» » Тушкована капуста з м'ясом в мультиварці - рецепти з куркою, яловичиною і ребрами

Тушкована капуста з м'ясом в мультиварці - рецепти з куркою, яловичиною і ребрами

Тушкована капуста з м'ясом в мультиварці - рецепти з куркою, яловичиною і ребрами
Приготовлена тушкована капуста з м'ясом в мультиварці – смачне блюдо, яким можна нагодувати домочадців за вечерею, подати його до обіду або для різноманітності до святкового столу. Використовуючи різновиди м'яса або застосовуючи різну техніку рецептів, вдасться кожен раз отримувати нову версію страви.

Як загасити капусту з м'ясом в мультиварці?


Капуста з м'ясом в мультиварці готується без зайвих трудовитрат господині і при це вдається неймовірно насиченою за смаком і ароматною. Завжди відмінний результат забезпечує дотримання простих і доступних правил.

  • М'ясо переважно на початковому етапі обсмажити з додаванням олії, для чого використовують режим «Смаження» або «Випічка».

  • До смаженій м'ясу як правило додають цибулю, моркву і продовжують роботу того ж режиму ще кілька хвилин.

  • Закладають капусту, додають томатну пасту, соус або перетерті помідори, кидають приправи і спеції.

  • Для подальшого приготування перемикають прилад на «Гасіння». Час роботи режиму визначається рецептом і становить в середньому 1 годину.

  • З приправ при гасінні капусти з м'ясом використовують традиційно лавр з перцем або додають на свій вибір ароматні сухі трави, прянощі, зелень, часник.


  • Свіжа тушкована капуста з м'ясом в мультиварці

    Тушкована капуста з м'ясом в мультиварці - рецепти з куркою, яловичиною і ребрами

    Найпростіший рецепт тушкованої капусти з м'ясом в мультиварці передбачає використання свіжого капустяного вилка белокочанного сорту, який слід нашаткувати за допомогою гострого ножа. Качан молодої врожаю з ніжними листками переважно нарізати побільше, а більш зрілий і щільний дрібніші.
    Інгредієнти:

  • капуста – 1 кг;

  • м'ясо – 600-700 г;

  • цибуля – 150 г;

  • морква – 100 г;

  • паста томатна – 2 ст. ложки;

  • вода – 100 мл;

  • сіль, перець, олія.


  • Приготування

  • У режимі «Смаження» підрум'янюють її м'ясо.

  • Додають цибулю з морквою, смажать ще кілька хвилин.

  • Закладають пасту, сіль, перець, вливають воду.

  • Останній кидають капустяну нарізку.

  • Гасіння капусти з м'ясом в мультиварці здійснюють у відповідному режимі протягом години.



  • Тушкована капуста з яловичиною в мультиварці


    Тушкована капуста з м'ясом в мультиварці - рецепти з куркою, яловичиною і ребрами

    Приготування капусти з м'ясом в мультиварці займе часу більше звичайного, якщо взяти в якості основи яловичину. При додаванні молодої капусти м'ясо слід протушкувати близько півгодини самостійно і тільки після цього додавати капустяну нарізку. Порцію води можна зменшити, якщо соковиті овочі.
    Інгредієнти:

  • капуста – 1 кг;

  • яловичина – 700 р;

  • цибулю і моркву – по 1 шт.;

  • вода – 200 мл;

  • сіль, перець, олія.


  • Приготування

  • У чашу мультиварки з маслом обсмажують на «Випікання» чи «Смаженню» нарізану цибулю з морквою і м'ясо.

  • Додають капусту, сіль, перець, гарячу воду.

  • Переводять пристрій на програму «Гасіння».

  • Через 2 години тушкована яловичина з капустою в мультиварці буде готова.



  • Тушкована капуста з курячою грудкою в мультиварці

    Тушкована капуста з м'ясом в мультиварці - рецепти з куркою, яловичиною і ребрами

    Швидше звичайного готується тушкована капуста з м'ясом курячим в мультиварці. Найчастіше вибирають свіже куряче філе, яке нарізають середнього розміру кубиками або брусочками. При використанні ніжок, стегон або частин тушки птиці час роботи програми «Гасіння» потрібно буде збільшити приблизно на 20-30 хвилин.
    Інгредієнти:

  • капуста – 1 кг;

  • куряче філе – 05 кг;

  • цибулю і моркву – по 1-2 шт.;

  • томатний соус – 250 мл;

  • сіль, перець, лавр, масло.


  • Приготування

  • На маслі обсмажують курятину і підготовлений нарізану цибулю з морквою, включивши режим «Смаження».

  • Додають нашатковану капусту, соус томатний, сіль, перець, лавр.

  • Готуватися тушкована капуста з курячим філе в мультиварці буде на програмі «Гасіння» 50 хвилин.


