» » Квасолевий суп в мультиварці, приготований з копченостями, мясом, з горохом і грибами

Квасолевий суп в мультиварці, приготований з копченостями, мясом, з горохом і грибами

Квасолевий суп в мультиварці, приготований з копченостями, мясом, з горохом і грибами
Робити квасолевий суп в мультиварці - одне задоволення. Повна відсутність переживань з приводу википання бульйону, підгоряння і якості страви в цілому. Гаряче виходить насиченим, ароматним і дуже ефектним, адже в гаджеті можна готувати будь-які сорти бобового, поєднувати їх з овочами і м'ясом, посилюючи смак і апетитність страви.

Як приготувати квасолевий суп в мультиварці?


Суп з квасолею в мультиварці готується дуже легко. Єдине, що необхідно зробити – попередньо замочити квасолю. Далі все просто: потрібно обсмажити супутні компоненти в режимі «Смаження» або «Випічка» 15 хвилин, влити воду або бульйон, покласти набряклу квасолю і томити гаряче в програмі «Суп» від години до 15 годин.

  • Квасолю слід замочувати тільки в холодній воді, а час не повинен перевищувати 10 годин. В іншому випадку, бобові можуть заграти.

  • Солити квасолевий суп в мультиварці потрібно тільки в кінці приготування інакше, бобові залишаться жорсткими.


  • Квасолевий суп з червоної квасолі в мультиварці

    Квасолевий суп в мультиварці, приготований з копченостями, мясом, з горохом і грибами

    Суп з червоної квасолі в мультиварці - поживний і запашний джерело здоров'я. Червона квасоля містить не тільки білок, але і унікальні вітаміни. При цьому вона вариться довше за своїх «родичів», оскільки володіє високою щільністю. Зате густий і смачний суп надовго запам'ятовується, адже квасоля містить поліпшує пам'ять, цінний тіамін.
    Інгредієнти :

  • червона квасоля - 300 г;

  • вода - 1 5 л;

  • морква - 1 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • картопля - 3 шт.;

  • зубок часнику - 2 шт.;

  • перець чилі - 1/4 шт.;

  • олія - 60 мл


  • Приготування

  • Замочіть квасолю на 6 годин.

  • Обсмажте в «Випікання» цибулю, часник, чилі і морква за 10 хвилин.

  • Додайте квасолю і воду.

  • Готуйте пісний суп з квасолі в мультиварці 90 хвилин.

  • У середині циклу додайте картоплю, а за 5 хвилин до закінчення - зелень.


  • Суп з білої квасолі - рецепт в мультиварці


    Квасолевий суп в мультиварці, приготований з копченостями, мясом, з горохом і грибами

    Суп з білої квасолі в мультиварці можна включати в дієтичний раціон, оскільки цей сорт знаменитий невисокою калорійністю. Додатковим плюсом є розсипчаста консистенція, відносно швидке приготування, висока поживність і гарна сполучуваність, що дозволяє робити навіть пісні супи смачними і різноманітними.
    Інгредієнти :

  • біла квасоля - 250 г;

  • морква - 1 шт.;

  • болгарський перець - 1 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • олія - 60 мл;

  • вода - 2 л;

  • зубок часнику - 3 шт.;

  • томатна паста - 70 г;

  • стебло селери - 1 шт.


  • Приготування

  • Замочіть квасолю на 5 годин.

  • Встановіть режим «Смаження» і підрум'яньте овочі 15 хвилин.

  • Додайте пасту, воду і квасоля.

  • Готуйте дієтичний суп квасолевий в мультиварці на режимі «Гасіння» 60 хвилин.


  • Суп з консервованої квасолі в мультиварці

    Квасолевий суп в мультиварці, приготований з копченостями, мясом, з горохом і грибами

    Квасолевий суп з консервованої квасолі в мультиварці - для тих, хто хоче правильно харчуватися і витратити мінімум часу. Сьогодні, це можливо без проблем, оскільки маса виробників пропонують заготовки різних сортів квасолі. Скоротати час краще з червоною – вона, навіть при жорсткій термообробці, зберігає всі вітаміни.
    Інгредієнти :

  • червона консервована квасоля - 380 г;

  • кукурудза консервована - 150 г;

  • цибуля - 1 шт.;

  • зубок часнику - 4 шт.;

  • черрі - 10 шт.;

  • гострий перець - 1/2 шт.;

  • масло - 20 мл;

  • бульйон - 15 л;

  • паприка і кумін по - 2 р.


