» » Свинина в мультиварці тушкована або запечена - рецепти реберець з підливою і картоплею, рульки і рагу з овочами

Свинина в мультиварці тушкована або запечена - рецепти реберець з підливою і картоплею, рульки і рагу з овочами

Свинина в мультиварці тушкована або запечена - рецепти реберець з підливою і картоплею, рульки і рагу з овочами
Свинина в мультиварці може бути приготована з мінімальною кількістю масла або зовсім без додавання жирів, завдяки чому страви виходять максимально корисними і менш калорійними. М'ясо в подібному виконанні завжди м'яке, ніжне, соковите і неймовірно смачне.

Як приготувати свинину в мультиварці?


Страви з свинини в мультиварці вражають різноманітністю і можуть стати важливою частиною повсякденного або святкового меню.

  • М'ясо тушкують, просто зі спеціями, з додаванням овочів або підливи.

  • Попередньо нарізану свинину можна обсмажити в режимі «Випічка» або «Смаження», додавши зовсім трохи вершкового або рослинного масла. Даний етап буде сприяти поліпшенню підсумкового смаку.

  • По-своєму смачним виходить смажений шашлик зі свинячого ошийка, відбивні з карбонаду або м'ясо, приготоване на пару.

  • Зберігає соковитість і виходить ароматною свинина, запечена в мультиварці цілим шматком у фользі.


  • Тушкована свинина в мультиварці

    Свинина в мультиварці тушкована або запечена - рецепти реберець з підливою і картоплею, рульки і рагу з овочами

    Приготований гуляш зі свинини в мультиварці з підливою стане чудовим супроводом будь-злакового або картопляного гарніру, відвареної пасти. Підливу можна зробити виключно томатної або сметанною, виключивши той чи інший компонент зі складу і разом з тим підкоригувавши густоту, змінюючи кількість доданої води.
    Інгредієнти:

  • свинина – 1 кг;

  • цибуля – 150 г;

  • томатна паста – 3 ст. ложки;

  • сметана – 6 ст. ложок;

  • борошно – 2 ст. ложки;

  • часник – 2 зубки;

  • вода – 05 л;

  • лавр – 2 шт.;

  • сіль, перець, спеції, олія.


  • Приготування

  • Готують нарізане м'ясо в режимі «Випічка» до випаровування вологи.

  • Додають небагато олії, цибулю, смажать до прозорості овочевих скибочок.

  • Додають інші компоненти зі списку, попередньо змішавши їх з водою, і переводять пристрій на програму «Гасіння».

  • Через годину свинина тушкована в мультиварці буде готова.


  • Свинячі ребра в мультиварці


    Свинина в мультиварці тушкована або запечена - рецепти реберець з підливою і картоплею, рульки і рагу з овочами

    Неймовірно насиченими і ніжними виходять приготовані свинячі реберця в мультиварці. М'ясо розрізають на порції по одному ребру і попередньо маринують для надання максимально пікантного смаку готового блюда. Замість запропонованого міксу добавок можна використовувати будь-які інші на вибір.
    Інгредієнти:

  • свинячі реберця – 1 кг;

  • цибуля – 300 г;

  • соєвий соус і гірчиця – по 15 ст. ложки;

  • хмелі-сунелі – 1 ч. ложка;

  • часник – 4 зубки;

  • бульйон – 100 мл;

  • лавр – 1 шт.;

  • сіль, перець, олія.


  • Приготування

  • Ребра маринують протягом декількох годин в суміші із соєвого соусу, гірчиці, хмелі-сунелі, солі і перцю.

  • Викладають м'ясо в промаслений чашу і смажать з двох сторін, в режимі «Випічка».

  • Доливають трохи води, готують ребра на «Гасіння» 1 год.

  • Відкривають кришку пристрою, випаровують воду, додають цибулю і м'ясо обсмажують з овочевою нарізкою до м'якості.


  • Печеня з свинини в мультиварці

    Свинина в мультиварці тушкована або запечена - рецепти реберець з підливою і картоплею, рульки і рагу з овочами

    Непідробною гармонією смаку отриманого страви вдасться насолодитися, виконавши наступний рецепт. При одночасному гасінні свинина з картоплею в мультиварці набуває додаткову соковитість, а правильні приправи надають страві приголомшливе пахощі, розбурхуючи смакові рецептори і підвищує апетит.
    Інгредієнти:

  • свинина – 1 кг;

  • картопля – 1 кг;

  • цибулю і моркву – по 1 шт.;

  • часник – 2 зубки;

  • бульйон – 300 мл;

  • лавр – 2 шт.;

  • сіль, перець, олія.


  • Приготування

  • У режимі «Смаження» обсмажують м'ясо, додавши в процесі цибулю з морквою.

  • Закладають картоплю, доливають бульйон і перемикають прилад на «Гасіння», встановивши таймер на 1 годину.