  • Свинячі ребра з капустою в мультиварці

    Тушкована капуста з м'ясом в мультиварці - рецепти з куркою, яловичиною і ребрами

    Справжнім кулінарним делікатесом, який в особливій пошані у чоловічої аудиторії, є тушкована капуста з м'ясом на ребрах в мультиварці. Якщо реберця жирні, масло при їх смаженні додавати не обов'язково, вистачить і вытопившегося в процесі термічної обробки жиру. Пасту з водою результативно замінять томати в своєму соку.
    Інгредієнти:

  • капуста – 1 кг;

  • свинячі реберця – 1 кг;

  • цибуля – 3 шт.;

  • томатна паста – 50 р;

  • вода – 150 мл;

  • часник – 2 зубки;

  • сіль, перець, олія.


  • Приготування

  • В промасленим чаші обсмажують нарізані ребра до рум'янцю, включивши програму «Смаження».

  • Додають цибулю, часник, смажать ще 10 хвилин.

  • Закладають нашатковану капусту, томатну пасту, сіль, перець.

  • Вливають воду, перемішують м'ясо з овочами.

  • Готується тушкована капуста з ребрами в мультиварці буде 1 годину на програмі «Гасіння».


  • Кролик, тушкований з капустою в мультиварці

    Тушкована капуста з м'ясом в мультиварці - рецепти з куркою, яловичиною і ребрами

    Дієтичним і легким для травлення стравою буде приготовлена тушкована капуста з м'ясом кролика в мультиварці. Тушка молодого тварини особливої підготовки не вимагає і може бути просто нарізана на шматочки. В інших випадках необхідно вимочити м'ясо не менше 12 годин з додаванням оцту або лимонного соку.
    Інгредієнти:

  • капуста – 1 кг;

  • кролик – 700 г;

  • цибулю і моркву – по 150 г;

  • томатна паста – 50 р;

  • вода – 350 мл;

  • спеції – за смаком;

  • сіль, перець, олія, кріп.


  • Приготування



  • У чашу наливають масло, включають режим «Смаження».

  • Додають нарізане м'ясо кролика, цибулю з морквою, смажать 10-15 хвилин.

  • Закладають томатну пасту, приправи, спеції, сіль, вливають воду.

  • Включають програму «Гасіння».

  • Через 20 хвилин кидають капусту.

  • Ще через 40-50 хвилин приготування в тому ж режимі кролик з капустою в мультиварці буде готовий.


  • Бігус з м'ясом і капустою в мультиварці

    Тушкована капуста з м'ясом в мультиварці - рецепти з куркою, яловичиною і ребрами

    Якщо традиційна капуста свіжа з м'ясом в мультиварці не вражає своїми смаковими якостями, слід випробувати рецепт приготування ароматного і насиченого бігуса. М'ясо тут поєднується з копченостями: грудинкою, сосисками, шинкою, а разом зі свіжою капустяної нарізкою додається квашена.
    Інгредієнти:

  • капуста свіжа і квашена – 05 кг;

  • м'ясо – 05 кг;

  • копченості – 400 г;

  • цибуля – 1 шт.;

  • томатна паста – 2 ст. ложки;

  • сіль, перець, олія.


  • Приготування

  • У маслі обсмажують свіже м'ясо, додавши в процесі цибулю з нарізаними копченостями.

  • Через 20 хвилин закладають томатну пасту.

  • Через 10 хвилин перемикають прилад на «Гасіння», додавши в чашу 2 види капусти і всі спеції.

  • Через 50-60 хвилин тушкована капуста з м'ясом в мультиварці буде готова.


  • М'ясо з квашеною капустою в мультиварці

    Тушкована капуста з м'ясом в мультиварці - рецепти з куркою, яловичиною і ребрами

    Рецепт гасіння капусти з м'ясом в мультиварці легко виконаємо з квашеної заготівлею. Щоб блюдо вийшло гармонійним смаком і не занадто кислим, капустяну нарізку промивають під проточною водою і віджимають, а разом з приправами додають трохи цукру або меду, щоб скрасити надлишки кислотності.
    Інгредієнти:

  • капуста квашена – 15 кг;

  • м'ясо – 800 г;

  • цибуля – 1 шт.;

  • томатна паста – 1 ст. ложка;

  • сіль, цукор, перець, олія, спеції.


  • Приготування

  • На маслі в режимі «Смаження» підрум'янюють її м'ясо.

  • Додають цибулю, смажать ще 5 хвилин.

  • Закладають капусту, томатну пасту, сіль, цукор, перець і приправи.

  • Вливають 100 мл води, закривають кришку пристрою і перемикають програму на «Гасіння».

  • Через годину приготування капуста квашена тушкована з м'ясом буде готова.


