Квасолевий суп в мультиварці, приготований з копченостями, мясом, з горохом і грибами
Робити квасолевий суп в мультиварці - одне задоволення. Повна відсутність переживань з приводу википання бульйону, підгоряння і якості страви в цілому. Гаряче виходить насиченим, ароматним і дуже ефектним, адже в гаджеті можна готувати будь-які сорти бобового, поєднувати їх з овочами і м'ясом, посилюючи смак і апетитність страви.
Суп з квасолею в мультиварці готується дуже легко. Єдине, що необхідно зробити – попередньо замочити квасолю. Далі все просто: потрібно обсмажити супутні компоненти в режимі «Смаження» або «Випічка» 15 хвилин, влити воду або бульйон, покласти набряклу квасолю і томити гаряче в програмі «Суп» від години до 15 годин.
Квасолю слід замочувати тільки в холодній воді, а час не повинен перевищувати 10 годин. В іншому випадку, бобові можуть заграти.
Солити квасолевий суп в мультиварці потрібно тільки в кінці приготування інакше, бобові залишаться жорсткими.
Суп з червоної квасолі в мультиварці - поживний і запашний джерело здоров'я. Червона квасоля містить не тільки білок, але і унікальні вітаміни. При цьому вона вариться довше за своїх «родичів», оскільки володіє високою щільністю. Зате густий і смачний суп надовго запам'ятовується, адже квасоля містить поліпшує пам'ять, цінний тіамін.
Інгредієнти :
червона квасоля - 300 г;
вода - 1 5 л;
морква - 1 шт.;
цибуля - 1 шт.;
картопля - 3 шт.;
зубок часнику - 2 шт.;
перець чилі - 1/4 шт.;
олія - 60 мл
Приготування
Замочіть квасолю на 6 годин.
Обсмажте в «Випікання» цибулю, часник, чилі і морква за 10 хвилин.
Додайте квасолю і воду.
Готуйте пісний суп з квасолі в мультиварці 90 хвилин.
У середині циклу додайте картоплю, а за 5 хвилин до закінчення - зелень.
Суп з білої квасолі в мультиварці можна включати в дієтичний раціон, оскільки цей сорт знаменитий невисокою калорійністю. Додатковим плюсом є розсипчаста консистенція, відносно швидке приготування, висока поживність і гарна сполучуваність, що дозволяє робити навіть пісні супи смачними і різноманітними.
Інгредієнти :
біла квасоля - 250 г;
морква - 1 шт.;
болгарський перець - 1 шт.;
цибуля - 1 шт.;
олія - 60 мл;
вода - 2 л;
зубок часнику - 3 шт.;
томатна паста - 70 г;
стебло селери - 1 шт.
Приготування
Замочіть квасолю на 5 годин.
Встановіть режим «Смаження» і підрум'яньте овочі 15 хвилин.
Додайте пасту, воду і квасоля.
Готуйте дієтичний суп квасолевий в мультиварці на режимі «Гасіння» 60 хвилин.
Квасолевий суп з консервованої квасолі в мультиварці - для тих, хто хоче правильно харчуватися і витратити мінімум часу. Сьогодні, це можливо без проблем, оскільки маса виробників пропонують заготовки різних сортів квасолі. Скоротати час краще з червоною – вона, навіть при жорсткій термообробці, зберігає всі вітаміни.
Інгредієнти :
червона консервована квасоля - 380 г;
кукурудза консервована - 150 г;
цибуля - 1 шт.;
зубок часнику - 4 шт.;
черрі - 10 шт.;
гострий перець - 1/2 шт.;
масло - 20 мл;
бульйон - 15 л;
паприка і кумін по - 2 р.
Приготування
Обсмажте цибулю, часник, томати і перець в «Випікання» за 10 хвилин.
Додайте кукурудзу і консервовану квасолю з розсолом.
Влийте бульйон, приправте і томіть квасолевий суп в мультиварці в «Тушкуванні» 30 хвилин.
Зварити квасолевий суп в мультиварці з копченостями - значить, додати страві колоритного «запаху серпанок». Для цього не обов'язково використовувати дорогі компоненти. Скромного асорті з копченостей, квасолі і томатної пасти, вистачить для того, щоб суп придбав пікантний смак, поживність і популярність серед гарячих перших страв.
