» » Ягідний смузі

Ягідний смузі

Ягідний смузі
В основі ягідних смузі з поданих далі рецептів можна використовувати як свіжі, так і заморожені плоди, поєднуючи ягоди один з одним або з будь-якими сезонними фруктами.

Ягідний смузі – рецепт


Цей смузі готується із заморожених плодів, завдяки чому має досить густу консистенцію. Такий напій дозволить вам не тільки втамувати голод з користю, але збагатити організм антиоксидантами.
Інгредієнти:

  • заморожена чорниця – 115 г;

  • заморожена малина – 115 г;

  • чорнослив – 5 шт.;

  • банан – 1 шт.;

  • насіння льону – 1 ч. ложка;

  • очищені насіння соняшнику – 15 г;

  • рослинна або горіхове молоко – 235 мл


  • Приготування
    Наповніть Чашу блендера замороженими ягодами, додайте очищений чорнослив, очищений банан, насіння і влийте рослинне молоко. Збийте ягідний смузі із заморожених ягід, домагаючись максимальної однорідності, а потім відразу ж подавайте, щоб напій не втратив своїх корисних властивостей і зберіг текстуру.

    Ягідно-фруктовий смузі


    Інгредієнти:

  • свіжа полуниця – 65 г;

  • свіжа малина – 70 г;

  • свіжа лохина – 70 г;

  • йогурт – 215 г;

  • мед – 15 мл;

  • нектарини – 2 шт.


  • Приготування
    У чашу блендера помістіть м'якоть нектаринів і всипте всі ягоди зі списку. Влийте йогурт і мед, а потім збийте все до повної однорідності. Спробуйте готовий напій і відрегулюйте його консистенцію на свій смак.

    Бананово-ягідний смузі


    Банани в смузі служать не тільки для додавання характерного смаку, але також працюють як ідеальний загусник. Якщо ви попередньо помістіть банан в морозилку, то збивши його в блендері, отримаєте ідеальний смузі консистенції м'якого морозива.
    Інгредієнти:

  • банан – 1 шт.;

  • мікс заморожених ягід – 115 г;

  • молоко рослинне – 115 мл


  • Приготування
    Перед тим, як зробити ягідний смузі, наріжте очищений банан і заморозьте його. Покладіть заморожений
    Ягідний смузі
    банан і ягоди в чашу міксера, влийте рослинне молоко або йогурт, і збийте до однорідності.

    Рецепт ягідного смузі в блендері


    Інгредієнти:

  • заморожені мікс ягід – 1 ст.;

  • йогурт – 165 г;

  • рослинна молоко – 235 мл;

  • арахісове масло – 15 г;

  • кокосові вершки – 15 р.


  • Приготування
    Помістіть складові зі списку в чашу блендера і збийте, домагаючись максимальної однорідності. Розлийте смузі по склянках і відразу ж подавайте, доповнивши свіжими ягодами.
    Додав: admin | 22-09-2016, 20:33
    Переглядів: 49