Печеня зі свинини з картоплею в мультиварці - один з безпрограшних способів приготування страви. Чого ще можна бажати, коли сучасний агрегат забезпечує рівномірний підрум'янення і тривале почуття, завдяки чому, кожний компонент зберігає свій аромат, а господині мають вільні руки для інших не менш важливих справ.
Як приготувати печеня в мультиварці?
Печеня з свинини в мультиварці готується просто. Спочатку, м'ясо, цибулю і часник підрум'янюють її в «Смаження» або «Випікання» протягом 10-15 хвилин. Після чого, укладають в чашу супутні овочі і картопля. Вливають воду, вино або бульйон, додають томатну пасту або свіжі томати і томят блюдо в режимі «Гасіння» від 60 хвилин до півтора годин.
Не варто пропускати такий етап, як попереднє обсмажування. Це дозволить створити глибокі багатошарові аромати і смачне печеня в мультиварці не розчарує. Печеня з картоплею в мультиварці можна готувати з цілим шматком м'яса або м'ясом, порізаним на шматочки. Цілий шматок м'яса викласти на картоплю, а ось м'ясо порізане на шматочки, повинне знаходиться під шаром картоплі. Печеня по-домашньому в мультиварці
Печеня по-домашньому в мультиварці зі свинини - це просте, по-родинному тепле, ситне блюдо, створює затишну атмосферу на кухні восени і взимку. Готується з простих продуктів: свинини, картоплі, спецій, прянощів і томатів, з попередніми обсмажуванням м'яса і подальшим томлінням всіх компонентів в режимі «Гасіння» 90 хвилин.
Інгредієнти: лопатка - 15 кг; картопля - 600 г; зубок часнику - 5 шт.; цибуля - 1 шт.; чорний мелений перець - 5 р; лавровий лист - 1 шт.; томати у власному соку - 250 р. Приготування Підрум'яньте шматки лопатки, цибулю і часник в «Випікання» 10 хвилин. Додайте інші складові і томіть печеня зі свинини з картоплею в мультиварці в «Тушкуванні» 90 хвилин. Печеня з реберець з картоплею в мультиварці
Печеня з реберець в мультиварці - страва підвищеної пахощі. Реберця містять жир і кісточку. Кісточка передає жаркого аромати, а жир робить страву м'якше і соковитою. Зручно, що їх не треба розділяти на порції і обсмажувати. «Стрічку» з реберець змащують соусом і ставлять у чашу, заповнюючи вільне місце картоплею і цибулею.
Інгредієнти: ребра - 1 3 кг; картопля - 400 г; цибуля - 1 шт.; вода - 150 мл; соус для барбекю - 50 р. Приготування Змастіть ребра соусом. Поставте їх у чашу. Покладіть в центр картоплю і скибочки цибулі. Додайте воду. Томіть печеня з ребер свинини та картоплі в мультиварці в «Тушкуванні» 120 хвилин. Печеня з фаршем в мультиварці
Печеня з фаршем і картоплею в мультиварці - бюджетна їжа, якою можна нагодувати сім'ю, задовольнивши побажання кожного. Це дуже просте блюдо, з овочами і фаршем, який за годину томління ніби розчиняється в соусі і утворює з ним єдине ціле. Все виходить настільки смачним і насиченим, що поради щодо його настаиванию не працюють.
Інгредієнти: фарш - 500 г; картопля - 700 г; морква - 3 шт.; цибуля - 1 шт.; зубок часнику - 2 шт.; орегано - 1 ч. ложка; томатна паста - 150 г; вода - 500 мл Приготування Потім фарш цибуля і часник в «Смаження» 10 хвилин. Додайте овочі, томатну пасту з водою і готуйте «Тушкуванні» год. Печеня з грибами в мультиварці
Печеня з м'ясом і грибами - єдине блюдо, яке вимагає трохи більше часу. Гриби - соковитий продукт. Щоб позбавити їх від води і краще розкрити аромат, їх обсмажують. Це ж стосується і м'яса, яке панірують у борошні і тримати окремо від усіх овочів. Вдалий хід, щоб гриби і м'ясо зберегли форму і рівномірно просочилися соусом з вина і бульйону.
Інгредієнти: свинина - 1 кг; борошно - 100 г; печериці - 250 г; морква - 3 шт.; картопля - 6 шт.; цибуля - 2 шт.; зубок часнику - 2 шт.; біле вино - 250 мл; бульйон - 500 мл; помідори - 3 шт.; бальзамічний оцет - 40 мл; базилік і чебрець - по 1 ч. ложці. Приготування Обваляйте шматочки свинини в борошні і підрум'яньте в «Смаження» 10 хвилин. Видаліть з чаші, додайте цибулю, часник і гриби і готуйте 10 хвилин. Поверніть свинину, додайте інші компоненти і томіть в «Тушкуванні» 90 хвилин. Печеня з овочами в мультиварці
Печеня зі свинини з овочами в мультиварці - приклад збалансованої їжі. Тут є все: вуглеводи, білок, крохмаль. При цьому, родзинкою страви є м'ясо. Тушковане цілим шматком на овочевій подушці, воно в процесі томління передає всі соки і аромати соусу і овочів. Щоб скоротити загальний час приготування, м'ясо маринують і обсмажують.
