Гарбузовий пиріг в мультиварці
Гарбуз, як і багато інші овочі, надзвичайно корисний продукт. Але, на жаль, не всі її люблять. У цій статті ми вам розповімо, як приготувати гарбузовий пиріг в мультиварці. У такому вигляді її із задоволенням їдять навіть найпалкіші її противники.
Інгредієнти:
гарбузове пюре – 1 стакан;
яйця – 2 шт.;
цукор – 1 склянка;
манка – 05 склянки;
борошно – 05 склянки;
рослинна олія – 4 ст. ложки;
розпушувач – 1 ч. ложка;
горіхи волоські – 50 г;
родзинки – 50 р.
Приготування
М'якоть гарбуза тремо на тертці, а потім пюрируем за допомогою блендера. Яйця збиваємо цукром. Змішуємо борошно з манкою і додаємо розпушувач. У глибокій ємності змішуємо всі підготовлені продукти, додаємо родзинки і горіхи. Мультиварочную каструлю змащуємо маслом і викладаємо отримане тісто. В режимі «Випічка» наш пиріг буде готуватися 60 хвилин. А після сигналу мультиварку відкриваємо, пиріг залишаємо остуджуватися в чаші, а потім витягуємо його, перевернувши з допомогою корзини-пароварки.
Інгредієнти:
манка – 2 склянки;
борошно – 2 склянки;
розпушувач – 1 пакетик;
цукор – 2 склянки;
гарбуз – 400 г;
яблука – 400 г;
яйця – 3 шт.;
ванільний цукор – 1 пакетик;
сіль – щіпка.
Приготування
Яблука чистимо і ріжемо невеликими скибочками. З гарбуза також чистимо шкірку, а м'якоть тремо на тертці. Борошно змішуємо з манкою і розпушувачем. Яйця збиваємо з цукром і ванільним цукром до пишної піни. Отриману масу вливаємо в суху суміш, туди ж відправляємо гарбуз і яблука. Мультиварочную ємність змащуємо олією, викладаємо тісто. Випікаємо 1 годину в програмі «Випічка».
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно – 250 г;
вершкове масло 73% жирності – 150 г;
холодна вода – 4 ст. ложки;
сіль – щіпка.
Для начинки:
гарбуз – 900 г;
яйця – 2 шт.;
цукор – 50 г;
молоко згущене – 05 банки;
мелена кориця – 05 ч. ложки;
сіль – 05 ч. ложки;
сухий імбир – 1/4 ч. ложки;
мускатний горіх – 1/4 ч. ложки;
лимонний сік – 1 ст. ложка.
Приготування
У глибоку миску кладемо масло, рубане невеликими шматочками. Додаємо просіяне борошно і сіль. Руками розтираємо до крихти. Вливаємо холодну воду і замішуємо еластичне м'яке тісто. Тепер мультиварочную чашу вистилаємо смужками пекарської папери так, щоб вони заходили на борти, – так пиріг буде легше вийняти. Поверх кладемо тісто і пальцями розподіляємо його по поверхні. Формуємо бортики висотою близько 3 див. в декількох місцях проколюємо тісто виделкою. Ставимо чашу з тестом в холодильник. Далі готуємо гарбузове пюре: гарбуз чистимо, видаляємо насіння і нарізаємо м'якоть невеликими шматочками. Кладемо їх у каструлю вливаємо трохи води і ставимо на вогонь. Проварюємо до м'якості. Потім воду зливаємо, а гарбуз пюрируем за допомогою блендера. Охолодити отриману масу, додаємо в неї яйце, згущене молоко, цукор, лимонний сік і спеції. Змішуємо все за допомогою віночка до однорідності. Тепер дістаємо чашу з тестом і вливаємо в основу начинку. Стежимо, щоб вона не виходила за борти. В режимі «Випічка» готуємо пиріг 1 годину. Коли гарбузовий пиріг з начинкою в мультиварці буде готовий, начинка придбає щільну консистенцію. Остуджуємо пиріг в мультиварці і акуратно витягаємо, взявшись за смужки пекарської папери.
Інгредієнти:
Для тіста:
манка – 15 склянки;
гарбуз – 600 г;
кефір – 1 склянка;
сода харчова – 05 ч. ложки;
цукор – 05 склянки.
Для сиропу:
сік гарбузовий – 100 мл;
сік лимона – 1 ст. ложка;
цукор – 6 ст. ложок;
кориця – щіпка.
