Кролик в сметанному соусі в мультиварці

Кролик в сметанному соусі в мультиварці – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Тушку кролика нарізаємо порційними шматочками, миємо й обсушуємо. У мультиварочную каструльку відправляємо олія шматочок вершкового. Включаємо програму «Випічка», даємо масляної маси прогрітися. Шматочки кролика викладаємо в каструлю і обсмажуємо з одного боку спочатку до рум'яності, а потім перевертаємо і даємо м'яса підрум'янитися з іншого боку. Обсмажуємо, залишаючи кришку відкритою. Коли шматочки добре підрум'яняться, викладаємо їх на тарілку. Цибулю шаткуємо півкільцями, а моркву – соломкою. Відправляємо овочі в каструлю і обсмажуємо до м'якості. Потім викладаємо зверху шматочки кролика, солимо, перчимо й перемішуємо. Після цього закриваємо кришку, виставляємо режим «Гасіння» і готуємо 50 хвилин. Самі тим часом готуємо сметанний соус: часник подрібнюємо, вимитий кріп дрібненько рубаємо. Додаємо сметану, солимо, перчимо. Коли зазначений час закінчиться, поливаємо кролика підготовленим соусом, перемішуємо і залишаємо на 40 хвилин все в тій же програмі.
Кролик в сметано-часниковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Вимиту тушку кролика ділимо на порційні шматочки. Змішуємо половину гірчиці з 2 столовими ложками сметани, дрібкою солі і натираємо м'ясо отриманим соусом. Даємо йому промаринуватися близько години. Цибулю чистимо і ріжемо півкільцями. Включаємо програму «Випічка» і виставляємо на табло час – 20 хвилин. На вершковому маслі обсмажуємо м'ясо з кожної сторони по 10 хвилин. Далі його витягуємо, викладаємо подрібнену цибулю, а на нього вже знову м'ясо. Для соусу з'єднуємо залишилася сметану з гірчицею, подрібненим часником, перцем і сіллю. Заливаємо отриманою сумішшю м'ясо і залишаємо на 2 години в режимі «Гасіння».
Тушкований кролик в сметанному соусі
Інгредієнти:
Приготування
Тушку кролика ділимо на шматочки. А далі солимо і перчимо. Цибулю і часник подрібнюємо. Кожен шматочок м'яса обвалюємо в борошні. А потім в режимі «Випічка» обсмажуємо на вершковому маслі по 10 хвилин з усіх боків. Потім м'ясо виймаємо, закладаємо замість нього цибулю і обсмажуємо його до м'якості. Потім повертаємо кролика в каструлю, вливаємо 2 склянки води і перемішуємо. У режимі «Гасіння» готуємо 1 годину. Далі додаємо лавровий лист, сметану, подрібнений часник і в тому ж режимі готуємо ще півгодини.
Рецепт кролика в сметанному соусі в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Тушку кролика нарізаємо порційними шматочками, миємо й обсушуємо. У мультиварочную каструльку вливаємо олію і вибираємо режим «Смаження». Коли олія нагріється, викладаємо шматочки м'яса і обсмажуємо їх при

Рекомендуємо добрі рецепти

Тушкований кролик в сметані в мультиварці
Кролятину досить складно приготувати м'якою, не маючи певних кулінарних навичок. Далі розповімо, як не докладаючи особливих зусиль приготувати це

Кролик з грибами
М'ясо кролика дуже корисно. В кролятині мало холестерину, але зате вона багата мінералами і вітамінами. Давайте розглянемо з вами цікаві та

Кролик в сметанному соусі
Коли хочеться скуштувати ароматної, апетитного, смачного, ніжного і низькокалорійного страви, то варто придивитися до рецептами кролика під соусом.

Кролик в пиві
Любите готувати м'ясо кролика? Шукайте спосіб зробити смачне і низькокалорійне блюдо? Вважайте ви на правильному шляху. Кролик в пиві - і смачно, і

Кролик, тушкований у вершках
Кролик - це дієтичний і делікатесний продукт. Якщо вам набридли традиційні страви з м'яса, тоді пропонуємо вам приготувати кролика, тушкованого в

Кролик в аерогрилі
М'ясо кролика дуже корисно людям всіх віків. З цієї причини готують його досить часто. Урізноманітнити звичні страви хочеться завжди, тому ми