Робити квасолевий суп в мультиварці - одне задоволення. Повна відсутність переживань з приводу википання бульйону, підгоряння і якості страви в цілому. Гаряче виходить насиченим, ароматним і дуже ефектним, адже в гаджеті можна готувати будь-які сорти бобового, поєднувати їх з овочами і м'ясом, посилюючи смак і апетитність страви.
Як приготувати квасолевий суп в мультиварці?
Суп з квасолею в мультиварці готується дуже легко. Єдине, що необхідно зробити – попередньо замочити квасолю. Далі все просто: потрібно обсмажити супутні компоненти в режимі «Смаження» або «Випічка» 15 хвилин, влити воду або бульйон, покласти набряклу квасолю і томити гаряче в програмі «Суп» від години до 15 годин.
Квасолю слід замочувати тільки в холодній воді, а час не повинен перевищувати 10 годин. В іншому випадку, бобові можуть заграти. Солити квасолевий суп в мультиварці потрібно тільки в кінці приготування інакше, бобові залишаться жорсткими. Квасолевий суп з червоної квасолі в мультиварці
Суп з червоної квасолі в мультиварці - поживний і запашний джерело здоров'я. Червона квасоля містить не тільки білок, але і унікальні вітаміни. При цьому вона вариться довше за своїх «родичів», оскільки володіє високою щільністю. Зате густий і смачний суп надовго запам'ятовується, адже квасоля містить поліпшує пам'ять, цінний тіамін.
Інгредієнти : червона квасоля - 300 г; вода - 1 5 л; морква - 1 шт.; цибуля - 1 шт.; картопля - 3 шт.; зубок часнику - 2 шт.; перець чилі - 1/4 шт.; олія - 60 мл Приготування Замочіть квасолю на 6 годин. Обсмажте в «Випікання» цибулю, часник, чилі і морква за 10 хвилин. Додайте квасолю і воду. Готуйте пісний суп з квасолі в мультиварці 90 хвилин. У середині циклу додайте картоплю, а за 5 хвилин до закінчення - зелень. Суп з білої квасолі - рецепт в мультиварці
Суп з білої квасолі в мультиварці можна включати в дієтичний раціон, оскільки цей сорт знаменитий невисокою калорійністю. Додатковим плюсом є розсипчаста консистенція, відносно швидке приготування, висока поживність і гарна сполучуваність, що дозволяє робити навіть пісні супи смачними і різноманітними.
Інгредієнти : біла квасоля - 250 г; морква - 1 шт.; болгарський перець - 1 шт.; цибуля - 1 шт.; олія - 60 мл; вода - 2 л; зубок часнику - 3 шт.; томатна паста - 70 г; стебло селери - 1 шт. Приготування Замочіть квасолю на 5 годин. Встановіть режим «Смаження» і підрум'яньте овочі 15 хвилин. Додайте пасту, воду і квасоля. Готуйте дієтичний суп квасолевий в мультиварці на режимі «Гасіння» 60 хвилин. Суп з консервованої квасолі в мультиварці
Квасолевий суп з консервованої квасолі в мультиварці - для тих, хто хоче правильно харчуватися і витратити мінімум часу. Сьогодні, це можливо без проблем, оскільки маса виробників пропонують заготовки різних сортів квасолі. Скоротати час краще з червоною – вона, навіть при жорсткій термообробці, зберігає всі вітаміни.
Інгредієнти : червона консервована квасоля - 380 г; кукурудза консервована - 150 г; цибуля - 1 шт.; зубок часнику - 4 шт.; черрі - 10 шт.; гострий перець - 1/2 шт.; масло - 20 мл; бульйон - 15 л; паприка і кумін по - 2 р. Приготування Обсмажте цибулю, часник, томати і перець в «Випікання» за 10 хвилин. Додайте кукурудзу і консервовану квасолю з розсолом. Влийте бульйон, приправте і томіть квасолевий суп в мультиварці в «Тушкуванні» 30 хвилин. Квасолевий суп з копченостями в мультиварці
Зварити квасолевий суп в мультиварці з копченостями - значить, додати страві колоритного «запаху серпанок». Для цього не обов'язково використовувати дорогі компоненти. Скромного асорті з копченостей, квасолі і томатної пасти, вистачить для того, щоб суп придбав пікантний смак, поживність і популярність серед гарячих перших страв.
Інгредієнти: шинка - 70 г; бекон - 100 г; біла квасоля - 300 г; морква - 1 шт.; цибуля - 1 шт.; вода - 25 л; масло - 20 мл; томатна паста - 100 р. Приготування Обсмажте копченості з цибулею і морквою в «Випікання» 20 хвилин. Додати замочену квасолю, томатну пасту і воду. Готуйте квасолевий копчений суп в мультиварці в «Тушкуванні» год. Квасолевий суп з куркою в мультиварці
Суп з квасолею і куркою в мультиварці - прекрасний варіант мега ситного обіду. Блюдо складається з високо білкових продуктів, тому тарілочка такого гарячого дозволить забути про їжу на весь день. Дієтологи радять поєднувати білу квасолю з курячою грудкою. Вони доставлять задоволення смаковими якостями і додадуть енергії, але не калорій.
