Курка у вершках в мультиварці
Біле м'ясо птиці з вершками в мультиварці - це так просто, і так вишукано по-французьки. Прекрасна ідея для романтичної вечері, який можна влаштувати не тільки на вихідні, але й у трудові будні. Благо, часу на приготування піде зовсім небагато, ще залишиться пару хвилин на те, щоб підправити зачіску і макіяж до приходу коханого чоловіка.
Інгредієнти:
грудка куряча - 500 г;
вершки (жирність 20 %) - 1 ст.;
борошно - 2 ст. ложки;
масло вершкове - 50 г;
горішки кедрові - 2 ст. ложки;
сіль, перець чорний мелений - за смаком.
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати курку у вершках в мультиварці. М'ясо промиваємо, промаківающімі паперовим рушником і нарізаємо невеликими шматочками. На режимі «Випічка» спочатку розтоплюємо ложку вершкового масла, а після обсмажуємо на ньому шматочки курки, до утворення золотистої скоринки.
Тим часом готуємо вершковий соус . Швидше робити це на сковорідці, поки курочка підрум'янюється. Але якщо під рукою лише мультиварка, доводимо нашу пташку до кондиції, перекладаємо її на тарілку, і готуємо соус також на режимі «Випічка». На вершковому маслі, що залишилося злегка підсмажити борошно. Помішуючи, тонкою цівкою вливаємо 2/3 склянки води, потім вершки. Коли він загусне, додаємо обсмажені кедрові горішки і заливаємо цим соусом курячу грудку. Перемішуємо, закриваємо кришку мультиварки і переходимо на режим «Гасіння». Вже через 40 хвилин ніжна курочка у вершковому соусі готова!
Інгредієнти:
філе куряче - 500 г;
печериці (свіжі) - 500 г;
цибуля - 2 шт.;
борошно - 1 ст. ложка;
сир «Голландський» - 100 г;
масло рослинне - 3 ст. ложки;
вершки (жирність 10%) - 1 ст.;
сіль, перець чорний мелений - за смаком.
Приготування
У чашу мультиварки наливаємо масло і обсмажуємо розкришений дрібними кубиками цибулю до прозорості. Додаємо до нього нарізані пластинками гриби і смажимо хвилин 15. Настав час закладати курку (її ріжемо невеликими шматочками). Солимо, перчимо. Тушкуємо, помішуючи, до готовності м'яса.
Паралельно готуємо соус. Для цього з'єднуємо борошно з вершками і половиною натертого на крупній тертці сиру. Додаємо трохи солі і перцю. Заливаємо отриманою сумішшю курку з грибами, присипаємо залишилися сиром. І витримуємо на режимі «Випічка» ще 10 хвилин. Вимикаємо ще до того, як жульєн в мультиварці покриється скоринкою.
Курка з вершками і кедровими горішками в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати курку у вершках в мультиварці. М'ясо промиваємо, промаківающімі паперовим рушником і нарізаємо невеликими шматочками. На режимі «Випічка» спочатку розтоплюємо ложку вершкового масла, а після обсмажуємо на ньому шматочки курки, до утворення золотистої скоринки.
Тим часом готуємо вершковий соус . Швидше робити це на сковорідці, поки курочка підрум'янюється. Але якщо під рукою лише мультиварка, доводимо нашу пташку до кондиції, перекладаємо її на тарілку, і готуємо соус також на режимі «Випічка». На вершковому маслі, що залишилося злегка підсмажити борошно. Помішуючи, тонкою цівкою вливаємо 2/3 склянки води, потім вершки. Коли він загусне, додаємо обсмажені кедрові горішки і заливаємо цим соусом курячу грудку. Перемішуємо, закриваємо кришку мультиварки і переходимо на режим «Гасіння». Вже через 40 хвилин ніжна курочка у вершковому соусі готова!
Курка у вершках з грибами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
У чашу мультиварки наливаємо масло і обсмажуємо розкришений дрібними кубиками цибулю до прозорості. Додаємо до нього нарізані пластинками гриби і смажимо хвилин 15. Настав час закладати курку (її ріжемо невеликими шматочками). Солимо, перчимо. Тушкуємо, помішуючи, до готовності м'яса.
Паралельно готуємо соус. Для цього з'єднуємо борошно з вершками і половиною натертого на крупній тертці сиру. Додаємо трохи солі і перцю. Заливаємо отриманою сумішшю курку з грибами, присипаємо залишилися сиром. І витримуємо на режимі «Випічка» ще 10 хвилин. Вимикаємо ще до того, як жульєн в мультиварці покриється скоринкою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Курка гриль в мультиварці
Готувати знамениту курку гриль можна не тільки з допомогою мікрохвильовки, або аэрогриля. З цим завданням легко впорається ще одна кухонні помічниця
Курка з грибами в мультиварці
Практично кожна господиня володіє такою чудовою кухонних помічницею, як мультиварка, яка більшу частину роботи зробить за вас. Головне все
Гливи в мультиварці
Гливи - смачні і досить доступні гриби. Їх можна приготувати різними способами: варити, смажити, тушкувати або додавати в салати. І сьогодні ми
Жульєн в мультиварці
Жульєн - неймовірно смачне і ситне блюдо, яке ми відносимо до французької кухні. За традицією його готують в горщиках або кокотницях - невеликих
Курка, запечена в мультиварці
Курка - дуже смачна птиця, яку можна готувати різними способами: запікати, смажити, варити, фарширувати і т. д. І сьогодні ми детально розберемося,
Куряче філе у вершковому соусі
Куряче філе у вершковому соусі - це класика французької кухні. М'ясо виходить дуже ніжним при гасінні у молоці і вершках, а сирні нотки надають