Каша з гарбуза в мультиварці - рецепти приготування
Пропонуємо рецепти приготування неймовірно смачної каші з гарбуза в мультиварці. Це прекрасний варіант для корисного і ситного сніданку або вечері, а також незамінний блюдо в раціоні людини, яка піклується про здорове харчування.
Інгредієнти:
крупа кукурудзяна – 120 г;
вода фільтрована – 330 мл;
молоко – 320 мл;
гарбуз – 150 г;
сіль – 5 г або по смаку;
цукровий пісок – 35 г або по смаку;
масло вершкове – 40 р.
Приготування
Гарбуз очищаємо від шкірки, шаткуємо невеликими кубиками і закладаємо в мультикастрюлю. Кукурудзяну крупу промиваємо хорошенечко і відправляємо до гарбузі. Вливаємо фільтровану воду, молоко, додаємо сіль, цукровий пісок, перемішуємо, закриваємо кришку і вибираємо на дисплеї функцію «Молочна каша». Через тридцять хвилин, після сигналу, залишаємо кашку ще на двадцять-тридцять хвилин на режимі «Підігрів» і потім подаємо до столу, приправивши вершковим маслом.
Інгредієнти:
крупа пшоняна – 160 г;
молоко – 580 мл;
гарбуз – 250 г;
сіль – 5 г або по смаку;
цукровий пісок – 40 г або по смаку;
масло вершкове – 40 р.
Приготування
Пшоняну крупу грунтовно промиваємо спочатку в холодній воді, а потім на одну хвилину запарюємо окропом, знову зливаємо і ще раз промиваємо. Таким чином, ми позбавимо страва від властивої пшону гірчинки.
Гарбуз чистимо, ріжемо дрібними кубиками або пропускаємо через крупну тертку. Закладаємо підготовлену гарбуз з пшоном в мультикастрюлю, вливаємо молоко, присмачую страву сіллю, цукровим піском і перемішуємо. Прикриваємо кришку пристрою, вибираємо функцію «Молочна каша» і готуємо страву до сигналу. По завершенні процесу, кришку мультиварки не відкриваємо і даємо страві настоятися ще п'ятнадцять хвилин в режимі «Підігрів». Подаємо готову кашку з вершковим маслом.
Інгредієнти:
пшоно – 270 г;
вода фільтрована – 1 л;
фарш яловичий – 200 г;
гарбуз – 150 г;
морква – 85 м;
сіль – 5 г або по смаку;
цибуля ріпчаста – 75 г;
лавровий лист – 1 шт.;
свіжа зелень кропу – за смаком;
рослинне масло – 75 мл.
Приготування
Чистимо і шаткуємо кубиками ріпчасту цибулю і моркву пасеруємо до м'якості в мультикастрюле на рослинному маслі, встановивши функцію «Смаження» або «Випічка». Потім додаємо фарш, попередньо очищену від шкірки і дрібно нарубану гарбуз і обсмажуємо, помішуючи, ще кілька хвилин. Пшоно гарненько промиваємо до прозорої води, запарюємо на хвилину окропом, знову промиваємо і закладаємо до м'яса з овочами. Заливаємо все підігрітою фільтрованою водою, приправляємо до смаку сіллю, кидаємо лавровий листочок і перемикаємо прилад на режим «Крупа» або «Гасіння». Через тридцять хвилин переводимо мультиварку в режим «Підігрів» даємо страві настоятися ще приблизно десять хвилин, і можемо подавати, приправивши свіжою зеленню кропу.
Інгредієнти:
рис – 160 г;
молоко – 490 мл;
вода – 200 мл;
гарбуз – 300 г;
сіль – 5 г або по смаку;
цукровий пісок – 45 г або по смаку;
масло вершкове – 40 р.
Приготування
Гарбуз чистимо, дрібно шаткуємо і визначаємо в мультикастрюлю. Гарненько промиваємо рисову крупу до прозорої води і закладаємо до гарбузі. Заливаємо вміст ємності мультиварки молоком і водою і приправляємо сіллю і цукром.
Для приготування рисової каші налаштовуємо прилад на режим «Молочна каша» і готуємо страву до сигналу. Потім залишаємо його в режимі «Підігрів» на двадцять хвилин і подаємо до столу, присмачивши щедро вершковим маслом.