Приготування
Очищену гарбуз трьом на маленькій тертці. Віджимаємо сік. Змішуємо всі інгредієнти для тіста, погасивши соду кефіром. Виливаємо тісто в мультиварочную ємність і випікаємо 50 хвилин в режимі «Випічка». Тим часом готуємо сироп: змішуємо всі інгредієнти і доводимо до кипіння на невеликому вогні. Готовий пиріг заливаємо сиропом і даємо постояти хвилин 30-40 щоб він повністю просочився.
Рецепт гарбузового пирога в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
М'якоть гарбуза тремо на тертці, а потім пюрируем за допомогою блендера. Яйця збиваємо цукром. Змішуємо борошно з манкою і додаємо розпушувач. У глибокій ємності змішуємо всі підготовлені продукти, додаємо родзинки і горіхи. Мультиварочную каструлю змащуємо маслом і викладаємо отримане тісто. В режимі «Випічка» наш пиріг буде готуватися 60 хвилин. А після сигналу мультиварку відкриваємо, пиріг залишаємо остуджуватися в чаші, а потім витягуємо його, перевернувши з допомогою корзини-пароварки.
Гарбузово-яблучний пиріг в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Яблука чистимо і ріжемо невеликими скибочками. З гарбуза також чистимо шкірку, а м'якоть тремо на тертці. Борошно змішуємо з манкою і розпушувачем. Яйця збиваємо з цукром і ванільним цукром до пишної піни. Отриману масу вливаємо в суху суміш, туди ж відправляємо гарбуз і яблука. Мультиварочную ємність змащуємо олією, викладаємо тісто. Випікаємо 1 годину в програмі «Випічка».
Американський гарбузовий пиріг в мультиварці
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
У глибоку миску кладемо масло, рубане невеликими шматочками. Додаємо просіяне борошно і сіль. Руками розтираємо до крихти. Вливаємо холодну воду і замішуємо еластичне м'яке тісто. Тепер мультиварочную чашу вистилаємо смужками пекарської папери так, щоб вони заходили на борти, – так пиріг буде легше вийняти. Поверх кладемо тісто і пальцями розподіляємо його по поверхні. Формуємо бортики висотою близько 3 див. в декількох місцях проколюємо тісто виделкою. Ставимо чашу з тестом в холодильник. Далі готуємо гарбузове пюре: гарбуз чистимо, видаляємо насіння і нарізаємо м'якоть невеликими шматочками. Кладемо їх у каструлю вливаємо трохи води і ставимо на вогонь. Проварюємо до м'якості. Потім воду зливаємо, а гарбуз пюрируем за допомогою блендера. Охолодити отриману масу, додаємо в неї яйце, згущене молоко, цукор, лимонний сік і спеції. Змішуємо все за допомогою віночка до однорідності. Тепер дістаємо чашу з тестом і вливаємо в основу начинку. Стежимо, щоб вона не виходила за борти. В режимі «Випічка» готуємо пиріг 1 годину. Коли гарбузовий пиріг з начинкою в мультиварці буде готовий, начинка придбає щільну консистенцію. Остуджуємо пиріг в мультиварці і акуратно витягаємо, взявшись за смужки пекарської папери.
Гарбузовий пиріг без яєць в мультиварці
Інгредієнти:
Для тіста:
Для сиропу:
Приготування
Очищену гарбуз трьом на маленькій тертці. Віджимаємо сік. Змішуємо всі інгредієнти для тіста, погасивши соду кефіром. Виливаємо тісто в мультиварочную ємність і випікаємо 50 хвилин в режимі «Випічка». Тим часом готуємо сироп: змішуємо всі інгредієнти і доводимо до кипіння на невеликому вогні. Готовий пиріг заливаємо сиропом і даємо постояти хвилин 30-40 щоб він повністю просочився.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріг з абрикосами на кефірі
Коли терміново треба придумати що-небудь солоденьке до незапланованого чаювання, то рецепти пирогів на основі кефіру завжди прекрасно виручають.
Лимонний пиріг в мультиварці
Не встигаєте приготувати вишуканий десерт до приходу гостей? Лимонний пиріг в мультиварці – рішення вашої проблеми! Його пікантний кисло-солодкий
Гарбузовий пиріг
Гарбузовий пиріг прийнято вважати традиційним американським стравою - там його завжди печуть на День подяки. Ми ж можемо порадувати сім'ю таким
Манник без яєць - рецепт
Манник - простий і смачний пиріг, який готується на основі манної крупи. І сьогодні ми розповімо, як його приготувати без яєць. Такий варіант підійде