Бефстроганов з яловичини в мультиварці

Бефстроганов з яловичини - рецепт в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
У свій час для графа Олександра Строганова цю страву готували виключно з кращої яловичої вирізки. Якщо ви бажаєте максимально наблизити смак страви до автентичного варіанту, то рекомендуємо відповідально підійти до питання вибору м'яса. Далі його необхідно помити, обсушити, позбавити від пленочек і розрізати на стейки. Після цього відбиваємо шматки кухонним молоточком і розрізаємо на брусочки завтовшки не більше одного сантиметра і завдовжки по п'ять-шість сантиметрів.
Очищений і промитий цибулька шаткуємо півкільцями і разом з сумішшю вершкового і рослинного масла поміщаємо в мультикастрюлю. Даємо йому подзолотиться в режимі «Випічка», а потім паніруємо брусочки яловичини в борошні і викладаємо на цибульну подушку. Кришку приладу залишаємо при цьому відкритою і тушкуємо в такому вигляді м'ясо з цибулею протягом п'ятнадцяти хвилин. Воно повинно пропаритися і стати як би лакованим, але ні в якому разі не підрум'янитися. На цьому етапі перчимо страву, додаємо вимиті, очищені від шкірки і подрібнені в блендері томати і тільки зараз додаємо сіль. Закладаємо також сметану, перемішуємо акуратно, прикриваємо кришку пристрою і переводимо його в режим «Гасіння» на двадцять хвилин. Після цього додаємо в бефстроганов лаврові листочки і даємо страви одну годину настоятися. Смачніше всього подати страву з відварною картоплею або макаронами.
Як приготувати бефстроганов з яловичини - простий рецепт зі сметаною в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
Бажаєте отримати бефстроганов з чистим вершковим смаком? Тоді цей рецепт саме те, що вам потрібно. Для його реалізації промиту яловичу вирізку відбиваємо грунтовно кухонним молоточком і нарізаємо довгастими

Рекомендуємо добрі рецепти

Яловичина в сметані
Без сумнівів беріться за приготування страв з яловичини, адже ми пропонуємо чудовий рецепт, за яким це м'ясо вийде чудово ніжним і м'яким. Далі

Бефстроганов з грибами
Бефстроганов, в класичному його варіанті готують виключно з яловичини, обсмаженої зі сметаною. Однак ніхто не забороняє створювати з базового страви

Бефстроганов з яловичини
Незважаючи на свою назву, бефстроганов споконвічно російська страва. М'ясо, порізане на шматочки, готується в сметанному соусі. Неймовірно ніжно і

Бефстроганов з свинини
Бефстроганов - це популярне блюдо російської кухні, яке широко відоме у всьому світі. Зазвичай його готують з телятини чи яловичини. Але сьогодні ми

Бефстроганов з печінки
Бефстроганов - популярне блюдо російської кухні. Варіантів його створення безліч: з свинини, яловичини, курки. А сьогодні ми розберемо кілька цікавих

Бефстроганов в мультиварці
Бефстроганов - це смачне російське блюдо, відоме у всьому світі. Готуватися воно, як правило, з яловичини. Але ми розповімо і про те, як зробити цю