Курячі ніжки в мультиварці
Курячі ніжки можна оригінально приготувати за допомогою мультиварки. Порадуйте себе і своїх близьких новими і цікавими смаковими поєднаннями з рецептами, про які ми поговоримо далі.
Інгредієнти:
оливкова олія - 1/2 ст.;
бекон - 4 скибочки;
червоний цибуля - 1 шт.;
горіхи макадамія - 1/3 ст.;
петрушка;
курячі ніжки - 8 шт.;
мед - 2 ст. ложки;
листя чебрецю - 1 ст. ложка.
Приготування
У чашу мультиварки розігріваємо трохи оливкової олії і обсмажуємо на ньому шматочки бекону і червоного цибулі близько 5 хвилин. Додаємо до суміші подрібнені горіхи і петрушку, а потім продовжуємо готування ще хвилину. Начинку остуджуємо 15 хвилин, а тим часом візьмемося за курку .
Обережно відсуваємо шкірку з ніжок вгору, не зрізуючи її. У м'якоті робимо глибокий поздовжній надріз і закладаємо в нього столову ложку начинки. Утрамбовуємо начинку як можна щільніше і знову покриваємо курятину шкірою.
Змішуємо мед з чебрецем і 1/3 склянки олії, додаємо в суміш щедру щіпку солі і перцю, і виливаємо маринад поверх ніжок. Залишаємо куру маринуватися на 3 години.
Тепер настав час приготувати в мультиварці курячі ніжки. Мариновані ніжки викладаємо в чашу мультиварки, виставляємо режим "Випічка" і готуємо всі протягом 35-40 хвилин.
Інгредієнти:
курячі ніжки - 10 шт.;
світле пиво - 1 ст.;
оливкова олія - 4 ст. ложки;
паприка - 1 ч. ложка;
сушений лук - 1 ч. ложка;
кайенский перець - 1/4 ч. ложки;
мелений кумін - 1/2 ч. ложки;
часник сушений - 1 ч. ложка;
сік 1 лайма;
сіль - за смаком.
Приготування
Вимиті і висушені курячі ніжки кладемо в пластиковий пакет або контейнер під тиском. Готуємо маринад для курки, змішавши кайенский перець, сушений лук і часник, паприку, добру пучку солі і перцю з маслом і лимонним соком. Отриманий маринад розводимо світлим пивом і розмішуємо до однорідності. Заливаємо курячі ніжки отриманою сумішшю і залишаємо їх маринуватися мінімум на 30 хвилин. Після закінчення часу викладаємо мариновані ніжки в чашу мультиварки, виставляємо режим "Випічка" і час 40-45 хвилин.
Інгредієнти:
кукурудзяні пластівці - 2 1/2 ст.;
яйце - 1 шт.;
молоко - 1 ст.;
борошно - 1 ст.;
тертий пармезан - 1/2 ст.;
сушену цибулю і часник - по 1 ч. ложці;
сіль, перець - по 1/2 ч. ложки;
курячі стегенця - 1 кг;
рослинне масло - для смаження.
Приготування
Кукурудзяні пластівці подрібнюємо в крихту з допомогою ступки або просто розламуємо руками. Яйця збиваємо з молоком і відставляємо в сторону. Змішати просіяне борошно з сушеним часником, цибулею, сіллю і перцем. Курячі ніжки обвалюємо в приправленою борошні, потім занурюємо у збиті з молоком яйця і, нарешті, посипаємо подрібненими пластівцями.
У чашу мультиварки розігріваємо рослинне масло й обсмажуємо в ньому курячі ніжки до золотистого кольору протягом 3-5 хвилин, залежно від розміру самих ніжок.
Смачні курячі ніжки, приготовані в мультиварці, викладаємо на паперові серветки, щоб прибрати надлишки жиру, а потім подаємо до столу з улюбленими соусами.
Інгредієнти:
курячі ніжки - 6-8 шт.;
сіль, перець - за смаком;
рослинне масло - 2 ст. ложки;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
гострий перець - 1 шт.;
часник - 3-4 зубчики;
солодкий перець - 750 г;
томати у власному соку - 800 р.
Приготування
У чашу мультиварки розігріваємо рослинні масло й обсмажуємо на ньому курячі ніжки, приправивши їх сіллю і перцем. Через 5 хвилин перекладаємо ніжки на тарілку, а замість них кладемо нарізану ріпчасту цибулю. Як тільки цибуля стане золотистою, додаємо до нього шматочки солодкого та гострого перцю, сіль, часник і смажимо ще хвилин 5-7. Заливаємо вміст чаші томатами і чекаємо, поки маса загусне і стане однорідної. В отриманий соус закладаємо курячі ніжки, виставляємо режим "Гасіння" і готуємо страву 30-35 хвилин.
