Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Печеня зі свинини з картоплею в мультиварці - рецепти з реберець, з фаршем і грибами

Печеня зі свинини з картоплею в мультиварці - рецепти з реберець, з фаршем і грибами

17-03-2019, 20:15
1 800
Печеня зі свинини з картоплею в мультиварці - рецепти з реберець, з фаршем і грибами
Печеня зі свинини з картоплею в мультиварці - один з безпрограшних способів приготування страви. Чого ще можна бажати, коли сучасний агрегат забезпечує рівномірний підрум'янення і тривале почуття, завдяки чому, кожний компонент зберігає свій аромат, а господині мають вільні руки для інших не менш важливих справ.

Як приготувати печеня в мультиварці?


Печеня з свинини в мультиварці готується просто. Спочатку, м'ясо, цибулю і часник підрум'янюють її в «Смаження» або «Випікання» протягом 10-15 хвилин. Після чого, укладають в чашу супутні овочі і картопля. Вливають воду, вино або бульйон, додають томатну пасту або свіжі томати і томят блюдо в режимі «Гасіння» від 60 хвилин до півтора годин.

  • Не варто пропускати такий етап, як попереднє обсмажування. Це дозволить створити глибокі багатошарові аромати і смачне печеня в мультиварці не розчарує.

  • Печеня з картоплею в мультиварці можна готувати з цілим шматком м'яса або м'ясом, порізаним на шматочки. Цілий шматок м'яса викласти на картоплю, а ось м'ясо порізане на шматочки, повинне знаходиться під шаром картоплі.


  • Печеня по-домашньому в мультиварці

    Печеня зі свинини з картоплею в мультиварці - рецепти з реберець, з фаршем і грибами

    Печеня по-домашньому в мультиварці зі свинини - це просте, по-родинному тепле, ситне блюдо, створює затишну атмосферу на кухні восени і взимку. Готується з простих продуктів: свинини, картоплі, спецій, прянощів і томатів, з попередніми обсмажуванням м'яса і подальшим томлінням всіх компонентів в режимі «Гасіння» 90 хвилин.
    Інгредієнти:

  • лопатка - 15 кг;

  • картопля - 600 г;

  • зубок часнику - 5 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • чорний мелений перець - 5 р;

  • лавровий лист - 1 шт.;

  • томати у власному соку - 250 р.


  • Приготування

  • Підрум'яньте шматки лопатки, цибулю і часник в «Випікання» 10 хвилин.

  • Додайте інші складові і томіть печеня зі свинини з картоплею в мультиварці в «Тушкуванні» 90 хвилин.


  • Печеня з реберець з картоплею в мультиварці


    Печеня зі свинини з картоплею в мультиварці - рецепти з реберець, з фаршем і грибами

    Печеня з реберець в мультиварці - страва підвищеної пахощі. Реберця містять жир і кісточку. Кісточка передає жаркого аромати, а жир робить страву м'якше і соковитою. Зручно, що їх не треба розділяти на порції і обсмажувати. «Стрічку» з реберець змащують соусом і ставлять у чашу, заповнюючи вільне місце картоплею і цибулею.
    Інгредієнти:

  • ребра - 1 3 кг;

  • картопля - 400 г;

  • цибуля - 1 шт.;

  • вода - 150 мл;

  • соус для барбекю - 50 р.


  • Приготування

  • Змастіть ребра соусом.

  • Поставте їх у чашу.

  • Покладіть в центр картоплю і скибочки цибулі. Додайте воду.

  • Томіть печеня з ребер свинини та картоплі в мультиварці в «Тушкуванні» 120 хвилин.


  • Печеня з фаршем в мультиварці

    Печеня зі свинини з картоплею в мультиварці - рецепти з реберець, з фаршем і грибами

    Печеня з фаршем і картоплею в мультиварці - бюджетна їжа, якою можна нагодувати сім'ю, задовольнивши побажання кожного. Це дуже просте блюдо, з овочами і фаршем, який за годину томління ніби розчиняється в соусі і утворює з ним єдине ціле. Все виходить настільки смачним і насиченим, що поради щодо його настаиванию не працюють.
    Інгредієнти:

  • фарш - 500 г;

  • картопля - 700 г;

  • морква - 3 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • зубок часнику - 2 шт.;

  • орегано - 1 ч. ложка;

  • томатна паста - 150 г;

  • вода - 500 мл


  • Приготування

  • Потім фарш цибуля і часник в «Смаження» 10 хвилин.

  • Додайте овочі, томатну пасту з водою і готуйте «Тушкуванні» год.