Інгредієнти:
шинка - 70 г;
бекон - 100 г;
біла квасоля - 300 г;
морква - 1 шт.;
цибуля - 1 шт.;
вода - 25 л;
масло - 20 мл;
томатна паста - 100 р.
Приготування
Обсмажте копченості з цибулею і морквою в «Випікання» 20 хвилин.
Додати замочену квасолю, томатну пасту і воду.
Готуйте квасолевий копчений суп в мультиварці в «Тушкуванні» год.
Суп з квасолею і куркою в мультиварці - прекрасний варіант мега ситного обіду. Блюдо складається з високо білкових продуктів, тому тарілочка такого гарячого дозволить забути про їжу на весь день. Дієтологи радять поєднувати білу квасолю з курячою грудкою. Вони доставлять задоволення смаковими якостями і додадуть енергії, але не калорій.
Інгредієнти:
куряча грудка - 250 г;
квасоля - 150 г;
масло - 50 г;
цибуля - 1 шт.;
гострий перець - 1/2 шт.;
зубок часнику - 3 шт.;
куркума - 10 г;
томатний соус - 120 мл;
вода - 25 л;
рис - 100 р.
Приготування
Потім цибулю, часник і перець в «Смаження» 5 хвилин.
Введіть філе і готуйте 10 хвилин
Додайте набряклу квасолю, соус, воду і встановіть «Тушкування» на годину.
В середині приготування всипте рис.
Квасолевий суп вегетаріанський в мультиварці допоможе відчути всю принадність від бобового. Особливо, від червоної квасолі, яка настільки поживна, що визнана замінником м'яса. Крім того, вона прекрасно дружить з крупами і злаками, створюючи корисну комбінацію вуглеводів і білка, роль перших тут грає булгур.
Інгредієнти :
червона квасоля - 200 г;
булгур - 125 г;
овочевий бульйон - 15 л;
томати - 250 г;
цибуля - 1 шт.;
зубки часнику - 4 шт.;
кумин, орегано, копчена папарика по - 1/4 ч. л.;
олія - 60 мл
Приготування
Замочіть квасолю на 2 години. Після чого, зваріть.
Обсмажте цибулю, часник, масло і томати в «Випікання »10 хвилин.
Додайте бульйон, квасолю, спеції і булгур.
Готуйте квасолевий суп без м'яса в мультиварці на «Гасіння» 40 хвилин.
Суп з квасолі в мультиварці - рецепт, який дозволяє об'єднати одразу кілька бобових. Великий кулінарний інтерес викликає поєднання білої квасолі з горохом. В цьому немає нічого дивного: вони мають схожий смак, вітамінний набір і однаковий час приготування. Головне - варити все в режимі «Гасіння», що дозволить уникнути появи піни.
Інгредієнти:
горох - 100 г;
біла квасоля - 200 г;
куряче філе - 250 г;
цибуля - 2 шт.;
олія - 60 мл;
вода - 2 л;
чорний мелений перець - 5 р.
Приготування
Замочіть квасолю і горох на 6 годин.
Обсмажте в режимі «Випічка» лук і філе.
Через 10 хвилин додайте воду і бобові.
Готуйте 15 години в «Тушкуванні».
Суп з квасолею і м'ясом в мультиварці входить в число топових зимових страв. Це обумовлено поєднанням квасолі з різними сортами м'яса і їх високою поживністю. Багато воліють додавати яловичину. З нею можна швидше досягти зігріваючого ефекту, а бульйон з неї виходить міцним і ароматним, що особливо цінується у сильної половини.
Інгредієнти:
біла квасоля - 250 г;
яловичина 450 г;
вода - 15 л;
морква - 1 шт.;
цибуля - 1 шт.;
олія - 60 мл;
спеції за смаком.
Приготування
Смажте м'ясо разом з цибулею і морквою в «Випікання» 15 хвилин.
Додайте воду, спеції квасолю і встановіть «Суп» на 90 хвилин.
Грибний суп з квасолею в мультиварці корисне і не витратне блюдо, де не потрібно ламати голову над вибором компонентів. Квасоля краще всього поєднується з м'ясистими грибами, а серед них особливої вигідністю відрізняються печериці. Вони мають нейтральний смак, а від того в суп можна додати будь-які овочі, крупи або, як в даному рецепті - локшину.
