Пропонуємо вам приготувати дивно ароматне і неймовірно соковите м'ясо у фользі в мультиварці. Зробити його досить легко, тим більше, що майже всім процесом займається техніка.
Рецепт м'яса в мультиварці у фользі
Інгредієнти: корейка свиняча – 1 кг; часник – 2 зубчики; базилік сушений – за смаком; спеції ; оливкова олія – 30 мл Приготування Отже, щоб запекти м'ясо в мультиварці у фользі, спочатку добре моєму шматок і просушуємо рушником. Часник чистимо, викладаємо в миску і додаємо спеції і приправи. Після цього подрібнюємо все блендером до однорідності, розбавляємо суху суміш оливковим маслом і акуратно розмішуємо. Готовим маринадом рясно натираємо свинячу корейку, а потім загортаємо м'ясо щільно в плівку і прибираємо на 2 години в холодильник. Далі включаємо мультиварку, виставляємо програму «Смаження», викладаємо м'ясо і засікаємо 20 хвилин. Після цього включаємо режим «Гасіння» і встановлюємо час на 1 годину. Після звукового сигналу ароматне і соковите блюдо готове!
М'ясо з картоплею в фользі в мультиварці
Інгредієнти: свинина – 500 г; сметана нежирна – 100 мл; цибулина – 2 шт.; картопля – 3 шт.; морква – 1 шт.; масло рослинне – 2 ст. ложки; спеції; сир – 150 г; свіжа зелень. Приготування Свинину ретельно промиваємо та нарізаємо кубиками. Кожен шматочок злегка відбиваємо молотком, накривши зверху плівкою. Тепер готуємо всі овочі. Для цього беремо картоплю, чистимо її і шаткуємо скибочками невеликих розмірів. Цибулину обробляємо і рубаємо тонкими півкільцями. Далі черга моркви: очищаємо її і натираємо на крупній терочке. Лист фольги промазуємо маслом, викладаємо на нього картоплю, потім м'ясо і приправляємо спеціями за смаком. Моркву з цибулею попередньо обсмажуємо до золотистого кольору і розподіляємо обжарку поверх свинини. Промазуємо страву сметаною і щільно загортаємо фольгою. Залишаємо хвилин на 30 просякати, а потім викладаємо в чашу мультиварки. Вибираємо на дисплеї програму «Випічка» і засікаємо 50 хвилин. За 10 хвилин до готовності розгортаємо фольгу, посипаємо тертим сиром і запікаємо до його розплавлення. Перед подачею до столу, акуратно виймаємо запечене м'ясо у фользі з мультиварки і посипаємо рубаною свіжої зеленню.
М'ясо по-французьки в фользі в мультиварці
Інгредієнти: яловичина – 500 г; цибулина – 1 шт.; картопля – 600 г; майонез – 3 ст. ложки; сир – 200 г; спеції. Приготування Перед тим, як приготувати м'ясо у фользі в мультиварці, готуємо його: промиваємо, обсушуємо на рушник і нарізаємо тоненькими скибочками. Кожен шматочок злегка відбиваємо кухонним молоточком, накривши зверху харчовою плівкою. Якщо страву будуть їсти маленькі діти, то м'ясо краще всього подрібнити у фарш. На дно мультиварки кладемо шматок фольги і промазуємо

його маслом. Далі розподіляємо підготовлене м'ясо і посипаємо за смаком сіллю і меленим перцем. Картоплю чистимо, обполіскуємо і шаткуємо кружечками, як можна тонше. Цибулину обробляємо і рубаємо півкільцями. Тепер викладаємо на м'ясо цибулька, потім розподіляємо рівним шаром картоплю і промазуємо зверху майонезом. Щільно загортаємо все у фольгу, закриваємо кришку приладу і вибираємо на дисплеї програму «Випічка». Таймер виставляємо на 55 хвилин, і чекаємо звукового сигналу. За 10 хвилин до готовності, акуратно розгортаємо фольгу, присипаємо блюдо щедро тертим сиром і готуємо до тих пір, поки він не розплавиться. Ось і все, неймовірно смачне і соковите м'ясо по-французьки готово! Подаємо до столу в гарячому вигляді, прикрасивши за бажанням рубаною зеленню.