Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Гарбузовий пиріг в мультиварці

Гарбузовий пиріг в мультиварці

30-11-2015, 21:14
1 483
Гарбузовий пиріг в мультиварці
Гарбуз, як і багато інші овочі, надзвичайно корисний продукт. Але, на жаль, не всі її люблять. У цій статті ми вам розповімо, як приготувати гарбузовий пиріг в мультиварці. У такому вигляді її із задоволенням їдять навіть найпалкіші її противники.

Рецепт гарбузового пирога в мультиварці


Інгредієнти:

  • гарбузове пюре – 1 стакан;

  • яйця – 2 шт.;

  • цукор – 1 склянка;

  • манка – 05 склянки;

  • борошно – 05 склянки;

  • рослинна олія – 4 ст. ложки;

  • розпушувач – 1 ч. ложка;

  • горіхи волоські – 50 г;

  • родзинки – 50 р.


  • Приготування
    М'якоть гарбуза тремо на тертці, а потім пюрируем за допомогою блендера. Яйця збиваємо цукром. Змішуємо борошно з манкою і додаємо розпушувач. У глибокій ємності змішуємо всі підготовлені продукти, додаємо родзинки і горіхи. Мультиварочную каструлю змащуємо маслом і викладаємо отримане тісто. В режимі «Випічка» наш пиріг буде готуватися 60 хвилин. А після сигналу мультиварку відкриваємо, пиріг залишаємо остуджуватися в чаші, а потім витягуємо його, перевернувши з допомогою корзини-пароварки.

    Гарбузово-яблучний пиріг в мультиварці


    Інгредієнти:

  • манка – 2 склянки;

  • борошно – 2 склянки;

  • розпушувач – 1 пакетик;

  • цукор – 2 склянки;

  • гарбуз – 400 г;

  • яблука – 400 г;

  • яйця – 3 шт.;

  • ванільний цукор – 1 пакетик;

  • сіль – щіпка.


  • Приготування
    Яблука чистимо і ріжемо невеликими скибочками. З гарбуза також чистимо шкірку, а м'якоть тремо на тертці. Борошно змішуємо з манкою і розпушувачем. Яйця збиваємо з цукром і ванільним цукром до пишної піни. Отриману масу вливаємо в суху суміш, туди ж відправляємо гарбуз і яблука. Мультиварочную ємність змащуємо олією, викладаємо тісто. Випікаємо 1 годину в програмі «Випічка».

    Американський гарбузовий пиріг в мультиварці


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • борошно – 250 г;

  • вершкове масло 73% жирності – 150 г;

  • холодна вода – 4 ст. ложки;

  • сіль – щіпка.


  • Для начинки:

  • гарбуз – 900 г;

  • яйця – 2 шт.;

  • цукор – 50 г;

  • молоко згущене – 05 банки;

  • мелена кориця – 05 ч. ложки;

  • сіль – 05 ч. ложки;

  • сухий імбир – 1/4 ч. ложки;

  • мускатний горіх – 1/4 ч. ложки;

  • лимонний сік – 1 ст. ложка.


  • Приготування
    У глибоку миску кладемо масло, рубане невеликими шматочками. Додаємо просіяне борошно і сіль. Руками розтираємо до крихти. Вливаємо холодну воду і замішуємо еластичне м'яке тісто. Тепер мультиварочную чашу вистилаємо смужками пекарської папери так, щоб вони заходили на борти, – так пиріг буде легше вийняти. Поверх кладемо тісто і пальцями розподіляємо його по поверхні. Формуємо бортики висотою близько 3 див. в декількох місцях проколюємо тісто виделкою. Ставимо чашу з тестом в холодильник. Далі готуємо гарбузове пюре: гарбуз чистимо, видаляємо насіння і нарізаємо м'якоть невеликими шматочками. Кладемо їх у каструлю вливаємо трохи води і ставимо на вогонь. Проварюємо до м'якості. Потім воду зливаємо, а гарбуз пюрируем за допомогою блендера. Охолодити отриману масу, додаємо в неї яйце, згущене молоко, цукор, лимонний сік і спеції. Змішуємо все за допомогою віночка до однорідності. Тепер дістаємо чашу з тестом і вливаємо в основу начинку. Стежимо, щоб вона не виходила за борти. В режимі «Випічка» готуємо пиріг 1 годину. Коли гарбузовий пиріг з начинкою в мультиварці буде готовий, начинка придбає щільну консистенцію. Остуджуємо пиріг в мультиварці і акуратно витягаємо, взявшись за смужки пекарської папери.

    Гарбузовий пиріг без яєць в мультиварці


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • манка – 15 склянки;

  • гарбуз – 600 г;

  • кефір – 1 склянка;

  • сода харчова – 05 ч. ложки;

  • цукор – 05 склянки.


  • Для сиропу:

  • сік гарбузовий – 100 мл;
  • Гарбузовий пиріг в мультиварці

  • сік лимона – 1 ст. ложка;

  • цукор – 6 ст. ложок;

  • кориця – щіпка.


  • Приготування
    Очищену гарбуз трьом на маленькій тертці. Віджимаємо сік. Змішуємо всі інгредієнти для тіста, погасивши соду кефіром. Виливаємо тісто в мультиварочную ємність і випікаємо 50 хвилин в режимі «Випічка». Тим часом готуємо сироп: змішуємо всі інгредієнти і доводимо до кипіння на невеликому вогні. Готовий пиріг заливаємо сиропом і даємо постояти хвилин 30-40 щоб він повністю просочився.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Пиріг з абрикосами на кефірі
    Пиріг з абрикосами на кефірі
    Коли терміново треба придумати що-небудь солоденьке до незапланованого чаювання, то рецепти пирогів на основі кефіру завжди прекрасно виручають.
    Лимонний пиріг в мультиварці
    Лимонний пиріг в мультиварці
    Не встигаєте приготувати вишуканий десерт до приходу гостей? Лимонний пиріг в мультиварці – рішення вашої проблеми! Його пікантний кисло-солодкий
    Гарбузовий пиріг
    Гарбузовий пиріг
    Гарбузовий пиріг прийнято вважати традиційним американським стравою - там його завжди печуть на День подяки. Ми ж можемо порадувати сім'ю таким
    Манник без яєць - рецепт
    Манник без яєць - рецепт
    Манник - простий і смачний пиріг, який готується на основі манної крупи. І сьогодні ми розповімо, як його приготувати без яєць. Такий варіант підійде