  • Печеня з грибами в мультиварці

    Печеня зі свинини з картоплею в мультиварці - рецепти з реберець, з фаршем і грибами

    Печеня з м'ясом і грибами - єдине блюдо, яке вимагає трохи більше часу. Гриби - соковитий продукт. Щоб позбавити їх від води і краще розкрити аромат, їх обсмажують. Це ж стосується і м'яса, яке панірують у борошні і тримати окремо від усіх овочів. Вдалий хід, щоб гриби і м'ясо зберегли форму і рівномірно просочилися соусом з вина і бульйону.
    Інгредієнти:

  • свинина - 1 кг;

  • борошно - 100 г;

  • печериці - 250 г;

  • морква - 3 шт.;

  • картопля - 6 шт.;

  • цибуля - 2 шт.;

  • зубок часнику - 2 шт.;

  • біле вино - 250 мл;

  • бульйон - 500 мл;

  • помідори - 3 шт.;

  • бальзамічний оцет - 40 мл;

  • базилік і чебрець - по 1 ч. ложці.


  • Приготування

  • Обваляйте шматочки свинини в борошні і підрум'яньте в «Смаження» 10 хвилин.

  • Видаліть з чаші, додайте цибулю, часник і гриби і готуйте 10 хвилин.

  • Поверніть свинину, додайте інші компоненти і томіть в «Тушкуванні» 90 хвилин.


  • Печеня з овочами в мультиварці

    Печеня зі свинини з картоплею в мультиварці - рецепти з реберець, з фаршем і грибами

    Печеня зі свинини з овочами в мультиварці - приклад збалансованої їжі. Тут є все: вуглеводи, білок, крохмаль. При цьому, родзинкою страви є м'ясо. Тушковане цілим шматком на овочевій подушці, воно в процесі томління передає всі соки і аромати соусу і овочів. Щоб скоротити загальний час приготування, м'ясо маринують і обсмажують.


    Інгредієнти:

  • вирізка - 2 кг;

  • картопля - 250 г;

  • морква - 1 шт.;

  • стебла селери - 4 шт.;

  • зубок часнику - 4 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • пастернак - 1 шт.;

  • томатна паста - 50 р;

  • вино - 250 мл;

  • бульйон - 250 мл


  • Приготування

  • Натріть свинячу вирізку сіллю, перцем і залишити в холоді на 3 години.

  • Покладіть цілим шматком в чашу і підрум'яньте в «Смаження».

  • Укладіть зверху на овочі. Додайте всі інші компоненти.

  • Готуйте «Тушкуванні» 120 хвилин.


  • Печеня з гарбузом в мультиварці

    Печеня зі свинини з картоплею в мультиварці - рецепти з реберець, з фаршем і грибами

    Печеня з гарбузом і картоплею в мультиварці - ідеальне зимова страва. Завдяки гарбузі, печеня набуває солодкувато-пряний смак і збагачується вітамінами, які при повільному томлінні зберігаються в максимальному обсязі. Побоювання, що овоч перетравиться, марні. Гарбуз не вбирає багато рідини і завжди зберігає форму.
    Інгредієнти:

  • свинина - 1 кг;

  • гарбуз - 250 г;

  • картопля - 250 г;

  • помідори - 50 г;

  • цибуля - 1 шт.;

  • зубок часнику - 3 шт.;

  • розмарин і чебрець - по 5 г;

  • бульйон - 500 мл;

  • кріплене вино - 120 мл


  • Приготування

  • Варіть м'ясо і овочі в «Смаження» 20 хвилин.

  • Додайте вино, бульйон, томати і готуйте «Тушкуванні» 60 хвилин.


  • Печеня з чорносливом в мультиварці

    Печеня зі свинини з картоплею в мультиварці - рецепти з реберець, з фаршем і грибами

    Солодкість, прянощі і пікантний копчений смак - все що потрібно, щоб підняти печеня з м'ясом і картоплею в мультварке на інший рівень. Цими якостями володіє чорнослив. Можна додати жменю сухофруктів і всім буде здаватися, що над приготуванням страви працювали цілий день, витрачаючи кошти на купівлю трав і спецій.
    Інгредієнти:

  • свиняча лопатка - 15 кг;

  • чорнослив - 300 г;

  • картопля - 3 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • зубок часнику - 3 шт.;

  • портвейн - 250 мл;

  • вода - 100 мл;

  • чебрець - 10 р.


  • Приготування

  • Потім шматочки м'яса, цибуля і часник в «Смаження» 15 хвилин.

  • Додайте інші продукти і виставите «Тушкування» на годину.


