Коричневий рис в мультиварці
Коричневий рис набагато корисніше білого очищеного, у зв'язку з тим, що всі корисні речовини рису знаходяться саме в оболонці. Цей рис прийшов до нас з Азії. А готувати коричневий рис неймовірно просто, якщо на кухні мати мультиварку. Нижче розповімо вам кілька рецептів, як приготувати цей рис в мультиварці.
Інгредієнти:
рис коричневий – 1/4 склянки;
вода – 1 склянка;
морква – 40 г;
цибуля – 40 г;
часник – 1 зубчик;
перець чилі – 5 г;
сіль, перець.
Приготування
Рис промиваємо під проточною водою. Цибулю і моркву очищаємо від шкірки і подрібнюємо. Овочі викладаємо в чашу мультиварки і включаємо режим «Смаження» або «Випічка», в цьому режимі прогріваємо овочі протягом 6 хвилин додаємо до них коричневий рис, сіль, спеції і воду. Перемикаємо мультиварку в режим «Рис» або «Гречка» на 35 – 40 хвилин. Після того, як прозвучить сигнал, готовий рис викладаємо на тарілки і подаємо як гарнір.
Інгредієнти:
рис коричневий – 130 г;
вода – 300 мл;
сіль;
вершкове масло – 20 р.
Приготування
Відміряємо потрібну кількість рису, добре промиваємо і заливаємо його водою на 20 хвилин. Це перша причина, по якій після варіння рис стає розсипчастим. Після цього засипаємо наше рис в каструлю мультиварки, наливаємо воду і засипаємо сіль, закриваємо кришку і включаємо режим «Приготування рису» час має виставити автоматично 28 хвилин. Коли рис в мультиварці «Редмонд» буде готовий, вона подасть гучний звуковий сигнал. Після закінчення приготування додаємо масло і подаємо як гарнір.
Інгредієнти:
помідори – 180 г;
перець солодкий (різних кольорів) – 3 шт.;
чесок – 5 зубчиків;
цибуля ріпчаста – 1 шт.;
рис коричневий – 200 г;
вода – 07 л;
стебла селери – 4 шт.;
квасоля чорна 100 г;
арахіс – 75 г;
оливкова олія – 2 ст. ложки;
мелений чилі – 1 ст. ложка;
сіль, перець;
листя селери.
Приготування
Перець чистимо, помідори очищаємо від шкірки і насіння. Всі інгредієнти нарізаємо дрібними кубиками. Після цього в сковороді нагріваємо оливкову олію на середньому вогні. І тушкуємо в ньому часник, цибулю, селеру, болгарський перець, після додавання кожної позиції все перемішуємо, готуємо близько 7 хвилин. Тушковану суміш перекладаємо в каструлю, додаємо решту продукти. Включаємо в мультиварці програму «Рис» і варимо 15 години. Перед тим як подавати рис до столу приправляємо його перцем, сіллю і прикрашаємо листям селери.
Як варити коричневий рис в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
Рис промиваємо під проточною водою. Цибулю і моркву очищаємо від шкірки і подрібнюємо. Овочі викладаємо в чашу мультиварки і включаємо режим «Смаження» або «Випічка», в цьому режимі прогріваємо овочі протягом 6 хвилин додаємо до них коричневий рис, сіль, спеції і воду. Перемикаємо мультиварку в режим «Рис» або «Гречка» на 35 – 40 хвилин. Після того, як прозвучить сигнал, готовий рис викладаємо на тарілки і подаємо як гарнір.
Коричневий рис в мультиварці «Редмонд»
Інгредієнти:
Приготування
Відміряємо потрібну кількість рису, добре промиваємо і заливаємо його водою на 20 хвилин. Це перша причина, по якій після варіння рис стає розсипчастим. Після цього засипаємо наше рис в каструлю мультиварки, наливаємо воду і засипаємо сіль, закриваємо кришку і включаємо режим «Приготування рису» час має виставити автоматично 28 хвилин. Коли рис в мультиварці «Редмонд» буде готовий, вона подасть гучний звуковий сигнал. Після закінчення приготування додаємо масло і подаємо як гарнір.
Коричневий рис з овочами
Інгредієнти:
Приготування
Перець чистимо, помідори очищаємо від шкірки і насіння. Всі інгредієнти нарізаємо дрібними кубиками. Після цього в сковороді нагріваємо оливкову олію на середньому вогні. І тушкуємо в ньому часник, цибулю, селеру, болгарський перець, після додавання кожної позиції все перемішуємо, готуємо близько 7 хвилин. Тушковану суміш перекладаємо в каструлю, додаємо решту продукти. Включаємо в мультиварці програму «Рис» і варимо 15 години. Перед тим як подавати рис до столу приправляємо його перцем, сіллю і прикрашаємо листям селери.
Рекомендуємо добрі рецепти
Плов з коричневого рису
Коричневий рис давно відомий своїми корисними властивостями. Якщо ви піклуєтеся про своє здоров'я і дотримуватися здорового харчування, коричневий
Кетчуп в мультиварці
Улюблений нами кетчуп в домашніх умовах можна зробити не тільки на плиті, але і в універсальному кухонному девайсі - мультиварці. У нашій статті ми
Макарони по-флотськи в мультиварці
Макарони по-флотськи - популярне блюдо на всьому пострадянському просторі, завдяки своїй простоті і ситності. І сьогодні ми розповімо вам, як його
Гарнір в мультиварці
Мультиварка вже давно стала незамінною помічницею на будь-якій кухні. І сьогодні мова піде про гарнірах в цьому чудовому девайсі. У нашій статті ми
Гречка з фаршем в мультиварці
Гречка чудово виконує роль гарніру для різних страв, але її можна приготувати і як самостійне повноцінне блюдо. Пропонуємо вам зробити в мультиварці
Зелений борщ у мультиварці
Зелений борщ - традиційне блюдо російської та української кухні. Він готується з додаванням зелені та має кислуватий смак. І сьогодні ми розповімо,