Фаршировані кальмари в мультиварці
За допомогою одного простого пристрою – мультиварки – можна тушкувати, запікати, смажити, готувати на пару і варити. Чи збіг, але кальмари чудово підходять для приготування будь-яким з описаних методів, і ми хочемо довести справедливість деяких з них в рецептах далі. Давайте приготуємо фаршировані кальмари в мультиварці.
Інгредієнти:
тушки кальмарів - 6 шт.;
рибний соус - 60 мл;
гострий перець;
помідори - 2 шт.;
солодкий перець - 1 шт.;
зелена цибуля - 3 пера;
пальмовий цукор - 1 ст. ложка;
сушені гриби шиітаке - 4 шт.;
свинячий фарш - 500 г;
скляна локшина - 30 р.
Приготування
Окремо запарюємо локшину і гриби на 20 хвилин. Солодкий перець обугливаем на конфорці, чистимо й нарізаємо. Гриби з локшиною віджимаємо, подрібнюємо і додаємо у фарш разом з перцем. Доповнюємо начинку зеленою цибулею і наповнюємо сумішшю порожнини тушок кальмарів.
Включивши мультиварку в режим «Смаження», розігріваємо в ній масло й обсмажуємо помідори посипати їх цукром, а також затока рибним соусом з 80 мл води. Через 2 хвилини кладемо в вируючий соус тушки молюсків і перемикаємося на «Гасіння». 15 хвилин і можна подавати.
Інгредієнти:
кальмари - 2 тушки;
курячий фарш - 1 ст.;
часниковий зубок;
зелена цибуля (біла частина);
хлібна паніровка;
яйце - 1 шт.;
мука - 4 ст. ложки.
Приготування
Очищені кальмари кладемо в кошик для варіння на пару і розміщуємо над киплячою водою. У режимі «Варка на пару» їх приготування займе 20-25 хвилин. Відварених молюсків наповнюємо сумішшю курячого фаршу з пюрированным часником, цибулею і сіллю. Обвалюємо кальмари в борошні, занурюємо у збите яйце і посипаємо паніровкою.
Розігрів масло в режимі «Смаження» обсмажте в ньому тушки головоногого до золотистого кольору.
Інгредієнти:
томати - 200 г;
цибуля ріпчаста;
хлібна крихта - 30 г;
зелень петрушки;
тушки кальмара - 3 шт.;
стручкова квасоля - 90 г;
відварений рис - 120 г;
гриби - 200 г;
оливки.
Приготування
Спассеровав цибулю з грибами, додаємо їх до хлібній крихті, нарізаним томатам, рису та і нарізаної вареної квасолі. Доповнюємо начинку зеленню і оливками. Очищених молюсків наповнюємо отриманою начинкою і обсмажуємо в мультиварці використовуючи «Смаження» або «Випічку» по 7 хвилин з кожного боку.
Готових кальмарів остуджуємо і ріжемо упоперек на 3-4 частини.
Кальмар, фарширований свининою та овочами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Окремо запарюємо локшину і гриби на 20 хвилин. Солодкий перець обугливаем на конфорці, чистимо й нарізаємо. Гриби з локшиною віджимаємо, подрібнюємо і додаємо у фарш разом з перцем. Доповнюємо начинку зеленою цибулею і наповнюємо сумішшю порожнини тушок кальмарів.
Включивши мультиварку в режим «Смаження», розігріваємо в ній масло й обсмажуємо помідори посипати їх цукром, а також затока рибним соусом з 80 мл води. Через 2 хвилини кладемо в вируючий соус тушки молюсків і перемикаємося на «Гасіння». 15 хвилин і можна подавати.
Кальмари фаршировані куркою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Очищені кальмари кладемо в кошик для варіння на пару і розміщуємо над киплячою водою. У режимі «Варка на пару» їх приготування займе 20-25 хвилин. Відварених молюсків наповнюємо сумішшю курячого фаршу з пюрированным часником, цибулею і сіллю. Обвалюємо кальмари в борошні, занурюємо у збите яйце і посипаємо паніровкою.
Розігрів масло в режимі «Смаження» обсмажте в ньому тушки головоногого до золотистого кольору.
Кальмар, фарширований рисом і грибами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Спассеровав цибулю з грибами, додаємо їх до хлібній крихті, нарізаним томатам, рису та і нарізаної вареної квасолі. Доповнюємо начинку зеленню і оливками. Очищених молюсків наповнюємо отриманою начинкою і обсмажуємо в мультиварці використовуючи «Смаження» або «Випічку» по 7 хвилин з кожного боку.
Готових кальмарів остуджуємо і ріжемо упоперек на 3-4 частини.
Рекомендуємо добрі рецепти
Чим фарширувати кальмари?
З кальмарів можна приготувати безліч різноманітних страв, проте найпопулярніші цей молюск у фаршированому вигляді. Тушка кальмара ніби спеціально
Кальмари в сметані
Часто у господинь виникає проблема з приготуванням кальмарів - тушки тверднуть і нагадують гуму за смаком і текстурою. Щоб уникнути подібних
Кальмари фаршировані рисом і грибами
Любителям морепродуктів наша стаття точно припаде до душі, адже в ній піде мова про кальмарах. І сьогодні ми поговоримо про кальмарах, фаршировані
Фаршировані кальмари - рецепти з грибами
Кальмари фаршировані грибами - оригінальне і просте у приготуванні блюдо, яке неодмінно прикрасить святковий або фуршетний стіл. Давайте розглянемо
Кальмари фаршировані сиром
Фаршировані кальмари - це чудове частування для святкового столу. Варіантів їх приготування з різними начинками досить багато, все залежить від ваших
Кальмари в мультиварці - рецепт
Кальмари - це справжній делікатес, який використовується в приготуванні різноманітних страв. І сьогодні ми поговоримо про те, як їх смачно і