Інгредієнти: куряча грудка - 250 г; квасоля - 150 г; масло - 50 г; цибуля - 1 шт.; гострий перець - 1/2 шт.; зубок часнику - 3 шт.; куркума - 10 г; томатний соус - 120 мл; вода - 25 л; рис - 100 р. Приготування Потім цибулю, часник і перець в «Смаження» 5 хвилин. Введіть філе і готуйте 10 хвилин Додайте набряклу квасолю, соус, воду і встановіть «Тушкування» на годину. В середині приготування всипте рис. Пісний квасолевий суп в мультиварці
Квасолевий суп вегетаріанський в мультиварці допоможе відчути всю принадність від бобового. Особливо, від червоної квасолі, яка настільки поживна, що визнана замінником м'яса. Крім того, вона прекрасно дружить з крупами і злаками, створюючи корисну комбінацію вуглеводів і білка, роль перших тут грає булгур.
Інгредієнти : червона квасоля - 200 г; булгур - 125 г; овочевий бульйон - 15 л; томати - 250 г; цибуля - 1 шт.; зубки часнику - 4 шт.; кумин, орегано, копчена папарика по - 1/4 ч. л.; олія - 60 мл Приготування Замочіть квасолю на 2 години. Після чого, зваріть. Обсмажте цибулю, часник, масло і томати в «Випікання »10 хвилин. Додайте бульйон, квасолю, спеції і булгур. Готуйте квасолевий суп без м'яса в мультиварці на «Гасіння» 40 хвилин. Квасолевий суп з горохом в мультиварці
Суп з квасолі в мультиварці - рецепт, який дозволяє об'єднати одразу кілька бобових. Великий кулінарний інтерес викликає поєднання білої квасолі з горохом. В цьому немає нічого дивного: вони мають схожий смак, вітамінний набір і однаковий час приготування. Головне - варити все в режимі «Гасіння», що дозволить уникнути появи піни.
Інгредієнти: горох - 100 г; біла квасоля - 200 г; куряче філе - 250 г; цибуля - 2 шт.; олія - 60 мл; вода - 2 л; чорний мелений перець - 5 р. Приготування Замочіть квасолю і горох на 6 годин. Обсмажте в режимі «Випічка» лук і філе. Через 10 хвилин додайте воду і бобові. Готуйте 15 години в «Тушкуванні». Квасолевий суп з яловичиною в мультиварці
Суп з квасолею і м'ясом в мультиварці входить в число топових зимових страв. Це обумовлено поєднанням квасолі з різними сортами м'яса і їх високою поживністю. Багато воліють додавати яловичину. З нею можна швидше досягти зігріваючого ефекту, а бульйон з неї виходить міцним і ароматним, що особливо цінується у сильної половини.
Інгредієнти: біла квасоля - 250 г; яловичина 450 г; вода - 15 л; морква - 1 шт.; цибуля - 1 шт.; олія - 60 мл; спеції за смаком. Приготування Смажте м'ясо разом з цибулею і морквою в «Випікання» 15 хвилин. Додайте воду, спеції квасолю і встановіть «Суп» на 90 хвилин. Квасолевий суп з грибами в мультиварці
Грибний суп з квасолею в мультиварці корисне і не витратне блюдо, де не потрібно ламати голову над вибором компонентів. Квасоля краще всього поєднується з м'ясистими грибами, а серед них особливої вигідністю відрізняються печериці. Вони мають нейтральний смак, а від того в суп можна додати будь-які овочі, крупи або, як в даному рецепті - локшину.
Інгредієнти: печериці - 100 г; біла квасоля - 150 г; томати у власному соку - 400 г; вода - 15 л; локшина - 120 г; морква - 1 шт.; цибуля - 1 шт.; спеції за смаком. Приготування Квасоля проваріть до напівготовності. Потім цибулю, гриби і моркву в «Смаження» 15 хвилин. Додайте воду, томати, спеції і квасоля. Готуйте страву в «Супі» 40 хвилин. За 10 хвилин до закінчення, введіть локшину. Томатний суп з квасолею в мультиварці
Квасолевий суп в мультиварці з м'ясом популярний у багатьох країнах світу. У більшості рецептів у складі інгредієнтів фігурують помідори або томатна паста. Це не справа випадку: досвідчені кулінари знають, що навіть невелика порція кисло-солодкої добавки здатна абсолютно змінити смак супу, зробити його привабливішим і апетитніше.
Інгредієнти: яловичина - 300 г; квасоля - 200 г; банку томатів у власному соку - 1 шт.; зубок часнику - 5 шт.; консервована кукурудза - 200 г; масло - 40 мл; перець чилі - 1/2 шт.; вода - 1 л. Приготування Підрум'яньте яловичину разом з перцем і часником в «Смаження» 10 хвилин. Додайте воду, квасоля, томати і томіть в «Супі» 90 хвилин. За 10 хвилин до закінчення додайте кукурудзу. Квасолевий суп в мультиварці-скороварці
Чутки, що суп з квасолі в мультиварці-скороварці готується миттєво, а бобові не потребують попередньому замочуванні, занадто перебільшені. Щоб отримати повноцінне і якісне блюдо, квасолю необхідно замочувати, тоді вона не розтріснеться, позбавиться від цукру і «шапки» піни, готової завжди вилізти з агрегату.
Інгредієнти: червона і біла квасоля по - 160 г; перець чилі - 1/2 шт.; цибуля - 2 шт.; зелень - 40 г; масло - 40 мл; томатна паста - 100 г; вода - 15 л. Приготування Покладіть в чашу обидва види замоченою квасолі. Влийте воду, виберіть режим «Квасоля» і ступінь готовності - «Середній». Варіть годину. Додайте обсмажену цибулю, перець, пасту, зелень і варіть в «Випікання» 5 хвилин.