Фаршировані курячі ніжки в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
У чашу мультиварки розігріваємо трохи оливкової олії і обсмажуємо на ньому шматочки бекону і червоного цибулі близько 5 хвилин. Додаємо до суміші подрібнені горіхи і петрушку, а потім продовжуємо готування ще хвилину. Начинку остуджуємо 15 хвилин, а тим часом візьмемося за курку .
Обережно відсуваємо шкірку з ніжок вгору, не зрізуючи її. У м'якоті робимо глибокий поздовжній надріз і закладаємо в нього столову ложку начинки. Утрамбовуємо начинку як можна щільніше і знову покриваємо курятину шкірою.
Змішуємо мед з чебрецем і 1/3 склянки олії, додаємо в суміш щедру щіпку солі і перцю, і виливаємо маринад поверх ніжок. Залишаємо куру маринуватися на 3 години.
Тепер настав час приготувати в мультиварці курячі ніжки. Мариновані ніжки викладаємо в чашу мультиварки, виставляємо режим "Випічка" і готуємо всі протягом 35-40 хвилин.
Курячі ніжки запечені в мультиварці - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Вимиті і висушені курячі ніжки кладемо в пластиковий пакет або контейнер під тиском. Готуємо маринад для курки, змішавши кайенский перець, сушений лук і часник, паприку, добру пучку солі і перцю з маслом і лимонним соком. Отриманий маринад розводимо світлим пивом і розмішуємо до однорідності. Заливаємо курячі ніжки отриманою сумішшю і залишаємо їх маринуватися мінімум на 30 хвилин. Після закінчення часу викладаємо мариновані ніжки в чашу мультиварки, виставляємо режим "Випічка" і час 40-45 хвилин.
Рецепт смажених курячих ніжок у мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Кукурудзяні пластівці подрібнюємо в крихту з допомогою ступки або просто розламуємо руками. Яйця збиваємо з молоком і відставляємо в сторону. Змішати просіяне борошно з сушеним часником, цибулею, сіллю і перцем. Курячі ніжки обвалюємо в приправленою борошні, потім занурюємо у збиті з молоком яйця і, нарешті, посипаємо подрібненими пластівцями.
У чашу мультиварки розігріваємо рослинне масло й обсмажуємо в ньому курячі ніжки до золотистого кольору протягом 3-5 хвилин, залежно від розміру самих ніжок.
Смачні курячі ніжки, приготовані в мультиварці, викладаємо на паперові серветки, щоб прибрати надлишки жиру, а потім подаємо до столу з улюбленими соусами.
Тушковані курячі ніжки в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
У чашу мультиварки розігріваємо рослинні масло й обсмажуємо на ньому курячі ніжки, приправивши їх сіллю і перцем. Через 5 хвилин перекладаємо ніжки на тарілку, а замість них кладемо нарізану ріпчасту цибулю. Як тільки цибуля стане золотистою, додаємо до нього шматочки солодкого та гострого перцю, сіль, часник і смажимо ще хвилин 5-7. Заливаємо вміст чаші томатами і чекаємо, поки маса загусне і стане однорідної. В отриманий соус закладаємо курячі ніжки, виставляємо режим "Гасіння" і готуємо страву 30-35 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Курячі ніжки в рукаві
Курячі ніжки кожна господиня готує дуже часто. З чим це пов'язано? В першу чергу в дешевизною продукту, простотою і швидкістю його приготування. Якщо
Курячі ніжки в сметані
Курячі ніжки в сметані - чудове страву для недільного обіду, так і святкового вечері. Давайте розглянемо кілька рецептів цього простого
Курячі ніжки з грибами
Курячі ніжки з грибами - смачне та вишукане блюдо для святкового столу. Давайте розглянемо декілька простих рецептиков фаршированих і тушкованих
Курячі ніжки в майонезі - рецепт
Курячі ніжки в майонезі - ароматне і смачне блюдо, яке підійде до будь-якого гарніру: відварного рису, макаронів, гречки, овочів. Давайте розглянемо
Курячі ніжки на сковороді
Курячі ніжки - один з найпопулярніших продуктів у наших сім'ях, завдяки своїй доступності та швидкості приготування. Напевно у кожної господині є