Брауні в мультиварці
Брауні – традиційне блюдо, яке прийшло до нас з Північної Америки і яка зараз великий популярністю. Його люблять і вважають за краще багато ласуни, але особливо любителі і цінителі оригінальних десертів. Сьогодні ми поділимося з вами кількома рецептами брауні в мультиварці, приготувавши який ви просто закохаєтеся в нього, адже таке ласощі просто не зможе залишити вас байдужим. Головне і важливе умова – не перетримати пиріг і не пересушити. В ідеалі він повинен вийти зовні сухий і вологий, злегка тягучий всередині. А от як правильно це зробити, ми вам зараз і розповімо!
Інгредієнти:
шоколад темний – 200 г;
масло вершкове – 150 г;
цукор – 200 г;
розпушувач – 2 ч. ложки;
пшеничне борошно – 100 г;
куряче яйце – 3 шт.;
очищені волоські горіхи або фундук – 150 р.
Приготування
Для приготування, брауні в мультиварці, шоколад і вершкове масло кладемо в миску і розплавляємо в мікрохвильовій печі або на водяній бані. Борошно просіваємо кілька разів в глибоку чашку, додаємо дрібку солі, цукровий пісок і кидаємо розпушувач. В розтоплений шоколад вводимо яйця і добре розмішуємо віночком. Потім додаємо борошняну суміш і рубані горіхи. Готове тісто виливаємо у змащену маслом чашу мультиварки і випікаємо пиріг брауні в режимі «Випічка» приблизно 60 хвилин. Після звукового сигналу включаємо «Підігрів» і залишаємо ще на 5 хвилин, не відкриваючи кришки. Потім виймаємо ласощі з чаші, остуджуємо на решітці і подаємо до столу з гарячим чаєм або молоком.
Інгредієнти:
гіркий шоколад – 1 плитка;
борошно пшеничне – 2 ст. ложки;
цукор – 90 г;
ванілін – щіпка;
куряче яйце – 3 шт.;
масло вершкове – 100 г;
вишня заморожена без кісточок – 400 г;
мигдальні пелюстки – 2 ст. ложки.
Для начинки:
куряче яйце – 1 шт.;
цукровий пісок – 50 г;
ванілін – щіпка;
сир – 180 р.
Приготування
Отже, в миску розбиваємо свіжі курячі яйця і додаємо цукровий пісок. Цим же часом, ставимо на водяну баню миску з разломленным шоколадом, додаємо вершкове масло і розтоплюємо до однорідного стану. Для швидкості можете зробити все це в мікрохвильовій печі. Далі беремо віночок і акуратно перемішуємо цукор з яйцями, але ні в якому разі не збиваємо, а просто розмішуємо в один бік по колу. Періодично помішуємо шоколад з вершковим маслом і коли всі часточки шоколаду розчиняться, а маса стане шовковистою, знімаємо її з водяної бані. В іншій мисці готуємо сирну начинку: з'єднуємо пачку сиру з цукром і ваніліном. Перемішуємо все це віночком, але не збиваємо. Далі знову повертаємося до яєчної маси, продовжуючи заважати її по колу, всипаємо просіяне борошно, ванілін і вливаємо остиглий розтоплений шоколад з вершковим маслом. З розмороженої вишні без кісточок обережно зливаємо сік, що утворився і кидаємо ягоду в тісто. Обережно перемішуємо, так щоб в масі не було злиплих вишень. Чашу мультиварки змащуємо невеликим шматочком масла і присипаємо дрібкою борошна. Після цього виливаємо на дно чаші половину шоколадного тіста, слідом викладаємо сирну начинку і розмішуємо обидва шару по колу від краю до центру, створюючи вигадливі візерунки. Зверху виливаємо решту шоколадного тіста, розрівнюємо шар ложкою і присипаємо зверху мигдалевими пелюстками, обсмаженими заздалегідь на сухій сковороді. Далі встановлюємо на приладі режим «Випічка», засікаємо 50 хвилин, і чекаємо звукового сигналу. Готовий брауні з сиром остуджуємо прямо в чашу мультиварки, а потім перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
Шоколадний брауні в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування, брауні в мультиварці, шоколад і вершкове масло кладемо в миску і розплавляємо в мікрохвильовій печі або на водяній бані. Борошно просіваємо кілька разів в глибоку чашку, додаємо дрібку солі, цукровий пісок і кидаємо розпушувач. В розтоплений шоколад вводимо яйця і добре розмішуємо віночком. Потім додаємо борошняну суміш і рубані горіхи. Готове тісто виливаємо у змащену маслом чашу мультиварки і випікаємо пиріг брауні в режимі «Випічка» приблизно 60 хвилин. Після звукового сигналу включаємо «Підігрів» і залишаємо ще на 5 хвилин, не відкриваючи кришки. Потім виймаємо ласощі з чаші, остуджуємо на решітці і подаємо до столу з гарячим чаєм або молоком.
