Яєчня в мікрохвильовці
Яєчня – добре відоме всім блюдо, яке чудово підходить для сніданку. Приготувати її можна з чим завгодно: з овочами, з беконом, з грибами, з куркою і навіть картоплею і оливками. Ми розповімо вам, як зробити смачну і ситну страву в мікрохвильовці.
Інгредієнти:
помідори черрі – 4 шт.;
яйце – 1 шт.;
сир твердих сортів – 1 ст. ложка;
свіжа зелень;
спеції;
хліб свіжий;
масло вершкове .
Приготування
Шматочок свіжого хліба нарізаємо невеликими кубиками. Помідори промиваємо і шаткуємо невеликими шматочками. Зелень обполіскуємо. Дрібно рубаємо, а подрібнюємо сир на тертці. В кружку викладаємо шматочок вершкового масла, шматочки хліба, помідори і посипаємо тертим сирком і зеленню. Всі підсолюємо за смаком і добре перемішуємо. Зверху акуратно розбиваємо куряче яйце, перчимо його злегка і відправляємо яєчню на 15 хвилини в мікрохвильову піч, включивши її на повну потужність. Готову страву прикрашаємо рубаною зеленню і подаємо в теплому стані до сніданку.
Інгредієнти:
яйце – 2 шт.;
цибулю-шалот – 1 шт.;
зелений заморожений горошок – 100 г;
масло вершкове – 20 г;
вершки нежирні – 4 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Невелику форму для НВЧ, з високими бортиками, промазуємо маслом. Цибулю і помідор обполіскуємо, витираємо рушником і дрібненько нарізаємо. Висипаємо овочі в ємність, додаємо зелений горошок і ретельно все перемішуємо. Зверху поливаємо овочі ложкою вершків.
Поверх розбиваємо яйце, намагаючись не пошкодити жовточок. Солимо і перчимо за смаком. Вливаємо ще ложку вершків, накриваємо кришкою і відправляємо в мікрохвильову піч. Включаємо прилад на саму велику потужність і засікаємо приблизно 3-4 хвилини. Якщо вам подобається жовток погустіше, то збільшуємо час приготування приблизно на хвилину. Готову страву посипаємо подрібненою свіжою зеленню і подаємо до столу.
Інгредієнти:
свіжий базилік – 1 гілочка;
спеції;
помідор – 4 шт.;
яйце – 4 шт.
Приготування
У помідорів акуратно зрізаємо верхівку і обережно виймаємо ложкою м'якоть разом з насінням. Кришечки не викидаємо, зберігаємо для подачі, а м'якоть залишаємо і використовуємо, наприклад, для приготування різних соусів. Томати зсередини підсолюємо і перчимо за смаком. Потім в кожний помідор вбиваємо по одному свіжому яйцю і підсолюємо зверху ще трохи. Відправляємо заготовки в ємність і відправляємо в мікрохвильову піч готуватися. Засікаємо приблизно 4 хвилини і виставляємо прилад на повну потужність, але пам'ятайте, що час зазвичай залежить від розміру помідорів та яєць, а також від бажаної готовності желточка. Поки яєчня готується, рубаємо дрібно свіжу зелень. Готову страву перекладаємо на тарілку, посипаємо свіжою зеленню, і додаємо кілька крапель оливкової олії. Подаємо яєчню в гарячому вигляді і кличемо всіх до сніданку.
Інгредієнти:
хліб чорний – 3 скибочки;
сир твердий – 30 г;
масло вершкове – 2 ст. ложки;
спеції – за смаком;
яйце – 1 шт.
Приготування
Чорний хліб нарізаємо тонкими скибочками, акуратно робимо в центрі кожного шматочка отвір склянкою, за бажанням знімаємо з них шкірку і викладаємо в спеціальний посуд для СВЧ. Потім додаємо кілька ложок вершкового масла і запікаємо близько хвилини на повній потужності. Яйця розбиваємо поверх хліба, підсолюємо трохи і посипаємо тертим сиром. Готуємо бутерброди хвилини 2 зупиняючись через кожні 30 секунд. Перекладаємо готову яєчню у хлібі на тарілку і насолоджуємося прекрасним сніданком з мікрохвильовки.