Інгредієнти: вирізка - 2 кг; картопля - 250 г; морква - 1 шт.; стебла селери - 4 шт.; зубок часнику - 4 шт.; цибуля - 1 шт.; пастернак - 1 шт.; томатна паста - 50 р; вино - 250 мл; бульйон - 250 мл Приготування Натріть свинячу вирізку сіллю, перцем і залишити в холоді на 3 години. Покладіть цілим шматком в чашу і підрум'яньте в «Смаження». Укладіть зверху на овочі. Додайте всі інші компоненти. Готуйте «Тушкуванні» 120 хвилин. Печеня з гарбузом в мультиварці
Печеня з гарбузом і картоплею в мультиварці - ідеальне зимова страва. Завдяки гарбузі, печеня набуває солодкувато-пряний смак і збагачується вітамінами, які при повільному томлінні зберігаються в максимальному обсязі. Побоювання, що овоч перетравиться, марні. Гарбуз не вбирає багато рідини і завжди зберігає форму.
Інгредієнти: свинина - 1 кг; гарбуз - 250 г; картопля - 250 г; помідори - 50 г; цибуля - 1 шт.; зубок часнику - 3 шт.; розмарин і чебрець - по 5 г; бульйон - 500 мл; кріплене вино - 120 мл Приготування Варіть м'ясо і овочі в «Смаження» 20 хвилин. Додайте вино, бульйон, томати і готуйте «Тушкуванні» 60 хвилин. Печеня з чорносливом в мультиварці
Солодкість, прянощі і пікантний копчений смак - все що потрібно, щоб підняти печеня з м'ясом і картоплею в мультварке на інший рівень. Цими якостями володіє чорнослив. Можна додати жменю сухофруктів і всім буде здаватися, що над приготуванням страви працювали цілий день, витрачаючи кошти на купівлю трав і спецій.
Інгредієнти: свиняча лопатка - 15 кг; чорнослив - 300 г; картопля - 3 шт.; цибуля - 1 шт.; зубок часнику - 3 шт.; портвейн - 250 мл; вода - 100 мл; чебрець - 10 р. Приготування Потім шматочки м'яса, цибуля і часник в «Смаження» 15 хвилин. Додайте інші продукти і виставите «Тушкування» на годину. Печеня зі сметаною в мультиварці
Кожен рецепт печені зі свинини в мультиварці включає в свій склад томатну пасту або помідори. Вони надають соусу приємну кислинку, істотно освіжаючи блюдо. Такими ж властивостями володіє і сметана, тільки на відміну від попередніх компонентів, вона спочатку має збалансований смак і не потребує жодних доповнення.
Інгредієнти: картопля - 700 г; свинина - 500 г; сметана - 150 г; борошно - 50 р; вода - 250 мл; лавровий лист - 1 шт.; цибуля - 1 шт.; зубок часнику - 3 шт.; морква - 1 шт. Приготування Обсмажте овочі та м'ясо «Випікання» 20 хвилин. Додайте воду і спеції і встановіть «Тушкування» на 60 хвилин. За 10 хвилин до закінчення, введіть сметану з борошном. Печеню з капустою в мультиварці
Коли мова заходить про продукти здатних корисно доповнити смачну печеню в мультиварці з свинини, перше, що приходить на розум - капуста. Низькокалорійний, соковитий овоч, з прекрасною сполучуваністю і здатністю швидко вбирати аромати сусідів. Враховуючи, що і капуста, і свинина добре працюють в кислому середовищі, їх тушкують в пікантному соусі.
Інгредієнти: корейка - 1 кг; картопля - 600 г; капуста - 400 г; вода - 100 мл; морква - 1 шт.; яблуко - 2 шт.; зубок часнику - 4 шт. крохмаль - 15 г; соєвий соус - 50 мл; вустерширський соус - 30 мл; оцет - 30 мл; масло - 10 мл Приготування Потім свинину і часник в «Випікання» 10 хвилин. Збийте два види соусу з водою, оцтом, олією і крохмалем і додайте в чашу разом з іншими складовими. Готуйте смачну печеню зі свинини з картоплею в мультиварці у «Тушкуванні» 60 хвилин. Печеня з дикого кабана в мультиварці
Кожен хоче, щоб рецепт жаркого в мультиварці містив екологічні продукти. А що може бути натуральней, ніж м'ясо кабана, годованого природою? Даний рецепт - брутальне печеня з лопатки тварини, тушковане в бурбоне близько трьох годин. Підсумок - м'ясо, без всякої грайливості і незвичайних смаків, яке дуже нагадує свинину.
Інгредієнти: лопатка кабана - 3 кг; морква - 2 шт.; цибуля - 1 шт.; зубок часнику - 6 шт.; соус для барбекю - 40 г; томати - 250 г; бурбон - 125 мл; цукор - 120 г; картопля - 7 шт. Приготування Розріжте лопатку на дві частини, приправте і смажте «Випікання» 15 хвилин. Покладіть моркву, цибулю і часник вниз чаші, зверху - м'ясо. Додайте бурбон, томати, соус, цукор і встановіть «Тушкування» на 25 години. Через 15 години введіть картоплю.