  • Приготування

  • Обсмажте цибулю, часник, томати і перець в «Випікання» за 10 хвилин.

  • Додайте кукурудзу і консервовану квасолю з розсолом.

  • Влийте бульйон, приправте і томіть квасолевий суп в мультиварці в «Тушкуванні» 30 хвилин.


  • Квасолевий суп з копченостями в мультиварці

    Квасолевий суп в мультиварці, приготований з копченостями, мясом, з горохом і грибами

    Зварити квасолевий суп в мультиварці з копченостями - значить, додати страві колоритного «запаху серпанок». Для цього не обов'язково використовувати дорогі компоненти. Скромного асорті з копченостей, квасолі і томатної пасти, вистачить для того, щоб суп придбав пікантний смак, поживність і популярність серед гарячих перших страв.
    Інгредієнти:

  • шинка - 70 г;

  • бекон - 100 г;

  • біла квасоля - 300 г;

  • морква - 1 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • вода - 25 л;

  • масло - 20 мл;

  • томатна паста - 100 р.


  • Приготування

  • Обсмажте копченості з цибулею і морквою в «Випікання» 20 хвилин.

  • Додати замочену квасолю, томатну пасту і воду.

  • Готуйте квасолевий копчений суп в мультиварці в «Тушкуванні» год.


  • Квасолевий суп з куркою в мультиварці

    Квасолевий суп в мультиварці, приготований з копченостями, мясом, з горохом і грибами

    Суп з квасолею і куркою в мультиварці - прекрасний варіант мега ситного обіду. Блюдо складається з високо білкових продуктів, тому тарілочка такого гарячого дозволить забути про їжу на весь день. Дієтологи радять поєднувати білу квасолю з курячою грудкою. Вони доставлять задоволення смаковими якостями і додадуть енергії, але не калорій.


    Інгредієнти:

  • куряча грудка - 250 г;

  • квасоля - 150 г;

  • масло - 50 г;

  • цибуля - 1 шт.;

  • гострий перець - 1/2 шт.;

  • зубок часнику - 3 шт.;

  • куркума - 10 г;

  • томатний соус - 120 мл;

  • вода - 25 л;

  • рис - 100 р.


  • Приготування

  • Потім цибулю, часник і перець в «Смаження» 5 хвилин.

  • Введіть філе і готуйте 10 хвилин

  • Додайте набряклу квасолю, соус, воду і встановіть «Тушкування» на годину.

  • В середині приготування всипте рис.


  • Пісний квасолевий суп в мультиварці

    Квасолевий суп в мультиварці, приготований з копченостями, мясом, з горохом і грибами

    Квасолевий суп вегетаріанський в мультиварці допоможе відчути всю принадність від бобового. Особливо, від червоної квасолі, яка настільки поживна, що визнана замінником м'яса. Крім того, вона прекрасно дружить з крупами і злаками, створюючи корисну комбінацію вуглеводів і білка, роль перших тут грає булгур.
    Інгредієнти :

  • червона квасоля - 200 г;

  • булгур - 125 г;

  • овочевий бульйон - 15 л;

  • томати - 250 г;

  • цибуля - 1 шт.;

  • зубки часнику - 4 шт.;

  • кумин, орегано, копчена папарика по - 1/4 ч. л.;

  • олія - 60 мл


  • Приготування

  • Замочіть квасолю на 2 години. Після чого, зваріть.

  • Обсмажте цибулю, часник, масло і томати в «Випікання »10 хвилин.

  • Додайте бульйон, квасолю, спеції і булгур.

  • Готуйте квасолевий суп без м'яса в мультиварці на «Гасіння» 40 хвилин.


  • Квасолевий суп з горохом в мультиварці

    Квасолевий суп в мультиварці, приготований з копченостями, мясом, з горохом і грибами

    Суп з квасолі в мультиварці - рецепт, який дозволяє об'єднати одразу кілька бобових. Великий кулінарний інтерес викликає поєднання білої квасолі з горохом. В цьому немає нічого дивного: вони мають схожий смак, вітамінний набір і однаковий час приготування. Головне - варити все в режимі «Гасіння», що дозволить уникнути появи піни.
    Інгредієнти:

  • горох - 100 г;

  • біла квасоля - 200 г;

  • куряче філе - 250 г;

  • цибуля - 2 шт.;

  • олія - 60 мл;

  • вода - 2 л;

  • чорний мелений перець - 5 р.