Яєчня в мікрохвильовці в гуртку
Інгредієнти:
Приготування
Шматочок свіжого хліба нарізаємо невеликими кубиками. Помідори промиваємо і шаткуємо невеликими шматочками. Зелень обполіскуємо. Дрібно рубаємо, а подрібнюємо сир на тертці. В кружку викладаємо шматочок вершкового масла, шматочки хліба, помідори і посипаємо тертим сирком і зеленню. Всі підсолюємо за смаком і добре перемішуємо. Зверху акуратно розбиваємо куряче яйце, перчимо його злегка і відправляємо яєчню на 15 хвилини в мікрохвильову піч, включивши її на повну потужність. Готову страву прикрашаємо рубаною зеленню і подаємо в теплому стані до сніданку.
Яєчня з помідорами в мікрохвильовці
Інгредієнти:
Приготування
Невелику форму для НВЧ, з високими бортиками, промазуємо маслом. Цибулю і помідор обполіскуємо, витираємо рушником і дрібненько нарізаємо. Висипаємо овочі в ємність, додаємо зелений горошок і ретельно все перемішуємо. Зверху поливаємо овочі ложкою вершків.
Поверх розбиваємо яйце, намагаючись не пошкодити жовточок. Солимо і перчимо за смаком. Вливаємо ще ложку вершків, накриваємо кришкою і відправляємо в мікрохвильову піч. Включаємо прилад на саму велику потужність і засікаємо приблизно 3-4 хвилини. Якщо вам подобається жовток погустіше, то збільшуємо час приготування приблизно на хвилину. Готову страву посипаємо подрібненою свіжою зеленню і подаємо до столу.
Яєчня в мікрохвильовці в помідорі
Інгредієнти:
Приготування
У помідорів акуратно зрізаємо верхівку і обережно виймаємо ложкою м'якоть разом з насінням. Кришечки не викидаємо, зберігаємо для подачі, а м'якоть залишаємо і використовуємо, наприклад, для приготування різних соусів. Томати зсередини підсолюємо і перчимо за смаком. Потім в кожний помідор вбиваємо по одному свіжому яйцю і підсолюємо зверху ще трохи. Відправляємо заготовки в ємність і відправляємо в мікрохвильову піч готуватися. Засікаємо приблизно 4 хвилини і виставляємо прилад на повну потужність, але пам'ятайте, що час зазвичай залежить від розміру помідорів та яєць, а також від бажаної готовності желточка. Поки яєчня готується, рубаємо дрібно свіжу зелень. Готову страву перекладаємо на тарілку, посипаємо свіжою зеленню, і додаємо кілька крапель оливкової олії. Подаємо яєчню в гарячому вигляді і кличемо всіх до сніданку.
Яєчня в хлібі в мікрохвильовці
Інгредієнти:
Приготування
Чорний хліб нарізаємо тонкими скибочками, акуратно робимо в центрі кожного шматочка отвір склянкою, за бажанням знімаємо з них шкірку і викладаємо в спеціальний посуд для СВЧ. Потім додаємо кілька ложок вершкового масла і запікаємо близько хвилини на повній потужності. Яйця розбиваємо поверх хліба, підсолюємо трохи і посипаємо тертим сиром. Готуємо бутерброди хвилини 2 зупиняючись через кожні 30 секунд. Перекладаємо готову яєчню у хлібі на тарілку і насолоджуємося прекрасним сніданком з мікрохвильовки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Яєчня з помідорами і ковбасою
Яєчня - самий елементарний в приготуванні сніданок. Для того щоб вона вийшла більш ситної, її готують з іншими різними інгредієнтами. Сьогодні ми
Як приготувати яєчню?
Приготуйте на сніданок яєчню - проста й ситна страва, не вимагає великої кількості часу. Далі в нашій статті ми розповімо вам, як посмажити яйця
Чіпси в мікрохвильовці за 10 хвилин
Це, мабуть, самий швидкий і простий рецепт приготування домашніх чіпсів. А найголовніше - чіпси без будь-яких добавок. Досягти це нам допоможе
Яєчня - рецепт
Якщо ви думаєте, що вмієте готувати яєчню смачно, швидко і апетитно, то прочитайте цю статтю. Ви зрозумієте, що існує стільки різних і надзвичайно
Яєчня з цибулею
Самий популярний, швидкий і ситне блюдо до сніданку - це яєчня. І варіантів приготування яєчні дуже багато. Можливо у вас вже є улюблений рецепт, а
Глазунья в мікрохвильовці
Яєчня - чергове і улюблене блюдо всіх холостяків, адже простіше нічого й вигадати не можна. Але і цей процес можна значно спростити, якщо приготувати