Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Грушевий пиріг в мультиварці

Грушевий пиріг в мультиварці

2-11-2015, 20:26
1 017
Грушевий пиріг в мультиварці
З наших рецептів ви дізнаєтеся, як приготувати грушевий пиріг в мультиварці. Завдяки чудовим властивостям груш десерт виходить неймовірно соковитим і просто чудовий на смак.

Рецепт простого грушевого пирога в мультиварці


Інгредієнти:

  • борошно – 165 г;

  • яйця – 3 шт.;

  • цукровий пісок – 100 г;

  • розпушувач – 10 г;

  • вершкове масло – 25 г;

  • ванілін – за смаком;

  • груші – 550 р.


  • Приготування
    До яєчних жовтків додаємо цукровий пісок і збиваємо за допомогою віночка або міксера до повного розчинення солодких кристалів. Потім всипаємо попередньо просіяне борошно, розпушувач і перемішуємо. Охолоджені білки розбиваємо в густу, щільну піну з додаванням солі, акуратними рухами вводимо в тісто і розмішуємо до однорідності.
    Дно мультикастрюли щедро промазуємо вершковим маслом і вистилаємо вирізаним по формі пергаментом, ще раз змащуємо маслом вже папір і притрушиваем злегка цукровим піском. Груші промиваємо, витираємо насухо, позбавляє від плодоніжок і серцевин з насінням і розрізаємо один плід красивими акуратними шматочками, а решта довільними скибочками або кубиками. На дно ємності розкладаємо по колу грушеві часточки, а інші скибочки змішуємо з тестом, перекладаємо до часточок і розрівнюємо. Вибираємо на дисплеї режим «Випічка» і готуємо пиріг протягом шістдесяти хвилин.
    По готовності витягаємо пиріг, скориставшись ґратами для приготування на пару, знімаємо лист пергаменту і подаємо до столу, при бажанні прикрасивши верх десерту цукровою пудрою.
    Аналогічним чином можна приготувати в мультиварці грушево-яблучний пиріг, замінивши половину груш яблучками.

    Сирно-грушевий пиріг в мультиварці


    Інгредієнти:

  • борошно – 240 г;

  • вершкове масло – 210 г;

  • сир – 550 г;

  • цукровий пісок – 125 г;

  • розпушувач – 10 г;

  • груші – 750 г;

  • ванілін або ванільний цукор.


  • Приготування
    Добре охолоджене вершкове масло пропускаємо через крупну тертку, змішуємо з просіяним борошном, сиром, додаємо дві третини всього цукрового піску, ваніль або ванільний цукор за смаком і гарненько вимішуємо. Потім розподіляємо вийшло сирне тісто в промасленим
    Грушевий пиріг в мультиварці
    ємності мультиварки, вистеливши на дно довгі смужки з пергаментного паперу для зручності витягання пирога. Не забуваємо сформувати бортики з сирного тіста.
    Вимиті груші розрізаємо на тонкі часточки і укладаємо в сирну форму. Притрушиваем зверху рештою цукровим піском і готуємо страву шістдесят хвилин в режимі «Випічка». Відкриваємо кришку пристрою і залишаємо його в режимі «Підігрів» ще двадцять хвилин. Тепер даємо пирога повністю охолонути, і витягаємо з мультикастрюли, скориставшись покладеними на дно пергаментними стрічками.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Бісквітний пиріг з яблуками
    Бісквітний пиріг з яблуками
    Бісквітна основа для випічки користується особливим успіхом у багатьох господинь. І абсолютно виправдано, адже знаючи кілька секретів вдалого
    Шарлотка з яблуками і корицею
    Шарлотка з яблуками і корицею
    Шарлотка з яблуками - це класика домашньої випічки. Напевно, кожна господиня одного разу спробувала його приготувати. Пропонуємо трохи
    Пиріг з яблуками і корицею
    Пиріг з яблуками і корицею
    Пироги з яблуками прекрасні тим, що їх можна пекти в будь-який час року. Це домашній вид випічки, який неодмінно потрібно спробувати зробити.
    Пиріг з консервованими персиками
    Пиріг з консервованими персиками
    Прекрасне поєднання бісквітного або пісочного тіста з вишуканим смаком соковитого консервованого персика не залишить байдужим навіть найвибагливіших
    Пиріг з замороженої смородини
    Пиріг з замороженої смородини
    Приготований вами пиріг з замороженої смородини нікого не залишить байдужим. Поєднання м'якої і ніжної основи пирога з кисленькой ягодою залишає
    Пиріг з грушами в мультиварці
    Пиріг з грушами в мультиварці
    Груша має прекрасний смак і приголомшливий запашний аромат. Їй можна насолоджуватися, просто нарізавши шматочками, або зварити компот, варення і т.