Як приготувати яєчню?
Яєчня – просте, але досить смачне блюдо, яке готується буквально за пару хвилин. Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати смачну яєчню.
Інгредієнти:
яйце – 2 шт.;
хліб білий – 2 скибочки;
масло рослинне – 2 ст. ложки;
спеції.
Приготування
У сковорідку наливаємо невелику кількість рослинного масла і прогріваємо його на середньому вогні. Тепер беремо гранований стакан і в скибочках білого хліба акуратно вирізаємо круглі отвори. Обсмажуємо заготовки до золотистого кольору з двох сторін. Потім, в дірочку акуратно розбиваємо яйце і обсмажуємо рівно 2 хвилинки. Після цього обережно перевертаємо хліб з яєчнею всередині на іншу сторону. В процесі приготування, підсолюємо бутерброди за смаком і подаємо до столу з овочами.
Інгредієнти:
яйце – 2 шт.;
масло вершкове – 1 ч. ложка;
спеції.
Приготування
Яйця гарненько промиваємо в теплій воді. У сковорідку кидаємо невеликий шматочок вершкового масла і повністю розтоплюємо його. Далі акуратно розбиваємо яйця, не пошкодивши жовток, підсолюємо за смаком і накриваємо зверху кришкою. Як тільки білочок стане білуватим і трохи загусне, знімаємо яєчню з плити і подаємо до столу, прикрасивши за бажанням овочами і свіжою зеленню.
Інгредієнти:
яйце – 2 шт.;
бекон – 100 г;
цибулина – 1 шт.;
спеції.
Приготування
Бекон нарізаємо тоненькими смужками і підрум'янюємо на розпеченій сковороді до золотистої скоринки. Не гаючи часу, чистимо цибулину від лушпиння і дрібненько шаткуємо. Додаємо його до м'яса і пасеруємо 5 хвилин до м'якості. Після цього акуратно розбиваємо яйця, підсолюємо і перчимо. Накриваємо зверху кришкою і обсмажуємо до готовності. Перед подаванням яєчню посипаємо зеленою свіжим кропом.
Інгредієнти:
яйце – 2 шт.;
спеції;
масло вершкове;
ковбаса – 100 р.
Приготування
Ковбасу подрібнюємо рівними кубиками і підсмажуємо на сковорідці з додаванням вершкового масла. Потім акуратно розбиваємо яйця, приправляємо спеціями, накриваємо кришкою і доводимо страву до готовності. Перед подачею декоруємо блюдо свіжою зеленню.
Інгредієнти:
яйце – 3 шт.;
помідор – 2 шт.;
бринза – 200 г;
часник – 2 зубчики;
цибулина – 1 шт.;
листя салату – 5 шт.;
олія оливкова – 2 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Овочі обробляємо і нарізаємо кубиками. У сковороду наливаємо олію, розігріваємо його, викладаємо цибулю, часник і пасеруємо до золотистого кольору. Після додаємо листя салату, спеції, кладемо помідори й тушкуємо хвилинки 2. Потім висипаємо терту бринзу, розбиваємо яйця, накриваємо кришкою і готуємо яєчню на повільному вогні до повного застигання яєць.
Можна також запекти страву в духовці. Для цього ставимо посуд у розігрітий шафа, виставляємо температуру 180 градусів і засікаємо 5-7 хвилин. Перед подачею прикрашаємо яєчню свіжою зеленню і подаємо з салатом зі свіжих овочів.
Інгредієнти:
яйце – 4 шт.;
свиняча шийка – 2 скибочки;
помідор – 1 шт.;
спеції;
олія рослинна.
Приготування
Свинячу шийку обробляємо і шаткуємо ножем на маленькі шматочки. У каструлю наливаємо масла, кладемо м'ясо і готуємо на режимі «Смаження» 5 хвилин. Цим часом нарізаємо скибочками промитий помідор, додаємо його в чашу і пасеруємо до м'якості. Після закінчення програми розбиваємо яйця акуратно, щоб не пошкодити жовточок, закриваємо кришку і виставляємо режим «Випічка», запрограмувавши таймер на 15 хвилин.
Як приготувати яєчню в хлібі?
