М'ясо у фользі в мультиварці

Рецепт м'яса в мультиварці у фользі
Інгредієнти:
Приготування
Отже, щоб запекти м'ясо в мультиварці у фользі, спочатку добре моєму шматок і просушуємо рушником. Часник чистимо, викладаємо в миску і додаємо спеції і приправи. Після цього подрібнюємо все блендером до однорідності, розбавляємо суху суміш оливковим маслом і акуратно розмішуємо. Готовим маринадом рясно натираємо свинячу корейку, а потім загортаємо м'ясо щільно в плівку і прибираємо на 2 години в холодильник. Далі включаємо мультиварку, виставляємо програму «Смаження», викладаємо м'ясо і засікаємо 20 хвилин. Після цього включаємо режим «Гасіння» і встановлюємо час на 1 годину. Після звукового сигналу ароматне і соковите блюдо готове!
М'ясо з картоплею в фользі в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Свинину ретельно промиваємо та нарізаємо кубиками. Кожен шматочок злегка відбиваємо молотком, накривши зверху плівкою. Тепер готуємо всі овочі. Для цього беремо картоплю, чистимо її і шаткуємо скибочками невеликих розмірів. Цибулину обробляємо і рубаємо тонкими півкільцями. Далі черга моркви: очищаємо її і натираємо на крупній терочке. Лист фольги промазуємо маслом, викладаємо на нього картоплю, потім м'ясо і приправляємо спеціями за смаком. Моркву з цибулею попередньо обсмажуємо до золотистого кольору і розподіляємо обжарку поверх свинини. Промазуємо страву сметаною і щільно загортаємо фольгою. Залишаємо хвилин на 30 просякати, а потім викладаємо в чашу мультиварки. Вибираємо на дисплеї програму «Випічка» і засікаємо 50 хвилин. За 10 хвилин до готовності розгортаємо фольгу, посипаємо тертим сиром і запікаємо до його розплавлення. Перед подачею до столу, акуратно виймаємо запечене м'ясо у фользі з мультиварки і посипаємо рубаною свіжої зеленню.
М'ясо по-французьки в фользі в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати м'ясо у фользі в мультиварці, готуємо його: промиваємо, обсушуємо на рушник і нарізаємо тоненькими скибочками. Кожен шматочок злегка відбиваємо кухонним молоточком, накривши зверху харчовою плівкою. Якщо страву будуть їсти маленькі діти, то м'ясо краще всього подрібнити у фарш. На дно мультиварки кладемо шматок фольги і промазуємо

Рекомендуємо добрі рецепти

Курка у фользі в мультиварці
Курка, запечена у фользі, завжди виходить надзвичайно смачною, особливо якщо її попередньо замаринувати в цікавому соусі. Тому рецепти, наведені

Курка з картоплею в фользі в духовці
Курка в компанії картоплі, запечена у фользі - це завжди безпрограшний варіант приготування страви, якщо гості вже на порозі. Далі розповімо, як

Картопля, запечена у фользі
З картоплі сьогодні готують неймовірну кількість страв, тому досить складно здивувати чимось незвичайним на основі цих крохмалистих бульб. Але ми все

М'ясо по-французьки в мультиварці
Приготувати м'ясо по-французьки ви чудово різноманітите повсякденний обід, не докладаючи зусиль і грошових витрат. Це чудове страву можна зробити з

Яловичина у фользі
Яловичина, запечена шматком у фользі, може одночасно бути і вишуканим святковим частуванням, і ситним блюдом на простому сімейній вечері. Пропонуємо

Свиняча корейка, запечена у фользі
З м'яса корейки можна приготувати безліч цікавих і вишуканих страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно запекти свинячу корейку у фользі. Вийде чудова