В основі ягідних смузі з поданих далі рецептів можна використовувати як свіжі, так і заморожені плоди, поєднуючи ягоди один з одним або з будь-якими сезонними фруктами.
Ягідний смузі – рецепт
Цей смузі готується із заморожених плодів, завдяки чому має досить густу консистенцію. Такий напій дозволить вам не тільки втамувати голод з користю, але збагатити організм антиоксидантами.
Інгредієнти: заморожена чорниця – 115 г; заморожена малина – 115 г; чорнослив – 5 шт.; банан – 1 шт.; насіння льону – 1 ч. ложка; очищені насіння соняшнику – 15 г; рослинна або горіхове молоко – 235 мл Приготування Наповніть Чашу блендера замороженими ягодами, додайте очищений чорнослив, очищений банан, насіння і влийте рослинне молоко. Збийте ягідний смузі із заморожених ягід, домагаючись максимальної однорідності, а потім відразу ж подавайте, щоб напій не втратив своїх корисних властивостей і зберіг текстуру.
Ягідно-фруктовий смузі
Інгредієнти: свіжа полуниця – 65 г; свіжа малина – 70 г; свіжа лохина – 70 г; йогурт – 215 г; мед – 15 мл; нектарини – 2 шт. Приготування У чашу блендера помістіть м'якоть нектаринів і всипте всі ягоди зі списку. Влийте йогурт і мед, а потім збийте все до повної однорідності. Спробуйте готовий напій і відрегулюйте його консистенцію на свій смак.
Бананово-ягідний смузі
Банани в смузі служать не тільки для додавання характерного смаку, але також працюють як ідеальний загусник. Якщо ви попередньо помістіть банан в морозилку, то збивши його в блендері, отримаєте ідеальний смузі консистенції м'якого морозива.
Інгредієнти: банан – 1 шт.; мікс заморожених ягід – 115 г; молоко рослинне – 115 мл Приготування Перед тим, як зробити ягідний смузі, наріжте очищений банан і заморозьте його. Покладіть заморожений
банан і ягоди в чашу міксера, влийте рослинне молоко або йогурт, і збийте до однорідності.
Рецепт ягідного смузі в блендері
Інгредієнти: заморожені мікс ягід – 1 ст.; йогурт – 165 г; рослинна молоко – 235 мл; арахісове масло – 15 г; кокосові вершки – 15 р. Приготування Помістіть складові зі списку в чашу блендера і збийте, домагаючись максимальної однорідності. Розлийте смузі по склянках і відразу ж подавайте, доповнивши свіжими ягодами.