Пшоняна каша з гарбузом в мультиварці

Ми сьогодні розповімо, як правильно зварити пшоняну кашу з гарбузом в мультиварці і розглянемо варіанти приготування цього корисного і смачного страви.
Як варити пшоняну кашу з гарбузом в мультиварці - рецепт?
Інгредієнти:
Приготування
Гарбуз очищаємо, перетираємо на крупній тертці і закладаємо в ємність мультиварки. Пшоняну крупу ретельно промиваємо, заливаємо на одну хвилину окропом, потім рідину зливаємо, а пшоно відправляємо до гарбузі. Вливаємо також молоко і очищену воду, додаємо цукровий пісок і сіль і перемішуємо. Готуємо кашку в режимі «Молочна каша» протягом сорока хвилин. Після сигналу залишаємо страву в режимі «Підігрів» на десять хвилин, а потім присмачую кашу маслом і подаємо до столу.
Рисово-пшоняна молочна каша з гарбузом в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Пшоно гарненько промиваємо, заливаємо окропом і через хвилину зливаємо рідину. Рис також грунтовно промиваємо до прозорості води.
Укладаємо обидва види належним чином підготовленою крупи в мультикастрюлю, додаємо молоко і очищену воду, а також кидаємо сіль і цукор. Гарбуз позбавляємо від шкірки, перетираємо на тертці, додаємо до інших компонентів і перемішуємо. Налаштовуємо пристрій на програму «Молочна каша» і готуємо до сигналу. Залишаємо кашку в режимі «Підігрів» десять хвилин, а потім присмачую вершковим маслом і подаємо до столу.
Смачна пшоняна каша в мультиварці з гарбузом і сушеними фруктами
Інгредієнти:
Приготування
Гарбуз чистимо від шкірки, нарізаємо невеликими скибочками і визначаємо в ємність мультиварки.
Пшоно дуже ретельно промиваємо і заливаємо окропом на одну хвилинку. Потім воду зливаємо, а крупу викладаємо до гарбузі. Сухофрукти моєму, при необхідності розрізаємо на кілька частин або шаткуємо соломкою і відправляємо до інших компонентів. Заливаємо вміст мультиварки молоком і очищеною водою, присмачую за смаком сіллю і цукром і перемішуємо.
Закриваємо кришку приладу, налаштовуємо його на програму «Молочна каша» і готуємо сорок хвилин. Після сигналу витримуємо кашку в режимі «Підігрів» ще десять хвилин, а потім заправляємо маслом і подаємо до столу.
Пшоняна каша в мультиварці з гарбузом і фаршем
Інгредієнти:

Приготування
У ємність мультиварки наливаємо рослинне масло, закладаємо м'ясний фарш, пропущену через крупну тертку попередньо очищену моркву і гарбуз, а також дрібно нашатковану цибулю. Витримуємо страву у програмі «Смаження» або «Випічка» до м'якості овочів, помішуючи. Потім додаємо попередньо добре вимиту і ошпарену гарячою водою пшоняну крупу, доливаємо очищену воду, додаємо сіль, лавровий лист і переводимо пристрій в режим «Крупа» або «Гасіння». Через двадцять п'ять хвилин каша буде готова. При подачі приправляємо її дрібно нарубаним кропом.
Рекомендуємо добрі рецепти

Каша з гарбузом в мультиварці - рецепти
Використання мультиварки полегшує і значно прискорює процес створення будь-якої страви, а щоб зварити кашу зовсім не потрібно турбуватися, адже

Як приготувати пшоняну кашу в мультиварці?
Мультиварка - це чудовий кухонний прилад, який вже давно полегшив кулінарну життя багатьох господинь. І самим головним достоїнством цієї

Каша з гарбуза в мультиварці - рецепти приготування
Приготування обіду в мультиварці перетворюється на свято, адже немає необхідності простоювати біля плити час, яке з задоволенням можна витратити на

Гарбузова каша з пшоном на молоці
Користь гарбуза складно переоцінити, а страви, приготовані на її основі, чудові і так подобаються малечі. Пропонуємо приготувати молочну гарбузову

Як приготувати гарбузову кашу?
Про користь гарбуза знають всі і скільки варіантів її застосування теж не секрет - неймовірно багато. Пропонуємо приготувати саму корисну гарбузову

Пшоняна каша в духовці
Всі ми знаємо, наскільки корисні каші для правильного харчування дорослих і тим більше дітей. Їх різновидів дуже багато: манна, рисова, ячмінна,