Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пянсе в мультиварці – рецепт

Пянсе в мультиварці – рецепт

5-07-2015, 16:24
797
Пянсе в мультиварці – рецепт
Пянсе – корейська різновид поширених у східній кухні парових булочок. Готуються пянсе на пару, а під пишним шаром дріжджового тіста криється начинка з м'яса, капусти, цибулі та спецій. Спробуйте приготувати це блюдо в мультиварці, гарантуємо – вийде дуже смачно!

Як приготувати пянсе в мультиварці?


Інгредієнти:
Для тіста:

  • борошно - 3 ст.;

  • сухі дріжджі - 1 1/3 ч. ложки;

  • сіль - щіпка;

  • цукор - щіпка;

  • вода - 1 ст.


  • Для начинки:

  • м'ясний фарш (свинина або свинина+яловичина) - 300 г;

  • білокачанна капуста - 300 г;

  • ріпчаста цибуля - 1 шт.;

  • часник - 2 зубчики;

  • сіль, гострий перець - за смаком.


  • Приготування
    Дріжджі розводимо в теплій воді, додавши дрібку цукру. Як тільки вони активізуються (про це будуть свідчити бульбашки вуглекислого газу на поверхні), підсипаємо просіяне і змішану з сіллю борошно, і замішуємо тісто. Накриваємо тісто вологим рушником або харчовою плівкою, ставимо у тепле місце й залишаємо підійти протягом 40-60 хвилин, поки обсяг тесту не збільшиться в два рази.
    Поки тісто підходить, займемося фаршем. Змішуємо фарш з сіллю, перцем, пропущеним через прес часником і тонко нашаткованої білокачанної капустою.
    Обминаємо тісто, щоб витіснити бульбашки вуглекислого газу, а потім ділимо на кульки однакового розміру. Кожен кульку розгортаємо в коржик , в центр кладемо начинку з м'яса і капусти і защипуємо краю пянсе будь-яким зручним способом. Накриваємо булочки вологим рушником і залишаємо вдруге підійти в теплі ще на 15-20 хвилин.
    Тепер викладаємо кожен пиріжок на лист змащеного маслом пергаменту і розміщуємо в кошику для варіння на пару. Готуємо пянсе в мультиварці на режимі "Варка на пару" протягом 20 хвилин.

    Китайські пиріжки пянсе в мультиварці c гострої капустою кімчі


    Інгредієнти:

  • борошно - 1 3/4 ст.;

  • дріжджі -1 ч. ложка;

  • крохмаль картопляний - 1 ст. ложка;

  • сухе молоко - 1 1/2 ст. ложки;

  • цукор - 1 ст. ложка;

  • сіль - 3/4 ч. ложки;

  • молоко - 1/4 ст.;

  • вода - 3/4 ст.;
  • Пянсе в мультиварці – рецепт

  • капуста кімчі - 1 ст.


  • Приготування
    Віночком збиваємо дріжджі, сухе молоко, борошно і крохмаль. Додаємо сіль і вливаємо суміш з теплого молока і води. Замішуємо однорідне тісто і залишаємо його підходити в теплі протягом години. Ділимо тісто на 8 частин, кожну розкачуємо, в центр коржі викладаємо гостру капусту кимчи і защипуємо краю. Даємо булочкам підійти протягом 15 хвилин, а потім розміщуємо їх на сітці для варіння на пару і ставимо в мультиварку. Готуємо пянсе в мультиварці 20 хвилин в режимі "Варка на пару".
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Пиріжки з зеленою цибулею
    Пиріжки з зеленою цибулею
    Пиріжки - чудове блюдо російської кухні, яке обожнюють багато. Готувати їх можна з різними начинками, все залежить від ваших уподобань. Давайте
    Пиріжки з м'ясом і капустою
    Пиріжки з м'ясом і капустою
    Пиріжки - блюдо улюблені багатьма. Їх готують з різними начинками: овочевими, м'ясними, солодкими. І сьогодні мова піде про дивовижних пиріжках з
    Пиріжки з м'ясом в духовці
    Пиріжки з м'ясом в духовці
    Коли хочеться чим-небудь перекусити, що може бути краще пиріжків з м'ясом? Особливо смачні печені пиріжки, ароматні, на повітряному тісті - пальчики
    Булочки в мультиварці
    Булочки в мультиварці
    В даний час мультиварка є відмінною помічницею у створенні самих різних блюд. І сьогодні ми розповімо, як спекти в ній булочки з родзинками, маком,
    Розтягаї з повидлом
    Розтягаї з повидлом
    Ми звикли їсти пиріжки з м'ясною, рибною, овочевою начинкою. Але сьогодні ми пропонуємо вам зробити чудові пиріжки з повидлом до чаю в сімейному
    Як приготувати хичини?
    Як приготувати хичини?
    Хичини - страва дуже незвичайне і неймовірно смачне. Його готують по-різному. Ми вже розповідали про хичинах з мисом, сиром, а сьогодні вирішили