Плацинди з гарбузом в духовці

Рецепт плацинди з гарбузом в духовці
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Отже, для початку підготуємо тісто для плацинди з гарбузом і розігріємо духовку заздалегідь. У миску просіваємо борошно, злегка підігрітий кефір, кидаємо трохи солі, цукру і сухі дріжджі. Потім викладаємо шматочок розм'якшеного вершкового масла, ретельно перемішуємо і накриваємо рушником. Ставимо тісто в саме тепле місце й чекаємо, коли воно підійде. Цим часом обробляємо гарбуз, натираємо на крупній тертці і прибираємо в холодильник. Далі беремо тісто, обминаємо його і розкачуємо на столі качалкою. Потім довільно викладаємо підготовлену гарбуз, посипаємо цукром і звертаємо один кінець у ковбаску. Отриману заготівлю загортаємо по колу, перекладаємо на деко і промазуємо зверху збитим яйцем. Відправляємо в духовку і випікаємо дріжджову плацинду з гарбузом протягом 30 хвилин.
Плацинда з гарбузом в духовці з листкового тіста
Інгредієнти:
Приготування
Гарбуз очищаємо, шаткуємо на крупній тертці, притрушуємо злегка сіллю і відставляємо в сторону. У кефір всипаємо

Рекомендуємо добрі рецепти

Плацинди з гарбузом - рецепт
Молдавська кухня славиться простими простими стравами, одним з таких є плацинди. Це особлива випічка, яку доповнюють різноманітними начинками.

Плацинди з сиром і зеленню
Плацинди - традиційні молдавські пироги, які мають величезну різноманітність наповнень. Однією з найсмачніших можна назвати несолодке начинку з сиру

Пиріжки з гарбузом
Не за горами осінь - гарбузова пора, в яку цей овоч використовують для приготування хлібобулочних виробів і каш. У цій статті ми підібрали перевірені

Пиріг з гарбузом - рецепт
Всі ми знаємо, що з гарбузом можна приготувати багато смачних і корисних страв. І сьогодні ми поговоримо про випічці з цим овочем. Давайте розберемо

Молдавські плацинди - рецепт
Плацинди - це дуже смачне молдавське блюдо. Готують їх з різною начинкою: картоплею, м'ясом, сиром, сиром. Про останніх двох варіантах ми розповімо у

Як приготувати хичини?
Хичини - страва дуже незвичайне і неймовірно смачне. Його готують по-різному. Ми вже розповідали про хичинах з мисом, сиром, а сьогодні вирішили