Страви з індички в мультиварці
Індичка - просто справжня знахідка для всіх тих, хто прагне завжди бути здоровим і струнким! В ній практично не міститься холестерин і до того ж це м'ясо легко засвоюється нашим організмом. При цьому воно досить поживна і корисна. Давайте розглянемо з вами кілька рецептів приготування страв з індички в мультиварці.
Інгредієнти:
філе індички - 800 г;
морква - 1 шт.;
картопля - 1 кг;
цибулина - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
сир - за бажанням;
олія рослинна;
спеції, приправи;
свіжа зелень.
Приготування
Отже, щоб приготувати індичку з овочами в мультиварці, м'ясо гарненько промиваємо в холодній воді, трохи обсушуємо рушником і обробляємо. Потім нарізаємо його невеликими шматочками і перекладаємо в чашу мультиварки, змащену маслом.
Далі переходимо до підготовки всіх необхідних овочів. Для цього їх чистимо, промиваємо та нарізаємо. Картопля шаткуємо великими часточками, моркву рубаємо кружечками, а подрібнюємо цибулину півкільцями. Часник дрібно кришимо, або просто натираємо на терочке. Далі перекладаємо порізані овочі до м'яса, вливаємо трохи рослинного масла, приправляємо спеціями, солимо і ретельно перемішуємо. Тепер закриваємо кришку приладу, виставляємо на панелі управління режим «Випічка» і готуємо близько 30 хвилин. Потім відкриваємо кришку мультиварки, акуратно перемішуємо жарке з індички і знову повторюємо цю процедуру кілька разів, доводячи страва до повної готовності. Після цього залишаємо все постояти приблизно на 20 хвилин у вимкненій мультиварці, а потім розкладаємо жарке на порційні тарілки, посипаємо зверху свіжою зеленню і будь тертим сиром.
Інгредієнти:
індичка - 1 кг;
картопля - 1 кг;
свіжі або заморожені гриби - 500 г;
цибулина - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
лавровий листочок;
спеції, корінь петрушки;
кип'ячена вода.
Приготування
Отже, для приготування цього смачного і ситного страви, беремо м'ясо індички, поділяємо індичку на порційні частини і промиваємо під проточною водою. Гриби вибираємо будь-які, на свій смак, можете взяти свіжі, заморожені або навіть консервовані. Викладаємо їх у чашу мультиварки, наливаємо трохи масла, включаємо режим «Випічка», виставляємо таймер приблизно на 20 хвилин і натискаємо кнопку «Пуск». Кришку залишаємо обов'язково відкритою, щоб випарувалася зайва рідина. Періодично помішуємо заморожені гриби дерев'яною лопаткою. Чекаємо, поки вони повністю розморозяться, а потім трохи підсолюємо. Сиру картоплю чистимо від шкірки, нарізаємо дрібними кубиками і заливаємо на деякий час холодною водою. Коли грибочки в мультиварці прогріються, акуратно виймаємо їх, викладаємо в чашу шматочки м'яса, зверху кладемо гриби і покриваємо всі рівномірним шаром підготовленого картоплі.
Солимо, перчимо за смаком, посипаємо подрібненої сушеної петрушкою, кидаємо лавровий листочок і заливаємо вміст мультиварки киплячою водою. Рідина повинна покривати всі овочі, але трохи не доходити до верху картоплі. Якщо ж ви хочете, щоб тушкована індичка з картопелькою навпаки була з великою кількістю бульйону, тоді наливаємо води побільше.
Закриваємо кришку приладу, виставляємо програму «Гасіння» і готуємо нашу страву близько 2 годин. Приблизно за 30 хвилин до закінчення приготування, відкриваємо кришку і все добре перемішуємо. Подаємо готове блюдо в глибоких тарілках, прикрасивши за бажанням свіжою зеленню і посипати будь-якими приправами на ваш смак.
Страва з філе індички в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Отже, щоб приготувати індичку з овочами в мультиварці, м'ясо гарненько промиваємо в холодній воді, трохи обсушуємо рушником і обробляємо. Потім нарізаємо його невеликими шматочками і перекладаємо в чашу мультиварки, змащену маслом.
