Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Фаршировані кальмари в мультиварці

Фаршировані кальмари в мультиварці

21-06-2015, 16:04
820
Фаршировані кальмари в мультиварці
За допомогою одного простого пристрою – мультиварки – можна тушкувати, запікати, смажити, готувати на пару і варити. Чи збіг, але кальмари чудово підходять для приготування будь-яким з описаних методів, і ми хочемо довести справедливість деяких з них в рецептах далі. Давайте приготуємо фаршировані кальмари в мультиварці.

Кальмар, фарширований свининою та овочами в мультиварці


Інгредієнти:

  • тушки кальмарів - 6 шт.;

  • рибний соус - 60 мл;

  • гострий перець;

  • помідори - 2 шт.;

  • солодкий перець - 1 шт.;

  • зелена цибуля - 3 пера;

  • пальмовий цукор - 1 ст. ложка;

  • сушені гриби шиітаке - 4 шт.;

  • свинячий фарш - 500 г;

  • скляна локшина - 30 р.


  • Приготування
    Окремо запарюємо локшину і гриби на 20 хвилин. Солодкий перець обугливаем на конфорці, чистимо й нарізаємо. Гриби з локшиною віджимаємо, подрібнюємо і додаємо у фарш разом з перцем. Доповнюємо начинку зеленою цибулею і наповнюємо сумішшю порожнини тушок кальмарів.
    Включивши мультиварку в режим «Смаження», розігріваємо в ній масло й обсмажуємо помідори посипати їх цукром, а також затока рибним соусом з 80 мл води. Через 2 хвилини кладемо в вируючий соус тушки молюсків і перемикаємося на «Гасіння». 15 хвилин і можна подавати.

    Кальмари фаршировані куркою в мультиварці


    Інгредієнти:

  • кальмари - 2 тушки;

  • курячий фарш - 1 ст.;

  • часниковий зубок;

  • зелена цибуля (біла частина);

  • хлібна паніровка;

  • яйце - 1 шт.;

  • мука - 4 ст. ложки.


  • Приготування
    Очищені кальмари кладемо в кошик для варіння на пару і розміщуємо над киплячою водою. У режимі «Варка на пару» їх приготування займе 20-25 хвилин. Відварених молюсків наповнюємо сумішшю курячого фаршу з пюрированным часником, цибулею і сіллю. Обвалюємо кальмари в борошні, занурюємо у збите яйце і посипаємо паніровкою.
    Розігрів масло в режимі «Смаження» обсмажте в ньому тушки головоногого до золотистого кольору.

    Кальмар, фарширований рисом і грибами в мультиварці


    Інгредієнти:

  • томати - 200 г;

  • цибуля ріпчаста;

  • хлібна крихта - 30 г;

  • зелень петрушки;

  • тушки кальмара - 3 шт.;

  • стручкова квасоля - 90 г;

  • відварений рис - 120 г;
  • Фаршировані кальмари в мультиварці

  • гриби - 200 г;

  • оливки.


  • Приготування
    Спассеровав цибулю з грибами, додаємо їх до хлібній крихті, нарізаним томатам, рису та і нарізаної вареної квасолі. Доповнюємо начинку зеленню і оливками. Очищених молюсків наповнюємо отриманою начинкою і обсмажуємо в мультиварці використовуючи «Смаження» або «Випічку» по 7 хвилин з кожного боку.
    Готових кальмарів остуджуємо і ріжемо упоперек на 3-4 частини.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Чим фарширувати кальмари?
    Чим фарширувати кальмари?
    З кальмарів можна приготувати безліч різноманітних страв, проте найпопулярніші цей молюск у фаршированому вигляді. Тушка кальмара ніби спеціально
    Кальмари в сметані
    Кальмари в сметані
    Часто у господинь виникає проблема з приготуванням кальмарів - тушки тверднуть і нагадують гуму за смаком і текстурою. Щоб уникнути подібних
    Кальмари фаршировані рисом і грибами
    Кальмари фаршировані рисом і грибами
    Любителям морепродуктів наша стаття точно припаде до душі, адже в ній піде мова про кальмарах. І сьогодні ми поговоримо про кальмарах, фаршировані
    Фаршировані кальмари - рецепти з грибами
    Фаршировані кальмари - рецепти з грибами
    Кальмари фаршировані грибами - оригінальне і просте у приготуванні блюдо, яке неодмінно прикрасить святковий або фуршетний стіл. Давайте розглянемо
    Кальмари фаршировані сиром
    Кальмари фаршировані сиром
    Фаршировані кальмари - це чудове частування для святкового столу. Варіантів їх приготування з різними начинками досить багато, все залежить від ваших
    Кальмари в мультиварці - рецепт
    Кальмари в мультиварці - рецепт
    Кальмари - це справжній делікатес, який використовується в приготуванні різноманітних страв. І сьогодні ми поговоримо про те, як їх смачно і