Кукурудзяна каша з гарбузом в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Гарбуз очищаємо від шкірки, шаткуємо невеликими кубиками і закладаємо в мультикастрюлю. Кукурудзяну крупу промиваємо хорошенечко і відправляємо до гарбузі. Вливаємо фільтровану воду, молоко, додаємо сіль, цукровий пісок, перемішуємо, закриваємо кришку і вибираємо на дисплеї функцію «Молочна каша». Через тридцять хвилин, після сигналу, залишаємо кашку ще на двадцять-тридцять хвилин на режимі «Підігрів» і потім подаємо до столу, приправивши вершковим маслом.
Молочна каша з гарбуза в мультиварці з пшоном
Інгредієнти:
Приготування
Пшоняну крупу грунтовно промиваємо спочатку в холодній воді, а потім на одну хвилину запарюємо окропом, знову зливаємо і ще раз промиваємо. Таким чином, ми позбавимо страва від властивої пшону гірчинки.
Гарбуз чистимо, ріжемо дрібними кубиками або пропускаємо через крупну тертку. Закладаємо підготовлену гарбуз з пшоном в мультикастрюлю, вливаємо молоко, присмачую страву сіллю, цукровим піском і перемішуємо. Прикриваємо кришку пристрою, вибираємо функцію «Молочна каша» і готуємо страву до сигналу. По завершенні процесу, кришку мультиварки не відкриваємо і даємо страві настоятися ще п'ятнадцять хвилин в режимі «Підігрів». Подаємо готову кашку з вершковим маслом.
Рецепт пшоняної каші з гарбузом і м'ясним фаршем в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Чистимо і шаткуємо кубиками ріпчасту цибулю і моркву пасеруємо до м'якості в мультикастрюле на рослинному маслі, встановивши функцію «Смаження» або «Випічка». Потім додаємо фарш, попередньо очищену від шкірки і дрібно нарубану гарбуз і обсмажуємо, помішуючи, ще кілька хвилин. Пшоно гарненько промиваємо до прозорої води, запарюємо на хвилину окропом, знову промиваємо і закладаємо до м'яса з овочами. Заливаємо все підігрітою фільтрованою водою, приправляємо до смаку сіллю, кидаємо лавровий листочок і перемикаємо прилад на режим «Крупа» або «Гасіння». Через тридцять хвилин переводимо мультиварку в режим «Підігрів» даємо страві настоятися ще приблизно десять хвилин, і можемо подавати, приправивши свіжою зеленню кропу.
Як приготувати рисову кашу з гарбуза в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
Гарбуз чистимо, дрібно шаткуємо і визначаємо в мультикастрюлю. Гарненько промиваємо рисову крупу до прозорої води і закладаємо до гарбузі. Заливаємо вміст ємності мультиварки молоком і водою і приправляємо сіллю і цукром.
Для приготування рисової каші налаштовуємо прилад на режим «Молочна каша» і готуємо страву до сигналу. Потім залишаємо його в режимі «Підігрів» на двадцять хвилин і подаємо до столу, присмачивши щедро вершковим маслом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Каша з гарбузом в мультиварці - рецепти
Використання мультиварки полегшує і значно прискорює процес створення будь-якої страви, а щоб зварити кашу зовсім не потрібно турбуватися, адже
Пшоняна каша з гарбузом в мультиварці
Корисна пшоняна каша часто буває на столі у багатьох сім'ях. Щоб перетворити виснажливий процес її приготування в задоволення, пропонуємо зварити її
Як приготувати пшоняну кашу в мультиварці?
Мультиварка - це чудовий кухонний прилад, який вже давно полегшив кулінарну життя багатьох господинь. І самим головним достоїнством цієї
Каша з гарбуза з рисом в мультиварці
Приготування такої примхливої каші, як гарбузова можна перетворити на задоволення, якщо використовувати мультиварку. Пропонуємо доповнити це корисне
Гарбузова каша з пшоном на молоці
Користь гарбуза складно переоцінити, а страви, приготовані на її основі, чудові і так подобаються малечі. Пропонуємо приготувати молочну гарбузову
Як приготувати гарбузову кашу?
Про користь гарбуза знають всі і скільки варіантів її застосування теж не секрет - неймовірно багато. Пропонуємо приготувати саму корисну гарбузову