  • Приготування

  • Замочіть квасолю і горох на 6 годин.

  • Обсмажте в режимі «Випічка» лук і філе.

  • Через 10 хвилин додайте воду і бобові.

  • Готуйте 15 години в «Тушкуванні».


  • Квасолевий суп з яловичиною в мультиварці

    Квасолевий суп в мультиварці, приготований з копченостями, мясом, з горохом і грибами

    Суп з квасолею і м'ясом в мультиварці входить в число топових зимових страв. Це обумовлено поєднанням квасолі з різними сортами м'яса і їх високою поживністю. Багато воліють додавати яловичину. З нею можна швидше досягти зігріваючого ефекту, а бульйон з неї виходить міцним і ароматним, що особливо цінується у сильної половини.
    Інгредієнти:

  • біла квасоля - 250 г;

  • яловичина 450 г;

  • вода - 15 л;

  • морква - 1 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • олія - 60 мл;

  • спеції за смаком.


  • Приготування

  • Смажте м'ясо разом з цибулею і морквою в «Випікання» 15 хвилин.

  • Додайте воду, спеції квасолю і встановіть «Суп» на 90 хвилин.


  • Квасолевий суп з грибами в мультиварці

    Квасолевий суп в мультиварці, приготований з копченостями, мясом, з горохом і грибами

    Грибний суп з квасолею в мультиварці корисне і не витратне блюдо, де не потрібно ламати голову над вибором компонентів. Квасоля краще всього поєднується з м'ясистими грибами, а серед них особливої вигідністю відрізняються печериці. Вони мають нейтральний смак, а від того в суп можна додати будь-які овочі, крупи або, як в даному рецепті - локшину.
    Інгредієнти:

  • печериці - 100 г;

  • біла квасоля - 150 г;

  • томати у власному соку - 400 г;

  • вода - 15 л;

  • локшина - 120 г;

  • морква - 1 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • спеції за смаком.


  • Приготування

  • Квасоля проваріть до напівготовності.

  • Потім цибулю, гриби і моркву в «Смаження» 15 хвилин.

  • Додайте воду, томати, спеції і квасоля.

  • Готуйте страву в «Супі» 40 хвилин.

  • За 10 хвилин до закінчення, введіть локшину.


  • Томатний суп з квасолею в мультиварці

    Квасолевий суп в мультиварці, приготований з копченостями, мясом, з горохом і грибами

    Квасолевий суп в мультиварці з м'ясом популярний у багатьох країнах світу. У більшості рецептів у складі інгредієнтів фігурують помідори або томатна паста. Це не справа випадку: досвідчені кулінари знають, що навіть невелика порція кисло-солодкої добавки здатна абсолютно змінити смак супу, зробити його привабливішим і апетитніше.
    Інгредієнти:

  • яловичина - 300 г;

  • квасоля - 200 г;

  • банку томатів у власному соку - 1 шт.;

  • зубок часнику - 5 шт.;

  • консервована кукурудза - 200 г;

  • масло - 40 мл;

  • перець чилі - 1/2 шт.;

  • вода - 1 л.


  • Приготування

  • Підрум'яньте яловичину разом з перцем і часником в «Смаження» 10 хвилин.

  • Додайте воду, квасоля, томати і томіть в «Супі» 90 хвилин.

  • За 10 хвилин до закінчення додайте кукурудзу.


  • Квасолевий суп в мультиварці-скороварці

    Квасолевий суп в мультиварці, приготований з копченостями, мясом, з горохом і грибами

    Чутки, що суп з квасолі в мультиварці-скороварці готується миттєво, а бобові не потребують попередньому замочуванні, занадто перебільшені. Щоб отримати повноцінне і якісне блюдо, квасолю необхідно замочувати, тоді вона не розтріснеться, позбавиться від цукру і «шапки» піни, готової завжди вилізти з агрегату.
    Інгредієнти:

  • червона і біла квасоля по - 160 г;

  • перець чилі - 1/2 шт.;

  • цибуля - 2 шт.;

  • зелень - 40 г;

  • масло - 40 мл;

  • томатна паста - 100 г;

  • вода - 15 л.


  • Приготування

  • Покладіть в чашу обидва види замоченою квасолі. Влийте воду, виберіть режим «Квасоля» і ступінь готовності - «Середній». Варіть годину.

  • Додайте обсмажену цибулю, перець, пасту, зелень і варіть в «Випікання» 5 хвилин.
    Додав: admin | 12-09-2018, 06:41
    Переглядів: 28