Свинина в мультиварці тушкована або запечена - рецепти реберець з підливою і картоплею, рульки і рагу з овочами
Свинина в мультиварці може бути приготована з мінімальною кількістю масла або зовсім без додавання жирів, завдяки чому страви виходять максимально корисними і менш калорійними. М'ясо в подібному виконанні завжди м'яке, ніжне, соковите і неймовірно смачне.
Страви з свинини в мультиварці вражають різноманітністю і можуть стати важливою частиною повсякденного або святкового меню.
М'ясо тушкують, просто зі спеціями, з додаванням овочів або підливи.
Попередньо нарізану свинину можна обсмажити в режимі «Випічка» або «Смаження», додавши зовсім трохи вершкового або рослинного масла. Даний етап буде сприяти поліпшенню підсумкового смаку.
По-своєму смачним виходить смажений шашлик зі свинячого ошийка, відбивні з карбонаду або м'ясо, приготоване на пару.
Зберігає соковитість і виходить ароматною свинина, запечена в мультиварці цілим шматком у фользі.
Приготований гуляш зі свинини в мультиварці з підливою стане чудовим супроводом будь-злакового або картопляного гарніру, відвареної пасти. Підливу можна зробити виключно томатної або сметанною, виключивши той чи інший компонент зі складу і разом з тим підкоригувавши густоту, змінюючи кількість доданої води.
Інгредієнти:
свинина – 1 кг;
цибуля – 150 г;
томатна паста – 3 ст. ложки;
сметана – 6 ст. ложок;
борошно – 2 ст. ложки;
часник – 2 зубки;
вода – 05 л;
лавр – 2 шт.;
сіль, перець, спеції, олія.
Приготування
Готують нарізане м'ясо в режимі «Випічка» до випаровування вологи.
Додають небагато олії, цибулю, смажать до прозорості овочевих скибочок.
Додають інші компоненти зі списку, попередньо змішавши їх з водою, і переводять пристрій на програму «Гасіння».
Через годину свинина тушкована в мультиварці буде готова.
Неймовірно насиченими і ніжними виходять приготовані свинячі реберця в мультиварці. М'ясо розрізають на порції по одному ребру і попередньо маринують для надання максимально пікантного смаку готового блюда. Замість запропонованого міксу добавок можна використовувати будь-які інші на вибір.
Інгредієнти:
свинячі реберця – 1 кг;
цибуля – 300 г;
соєвий соус і гірчиця – по 15 ст. ложки;
хмелі-сунелі – 1 ч. ложка;
часник – 4 зубки;
бульйон – 100 мл;
лавр – 1 шт.;
сіль, перець, олія.
Приготування
Ребра маринують протягом декількох годин в суміші із соєвого соусу, гірчиці, хмелі-сунелі, солі і перцю.
Викладають м'ясо в промаслений чашу і смажать з двох сторін, в режимі «Випічка».
Доливають трохи води, готують ребра на «Гасіння» 1 год.
Відкривають кришку пристрою, випаровують воду, додають цибулю і м'ясо обсмажують з овочевою нарізкою до м'якості.
Непідробною гармонією смаку отриманого страви вдасться насолодитися, виконавши наступний рецепт. При одночасному гасінні свинина з картоплею в мультиварці набуває додаткову соковитість, а правильні приправи надають страві приголомшливе пахощі, розбурхуючи смакові рецептори і підвищує апетит.
Інгредієнти:
свинина – 1 кг;
картопля – 1 кг;
цибулю і моркву – по 1 шт.;
часник – 2 зубки;
бульйон – 300 мл;
лавр – 2 шт.;
сіль, перець, олія.
Приготування
У режимі «Смаження» обсмажують м'ясо, додавши в процесі цибулю з морквою.
Закладають картоплю, доливають бульйон і перемикають прилад на «Гасіння», встановивши таймер на 1 годину.
За 15 хвилин до сигналу свинина з картоплею в мультиварці приправляється додаванням лавра, перцю і часнику.
Смачним виходить холодець з рульки свинячий в мультиварці, для чого м'ясо заливають водою і тушкують з додаванням приправ і спецій не менше 4 годин. При бажанні свинячі ноги можна приготувати і на друге, выпарив більшу частину бульйону і згасивши м'ясо з додаванням часнику, напівсухого або напівсолодкого червоного вина і соєвого соусу.
