Шоколадний бісквіт в мультиварці

Бісквіт – взагалі, випічка вкрай примхлива, однак вміння приготувати його потрібно дуже часто. Торти, тістечка, різні десерти часто вимагають в якості основи саме бісквітні коржі. Для тих, хто любить час від часу порадувати домашнім смакотою, наведемо рецепт найпростішого шоколадного бісквіта в мультиварці.
Шоколадний бісквіт на окропі в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Спершу змішуємо борошно з какао, ваніліном і пекарським порошком і просіваємо кілька разів, щоб зробити її пухнастою і легкою. Яйця збиваємо міксером на високій швидкості, поступово додаючи цукор, поки маса не стане повітряної і світло-кремового, додаємо по ложці масло, продовжуючи збивати. Далі змінюємо міксер на ложку або силіконову лопатку і акуратно, потроху вводимо суху суміш, намагаючись розмішувати дуже обережно. Грудочок бути не повинно, але й інтенсивно заважати не можна, бо інакше тісто не підніметься. В кінці додаємо окріп по трохи, акуратно перемішуємо рухами знизу вгору і відразу перекладаємо тісто в ємність нашої мультиварки. Встановлюємо режим «Випічка» на час, згідно інструкції до вашої моделі. Чекаємо, коли бісквіт охолоне. Прикрашаємо шоколадний бісквіт, спечений на окропі в мультиварці, будь-яким кремом або варенням, сиропом, зацукрованими фруктами, шоколадною глазур'ю або просто поливаємо розтопленим шоколадом.
Окремо варто розповісти про не зовсім звичайному ласощі. Якщо приготувати десерт за цим рецептом, вийде шоколадний шифоновий бісквіт, готуємо його теж в мультиварці. Шифоновою ця солодкість називається невипадково – структура його незвичайна для бісквіта: він виходить вологим, ніжно-повітряним і дуже смачним.
Шоколадний шифоновий бісквіт в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Готується цей чудовий десерт в кілька етапів. Для початку, розбиваючи яйця дуже акуратно, відокремлюємо білки від жовтків. Білки відразу ставимо в холод. Какао розчиняємо в окропі і остуджуємо. Тим часом жовтки починаємо збивати з цукром. Намагаємося, щоб маса стала світло-кремового, насиченою бульбашками повітря. Поступово вливаємо олію, а потім, теж по трохи-какао. Краще його попередньо процідити. Ненадовго

Щоб приготувати шоколадний бісквіт з наповнювачами, наприклад, з вишнею в мультиварці, в кінці процесу додаємо підготовлені ягоди.
Рекомендуємо добрі рецепти

Бісквіт в мультиварці
Мультиварка - це дивовижна диво-техніка є практично у кожної господині. Вона незамінна помічниця, коли не вистачає часу на створення улюблених страв.

Бісквіт на кефірі - рецепт
Класичний бісквіт зазвичай роблять з борошна, цукру і яєць. Але різновидів його створення існує безліч. Його роблять на сметані, з додаванням сиру,

Класичний бісквіт
Класичний бісквіт для торта готується з допомогою трьох інгредієнтів: цукру, борошна та яєць. При всій простоті виходить чудово легкий десерт.

Бісквіт з вишнею
Бісквітні торти дуже популярні й улюблені багатьма з нас. Їх створюють на сметані, кефірі, з какао, з полуницею. Давайте з вами розглянемо, як

Шифоновий бісквіт - рецепт
Всім любителям солодкого ми пропонуємо зробити оригінальний десерт - шифоновий бісквіт. Він виходить розсипчастим і ніжним і має невагому структуру.

Шоколадний бісквіт - рецепт
Шоколадний бісквіт є прекрасною основою для тортів, тістечок. Легке і повітряне тісто відмінно поєднується з вершковим або фруктовим кремом.