Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Курячі ніжки в мультиварці

Курячі ніжки в мультиварці

19-01-2015, 10:42
1 274
Курячі ніжки в мультиварці
Курячі ніжки можна оригінально приготувати за допомогою мультиварки. Порадуйте себе і своїх близьких новими і цікавими смаковими поєднаннями з рецептами, про які ми поговоримо далі.

Фаршировані курячі ніжки в мультиварці


Інгредієнти:

  • оливкова олія - 1/2 ст.;

  • бекон - 4 скибочки;

  • червоний цибуля - 1 шт.;

  • горіхи макадамія - 1/3 ст.;

  • петрушка;

  • курячі ніжки - 8 шт.;

  • мед - 2 ст. ложки;

  • листя чебрецю - 1 ст. ложка.


  • Приготування
    У чашу мультиварки розігріваємо трохи оливкової олії і обсмажуємо на ньому шматочки бекону і червоного цибулі близько 5 хвилин. Додаємо до суміші подрібнені горіхи і петрушку, а потім продовжуємо готування ще хвилину. Начинку остуджуємо 15 хвилин, а тим часом візьмемося за курку .
    Обережно відсуваємо шкірку з ніжок вгору, не зрізуючи її. У м'якоті робимо глибокий поздовжній надріз і закладаємо в нього столову ложку начинки. Утрамбовуємо начинку як можна щільніше і знову покриваємо курятину шкірою.
    Змішуємо мед з чебрецем і 1/3 склянки олії, додаємо в суміш щедру щіпку солі і перцю, і виливаємо маринад поверх ніжок. Залишаємо куру маринуватися на 3 години.
    Тепер настав час приготувати в мультиварці курячі ніжки. Мариновані ніжки викладаємо в чашу мультиварки, виставляємо режим "Випічка" і готуємо всі протягом 35-40 хвилин.

    Курячі ніжки запечені в мультиварці - рецепт


    Інгредієнти:

  • курячі ніжки - 10 шт.;

  • світле пиво - 1 ст.;

  • оливкова олія - 4 ст. ложки;

  • паприка - 1 ч. ложка;

  • сушений лук - 1 ч. ложка;

  • кайенский перець - 1/4 ч. ложки;

  • мелений кумін - 1/2 ч. ложки;

  • часник сушений - 1 ч. ложка;

  • сік 1 лайма;

  • сіль - за смаком.


  • Приготування
    Вимиті і висушені курячі ніжки кладемо в пластиковий пакет або контейнер під тиском. Готуємо маринад для курки, змішавши кайенский перець, сушений лук і часник, паприку, добру пучку солі і перцю з маслом і лимонним соком. Отриманий маринад розводимо світлим пивом і розмішуємо до однорідності. Заливаємо курячі ніжки отриманою сумішшю і залишаємо їх маринуватися мінімум на 30 хвилин. Після закінчення часу викладаємо мариновані ніжки в чашу мультиварки, виставляємо режим "Випічка" і час 40-45 хвилин.

    Рецепт смажених курячих ніжок у мультиварці


    Інгредієнти:

  • кукурудзяні пластівці - 2 1/2 ст.;

  • яйце - 1 шт.;

  • молоко - 1 ст.;

  • борошно - 1 ст.;

  • тертий пармезан - 1/2 ст.;

  • сушену цибулю і часник - по 1 ч. ложці;

  • сіль, перець - по 1/2 ч. ложки;

  • курячі стегенця - 1 кг;

  • рослинне масло - для смаження.


  • Приготування
    Кукурудзяні пластівці подрібнюємо в крихту з допомогою ступки або просто розламуємо руками. Яйця збиваємо з молоком і відставляємо в сторону. Змішати просіяне борошно з сушеним часником, цибулею, сіллю і перцем. Курячі ніжки обвалюємо в приправленою борошні, потім занурюємо у збиті з молоком яйця і, нарешті, посипаємо подрібненими пластівцями.
    У чашу мультиварки розігріваємо рослинне масло й обсмажуємо в ньому курячі ніжки до золотистого кольору протягом 3-5 хвилин, залежно від розміру самих ніжок.
    Смачні курячі ніжки, приготовані в мультиварці, викладаємо на паперові серветки, щоб прибрати надлишки жиру, а потім подаємо до столу з улюбленими соусами.

    Тушковані курячі ніжки в мультиварці


    Інгредієнти:

  • курячі ніжки - 6-8 шт.;

  • сіль, перець - за смаком;

  • рослинне масло - 2 ст. ложки;

  • ріпчаста цибуля - 1 шт.;

  • гострий перець - 1 шт.;

  • часник - 3-4 зубчики;

  • солодкий перець - 750 г;

  • томати у власному соку - 800 р.
  • Курячі ніжки в мультиварці


    Приготування
    У чашу мультиварки розігріваємо рослинні масло й обсмажуємо на ньому курячі ніжки, приправивши їх сіллю і перцем. Через 5 хвилин перекладаємо ніжки на тарілку, а замість них кладемо нарізану ріпчасту цибулю. Як тільки цибуля стане золотистою, додаємо до нього шматочки солодкого та гострого перцю, сіль, часник і смажимо ще хвилин 5-7. Заливаємо вміст чаші томатами і чекаємо, поки маса загусне і стане однорідної. В отриманий соус закладаємо курячі ніжки, виставляємо режим "Гасіння" і готуємо страву 30-35 хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Курячі ніжки в рукаві
    Курячі ніжки в рукаві
    Курячі ніжки кожна господиня готує дуже часто. З чим це пов'язано? В першу чергу в дешевизною продукту, простотою і швидкістю його приготування. Якщо
    Курячі ніжки в сметані
    Курячі ніжки в сметані
    Курячі ніжки в сметані - чудове страву для недільного обіду, так і святкового вечері. Давайте розглянемо кілька рецептів цього простого
    Курячі ніжки з грибами
    Курячі ніжки з грибами
    Курячі ніжки з грибами - смачне та вишукане блюдо для святкового столу. Давайте розглянемо декілька простих рецептиков фаршированих і тушкованих
    Курячі ніжки в майонезі - рецепт
    Курячі ніжки в майонезі - рецепт
    Курячі ніжки в майонезі - ароматне і смачне блюдо, яке підійде до будь-якого гарніру: відварного рису, макаронів, гречки, овочів. Давайте розглянемо
    Курячі ніжки на сковороді
    Курячі ніжки на сковороді
    Курячі ніжки - один з найпопулярніших продуктів у наших сім'ях, завдяки своїй доступності та швидкості приготування. Напевно у кожної господині є