Грушевий пиріг в мультиварці
З наших рецептів ви дізнаєтеся, як приготувати грушевий пиріг в мультиварці. Завдяки чудовим властивостям груш десерт виходить неймовірно соковитим і просто чудовий на смак.
Інгредієнти:
борошно – 165 г;
яйця – 3 шт.;
цукровий пісок – 100 г;
розпушувач – 10 г;
вершкове масло – 25 г;
ванілін – за смаком;
груші – 550 р.
Приготування
До яєчних жовтків додаємо цукровий пісок і збиваємо за допомогою віночка або міксера до повного розчинення солодких кристалів. Потім всипаємо попередньо просіяне борошно, розпушувач і перемішуємо. Охолоджені білки розбиваємо в густу, щільну піну з додаванням солі, акуратними рухами вводимо в тісто і розмішуємо до однорідності.
Дно мультикастрюли щедро промазуємо вершковим маслом і вистилаємо вирізаним по формі пергаментом, ще раз змащуємо маслом вже папір і притрушиваем злегка цукровим піском. Груші промиваємо, витираємо насухо, позбавляє від плодоніжок і серцевин з насінням і розрізаємо один плід красивими акуратними шматочками, а решта довільними скибочками або кубиками. На дно ємності розкладаємо по колу грушеві часточки, а інші скибочки змішуємо з тестом, перекладаємо до часточок і розрівнюємо. Вибираємо на дисплеї режим «Випічка» і готуємо пиріг протягом шістдесяти хвилин.
По готовності витягаємо пиріг, скориставшись ґратами для приготування на пару, знімаємо лист пергаменту і подаємо до столу, при бажанні прикрасивши верх десерту цукровою пудрою.
Аналогічним чином можна приготувати в мультиварці грушево-яблучний пиріг, замінивши половину груш яблучками.
Інгредієнти:
борошно – 240 г;
вершкове масло – 210 г;
сир – 550 г;
цукровий пісок – 125 г;
розпушувач – 10 г;
груші – 750 г;
ванілін або ванільний цукор.
Приготування
Добре охолоджене вершкове масло пропускаємо через крупну тертку, змішуємо з просіяним борошном, сиром, додаємо дві третини всього цукрового піску, ваніль або ванільний цукор за смаком і гарненько вимішуємо. Потім розподіляємо вийшло сирне тісто в промасленим ємності мультиварки, вистеливши на дно довгі смужки з пергаментного паперу для зручності витягання пирога. Не забуваємо сформувати бортики з сирного тіста.
Вимиті груші розрізаємо на тонкі часточки і укладаємо в сирну форму. Притрушиваем зверху рештою цукровим піском і готуємо страву шістдесят хвилин в режимі «Випічка». Відкриваємо кришку пристрою і залишаємо його в режимі «Підігрів» ще двадцять хвилин. Тепер даємо пирога повністю охолонути, і витягаємо з мультикастрюли, скориставшись покладеними на дно пергаментними стрічками.
Рецепт простого грушевого пирога в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
До яєчних жовтків додаємо цукровий пісок і збиваємо за допомогою віночка або міксера до повного розчинення солодких кристалів. Потім всипаємо попередньо просіяне борошно, розпушувач і перемішуємо. Охолоджені білки розбиваємо в густу, щільну піну з додаванням солі, акуратними рухами вводимо в тісто і розмішуємо до однорідності.
Дно мультикастрюли щедро промазуємо вершковим маслом і вистилаємо вирізаним по формі пергаментом, ще раз змащуємо маслом вже папір і притрушиваем злегка цукровим піском. Груші промиваємо, витираємо насухо, позбавляє від плодоніжок і серцевин з насінням і розрізаємо один плід красивими акуратними шматочками, а решта довільними скибочками або кубиками. На дно ємності розкладаємо по колу грушеві часточки, а інші скибочки змішуємо з тестом, перекладаємо до часточок і розрівнюємо. Вибираємо на дисплеї режим «Випічка» і готуємо пиріг протягом шістдесяти хвилин.
По готовності витягаємо пиріг, скориставшись ґратами для приготування на пару, знімаємо лист пергаменту і подаємо до столу, при бажанні прикрасивши верх десерту цукровою пудрою.
Аналогічним чином можна приготувати в мультиварці грушево-яблучний пиріг, замінивши половину груш яблучками.
Сирно-грушевий пиріг в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Добре охолоджене вершкове масло пропускаємо через крупну тертку, змішуємо з просіяним борошном, сиром, додаємо дві третини всього цукрового піску, ваніль або ванільний цукор за смаком і гарненько вимішуємо. Потім розподіляємо вийшло сирне тісто в промасленим ємності мультиварки, вистеливши на дно довгі смужки з пергаментного паперу для зручності витягання пирога. Не забуваємо сформувати бортики з сирного тіста.
Вимиті груші розрізаємо на тонкі часточки і укладаємо в сирну форму. Притрушиваем зверху рештою цукровим піском і готуємо страву шістдесят хвилин в режимі «Випічка». Відкриваємо кришку пристрою і залишаємо його в режимі «Підігрів» ще двадцять хвилин. Тепер даємо пирога повністю охолонути, і витягаємо з мультикастрюли, скориставшись покладеними на дно пергаментними стрічками.
Рекомендуємо добрі рецепти
Бісквітний пиріг з яблуками
Бісквітна основа для випічки користується особливим успіхом у багатьох господинь. І абсолютно виправдано, адже знаючи кілька секретів вдалого
Шарлотка з яблуками і корицею
Шарлотка з яблуками - це класика домашньої випічки. Напевно, кожна господиня одного разу спробувала його приготувати. Пропонуємо трохи
Пиріг з яблуками і корицею
Пироги з яблуками прекрасні тим, що їх можна пекти в будь-який час року. Це домашній вид випічки, який неодмінно потрібно спробувати зробити.
Пиріг з консервованими персиками
Прекрасне поєднання бісквітного або пісочного тіста з вишуканим смаком соковитого консервованого персика не залишить байдужим навіть найвибагливіших
Пиріг з замороженої смородини
Приготований вами пиріг з замороженої смородини нікого не залишить байдужим. Поєднання м'якої і ніжної основи пирога з кисленькой ягодою залишає
Пиріг з грушами в мультиварці
Груша має прекрасний смак і приголомшливий запашний аромат. Їй можна насолоджуватися, просто нарізавши шматочками, або зварити компот, варення і т.