглянемо прості рецепти її
Самогон з варення
Самогон - це найпопулярніший алкогольний напій в нашій країні, приготований в домашніх умовах. Сьогодні ми хочемо з вами поділитися секретами
Самогон з абрикосів
Самогон з абрикосів - при його правильно приготуванні дуже приємний алкогольний напій. В технології його створення при наявності самогонного апарата