Рисова каша з гарбузом в мультиварці
Сьогодні розповімо про яскраву, ароматною і чудово солодкої гарбузової каші. Вона чудово засвоюється і ідеально підходить для низькокалорійного харчування і різноманітності дитячого меню.
А в мультиварці ця каша виходить ще більш ніжною і ароматною! Таке блюдо підкорить навіть тих, хто не особливо любить яскравий овоч. А в поєднанні з будь крупою гарбуз формує неймовірно насичені смаки. Про те, як приготувати ситну і яскраву рисову кашу з гарбузом в мультиварці поговоримо далі.
Рисова крупа краще всього підходить для дієтичного харчування. Тому саме з цією крупою найчастіше поєднують гарбуз.
Інгредієнти:
гарбуз - 480 м;
рис (круглозернистий) - 175 г або 1 склянка;
цукор білий - 40 г;
молоко жирне - 655 мл;
очищена вода - 05 л;
родзинки - 1 жменя;
сіль.
Приготування
Гарбуз миємо, розрізаємо, видаляємо насіння, м'якоть подрібнюємо маленькими кубиками і покласти в каструлю. Заливаємо шматочки гарбузової м'якоті 320 мл води і вибираємо режим «Випічка» хвилин на 30. За цей час гарбуз відмінно розм'якшиться, а вся вода випарується.
Всипаємо в мультиварку підготовлений і добре промитий рис. Крупу краще вибрати круглої форми – арборіо або жасмин. Будь-який з цих сортів відмінно підійде для готування. Родзинки промиваємо, кладемо в чашу разом з цукром і сіллю. Додаємо молоко, 140 мл води, все добре перемішуємо і визначаємо режим «Молочна каша» на 40 хвилин. Після закінчення часу перемикаємо прилад в режим «Підігрів» на 15 хвилин, після чого наше блюдо буде готово. Викладаємо гарячу кашу в тарілку і подаємо для дегустації.
І рисова крупа, солодка гарбуз та яблуко кисле – ідеальне поєднання компонентів. Каша виходить неймовірно смачна, соковита, ароматна і ситна.
Інгредієнти:
рис – половина мультистакана;
пшоно – 1/2 мультистакана;
гарбуз (м'якоть)– 120 г;
яблуко зелене, кисле – 1 шт.;
молоко жирне – 220 мл;
вода очищена – 160;
цукор білий – 1 ч. ложка;
сіль йодована, дрібна – щіпка.
Приготування
Підготуємо всі необхідні інгредієнти: яблуко очищаємо від серцевинки і нарізаємо його невеликими шматочками, чистити його від шкірки необов'язково.
У ємність мультиварки всипаємо рис і чисте промите пшоно. Кладемо підготовлену яблуко в каструлю. Гарбуз пропускаємо через м'ясорубку і також кладемо в ємність до всіх компонентів нашої каші. Всипаємо цукор і сіль, потім наливаємо молоко і воду. На приладі виставляємо режим «Молочна каша». Готуємо страву до звукового сигналу готовності.
У приготовлену кашу в кожну порцію можна додати по шматочку замороженого вершкового масла або по 1 ст. л. жирних вершків. Для того, щоб каша була більш однорідною, після гасіння її можна розім'яти товкачиком.
Така каша виходить неймовірно ніжною, тому ідеально підходить для дитячого харчування. Почати готувати її можна з вечора, заклавши в прилад всі компоненти і поставивши її на таймер.
Інгредієнти:
рис круглозернистий - 220 г;
гарбуз - 225 г;
цукор білий - 20 г;
сіль.
Приготування
Гарбуз чистимо від шкірки, ріжемо невеликими шматочками. Рис перебираємо, дуже ретельно промиваємо і висипаємо в ємність мультиварки. вливаємо 210 мл води і підготовлену гарбуз. Приправляємо цукром і сіллю. Закриваємо кришку приладу і вибираємо режим «Рис» або "Плов". Хвилин через 15 наша смачна, розсипчаста каша буде готова. Після звукового сигналу, не поспішайте відкривати кришку – дайте каші добре настоятися. Перед подачею здобріть страву з вершковим маслом.
У таку кашу можна додати терте яблуко, цукати , а при подачі можна полити блюдо рідким медом.
А в мультиварці ця каша виходить ще більш ніжною і ароматною! Таке блюдо підкорить навіть тих, хто не особливо любить яскравий овоч. А в поєднанні з будь крупою гарбуз формує неймовірно насичені смаки. Про те, як приготувати ситну і яскраву рисову кашу з гарбузом в мультиварці поговоримо далі.