  • Печеня зі сметаною в мультиварці

    Печеня зі свинини з картоплею в мультиварці - рецепти з реберець, з фаршем і грибами

    Кожен рецепт печені зі свинини в мультиварці включає в свій склад томатну пасту або помідори. Вони надають соусу приємну кислинку, істотно освіжаючи блюдо. Такими ж властивостями володіє і сметана, тільки на відміну від попередніх компонентів, вона спочатку має збалансований смак і не потребує жодних доповнення.
    Інгредієнти:

  • картопля - 700 г;

  • свинина - 500 г;

  • сметана - 150 г;

  • борошно - 50 р;

  • вода - 250 мл;

  • лавровий лист - 1 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • зубок часнику - 3 шт.;

  • морква - 1 шт.


  • Приготування

  • Обсмажте овочі та м'ясо «Випікання» 20 хвилин.

  • Додайте воду і спеції і встановіть «Тушкування» на 60 хвилин.

  • За 10 хвилин до закінчення, введіть сметану з борошном.


  • Печеню з капустою в мультиварці

    Печеня зі свинини з картоплею в мультиварці - рецепти з реберець, з фаршем і грибами

    Коли мова заходить про продукти здатних корисно доповнити смачну печеню в мультиварці з свинини, перше, що приходить на розум - капуста. Низькокалорійний, соковитий овоч, з прекрасною сполучуваністю і здатністю швидко вбирати аромати сусідів. Враховуючи, що і капуста, і свинина добре працюють в кислому середовищі, їх тушкують в пікантному соусі.
    Інгредієнти:

  • корейка - 1 кг;

  • картопля - 600 г;

  • капуста - 400 г;

  • вода - 100 мл;

  • морква - 1 шт.;

  • яблуко - 2 шт.;

  • зубок часнику - 4 шт.

  • крохмаль - 15 г;

  • соєвий соус - 50 мл;

  • вустерширський соус - 30 мл;

  • оцет - 30 мл;

  • масло - 10 мл


  • Приготування

  • Потім свинину і часник в «Випікання» 10 хвилин.

  • Збийте два види соусу з водою, оцтом, олією і крохмалем і додайте в чашу разом з іншими складовими.

  • Готуйте смачну печеню зі свинини з картоплею в мультиварці у «Тушкуванні» 60 хвилин.


  • Печеня з дикого кабана в мультиварці

    Печеня зі свинини з картоплею в мультиварці - рецепти з реберець, з фаршем і грибами

    Кожен хоче, щоб рецепт жаркого в мультиварці містив екологічні продукти. А що може бути натуральней, ніж м'ясо кабана, годованого природою? Даний рецепт - брутальне печеня з лопатки тварини, тушковане в бурбоне близько трьох годин. Підсумок - м'ясо, без всякої грайливості і незвичайних смаків, яке дуже нагадує свинину.
    Інгредієнти:

  • лопатка кабана - 3 кг;

  • морква - 2 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • зубок часнику - 6 шт.;

  • соус для барбекю - 40 г;

  • томати - 250 г;

  • бурбон - 125 мл;

  • цукор - 120 г;

  • картопля - 7 шт.


  • Приготування

  • Розріжте лопатку на дві частини, приправте і смажте «Випікання» 15 хвилин.

  • Покладіть моркву, цибулю і часник вниз чаші, зверху - м'ясо.

  • Додайте бурбон, томати, соус, цукор і встановіть «Тушкування» на 25 години.

  • Через 15 години введіть картоплю.
  • Рекомендуємо добрі рецепти
    Як приготувати жарке зі свинини з картоплею?
    Як приготувати жарке зі свинини з картоплею?
    Домашнім стравою, можна по праву назвати гаряче жарке з свинини. Готується воно просто, без особливих надмірностей. Для більш яскравого смаку,
    Печеня з м'ясом і картоплею
    Печеня з м'ясом і картоплею
    Саме домашнє блюдо, звичайно, - спекотне. Традиційно готується в жаровні або в глиняних горщиках. Пропонуємо кілька варіантів цього чудового гарячого
    Печеня зі свинини з грибами в мультиварці
    Печеня зі свинини з грибами в мультиварці
    Сьогодні, щоб приготувати печеню, не треба проводити на кухні кілька годин і готувати його до важкої жаровні. Пропонуємо кілька досить оригінальних
    Печеня з свинини в мультиварці
    Печеня з свинини в мультиварці
    Традиційно спекотне готується в керамічних або глиняних горщиках, але щоб прискорити процес гасіння м'яса, можна використовувати мультиварку. Так
    Печеня з курки в мультиварці
    Печеня з курки в мультиварці
    Апетитна рум'яна курочка, м'яка картопелька, все це присмачено спеціями, що може бути смачніше? Поширене, улюблене багатьма жарке з куркою складно
    Печеня в духовці
    Печеня в духовці
    Печеня - одне з найпростіших страв в приготуванні і улюблена багатьма. Ми пропонуємо вам різноманітні варіанти його створення в духовці. Вибирайте,