Інгредієнти:
печериці - 100 г;
біла квасоля - 150 г;
томати у власному соку - 400 г;
вода - 15 л;
локшина - 120 г;
морква - 1 шт.;
цибуля - 1 шт.;
спеції за смаком.
Приготування
Квасоля проваріть до напівготовності.
Потім цибулю, гриби і моркву в «Смаження» 15 хвилин.
Додайте воду, томати, спеції і квасоля.
Готуйте страву в «Супі» 40 хвилин.
За 10 хвилин до закінчення, введіть локшину.
Квасолевий суп в мультиварці з м'ясом популярний у багатьох країнах світу. У більшості рецептів у складі інгредієнтів фігурують помідори або томатна паста. Це не справа випадку: досвідчені кулінари знають, що навіть невелика порція кисло-солодкої добавки здатна абсолютно змінити смак супу, зробити його привабливішим і апетитніше.
Інгредієнти:
яловичина - 300 г;
квасоля - 200 г;
банку томатів у власному соку - 1 шт.;
зубок часнику - 5 шт.;
консервована кукурудза - 200 г;
масло - 40 мл;
перець чилі - 1/2 шт.;
вода - 1 л.
Приготування
Підрум'яньте яловичину разом з перцем і часником в «Смаження» 10 хвилин.
Додайте воду, квасоля, томати і томіть в «Супі» 90 хвилин.
За 10 хвилин до закінчення додайте кукурудзу.
Чутки, що суп з квасолі в мультиварці-скороварці готується миттєво, а бобові не потребують попередньому замочуванні, занадто перебільшені. Щоб отримати повноцінне і якісне блюдо, квасолю необхідно замочувати, тоді вона не розтріснеться, позбавиться від цукру і «шапки» піни, готової завжди вилізти з агрегату.
Інгредієнти:
червона і біла квасоля по - 160 г;
перець чилі - 1/2 шт.;
цибуля - 2 шт.;
зелень - 40 г;
масло - 40 мл;
томатна паста - 100 г;
вода - 15 л.
Приготування
Покладіть в чашу обидва види замоченою квасолі. Влийте воду, виберіть режим «Квасоля» і ступінь готовності - «Середній». Варіть годину.
Додайте обсмажену цибулю, перець, пасту, зелень і варіть в «Випікання» 5 хвилин.
Як приготувати квасолевий суп в мультиварці?
Суп з квасолею в мультиварці готується дуже легко. Єдине, що необхідно зробити – попередньо замочити квасолю. Далі все просто: потрібно обсмажити супутні компоненти в режимі «Смаження» або «Випічка» 15 хвилин, влити воду або бульйон, покласти набряклу квасолю і томити гаряче в програмі «Суп» від години до 15 годин.
Квасолевий суп з червоної квасолі в мультиварці
Суп з червоної квасолі в мультиварці - поживний і запашний джерело здоров'я. Червона квасоля містить не тільки білок, але і унікальні вітаміни. При цьому вона вариться довше за своїх «родичів», оскільки володіє високою щільністю. Зате густий і смачний суп надовго запам'ятовується, адже квасоля містить поліпшує пам'ять, цінний тіамін.
Інгредієнти :
Приготування
Суп з білої квасолі - рецепт в мультиварці
Суп з білої квасолі в мультиварці можна включати в дієтичний раціон, оскільки цей сорт знаменитий невисокою калорійністю. Додатковим плюсом є розсипчаста консистенція, відносно швидке приготування, висока поживність і гарна сполучуваність, що дозволяє робити навіть пісні супи смачними і різноманітними.
Інгредієнти :
Приготування
Суп з консервованої квасолі в мультиварці
Квасолевий суп з консервованої квасолі в мультиварці - для тих, хто хоче правильно харчуватися і витратити мінімум часу. Сьогодні, це можливо без проблем, оскільки маса виробників пропонують заготовки різних сортів квасолі. Скоротати час краще з червоною – вона, навіть при жорсткій термообробці, зберігає всі вітаміни.
Інгредієнти :
Приготування
Квасолевий суп з копченостями в мультиварці
Зварити квасолевий суп в мультиварці з копченостями - значить, додати страві колоритного «запаху серпанок». Для цього не обов'язково використовувати дорогі компоненти. Скромного асорті з копченостей, квасолі і томатної пасти, вистачить для того, щоб суп придбав пікантний смак, поживність і популярність серед гарячих перших страв.
