Каша з гарбуза в мультиварці - рецепти приготування

Кукурудзяна каша з гарбузом в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Гарбуз очищаємо від шкірки, шаткуємо невеликими кубиками і закладаємо в мультикастрюлю. Кукурудзяну крупу промиваємо хорошенечко і відправляємо до гарбузі. Вливаємо фільтровану воду, молоко, додаємо сіль, цукровий пісок, перемішуємо, закриваємо кришку і вибираємо на дисплеї функцію «Молочна каша». Через тридцять хвилин, після сигналу, залишаємо кашку ще на двадцять-тридцять хвилин на режимі «Підігрів» і потім подаємо до столу, приправивши вершковим маслом.
Молочна каша з гарбуза в мультиварці з пшоном
Інгредієнти:
Приготування
Пшоняну крупу грунтовно промиваємо спочатку в холодній воді, а потім на одну хвилину запарюємо окропом, знову зливаємо і ще раз промиваємо. Таким чином, ми позбавимо страва від властивої пшону гірчинки.
Гарбуз чистимо, ріжемо дрібними кубиками або пропускаємо через крупну тертку. Закладаємо підготовлену гарбуз з пшоном в мультикастрюлю, вливаємо молоко, присмачую страву сіллю, цукровим піском і перемішуємо. Прикриваємо кришку пристрою, вибираємо функцію «Молочна каша» і готуємо страву до сигналу. По завершенні процесу, кришку мультиварки не відкриваємо і даємо страві настоятися ще п'ятнадцять хвилин в режимі «Підігрів». Подаємо готову кашку з вершковим маслом.
Рецепт пшоняної каші з гарбузом і м'ясним фаршем в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Чистимо і шаткуємо кубиками ріпчасту цибулю і моркву пасеруємо до м'якості в мультикастрюле на рослинному маслі, встановивши функцію «Смаження» або «Випічка». Потім додаємо фарш, попередньо очищену від шкірки і дрібно нарубану гарбуз і обсмажуємо, помішуючи, ще кілька хвилин. Пшоно гарненько промиваємо до прозорої води, запарюємо на хвилину окропом, знову промиваємо і закладаємо до м'яса з овочами. Заливаємо все підігрітою фільтрованою водою, приправляємо до смаку сіллю, кидаємо лавровий листочок і перемикаємо прилад на режим «Крупа» або «Гасіння». Через тридцять хвилин переводимо мультиварку в режим «Підігрів» даємо страві настоятися ще приблизно десять хвилин, і можемо подавати, приправивши свіжою зеленню кропу.
Як приготувати рисову кашу з гарбуза в мультиварці?
Інгредієнти:

Приготування
Гарбуз чистимо, дрібно шаткуємо і визначаємо в мультикастрюлю. Гарненько промиваємо рисову крупу до прозорої води і закладаємо до гарбузі. Заливаємо вміст ємності мультиварки молоком і водою і приправляємо сіллю і цукром.
Для приготування рисової каші налаштовуємо прилад на режим «Молочна каша» і готуємо страву до сигналу. Потім залишаємо його в режимі «Підігрів» на двадцять хвилин і подаємо до столу, присмачивши щедро вершковим маслом.
Рекомендуємо добрі рецепти

Каша з гарбузом в мультиварці - рецепти
Використання мультиварки полегшує і значно прискорює процес створення будь-якої страви, а щоб зварити кашу зовсім не потрібно турбуватися, адже

Пшоняна каша з гарбузом в мультиварці
Корисна пшоняна каша часто буває на столі у багатьох сім'ях. Щоб перетворити виснажливий процес її приготування в задоволення, пропонуємо зварити її

Як приготувати пшоняну кашу в мультиварці?
Мультиварка - це чудовий кухонний прилад, який вже давно полегшив кулінарну життя багатьох господинь. І самим головним достоїнством цієї

Каша з гарбуза з рисом в мультиварці
Приготування такої примхливої каші, як гарбузова можна перетворити на задоволення, якщо використовувати мультиварку. Пропонуємо доповнити це корисне

Гарбузова каша з пшоном на молоці
Користь гарбуза складно переоцінити, а страви, приготовані на її основі, чудові і так подобаються малечі. Пропонуємо приготувати молочну гарбузову

Як приготувати гарбузову кашу?
Про користь гарбуза знають всі і скільки варіантів її застосування теж не секрет - неймовірно багато. Пропонуємо приготувати саму корисну гарбузову