Свинина в фользі в мультиварці
Маючи в своєму розпорядженні кухонну помічницю мультиварку, приготування більшості страв перетворюються на суцільне задоволення. Крім того, цей девайс створює сприятливі умови для отримання більш смачного і корисного результату. А додаткове використання при цьому фольги подвоює соковитість і примножує користь.
Ми сьогодні розглянемо, як приготувати в мультиварці свинину у фольгу і запропонуємо варіант м'яса з картоплею в фользі на пару.
Інгредієнти:
свинина (корейка або лопатка) – 1-12 кг;
вода – 250 мл;
часник – 5-7 зубчиків;
насіння коріандру – за смаком;
базилік сушений – за смаком;
горошки чорного перцю – 1 ст. ложка;
сіль велика – за смаком.
Приготування
Щоб запекти свинину в фользі в мультиварці, промиваємо її цілісний шматок і гарненько обсушуємо. Очищаємо зубці часнику, розрізаємо їх на дві частини, в м'ясному скибі робимо за допомогою ножа розрізи, в які і вставляємо підготовлені частини зубчиків. Горошки чорного перцю і коріандру розтираємо в ступці або подрібнюємо будь-яким іншим зручним способом, змішуємо з сушеним базиліком і натираємо сіллю і отриманою сумішшю нашпигований м'ясної кусень. Потім укладаємо його на подвійний аркуш фольги, щільно і герметично запечатуємо і розміщуємо в мультикастрюле. Вливаємо також водичку, стежачи за тим, щоб вона не доходила до швів фольги і не потрапила всередину «упаковки».
Закриваємо тепер кришку пристрою, налаштовуємо його на функцію «Випічка» і готуємо страву протягом двох годин.
По готовності даємо м'яса постояти у фользі мінімум п'ятнадцять хвилин і тільки тоді можемо розрізати на порції і подавати. Для вживання запеченого м'яса в якості холодної закуски, залишаємо його у фользі до повного охолодження.
Інгредієнти:
свинина (корейка) – 250 г;
картопляні бульби середнього розміру – 6 шт.;
одна велика ріпчаста цибулина;
вершкове масло – 30 г;
спеції на вибір – за смаком;
сіль велика – за смаком.
Приготування
Для приготування страви вибираємо бульби з рівними контурами, миємо їх, очищаємо і розрізаємо вздовж на дві половини. Разом з тим свинячу корейку ділимо на шматочки, відбиваємо їх небагато, приправляємо сіллю, меленим перцем і спеціями і даємо трохи промаринуватися. В цей час очищаємо ріпчасту цибулину і нарізаємо її гуртками.
Тепер на половинку картоплі укладаємо шматочок м'яса, зверху поміщаємо гурток лука, на нього скибочку масла, прикриваємо все другою половиною картоплі і загортаємо у фольгу. Оформлюємо так решта п'ять картоплин, укладаємо їх на решітку пристосування для варіння на пару, попередньо налив у мультикастрюлю водичку до нижньої позначки. Тепер закриваємо кришку пристрою, вибираємо режим «Варка на пару» і готуємо страву протягом тридцяти хвилин.
Подаємо картоплю зі свининою на пару зі свіжими або маринованими овочами .
Ми сьогодні розглянемо, як приготувати в мультиварці свинину у фольгу і запропонуємо варіант м'яса з картоплею в фользі на пару.
Свинина, запечена шматком у фользі в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Щоб запекти свинину в фользі в мультиварці, промиваємо її цілісний шматок і гарненько обсушуємо. Очищаємо зубці часнику, розрізаємо їх на дві частини, в м'ясному скибі робимо за допомогою ножа розрізи, в які і вставляємо підготовлені частини зубчиків. Горошки чорного перцю і коріандру розтираємо в ступці або подрібнюємо будь-яким іншим зручним способом, змішуємо з сушеним базиліком і натираємо сіллю і отриманою сумішшю нашпигований м'ясної кусень. Потім укладаємо його на подвійний аркуш фольги, щільно і герметично запечатуємо і розміщуємо в мультикастрюле. Вливаємо також водичку, стежачи за тим, щоб вона не доходила до швів фольги і не потрапила всередину «упаковки».
Закриваємо тепер кришку пристрою, налаштовуємо його на функцію «Випічка» і готуємо страву протягом двох годин.
По готовності даємо м'яса постояти у фользі мінімум п'ятнадцять хвилин і тільки тоді можемо розрізати на порції і подавати. Для вживання запеченого м'яса в якості холодної закуски, залишаємо його у фользі до повного охолодження.
Свинина з картоплею в фользі на пару в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування страви вибираємо бульби з рівними контурами, миємо їх, очищаємо і розрізаємо вздовж на дві половини. Разом з тим свинячу корейку ділимо на шматочки, відбиваємо їх небагато, приправляємо сіллю, меленим перцем і спеціями і даємо трохи промаринуватися. В цей час очищаємо ріпчасту цибулину і нарізаємо її гуртками.
Тепер на половинку картоплі укладаємо шматочок м'яса, зверху поміщаємо гурток лука, на нього скибочку масла, прикриваємо все другою половиною картоплі і загортаємо у фольгу. Оформлюємо так решта п'ять картоплин, укладаємо їх на решітку пристосування для варіння на пару, попередньо налив у мультикастрюлю водичку до нижньої позначки. Тепер закриваємо кришку пристрою, вибираємо режим «Варка на пару» і готуємо страву протягом тридцяти хвилин.
Подаємо картоплю зі свининою на пару зі свіжими або маринованими овочами .
Рекомендуємо добрі рецепти
М'ясо у фользі в мультиварці
Приготувати дуже смачну страву, не забруднивши руки і не танцюючи біля плити - це реальність! Пропонуємо запекти чудово смачне м'ясо, доповнене
Як запекти коропа в духовці у фользі?
Якщо ви обзавелися свіжим коропом і не здогадуєтеся, з якого боку до нього підступити, то неодмінно вивчіть рецепти з нашої статті. Розповімо, як
Свинина в фользі, запечена в духовці
Приготовлена за таким рецептом свинина в фользі виходить чудовий на смак і має ефектний зовнішній вигляд. Таку страву здатне прикрасити святковий
Риба у фользі
Риба, запечена у фользі - це чудова страва, приготування якого під силу кожному. Завдяки такому незатейливому способу запікання - страва виходить
Рецепт свинини у фользі
Свинина, приготована в фользі виходить м'якою, соковитою і ароматною. Пропонуємо вашій увазі парочку універсальних варіантів створення цього
Свиняча корейка, запечена у фользі
З м'яса корейки можна приготувати безліч цікавих і вишуканих страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно запекти свинячу корейку у фользі. Вийде чудова