Страви з індички в мультиварці

Страва з філе індички в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Отже, щоб приготувати індичку з овочами в мультиварці, м'ясо гарненько промиваємо в холодній воді, трохи обсушуємо рушником і обробляємо. Потім нарізаємо його невеликими шматочками і перекладаємо в чашу мультиварки, змащену маслом.
Далі переходимо до підготовки всіх необхідних овочів. Для цього їх чистимо, промиваємо та нарізаємо. Картопля шаткуємо великими часточками, моркву рубаємо кружечками, а подрібнюємо цибулину півкільцями. Часник дрібно кришимо, або просто натираємо на терочке. Далі перекладаємо порізані овочі до м'яса, вливаємо трохи рослинного масла, приправляємо спеціями, солимо і ретельно перемішуємо. Тепер закриваємо кришку приладу, виставляємо на панелі управління режим «Випічка» і готуємо близько 30 хвилин. Потім відкриваємо кришку мультиварки, акуратно перемішуємо жарке з індички і знову повторюємо цю процедуру кілька разів, доводячи страва до повної готовності. Після цього залишаємо все постояти приблизно на 20 хвилин у вимкненій мультиварці, а потім розкладаємо жарке на порційні тарілки, посипаємо зверху свіжою зеленню і будь тертим сиром.
Дієтичне блюдо з індички в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для приготування цього смачного і ситного страви, беремо м'ясо індички, поділяємо індичку на порційні частини і промиваємо під проточною водою. Гриби вибираємо будь-які, на свій смак, можете взяти свіжі, заморожені або навіть консервовані. Викладаємо їх у чашу мультиварки, наливаємо трохи масла, включаємо режим «Випічка», виставляємо таймер приблизно на 20 хвилин і натискаємо кнопку «Пуск». Кришку залишаємо обов'язково відкритою, щоб випарувалася зайва рідина. Періодично помішуємо заморожені гриби дерев'яною лопаткою. Чекаємо, поки вони повністю розморозяться, а потім трохи підсолюємо. Сиру картоплю чистимо від шкірки, нарізаємо дрібними кубиками і заливаємо на деякий час холодною водою. Коли грибочки в мультиварці прогріються, акуратно виймаємо їх, викладаємо в чашу шматочки м'яса, зверху кладемо гриби і покриваємо всі рівномірним шаром підготовленого картоплі.

Закриваємо кришку приладу, виставляємо програму «Гасіння» і готуємо нашу страву близько 2 годин. Приблизно за 30 хвилин до закінчення приготування, відкриваємо кришку і все добре перемішуємо. Подаємо готове блюдо в глибоких тарілках, прикрасивши за бажанням свіжою зеленню і посипати будь-якими приправами на ваш смак.
Рекомендуємо добрі рецепти

Індичка в мультиварці
М'ясо індички не користується великою популярністю в нашій країні. А адже з нього можна приготувати стільки приголомшливо смачних і дуже корисних

Гречка з фаршем в мультиварці
Гречка чудово виконує роль гарніру для різних страв, але її можна приготувати і як самостійне повноцінне блюдо. Пропонуємо вам зробити в мультиварці

Лосось в мультиварці
Лосось - це риба з родини лососевих, дуже смачна і поживна. Приготувати її можна різними способами: посмажити, зварити, запекти. Але сьогодні ми з

Суп локшина в мультиварці
Суп локшина - улюблене блюдо багатьох. Він може бути курячий, грибний або молочний. І сьогодні ми розберемося, як його швидко і просто приготувати в

Картопля з м'ясом у мультиварці
Картопля з м'ясом - це класичне блюдо, яке приготувати досить просто, особливо якщо у вас під рукою є кухонні помічниця - мультиварка. Давайте

Баранина в мультиварці
Баранина - смачне і корисне м'ясо, в якому міститься багато фтору. Також воно сприяє профілактиці діабету. І сьогодні ми розповімо, які страви з