  • За 15 хвилин до сигналу свинина з картоплею в мультиварці приправляється додаванням лавра, перцю і часнику.


  • Свиняча рулька в мультиварці

    Свинина в мультиварці тушкована або запечена - рецепти реберець з підливою і картоплею, рульки і рагу з овочами

    Смачним виходить холодець з рульки свинячий в мультиварці, для чого м'ясо заливають водою і тушкують з додаванням приправ і спецій не менше 4 годин. При бажанні свинячі ноги можна приготувати і на друге, выпарив більшу частину бульйону і згасивши м'ясо з додаванням часнику, напівсухого або напівсолодкого червоного вина і соєвого соусу.
    Інгредієнти:

  • свинячі рульки – 2 шт.;

  • цибулю і моркву – по 1 шт.;

  • вино – 1 склянка;

  • часник – 6 зубчиків;

  • соєвий соус – 6 ст. ложок;

  • лавр – 1 шт.;

  • сіль, перець, вода.


  • Приготування

  • Закладають в чашу рульки, очищену і розрізану на частини моркву, цибулю, заливають водою, додавши лавр і горошини перцю.

  • Включають програму «Тушкування» на 2 години.

  • Витягують м'ясо з бульйону, нашпиговують часником, повертають в порожню мультикастрюлю.

  • Заливають рульки вином і соєвим соусом, який готують на «Випікання» 30 хвилин, перевертають.

  • Ще через 15 хвилин приготування свинина в мультиварці буде готова.


  • Рагу зі свинини в мультиварці

    Свинина в мультиварці тушкована або запечена - рецепти реберець з підливою і картоплею, рульки і рагу з овочами

    Непідробний захват викличе приготовлена свинина з овочами в мультиварці. В якості супроводу до м'яса можна вибрати асорті з максимально очікуваних у страві овочевих компонентів. Серед таких: картоплю, моркву і цибулю, помідори і капуста різних сортів, кабачки і баклажани, болгарський і гострий перець, стручкова квасоля і горошок.
    Інгредієнти:

  • свинина – 1 кг;

  • картоплю і помідори – 3 шт.;

  • цибулю і моркву – по 1 шт.;

  • солодкий перець – 2 шт.;

  • баклажан або кабачок – 1 шт.;

  • часник – 3 зубки;

  • бульйон – 500 мл;

  • олія – 50 мл;

  • сіль, перець, спеції.


  • Приготування



  • Обсмажують на «Випікання» в олії м'ясо.

  • Додають цибулю і моркву, смажать ще 10 хвилин.

  • Закладають картоплю, нарізану перець, баклажани або кабачки і помідори, приправляючи шари за смаком спеціями, сіллю і часником.

  • Заливають все бульйоном і включають програму «Гасіння».

  • Через годину свинина в мультиварці буде готова до подачі.


  • Бефстроганов з свинини в мультиварці

    Свинина в мультиварці тушкована або запечена - рецепти реберець з підливою і картоплею, рульки і рагу з овочами

    Піджарка зі свинини в мультиварці, приготовлена з підливою, перетворить при подачі будь-який гарнір, відварену картоплю скибочками або у вигляді пюре, зробить смачними і апетитними відварені макаронні вироби. Соус можна зробити тільки сметанним або додати за смаком томатний сік, соус або розведену пасту.
    Інгредієнти:

  • свинина – 1 кг;

  • цибуля – 2 шт.;

  • бульйон – 500 мл;

  • сметана – 200 г;

  • томатна паста – 1 ст. ложка;

  • борошно – 3-4 ст. ложки;

  • масло – 40 мл;

  • лавр – 2 шт.;

  • сіль, перець, спеції.


  • Приготування

  • Відбите за допомогою кулінарного молоточка і дрібно нарізане м'ясо обсмажують на програмі «Смаження» 10 хвилин.

  • Додають спеції, приправи і цибулю, смажать ще 7 хвилин.

  • Засипають борошно, додають сметану, пасту і бульйон.

  • Кидають лавр, перемикають прилад на «Гасіння».

  • Через 30 хвилин свинина з підливою в мультиварці буде готова до подачі.


  • Тушонка в мультиварці з свинини

    Свинина в мультиварці тушкована або запечена - рецепти реберець з підливою і картоплею, рульки і рагу з овочами

    Смачна свинина в мультиварці, приготована у вигляді тушонки, стане ідеальним варіантом для створення цілого ряду смачних страв на швидку руку. Для тривалого зберігання м'ясо в банках щільно закупорюють стерильними кришками. Для застосування найближчим часом заготівлю прикривають капроновими кришками і поміщають в холодильник.
    Інгредієнти:

  • свинина – 15 кг;

  • цибуля – 2 шт.;

  • вода – 300 мл;

  • лавр – 6 шт.;

  • перець горошком – 15 ч. ложки;

  • сіль.