Інгредієнти:
Приготування
У сковорідку наливаємо невелику кількість рослинного масла і прогріваємо його на середньому вогні. Тепер беремо гранований стакан і в скибочках білого хліба акуратно вирізаємо круглі отвори. Обсмажуємо заготовки до золотистого кольору з двох сторін. Потім, в дірочку акуратно розбиваємо яйце і обсмажуємо рівно 2 хвилинки. Після цього обережно перевертаємо хліб з яєчнею всередині на іншу сторону. В процесі приготування, підсолюємо бутерброди за смаком і подаємо до столу з овочами.
Як приготувати яєчню?
Інгредієнти:
Приготування
Яйця гарненько промиваємо в теплій воді. У сковорідку кидаємо невеликий шматочок вершкового масла і повністю розтоплюємо його. Далі акуратно розбиваємо яйця, не пошкодивши жовток, підсолюємо за смаком і накриваємо зверху кришкою. Як тільки білочок стане білуватим і трохи загусне, знімаємо яєчню з плити і подаємо до столу, прикрасивши за бажанням овочами і свіжою зеленню.
Як приготувати яєчню з беконом?
Інгредієнти:
Приготування
Бекон нарізаємо тоненькими смужками і підрум'янюємо на розпеченій сковороді до золотистої скоринки. Не гаючи часу, чистимо цибулину від лушпиння і дрібненько шаткуємо. Додаємо його до м'яса і пасеруємо 5 хвилин до м'якості. Після цього акуратно розбиваємо яйця, підсолюємо і перчимо. Накриваємо зверху кришкою і обсмажуємо до готовності. Перед подаванням яєчню посипаємо зеленою свіжим кропом.
Як правильно приготувати яєчню з ковбасою?
Інгредієнти:
Приготування
Ковбасу подрібнюємо рівними кубиками і підсмажуємо на сковорідці з додаванням вершкового масла. Потім акуратно розбиваємо яйця, приправляємо спеціями, накриваємо кришкою і доводимо страву до готовності. Перед подачею декоруємо блюдо свіжою зеленню.
Як приготувати яєчню з помідорами?
Інгредієнти:
Приготування
Овочі обробляємо і нарізаємо кубиками. У сковороду наливаємо олію, розігріваємо його, викладаємо цибулю, часник і пасеруємо до золотистого кольору. Після додаємо листя салату, спеції, кладемо помідори й тушкуємо хвилинки 2. Потім висипаємо терту бринзу, розбиваємо яйця, накриваємо кришкою і готуємо яєчню на повільному вогні до повного застигання яєць.
Можна також запекти страву в духовці. Для цього ставимо посуд у розігрітий шафа, виставляємо температуру 180 градусів і засікаємо 5-7 хвилин. Перед подачею прикрашаємо яєчню свіжою зеленню і подаємо з салатом зі свіжих овочів.
Як приготувати яєчню в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
Свинячу шийку обробляємо і шаткуємо ножем на маленькі шматочки. У каструлю наливаємо масла, кладемо м'ясо і готуємо на режимі «Смаження» 5 хвилин. Цим часом нарізаємо скибочками промитий помідор, додаємо його в чашу і пасеруємо до м'якості. Після закінчення програми розбиваємо яйця акуратно, щоб не пошкодити жовточок, закриваємо кришку і виставляємо режим «Випічка», запрограмувавши таймер на 15 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати заморожені морепродукти?
Морепродукти є не тільки вишуканим та оригінальним делікатесом, але і дуже корисним продуктом. Про те, як приготувати заморожені морепродукти, щоб не
Яєчня з помідорами та цибулею
Сніданок – найважливіший прийом їжі за день. Він заряджає енергією і створює настрій. При цьому приготування повинно бути швидким, а результат –
Яєчня в мікрохвильовці
В наш час мікрохвильовка є майже в кожному будинку, але багато хто використовують її тільки для розігрівання готових страв і попкорну. Напевно ви
Яєчня - рецепт
Якщо ви думаєте, що вмієте готувати яєчню смачно, швидко і апетитно, то прочитайте цю статтю. Ви зрозумієте, що існує стільки різних і надзвичайно
Омлет з помідорами і сиром
Любите омлети з помідорами? Тоді вам варто спробувати прикрасити їх смак додатковим інгредієнтом - сиром. Рецепти такої страви ви можете придумати
Яєчня з цибулею
Самий популярний, швидкий і ситне блюдо до сніданку - це яєчня. І варіантів приготування яєчні дуже багато. Можливо у вас вже є улюблений рецепт, а