Далі переходимо до підготовки всіх необхідних овочів. Для цього їх чистимо, промиваємо та нарізаємо. Картопля шаткуємо великими часточками, моркву рубаємо кружечками, а подрібнюємо цибулину півкільцями. Часник дрібно кришимо, або просто натираємо на терочке. Далі перекладаємо порізані овочі до м'яса, вливаємо трохи рослинного масла, приправляємо спеціями, солимо і ретельно перемішуємо. Тепер закриваємо кришку приладу, виставляємо на панелі управління режим «Випічка» і готуємо близько 30 хвилин. Потім відкриваємо кришку мультиварки, акуратно перемішуємо жарке з індички і знову повторюємо цю процедуру кілька разів, доводячи страва до повної готовності. Після цього залишаємо все постояти приблизно на 20 хвилин у вимкненій мультиварці, а потім розкладаємо жарке на порційні тарілки, посипаємо зверху свіжою зеленню і будь тертим сиром.
Дієтичне блюдо з індички в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для приготування цього смачного і ситного страви, беремо м'ясо індички, поділяємо індичку на порційні частини і промиваємо під проточною водою. Гриби вибираємо будь-які, на свій смак, можете взяти свіжі, заморожені або навіть консервовані. Викладаємо їх у чашу мультиварки, наливаємо трохи масла, включаємо режим «Випічка», виставляємо таймер приблизно на 20 хвилин і натискаємо кнопку «Пуск». Кришку залишаємо обов'язково відкритою, щоб випарувалася зайва рідина. Періодично помішуємо заморожені гриби дерев'яною лопаткою. Чекаємо, поки вони повністю розморозяться, а потім трохи підсолюємо. Сиру картоплю чистимо від шкірки, нарізаємо дрібними кубиками і заливаємо на деякий час холодною водою. Коли грибочки в мультиварці прогріються, акуратно виймаємо їх, викладаємо в чашу шматочки м'яса, зверху кладемо гриби і покриваємо всі рівномірним шаром підготовленого картоплі.
Солимо, перчимо за смаком, посипаємо подрібненої сушеної петрушкою, кидаємо лавровий листочок і заливаємо вміст мультиварки киплячою водою. Рідина повинна покривати всі овочі, але трохи не доходити до верху картоплі. Якщо ж ви хочете, щоб тушкована індичка з картопелькою навпаки була з великою кількістю бульйону, тоді наливаємо води побільше.
Закриваємо кришку приладу, виставляємо програму «Гасіння» і готуємо нашу страву близько 2 годин. Приблизно за 30 хвилин до закінчення приготування, відкриваємо кришку і все добре перемішуємо. Подаємо готове блюдо в глибоких тарілках, прикрасивши за бажанням свіжою зеленню і посипати будь-якими приправами на ваш смак.
Рекомендуємо добрі рецепти
Індичка в мультиварці
М'ясо індички не користується великою популярністю в нашій країні. А адже з нього можна приготувати стільки приголомшливо смачних і дуже корисних
Гречка з фаршем в мультиварці
Гречка чудово виконує роль гарніру для різних страв, але її можна приготувати і як самостійне повноцінне блюдо. Пропонуємо вам зробити в мультиварці
Лосось в мультиварці
Лосось - це риба з родини лососевих, дуже смачна і поживна. Приготувати її можна різними способами: посмажити, зварити, запекти. Але сьогодні ми з
Суп локшина в мультиварці
Суп локшина - улюблене блюдо багатьох. Він може бути курячий, грибний або молочний. І сьогодні ми розберемося, як його швидко і просто приготувати в
Картопля з м'ясом у мультиварці
Картопля з м'ясом - це класичне блюдо, яке приготувати досить просто, особливо якщо у вас під рукою є кухонні помічниця - мультиварка. Давайте
Баранина в мультиварці
Баранина - смачне і корисне м'ясо, в якому міститься багато фтору. Також воно сприяє профілактиці діабету. І сьогодні ми розповімо, які страви з