  • Приготування

  • М'ясо нарізають крупно, підсолюють і розкладають по банках об'ємом 07 л, поклавши на дно кожної по 2 лаврових листки і по 05 ч. ложки перцю.

  • Доливають в кожен посудину по 100 мл води, розташовують ємності в мультиварці, поклавши на дно силіконовий килимок.

  • Доливають в чашу воду до половини банок, готують тушонку на «Гасіння» 6 годин.

  • Закупорюють судини або дають їм охолонути і відправляють в холодильник.


  • Шашлик в мультиварці з свинини

    Свинина в мультиварці тушкована або запечена - рецепти реберець з підливою і картоплею, рульки і рагу з овочами

    Приготовлена ніжна свиняча шия в мультиварці – чудова альтернатива класичному шашлику у домашніх умовах, коли немає можливості вибратися на природу. Маринадом в даному випадку буде домашній яблучний оцет, замість якого можна взяти сухе червоне вино, гранатовий або яблучний сік.
    Інгредієнти:

  • свинина (ошийок) – 1 кг;

  • цибуля – 05 кг;

  • яблучний оцет – 05 л;

  • сіль, перець мелений, спеції для шашлику.


  • Приготування

  • Нарізану свинину змішують з кільцями цибулі, сіллю, перцем і спеціями, заливають яблучним оцтом, залишаю на 3 години.

  • Звільняють м'ясні скибочки від маринаду з цибулею і викладають в чашу.

  • Включають програму «Випічка» на 50 хвилин.

  • Для отримання м'яса з соусом можна періодично поливати скибочки маринадом.


  • Свинина в фользі в мультиварці

    Свинина в мультиварці тушкована або запечена - рецепти реберець з підливою і картоплею, рульки і рагу з овочами

    Окрасою і яскравим доповненням будь-якого столу стане запечена свиняча вирізка в мультиварці у фользі. М'ясо просочується запахом і смаком часнику і сушених трав, перетворюючись на справжній делікатес. До складу пряної суміші можна додати при бажанні трохи меленого пекучого перцю або пікантні прянощі на свій смак.
    Інгредієнти:

  • свинина – 1 кг;

  • часник – 1 головка;

  • сушений базилік, паприка – 2 ст. ложки;

  • лимон – 1 шт.;

  • соєвий соус – 2 ст. ложки;

  • імбир – 05 ч. ложки;

  • сіль, перець.


  • Приготування

  • М'ясо натирають з усіх боків сумішшю з солі, перцю, паприки і меленого імбиру.

  • З'єднують лимонний сік з соєвим соусом і перетертим часником, обмазують м'ясної кусень зі всіх сторін.

  • Завадять свинину разом з маринадом в фольгу, запечатують, розташовують в чаші.

  • Готують свинину на «Випікання» 15 години.


  • Відбивні зі свинини в мультиварці

    Свинина в мультиварці тушкована або запечена - рецепти реберець з підливою і картоплею, рульки і рагу з овочами

    Попередньо відбита, приправлена спеціями і доповнена цибулею і сиром смажена свинина в мультиварці – ідеальний варіант для смачного і поживного вечері. Переважно смажити відбивні одним шаром, однак якщо рум'яність виробів не принципова, можна розташувати в пристрої 2-3 шару, подвоївши час готування.
    Інгредієнти:

  • свинина – 05 кг;

  • цибуля – 150 г;

  • сир – 150 г;

  • сіль, перець, майонез, олія.


  • Приготування

  • Свинину нарізають поперек волокон товщиною 1 см, відбивають, солять, перчать, змащують майонезом.

  • Викладають в чашу з маслом скибки м'яса, зверху цибулю і сир.

  • Готують відбивні 30 хвилин в режимі «Випічка».


  • Свинина на пару в мультиварці

    Свинина в мультиварці тушкована або запечена - рецепти реберець з підливою і картоплею, рульки і рагу з овочами

    Максимально корисним виходить м'ясо, приготоване за допомогою парової термічної обробки. Готують на спеціальній решітці як просто попередньо промариновані порційні м'ясні шматки, так і ніжні соковиті свинячі котлети на пару в мультиварці. У фарш крім цибулі можна додавати інші подрібнені овочі.
    Інгредієнти:

  • свинина – 05 кг;

  • цибуля – 1 шт.;

  • морква – 05 шт.;

  • яйце – 1 шт.;

  • зелень – 05 пучка;

  • сіль, перець, олія.


  • Приготування

  • М'ясо перекручують на м'ясорубці разом з цибулею і зеленню.

  • Додають перетерту на тертці і спасеровану на олії моркву, яйце, сіль і перець.

  • Відбивають основу небагато, формують котлети, які укладають на промаслений грати для приготування на пару.

  • Включають програму «Пар» на 30 хвилин.
    Додав: admin | 15-06-2018, 08:57
    Переглядів: 67