Каша з гарбуза з рисом в мультиварці
Каша з гарбуза з рисом – дуже неймовірно смачне і корисне блюдо, яке стане відмінним джерелом енергії і вітамінів не тільки для дорослого, але і для дитячого організму. Сьогодні ми розповімо вам, як зробити її за допомогою мультиварки і спростити процес готування.
Інгредієнти:
очищена гарбуз – 350 г;
круглий рис – 15 склянки;
молоко – 3 ст.;
вода фільтрована – 2 ст.;
цукор – 3 ст. ложки;
ванілін;
масло вершкове – 50 р.
Приготування
Пропонуємо вам перевірений спосіб, як зварити кашу з гарбуза з рисом. Отже, гарбуз нарізаємо невеликими кубиками, викладаємо у посуд мультиварки, вливаємо трохи води і тушкуємо до м'якості, виставивши режим «Гасіння». Кришку приладу при цьому закриваємо.
Тим часом готуємо рис – гарненько промиваємо його і висипаємо на рушник. Як тільки гарбуз стане м'якою, перетворюємо її блендером в пюре, зливши зайву рідину. Потім викладаємо овочеву масу з рисом в чашу, додаємо за смаком цукор і заливаємо молоком і фільтрованою водою. За бажанням для найбільшого аромату, приправляємо кашу ваніліном і закриваємо прилад кришкою. Після цього вибираємо на дисплеї програму «Каша» і виставляємо на 1 годину. Почувши сигнал готовності, переставляємо мультиварку в режим «Підігрів» і засікаємо ще півгодини. По закінченні заданого часу, ароматна і надзвичайно смачна каша з гарбуза з рисом готова! Подаємо її з фруктами і варенням, заправивши шматочком вершкового масла.
Інгредієнти:
гарбуз – 450 г;
рис – 1 ст.;
молоко – 650 мл;
цукор – 2 ст. ложки;
вода – 15 склянки;
родзинки – жменя.
Приготування
Для приготування каші з рисом гарбуз промиваємо, розрізаємо навпіл, видаляємо все-зернята, волокна і подрібнюємо м'якоть кубиками. Після цього викладаємо овоч в чашу мультиварки, заливаємо фільтрованої холодною водою і включаємо режим «Випічка» на 30 хвилин. Потім відкриваємо кришку приладу і всипаємо склянку рису. Родзинки промиваємо і кидаємо в каструлю разом з цукровим піском. Далі вливаємо молоко, все добре перемішуємо і включаємо програму «Молочна каша» приблизно на 35 хвилин. Після звукового сигналу, переводимо прилад в програму «Підігрів» і залишаємо ще на 15 хвилин. Тепер розкладаємо кашу в тарілку і подаємо на стіл, заправивши вершковим маслом і прикрасивши за бажанням свіжими ягодами.
Інгредієнти:
гарбуз – 600 г;
рис круглий – 05 ст.;
яблука – 2 шт.;
родзинки – 05 склянки;
вода фільтрована – 3 ст.;
масло вершкове – 30 р.
Приготування
Гарбуз промиваємо, обробляємо, розрізаємо на шматочки і викладаємо в чашу. З яблук зрізаємо шкірку, шаткуємо тонкими скибочками і відправляємо туди ж. Рис і родзинки промиваємо, висипаємо в каструлю і заливаємо вміст фільтрованою водою. Кидаємо за смаком цукор, ретельно все перемішуємо, закриваємо кришку приладу і виставляємо на дисплеї програму «Плов». Після звукового сигналу додаємо в кашу шматочок вершкового масла, перемішуємо і розкладаємо по тарілках.
Інгредієнти:
пшоно – 200 г;
рис – 200 г;
гарбуз – 1 кг;
молоко – 3 ст.;
цукор – 150 г;
масло вершкове – 120 г;
сіль – щіпка;
ванілін – за смаком.
Приготування
Готуємо спочатку крупу: рис і пшоно окремо перебираємо від сміття, промиваємо і заливаємо на 15 хвилин теплою водою. Гарбуз обробляємо і нарізаємо кубиками. Чашу мультиварки промазуємо маслом, викладаємо гарбуз і вливаємо склянку молока. Вибираємо програму «Суп» і варимо 15 хвилин. Після цього викладаємо овоч в тарілку і розминаємо блендером. У чашу наливаємо ще стакан молока, висипаємо крупи, виставляємо програму «Каша» і варимо 20 хвилин. Потім додаємо гарбузову масу, вводимо залишився молоко, додаємо цукор, ванілін і кладемо масло. Залишаємо прилад на тому ж режимі і засікаємо 15 хвилин. При подачі прикрашаємо блюдо фруктами і горіхами.
