Пянсе в мультиварці – рецепт
Пянсе – корейська різновид поширених у східній кухні парових булочок. Готуються пянсе на пару, а під пишним шаром дріжджового тіста криється начинка з м'яса, капусти, цибулі та спецій. Спробуйте приготувати це блюдо в мультиварці, гарантуємо – вийде дуже смачно!
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно - 3 ст.;
сухі дріжджі - 1 1/3 ч. ложки;
сіль - щіпка;
цукор - щіпка;
вода - 1 ст.
Для начинки:
м'ясний фарш (свинина або свинина+яловичина) - 300 г;
білокачанна капуста - 300 г;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
сіль, гострий перець - за смаком.
Приготування
Дріжджі розводимо в теплій воді, додавши дрібку цукру. Як тільки вони активізуються (про це будуть свідчити бульбашки вуглекислого газу на поверхні), підсипаємо просіяне і змішану з сіллю борошно, і замішуємо тісто. Накриваємо тісто вологим рушником або харчовою плівкою, ставимо у тепле місце й залишаємо підійти протягом 40-60 хвилин, поки обсяг тесту не збільшиться в два рази.
Поки тісто підходить, займемося фаршем. Змішуємо фарш з сіллю, перцем, пропущеним через прес часником і тонко нашаткованої білокачанної капустою.
Обминаємо тісто, щоб витіснити бульбашки вуглекислого газу, а потім ділимо на кульки однакового розміру. Кожен кульку розгортаємо в коржик , в центр кладемо начинку з м'яса і капусти і защипуємо краю пянсе будь-яким зручним способом. Накриваємо булочки вологим рушником і залишаємо вдруге підійти в теплі ще на 15-20 хвилин.
Тепер викладаємо кожен пиріжок на лист змащеного маслом пергаменту і розміщуємо в кошику для варіння на пару. Готуємо пянсе в мультиварці на режимі "Варка на пару" протягом 20 хвилин.
Інгредієнти:
борошно - 1 3/4 ст.;
дріжджі -1 ч. ложка;
крохмаль картопляний - 1 ст. ложка;
сухе молоко - 1 1/2 ст. ложки;
цукор - 1 ст. ложка;
сіль - 3/4 ч. ложки;
молоко - 1/4 ст.;
вода - 3/4 ст.;
капуста кімчі - 1 ст.
Приготування
Віночком збиваємо дріжджі, сухе молоко, борошно і крохмаль. Додаємо сіль і вливаємо суміш з теплого молока і води. Замішуємо однорідне тісто і залишаємо його підходити в теплі протягом години. Ділимо тісто на 8 частин, кожну розкачуємо, в центр коржі викладаємо гостру капусту кимчи і защипуємо краю. Даємо булочкам підійти протягом 15 хвилин, а потім розміщуємо їх на сітці для варіння на пару і ставимо в мультиварку. Готуємо пянсе в мультиварці 20 хвилин в режимі "Варка на пару".
Як приготувати пянсе в мультиварці?
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Дріжджі розводимо в теплій воді, додавши дрібку цукру. Як тільки вони активізуються (про це будуть свідчити бульбашки вуглекислого газу на поверхні), підсипаємо просіяне і змішану з сіллю борошно, і замішуємо тісто. Накриваємо тісто вологим рушником або харчовою плівкою, ставимо у тепле місце й залишаємо підійти протягом 40-60 хвилин, поки обсяг тесту не збільшиться в два рази.
Поки тісто підходить, займемося фаршем. Змішуємо фарш з сіллю, перцем, пропущеним через прес часником і тонко нашаткованої білокачанної капустою.
Обминаємо тісто, щоб витіснити бульбашки вуглекислого газу, а потім ділимо на кульки однакового розміру. Кожен кульку розгортаємо в коржик , в центр кладемо начинку з м'яса і капусти і защипуємо краю пянсе будь-яким зручним способом. Накриваємо булочки вологим рушником і залишаємо вдруге підійти в теплі ще на 15-20 хвилин.
Тепер викладаємо кожен пиріжок на лист змащеного маслом пергаменту і розміщуємо в кошику для варіння на пару. Готуємо пянсе в мультиварці на режимі "Варка на пару" протягом 20 хвилин.
Китайські пиріжки пянсе в мультиварці c гострої капустою кімчі
Інгредієнти:
Приготування
Віночком збиваємо дріжджі, сухе молоко, борошно і крохмаль. Додаємо сіль і вливаємо суміш з теплого молока і води. Замішуємо однорідне тісто і залишаємо його підходити в теплі протягом години. Ділимо тісто на 8 частин, кожну розкачуємо, в центр коржі викладаємо гостру капусту кимчи і защипуємо краю. Даємо булочкам підійти протягом 15 хвилин, а потім розміщуємо їх на сітці для варіння на пару і ставимо в мультиварку. Готуємо пянсе в мультиварці 20 хвилин в режимі "Варка на пару".
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріжки з зеленою цибулею
Пиріжки - чудове блюдо російської кухні, яке обожнюють багато. Готувати їх можна з різними начинками, все залежить від ваших уподобань. Давайте
Пиріжки з м'ясом і капустою
Пиріжки - блюдо улюблені багатьма. Їх готують з різними начинками: овочевими, м'ясними, солодкими. І сьогодні мова піде про дивовижних пиріжках з
Пиріжки з м'ясом в духовці
Коли хочеться чим-небудь перекусити, що може бути краще пиріжків з м'ясом? Особливо смачні печені пиріжки, ароматні, на повітряному тісті - пальчики
Булочки в мультиварці
В даний час мультиварка є відмінною помічницею у створенні самих різних блюд. І сьогодні ми розповімо, як спекти в ній булочки з родзинками, маком,
Розтягаї з повидлом
Ми звикли їсти пиріжки з м'ясною, рибною, овочевою начинкою. Але сьогодні ми пропонуємо вам зробити чудові пиріжки з повидлом до чаю в сімейному
Як приготувати хичини?
Хичини - страва дуже незвичайне і неймовірно смачне. Його готують по-різному. Ми вже розповідали про хичинах з мисом, сиром, а сьогодні вирішили