  • Цвітна капуста з м'ясом в мультиварці

    Тушкована капуста з м'ясом в мультиварці - рецепти з куркою, яловичиною і ребрами

    На відміну від белокочанного овоча цвітна капуста має менш тривалий час готування, що слід враховувати при виборі для неї супроводу. Зручно готувати суцвіття з м'ясним фаршем або як в даному випадку використовувати ніжне і швидке в приготуванні куряче філе. Для насиченості смаку м'ясо можна замаринувати.
    Інгредієнти:

  • капуста кольорова – 1 кг;

  • куряче філе – 05 кг;

  • цибулю і моркву – по 1 шт.;

  • вершкове і рослинне масло – по 1 ст. ложці;

  • вода – 1 склянка;

  • сіль, перець.


  • Приготування

  • У суміші двох видів масел в режимі «Смаження» смажать нарізану курятину, цибулю і моркву.

  • Через 10 хвилин закладають суцвіття капусти, приправи, вливають воду.

  • Перемикають прилад на програму «Гасіння».

  • Готуватися кольорова капуста з курячим філе в мультиварці буде 30 хвилин.


  • Рис з капустою і м'ясом в мультиварці

    Тушкована капуста з м'ясом в мультиварці - рецепти з куркою, яловичиною і ребрами

    Легке і дієтичне блюдо для домашньої трапези – приготована капуста з курячим фаршем в мультиварці з додаванням рису. Підійде крупа будь-якого сорту. Її попередньо необхідно ретельно промити. Для більш ситної версії краще взяти фарш зі свинини, суміші з яловичиною або додати до м'яса трохи свинячого сала.
    Інгредієнти:

  • капуста – 700 г;

  • рис – 400 г;

  • курячий фарш – 05 кг;

  • цибуля – 1 шт.;

  • морква – 2 шт.;

  • масло – 40 мл;

  • вода – 05 л;

  • паста томатна – 2 ст. ложки;

  • сіль, цукор, перець, лавр.


  • Приготування

  • В чаші на маслі в режимі «Смаження» підрум'янюють її цибулю з морквою і фаршем, розминаючи грудки.

  • Додають капусту, рис, розведене у воді томатну пасту з приправами і спеціями.

  • Перемикають прилад на програму «Рис» і готують до сигналу.

  • За потреби, якщо крупа або капуста сира, подовжують режим ще на 10-15 хвилин.


  • Тушкована капуста з м'ясом в мультиварці-скороварці

    Тушкована капуста з м'ясом в мультиварці - рецепти з куркою, яловичиною і ребрами

    Практично в два рази швидше звичайного готується капуста з м'ясом в мультиварці-скороварці. Навіть без попереднього обсмажування компонентів блюдо вдається насиченим і смачним, чому сприятиме приготування під тиском. Масло можна не додавати зовсім або використовувати мінімальну його кількість.
    Інгредієнти:

  • капуста – 1 кг;

  • м'ясо – 700 г;

  • цибуля – 2 шт.;

  • морква – 3 шт.;

  • вода – 150 мл;

  • паста томатна – 4 ст. ложки;

  • сіль, спеції.


  • Приготування

  • Нарізають кубиками м'ясо, цибулю, довільно моркву і капусту.

  • Закладають всі підготовлені складові в чашу пристрою.

  • Розчиняють у воді томатну пасту, виливають у чашу.

  • Додають сіль, спеції.

  • Включають «Гасіння», вибирають «Високий тиск» і час 30 хвилин.

  • Після сигналу відкривають клапан для виходу пари.


  • Солянка з капусти з м'ясом в мультиварці

    Тушкована капуста з м'ясом в мультиварці - рецепти з куркою, яловичиною і ребрами

    Солянка з яловичиною і капустою в мультиварці, приготовлена за таким рецептом, відрізняється від інших аналогів відсутністю підливи або соку в готовому блюді. Решту вологу тут необхідно випарувати в режимі «Смаження», відкривши кришку пристрою. З тим же успіхом вдасться приготувати страву зі свининою, курятиною.
    Інгредієнти:

  • капуста – 1 кг;

  • яловичина – 700 р;

  • цибулю і моркву – по 2 шт.;

  • томатна паста 80 г;

  • часник – 2 зубки;

  • вода – 100 мл;

  • лавр, чебрець – за смаком;

  • сіль, перець.


  • Приготування

  • Включають «Смаження», наливають масло, закладають цибулю і моркву.

  • Додають м'ясо, смажать всі 15 хвилин.

  • Наступного відправляють в чашу нарізану капусту, воду з томатом, всі спеції, часник.

  • Перемішують компоненти.

  • Готуватися буде тушкована капуста з м'ясом в мультиварці на «Гасіння» 1 год.

  • Решту вологу випарюють при відкритій кришці, повернувши попередній режим.
  • Додав: admin | 12-11-2018, 09:26
    Переглядів: 18