Каша з гарбуза з рисом в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Пропонуємо вам перевірений спосіб, як зварити кашу з гарбуза з рисом. Отже, гарбуз нарізаємо невеликими кубиками, викладаємо у посуд мультиварки, вливаємо трохи води і тушкуємо до м'якості, виставивши режим «Гасіння». Кришку приладу при цьому закриваємо.
Тим часом готуємо рис – гарненько промиваємо його і висипаємо на рушник. Як тільки гарбуз стане м'якою, перетворюємо її блендером в пюре, зливши зайву рідину. Потім викладаємо овочеву масу з рисом в чашу, додаємо за смаком цукор і заливаємо молоком і фільтрованою водою. За бажанням для найбільшого аромату, приправляємо кашу ваніліном і закриваємо прилад кришкою. Після цього вибираємо на дисплеї програму «Каша» і виставляємо на 1 годину. Почувши сигнал готовності, переставляємо мультиварку в режим «Підігрів» і засікаємо ще півгодини. По закінченні заданого часу, ароматна і надзвичайно смачна каша з гарбуза з рисом готова! Подаємо її з фруктами і варенням, заправивши шматочком вершкового масла.
Молочна каша з гарбузом, рисом і родзинками
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування каші з рисом гарбуз промиваємо, розрізаємо навпіл, видаляємо все-зернята, волокна і подрібнюємо м'якоть кубиками. Після цього викладаємо овоч в чашу мультиварки, заливаємо фільтрованої холодною водою і включаємо режим «Випічка» на 30 хвилин. Потім відкриваємо кришку приладу і всипаємо склянку рису. Родзинки промиваємо і кидаємо в каструлю разом з цукровим піском. Далі вливаємо молоко, все добре перемішуємо і включаємо програму «Молочна каша» приблизно на 35 хвилин. Після звукового сигналу, переводимо прилад в програму «Підігрів» і залишаємо ще на 15 хвилин. Тепер розкладаємо кашу в тарілку і подаємо на стіл, заправивши вершковим маслом і прикрасивши за бажанням свіжими ягодами.
Каша з гарбуза на воді з рисом і яблуками
Інгредієнти:
Приготування
Гарбуз промиваємо, обробляємо, розрізаємо на шматочки і викладаємо в чашу. З яблук зрізаємо шкірку, шаткуємо тонкими скибочками і відправляємо туди ж. Рис і родзинки промиваємо, висипаємо в каструлю і заливаємо вміст фільтрованою водою. Кидаємо за смаком цукор, ретельно все перемішуємо, закриваємо кришку приладу і виставляємо на дисплеї програму «Плов». Після звукового сигналу додаємо в кашу шматочок вершкового масла, перемішуємо і розкладаємо по тарілках.
Каша з гарбуза з рисом і пшоном в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Готуємо спочатку крупу: рис і пшоно окремо перебираємо від сміття, промиваємо і заливаємо на 15 хвилин теплою водою. Гарбуз обробляємо і нарізаємо кубиками. Чашу мультиварки промазуємо маслом, викладаємо гарбуз і вливаємо склянку молока. Вибираємо програму «Суп» і варимо 15 хвилин. Після цього викладаємо овоч в тарілку і розминаємо блендером. У чашу наливаємо ще стакан молока, висипаємо крупи, виставляємо програму «Каша» і варимо 20 хвилин. Потім додаємо гарбузову масу, вводимо залишився молоко, додаємо цукор, ванілін і кладемо масло. Залишаємо прилад на тому ж режимі і засікаємо 15 хвилин. При подачі прикрашаємо блюдо фруктами і горіхами.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пшоняна каша з гарбузом в мультиварці
Корисна пшоняна каша часто буває на столі у багатьох сім'ях. Щоб перетворити виснажливий процес її приготування в задоволення, пропонуємо зварити її
Рисова каша з гарбузом в мультиварці
Рисова каша - це абсолютно просте блюдо, можна сказати нудне. Зрозуміло, чому багато дітки відмовляються її є в класичному варіанті. Пропонуємо
Каша з гарбуза в мультиварці - рецепти приготування
Приготування обіду в мультиварці перетворюється на свято, адже немає необхідності простоювати біля плити час, яке з задоволенням можна витратити на
Як приготувати гарбузову кашу?
Про користь гарбуза знають всі і скільки варіантів її застосування теж не секрет - неймовірно багато. Пропонуємо приготувати саму корисну гарбузову
Гарбузова каша з пшоном
Безсумнівно гарбуз дуже корисний, тому рецептів з її участю неймовірна кількість. Найпоширенішим варіантом використання цього овочу є приготування
Гарбузова каша з рисом
Гарбузова каша з рисом - чудове і корисне блюдо, яке сподобається як дорослим, так і дітям. Сьогодні ми розповімо декілька цікавих варіантів