Свинина в мультиварці

Смажена свинина в мультиварці
Слід запам'ятати, що цього зажареного м'яса із хрусткою скоринкою в мультиварці не приготувати, тобто свинина, звичайно, підрум'янитися, але хрустіти не буде, так що не забувайте про це і за дарма не перетримуйте м'ясо. У цьому рецепті ми розповімо про те, як приготувати справжній стейк в мультиварці.
Інгредієнти:
Приготування
Для початку готуємо м'ясо: миємо, сушимо і приправляємо наш стейк. В гущавину мультиварки наливаємо рослинне масло, вибираємо режим «Смаження» або «Випічка» і починаємо готувати м'ясо: 200 грамового стейка досить 5 хвилин з кожного боку, під закритою кришкою.
Свинина в мультиварці буде ще ситніше, якщо гарніром виступить смажена картопля, полита соусом барбекю. А для тих, що худнуть відмінним акомпанементом до страви послужить легкий овочевий гарнір або салат.
Свинина на пару в мультиварці
Як би дивно це не звучало, але свинина насправді досить корисне і дієтичне м'ясо, тому намагаючись урізноманітнити свій раціон, не забудьте про рецепті свинячих котлет на пару.
Інгредієнти:
Приготування
Відокремлений від кірки м'якуш білого хліба замочуємо в молоці або вершках, а потім пропускаємо через м'ясорубку разом з вирізкою, цибулею і грибами. У фарш додаємо спеції і яйце, щоб котлети вийшли більш соковитими можна також покласти 50 г м'якого вершкового масла.
У чашу мультиварки наливаємо 2 літри води, а сформовані котлетки викладаємо в контейнер для варіння на пару. Закриваємо кришкою і готуємо «На пару» до звукового сигналу. Ніжні парові котлетки відмінно доповнить картопляне пюре.
Печеня з свинини в мультиварці
Німецька кухня радує нас своїм традиційним новорічним стравою - свининою в пиві. У цьому рецепті ми теж надихнулися західноєвропейськими рецептами і вирішили розповісти вам про те, як приготувати жарке з свинини на пиві в мультиварці.
Інгредієнти:
Приготування
На розігрітому рослинному маслі обсмажуємо нарізану цибулю і часник в режимі «Випічка» близько 7 хвилин, а після закладаємо нарізану кубиками свинину і «випікаємо» ще 5 хвилин. Тепер настав час додати пиво, спеції і готувати ще 40 хвилин із закритою кришкою, знявши паровий клапан(!).
Якщо ви не любите пиво, то можете сміливо замінити його такою ж кількістю води, бульйону або білого вина. Класичний гарнір до печені зі свинини - тушкована картопля.
Свинина в фользі в мультиварці
Інгредієнти:

Приготування
Свинячу вирізку надрізаємо поперек на 2/3 кожні 3 сантиметри. У надрізи втираємо спеції і туди ж закладаємо кружечки помідорів і сиру. У кожен надріз можна також покласти улюблені трави: базилік, чебрець або петрушку. Щільно запаковуємо вирізку у фольгу. Приготування свинини в мультиварці займе 1 годину в режимі «Випічка». Готову страву ріжеться на порційні шматки і подається з овочевим гарніром і томатним соусом. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Страви з свинини в мультиварці
Приготує страву зі свинини в мультиварці нескладно - головне знати відповідні рецепти. Саме про них ми сьогодні і поговоримо. Рагу зі свинини,

Свинина з картоплею в мультиварці
Сучасна техніка дозволяє господиням готувати соковиті, ніжні страви, не витрачаючи на це великої кількості часу. Так, наприклад, приготувати свинину

Гуляш зі свинини в мультиварці
Гуляш - це традиційне угорське блюдо, так званий густий суп з м'ясом яловичини або свинини, з додаванням картоплі і молодий паприки. І сьогодні ми

Квасоля з м'ясом в мультиварці
Мультиварка - чудова помічниця для сучасних господинь. І сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати квасоля з м'ясом в цьому пристрої. Пропонуємо

Свинина з грибами в мультиварці
Свинина з грибами - чудова страва до святкового столу або обіду з родиною в недільний день. А якщо у вас ще є під рукою чудова кухонні помічниця

Свинина в скороварці
Свинину можна приготувати абсолютно різними способами з використанням різних кухонних пристроїв. І сьогодні ми пропонуємо при приготуванні цього