Молочна рисова каша з гарбузом і родзинками в мультиварці
Рисова крупа краще всього підходить для дієтичного харчування. Тому саме з цією крупою найчастіше поєднують гарбуз.
Інгредієнти:
Приготування
Гарбуз миємо, розрізаємо, видаляємо насіння, м'якоть подрібнюємо маленькими кубиками і покласти в каструлю. Заливаємо шматочки гарбузової м'якоті 320 мл води і вибираємо режим «Випічка» хвилин на 30. За цей час гарбуз відмінно розм'якшиться, а вся вода випарується.
Всипаємо в мультиварку підготовлений і добре промитий рис. Крупу краще вибрати круглої форми – арборіо або жасмин. Будь-який з цих сортів відмінно підійде для готування. Родзинки промиваємо, кладемо в чашу разом з цукром і сіллю. Додаємо молоко, 140 мл води, все добре перемішуємо і визначаємо режим «Молочна каша» на 40 хвилин. Після закінчення часу перемикаємо прилад в режим «Підігрів» на 15 хвилин, після чого наше блюдо буде готово. Викладаємо гарячу кашу в тарілку і подаємо для дегустації.
Рисово-пшоняна каша з гарбузом в мультиварці
І рисова крупа, солодка гарбуз та яблуко кисле – ідеальне поєднання компонентів. Каша виходить неймовірно смачна, соковита, ароматна і ситна.
Інгредієнти:
Приготування
Підготуємо всі необхідні інгредієнти: яблуко очищаємо від серцевинки і нарізаємо його невеликими шматочками, чистити його від шкірки необов'язково.
У ємність мультиварки всипаємо рис і чисте промите пшоно. Кладемо підготовлену яблуко в каструлю. Гарбуз пропускаємо через м'ясорубку і також кладемо в ємність до всіх компонентів нашої каші. Всипаємо цукор і сіль, потім наливаємо молоко і воду. На приладі виставляємо режим «Молочна каша». Готуємо страву до звукового сигналу готовності.
У приготовлену кашу в кожну порцію можна додати по шматочку замороженого вершкового масла або по 1 ст. л. жирних вершків. Для того, щоб каша була більш однорідною, після гасіння її можна розім'яти товкачиком.
Рисова каша з гарбузом в мультиварці – рецепт
Така каша виходить неймовірно ніжною, тому ідеально підходить для дитячого харчування. Почати готувати її можна з вечора, заклавши в прилад всі компоненти і поставивши її на таймер.
Інгредієнти:
Приготування
Гарбуз чистимо від шкірки, ріжемо невеликими шматочками. Рис перебираємо, дуже ретельно промиваємо і висипаємо в ємність мультиварки. вливаємо 210 мл води і підготовлену гарбуз. Приправляємо цукром і сіллю. Закриваємо кришку приладу і вибираємо режим «Рис» або "Плов". Хвилин через 15 наша смачна, розсипчаста каша буде готова. Після звукового сигналу, не поспішайте відкривати кришку – дайте каші добре настоятися. Перед подачею здобріть страву з вершковим маслом.
У таку кашу можна додати терте яблуко, цукати , а при подачі можна полити блюдо рідким медом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Каша з гарбузом в мультиварці - рецепти
Використання мультиварки полегшує і значно прискорює процес створення будь-якої страви, а щоб зварити кашу зовсім не потрібно турбуватися, адже
Пшоняна каша з гарбузом в мультиварці
Корисна пшоняна каша часто буває на столі у багатьох сім'ях. Щоб перетворити виснажливий процес її приготування в задоволення, пропонуємо зварити її
Каша з гарбуза в мультиварці - рецепти приготування
Приготування обіду в мультиварці перетворюється на свято, адже немає необхідності простоювати біля плити час, яке з задоволенням можна витратити на
Каша з гарбуза з рисом в мультиварці
Приготування такої примхливої каші, як гарбузова можна перетворити на задоволення, якщо використовувати мультиварку. Пропонуємо доповнити це корисне
Пшоняна каша в духовці
Всі ми знаємо, наскільки корисні каші для правильного харчування дорослих і тим більше дітей. Їх різновидів дуже багато: манна, рисова, ячмінна,
Як зварити кашу в мультиварці?
Всі ми пам'ятаємо з дитинства, що найкращий і корисний сніданок - молочна каша. Але часто нам не вистачає часу вранці, щоб зварити кашу. На допомогу