Інгредієнти:
Приготування
Квасолевий суп з куркою в мультиварці
Суп з квасолею і куркою в мультиварці - прекрасний варіант мега ситного обіду. Блюдо складається з високо білкових продуктів, тому тарілочка такого гарячого дозволить забути про їжу на весь день. Дієтологи радять поєднувати білу квасолю з курячою грудкою. Вони доставлять задоволення смаковими якостями і додадуть енергії, але не калорій.
Інгредієнти:
Приготування
Пісний квасолевий суп в мультиварці
Квасолевий суп вегетаріанський в мультиварці допоможе відчути всю принадність від бобового. Особливо, від червоної квасолі, яка настільки поживна, що визнана замінником м'яса. Крім того, вона прекрасно дружить з крупами і злаками, створюючи корисну комбінацію вуглеводів і білка, роль перших тут грає булгур.
Інгредієнти :
Приготування
Квасолевий суп з горохом в мультиварці
Суп з квасолі в мультиварці - рецепт, який дозволяє об'єднати одразу кілька бобових. Великий кулінарний інтерес викликає поєднання білої квасолі з горохом. В цьому немає нічого дивного: вони мають схожий смак, вітамінний набір і однаковий час приготування. Головне - варити все в режимі «Гасіння», що дозволить уникнути появи піни.
Інгредієнти:
Приготування
Квасолевий суп з яловичиною в мультиварці
Суп з квасолею і м'ясом в мультиварці входить в число топових зимових страв. Це обумовлено поєднанням квасолі з різними сортами м'яса і їх високою поживністю. Багато воліють додавати яловичину. З нею можна швидше досягти зігріваючого ефекту, а бульйон з неї виходить міцним і ароматним, що особливо цінується у сильної половини.
Інгредієнти:
Приготування
Квасолевий суп з грибами в мультиварці
Грибний суп з квасолею в мультиварці корисне і не витратне блюдо, де не потрібно ламати голову над вибором компонентів. Квасоля краще всього поєднується з м'ясистими грибами, а серед них особливої вигідністю відрізняються печериці. Вони мають нейтральний смак, а від того в суп можна додати будь-які овочі, крупи або, як в даному рецепті - локшину.
Інгредієнти:
Приготування
Томатний суп з квасолею в мультиварці
Квасолевий суп в мультиварці з м'ясом популярний у багатьох країнах світу. У більшості рецептів у складі інгредієнтів фігурують помідори або томатна паста. Це не справа випадку: досвідчені кулінари знають, що навіть невелика порція кисло-солодкої добавки здатна абсолютно змінити смак супу, зробити його привабливішим і апетитніше.
Інгредієнти:
Приготування
Квасолевий суп в мультиварці-скороварці
Чутки, що суп з квасолі в мультиварці-скороварці готується миттєво, а бобові не потребують попередньому замочуванні, занадто перебільшені. Щоб отримати повноцінне і якісне блюдо, квасолю необхідно замочувати, тоді вона не розтріснеться, позбавиться від цукру і «шапки» піни, готової завжди вилізти з агрегату.
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Пісний суп з квасолею червоною, білою, і консервованою стручковою - рецепти з грибами, томатом і рисом
Легке і поживне блюдо - пісний суп з квасолею, яке робить дієту абсолютно не складним. Ці боби компенсують нестачу амінокислот і відмова від
Квасолевий суп з консервованої квасолі
Чудово смачний, наваристий суп вийде зі свіжої або консервованої квасолі. У таку страву навіть м'ясо можна не додавати, таким живильним він виходить.
Квасолевий суп з куркою – рецепт
Чудово смачний і поживний суп на основі квасолі і курятини неодмінно різноманітить ваше звичайне меню. Блюдо дуже просто приготувати, а ось якими
Як приготувати квасолевий суп?
Квасолеві супи відрізняються своєю неймовірною здатністю швидко наситити навіть самого голодного їдця. У таку страву навіть м'ясо можна не додавати -
Жарке з яловичини в мультиварці
Жарке можна впевнено назвати домашною стравою, яке зовсім просто приготувати самостійно з яловичини і інших цілком доступних інгредієнтів. Далі
Квасолевий суп в мультиварці
Ви не знаєте, де використовувати квасоля? Спробуйте приготувати з неї квасолевий суп. Причому, варити його ви будете не на плиті, а в мультиварці.