Кускус в мультиварці
Кускус - одне з найпопулярніших страв у багатьох арабських країнах, що складається з дрібних зерняток манки, багаторазово покритої тонким шаром борошна. Давайте дізнаємося з вами як приготувати кус - кус в мультиварці і порадувати гостей смачним і корисним стравою.
Інгредієнти:
кускус - 200 г;
куряче філе - 300 г;
морква - 100 г;
сіль - щіпка;
вода - 500 мл;
кориця - за смаком;
рослинна олія;
чорний мелений перець.
Приготування
Для приготування кус - куса готуємо в мультиварці спочатку всі овочі. Цибулю чистимо і дрібно ріжемо. Моркву очищаємо і натираємо на маленькій тертці. Куряче філе подрібнюємо невеликими кубиками. Тепер беремо чавунець, наливаємо на дно трохи масла і підсмажити в ньому цибулю приблизно 3 хвилини, періодично помішуючи. Додаємо моркву, перемішуємо, смажимо ще 3 хвилини, а потім викладаємо в обжарку філе і готуємо все разом на невеликому вогні 10 хвилин. Потім доливаємо воду і доводимо до кипіння. Додаємо сіль, кладемо корицю, перчимо до смаку, перемішуємо. Насипаємо кус - кус, відразу ж закриваємо чавунець кришкою і знімаємо страву з вогню, наполягаючи його хвилин 5-7. Кус - кус за цей час повинен добре розбухнути і увібрати в себе всю рідину. При подачі на стіл посипаємо страва з кускусу будь свіжою зеленню.
Інгредієнти:
сухий кускус - 200 г;
вершкове масло - 50 г;
родзинки - 50 г;
морква - 1 шт.;
курага - 50 г;
чорнослив - 50 г;
вода - 2 ст.
Приготування
Розглянемо ще один спосіб, як приготувати кускус в мультиварці. На дно чаші викладаємо вершкове масло, включаємо режим «Випічка» і розтоплюємо його. Потім додаємо потерту моркву і обсмажуємо приблизно 15 хвилин. Далі викладаємо заздалегідь вимиті і вимочені сухофрукти: родзинки, чорнослив, курагу. Все ретельно перемішуємо, висипаємо кускус, додаємо воду, закриваємо кришкою і чекаємо сигналу про готовність. Тепер викладаємо кашу на тарілку, кладемо ще один шматочок масла, розмішуємо і подаємо разом зі свіжими овочами до столу, прикрасивши страву зеленню.
Рецепт кускусу в мультиварці з м'ясом
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування кус - куса готуємо в мультиварці спочатку всі овочі. Цибулю чистимо і дрібно ріжемо. Моркву очищаємо і натираємо на маленькій тертці. Куряче філе подрібнюємо невеликими кубиками. Тепер беремо чавунець, наливаємо на дно трохи масла і підсмажити в ньому цибулю приблизно 3 хвилини, періодично помішуючи. Додаємо моркву, перемішуємо, смажимо ще 3 хвилини, а потім викладаємо в обжарку філе і готуємо все разом на невеликому вогні 10 хвилин. Потім доливаємо воду і доводимо до кипіння. Додаємо сіль, кладемо корицю, перчимо до смаку, перемішуємо. Насипаємо кус - кус, відразу ж закриваємо чавунець кришкою і знімаємо страву з вогню, наполягаючи його хвилин 5-7. Кус - кус за цей час повинен добре розбухнути і увібрати в себе всю рідину. При подачі на стіл посипаємо страва з кускусу будь свіжою зеленню.
Рецепт кускусу в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Розглянемо ще один спосіб, як приготувати кускус в мультиварці. На дно чаші викладаємо вершкове масло, включаємо режим «Випічка» і розтоплюємо його. Потім додаємо потерту моркву і обсмажуємо приблизно 15 хвилин. Далі викладаємо заздалегідь вимиті і вимочені сухофрукти: родзинки, чорнослив, курагу. Все ретельно перемішуємо, висипаємо кускус, додаємо воду, закриваємо кришкою і чекаємо сигналу про готовність. Тепер викладаємо кашу на тарілку, кладемо ще один шматочок масла, розмішуємо і подаємо разом зі свіжими овочами до столу, прикрасивши страву зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з кускусом
Кускус - це крупа, яку широко використовують у кулінарії арабських країн. Його використовують у приготуванні різноманітних страв, у тому числі і
Страви з кускусу
Кускус - це популярна крупа серед жителів Північної Америки. В кулінарії вона використовується досить широко: в гарячих стравах, салатах, десертах.
Кускус з овочами
На Близькому Сході страви з кускуса - це популярна традиційна їжа. І сьогодні ми пропонуємо вам кілька оригінальних варіантів створення кускусу з
Кускус з куркою - рецепт
Кускус - це популярне блюдо серед народів Азії. Його готують з крупи з такою ж назвою. І зараз ми вам розповімо, як його приготувати з куркою швидко
Рибний суп в мультиварці
Дієтологи рекомендують їсти рибу частіше, ніж м'ясо. Також вони постійно нагадують про користь перших страв. І сьогодні ми пропонуємо вам кілька
Капуста в мультиварці - рецепти
Тушкована капуста - ситний варіант вечері або обіду. А щоб прискорити цей процес ми приготуємо її в мультиварці. Також ми поговоримо про смаженої і