Брауні з вишнею в мультиварці
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Отже, в миску розбиваємо свіжі курячі яйця і додаємо цукровий пісок. Цим же часом, ставимо на водяну баню миску з разломленным шоколадом, додаємо вершкове масло і розтоплюємо до однорідного стану. Для швидкості можете зробити все це в мікрохвильовій печі. Далі беремо віночок і акуратно перемішуємо цукор з яйцями, але ні в якому разі не збиваємо, а просто розмішуємо в один бік по колу. Періодично помішуємо шоколад з вершковим маслом і коли всі часточки шоколаду розчиняться, а маса стане шовковистою, знімаємо її з водяної бані. В іншій мисці готуємо сирну начинку: з'єднуємо пачку сиру з цукром і ваніліном. Перемішуємо все це віночком, але не збиваємо. Далі знову повертаємося до яєчної маси, продовжуючи заважати її по колу, всипаємо просіяне борошно, ванілін і вливаємо остиглий розтоплений шоколад з вершковим маслом. З розмороженої вишні без кісточок обережно зливаємо сік, що утворився і кидаємо ягоду в тісто. Обережно перемішуємо, так щоб в масі не було злиплих вишень. Чашу мультиварки змащуємо невеликим шматочком масла і присипаємо дрібкою борошна. Після цього виливаємо на дно чаші половину шоколадного тіста, слідом викладаємо сирну начинку і розмішуємо обидва шару по колу від краю до центру, створюючи вигадливі візерунки. Зверху виливаємо решту шоколадного тіста, розрівнюємо шар ложкою і присипаємо зверху мигдалевими пелюстками, обсмаженими заздалегідь на сухій сковороді. Далі встановлюємо на приладі режим «Випічка», засікаємо 50 хвилин, і чекаємо звукового сигналу. Готовий брауні з сиром остуджуємо прямо в чашу мультиварки, а потім перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Баніца в мультиварці
Болгарський пиріг баніца припаде до смаку всім любителям випічки з бринзою. А якщо ви щасливий володар незамінного помічника на кухні - мультиварки,
Шоколадний кекс в мультиварці
Кекс - сама популярна випічка, завдяки своєму приємному смаку і легкого приготування. А якщо у вас є мультиварка, то готувати в ній ще простіше.
Брауні з сиром
Брауні - популярний шоколадний десерт, який можна знайти в меню будь-якого кафе. Якщо вам по душі шоколадний пиріг, але хочеться чогось нового, можна
Брауні з маскарпоне
Брауні - улюблений шоколадний десерт всіх ласунів! Але якщо вам захотілося спробувати щось новеньке, спробуйте брауні з маскарпоне! Ніжний смак
Рецепт брауні з какао
Брауні - це смачний тортик, який готують з додаванням різноманітних фруктів, горіхів. Сьогодні ми докладно розповімо, як зробити шоколадний брауні з
Брауні з вишнею
Брауні - це смачний десерт, який представляє собою щось середнє між шоколадним пирогом і сухим печивом. Начинка всередині пирога виходить тягучим.