Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Йогурт в мультиварці - рецепт

Йогурт в мультиварці - рецепт

5-07-2015, 16:30
945
Йогурт в мультиварці - рецепт
Сьогодні ми поділимося з вами деякими рецептами приготування йогурту в мультиварці. Такий десерт чудово втамовує голод і наповнить організм енергією.

Рецепт домашнього йогурту в мультиварці



  • Інгредієнти:

  • молоко – 1 л;

  • йогурт натуральний – 3 ст. ложки.


  • Приготування
    Наливаємо в чашу мультиварки молоко, виставляємо режим «Мультиповар» температуру 160 градусів і доводимо до кипіння. Потім охолоджуємо, знімаємо пінку і акуратно виливаємо йогурт , збиваючи масу виделкою. Після цього закриваємо кришкою і готуємо десерт в режимі «Йогурт» приблизно 6 годин. Коли страва стане щільним, значить домашній йогурт готовий.

    Рецепт йогурту в мультиварці «Панасонік»


    Інгредієнти:

  • пастеризоване молоко – 1 л;

  • йогурт Активія полунична – 1 шт.


  • Приготування
    В якості закваски будемо використовувати питний йогурт Активія. Беремо пастеризоване молоко, виливаємо його в каструлю, ставимо на слабенький вогонь і нагріваємо до теплого стану. Якщо ви трохи перегріли молоко, тоді охолодити його, але не змішуємо з Активія. З'єднуємо закваску з теплим молоком і гарненько перемішуємо.
    Баночки готуємо заздалегідь, вони повинні бути чистими і абсолютно сухими. Запам'ятайте, що чим менше буде баночка, тим гущі виходить йогурт. Отже, розливаємо наш майбутній десерт по банках, накриваємо кришками, але не закручуємо. Або ж затягуємо кожну баночку харчової плівкою.
    Далі, на дно чаші кладемо рушничок і виставляємо обережно баночки з йогуртом. Заповнюємо чашу до рівня молока теплою водою і закриваємо кришку приладу. Включаємо на дисплеї режим «Підігрів» і засікаємо на годиннику 15-20 хвилин. Після закінчення цього часу відключаємо мультиварку і залишаємо йогурт постояти приблизно 1 годину. Через годину знову включаємо режим на 15-20 хвилин, а потім прибираємо баночки з йогуртом в холодильник.

    Рецепт йогурту в мультиварці «Поларіс»


    Інгредієнти:

  • молоко – 1 л;

  • закваска – 100 г;

  • яблука – 100 г;

  • вода – 1 л.


  • Приготування
    Приготувати домашній фруктовий йогурт в мультиварці досить просто. Отже, яблука миємо, обсушуємо серветкою, зрізаємо з них шкірку і акуратно вирізаємо серцевиною. Потім подрібнюємо фрукти маленькими шматочками і відставляємо поки в сторону. В молоко виливаємо готову закваску, висипаємо яблука, перемішуємо і розливаємо отриману суміш по баночках. Далі ставимо їх у чашу мультиварки, включаємо програму «Мультиповар», вибираємо температуру 40 градусів і варимо йогурт з шматочками фруктів приблизно 12 годин під закритою кришкою. Після звукового сигналу акуратно дістаємо баночки і переставляємо їх на кілька годин у холодильник.

    Рецепт солодкого йогурту в мультиварці


    Інгредієнти:

  • молоко – 1 л;

  • йогурт – 250 мл;

  • стиглий абрикос – 6 шт.;

  • цукрова пудра – 1 ч. ложка.


  • Приготування
    Йогурт викладаємо в миску, додаємо цукрову пудру і гарненько розмішуємо віночком. Потім
    Йогурт в мультиварці - рецепт
    поступово, невеликими порціями, вливаємо молоко, і кожен раз промешиваем суміш до однорідності. Абрикоси промиваємо, обсушуємо, виймаємо кісточку і розрізаємо дрібними кубиками. Тепер розкладаємо підготовлені фрукти по баночках і заливаємо молочною сумішшю. Все перемішуємо лопаткою для однорідності. На дно чаші мультиварки кладемо серветочку, встановлюємо наші баночки прикриваємо їх кришечками.
    Закриваємо прилад, вибираємо програму «Мультиповар», температуру 40 градусів і встановлюємо час на 10 годин. По закінченні режиму, мультиварку відключаємо, дістаємо баночки, перемішуємо вміст ложкою, знову закриваємо кришкою і прибираємо його в холодильник на 10-12 годин. Подаємо десерт охолодженим.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Домашній йогурт - рецепт
    Домашній йогурт - рецепт
    Домашні продукти набагато краще покупних - про це знають усі господині. А тому багато готують магазинні смакоти будинку. До них відноситься і йогурт.
    Рецепт приготування йогурту в йогуртниці
    Рецепт приготування йогурту в йогуртниці
    Ніжний смак йогурту люблять абсолютно всі. А що якщо не купувати ці ласощі в магазинах, а готувати вдома, в йогуртниці? Користі від такого продукту
    Йогурт з молока
    Йогурт з молока
    Йогурт - корисний і смачний продукт. Чудовий варіант сніданку або перекусу. У магазинах продається багато його різновидів, але, скільки в ньому
    Фруктовий йогурт
    Фруктовий йогурт
    Фруктовий йогурт - чудове ласощі на сніданок і для дітей і для дорослих. І сьогодні ми детально розберемося, як її правильно зробити в домашніх
    Як зробити йогурт в мультиварці?
    Як зробити йогурт в мультиварці?
    Йогурт - це ласощі, яке люблять і дорослі, і діти. Всім відомо, що магазинні йогурти містять в собі багато непотрібних компонентів, вживати які
    Морозиво з йогурту
    Морозиво з йогурту
    Хто з нас не любить морозиво? Напевно, таких немає. Це смачне і корисне ласощі можна придбати в будь-якому магазині. Але сьогодні ми детально