Інгредієнти:
свинячі рульки – 2 шт.;
цибулю і моркву – по 1 шт.;
вино – 1 склянка;
часник – 6 зубчиків;
соєвий соус – 6 ст. ложок;
лавр – 1 шт.;
сіль, перець, вода.
Приготування
Закладають в чашу рульки, очищену і розрізану на частини моркву, цибулю, заливають водою, додавши лавр і горошини перцю.
Включають програму «Тушкування» на 2 години.
Витягують м'ясо з бульйону, нашпиговують часником, повертають в порожню мультикастрюлю.
Заливають рульки вином і соєвим соусом, який готують на «Випікання» 30 хвилин, перевертають.
Ще через 15 хвилин приготування свинина в мультиварці буде готова.
Непідробний захват викличе приготовлена свинина з овочами в мультиварці. В якості супроводу до м'яса можна вибрати асорті з максимально очікуваних у страві овочевих компонентів. Серед таких: картоплю, моркву і цибулю, помідори і капуста різних сортів, кабачки і баклажани, болгарський і гострий перець, стручкова квасоля і горошок.
Інгредієнти:
свинина – 1 кг;
картоплю і помідори – 3 шт.;
цибулю і моркву – по 1 шт.;
солодкий перець – 2 шт.;
баклажан або кабачок – 1 шт.;
часник – 3 зубки;
бульйон – 500 мл;
олія – 50 мл;
сіль, перець, спеції.
Приготування
Обсмажують на «Випікання» в олії м'ясо.
Додають цибулю і моркву, смажать ще 10 хвилин.
Закладають картоплю, нарізану перець, баклажани або кабачки і помідори, приправляючи шари за смаком спеціями, сіллю і часником.
Заливають все бульйоном і включають програму «Гасіння».
Через годину свинина в мультиварці буде готова до подачі.
Піджарка зі свинини в мультиварці, приготовлена з підливою, перетворить при подачі будь-який гарнір, відварену картоплю скибочками або у вигляді пюре, зробить смачними і апетитними відварені макаронні вироби. Соус можна зробити тільки сметанним або додати за смаком томатний сік, соус або розведену пасту.
Інгредієнти:
свинина – 1 кг;
цибуля – 2 шт.;
бульйон – 500 мл;
сметана – 200 г;
томатна паста – 1 ст. ложка;
борошно – 3-4 ст. ложки;
масло – 40 мл;
лавр – 2 шт.;
сіль, перець, спеції.
Приготування
Відбите за допомогою кулінарного молоточка і дрібно нарізане м'ясо обсмажують на програмі «Смаження» 10 хвилин.
Додають спеції, приправи і цибулю, смажать ще 7 хвилин.
Засипають борошно, додають сметану, пасту і бульйон.
Кидають лавр, перемикають прилад на «Гасіння».
Через 30 хвилин свинина з підливою в мультиварці буде готова до подачі.
Смачна свинина в мультиварці, приготована у вигляді тушонки, стане ідеальним варіантом для створення цілого ряду смачних страв на швидку руку. Для тривалого зберігання м'ясо в банках щільно закупорюють стерильними кришками. Для застосування найближчим часом заготівлю прикривають капроновими кришками і поміщають в холодильник.
Інгредієнти:
свинина – 15 кг;
цибуля – 2 шт.;
вода – 300 мл;
лавр – 6 шт.;
перець горошком – 15 ч. ложки;
сіль.
Приготування
М'ясо нарізають крупно, підсолюють і розкладають по банках об'ємом 07 л, поклавши на дно кожної по 2 лаврових листки і по 05 ч. ложки перцю.
Доливають в кожен посудину по 100 мл води, розташовують ємності в мультиварці, поклавши на дно силіконовий килимок.
Доливають в чашу воду до половини банок, готують тушонку на «Гасіння» 6 годин.
Закупорюють судини або дають їм охолонути і відправляють в холодильник.
Приготовлена ніжна свиняча шия в мультиварці – чудова альтернатива класичному шашлику у домашніх умовах, коли немає можливості вибратися на природу. Маринадом в даному випадку буде домашній яблучний оцет, замість якого можна взяти сухе червоне вино, гранатовий або яблучний сік.
Інгредієнти:
свинина (ошийок) – 1 кг;
цибуля – 05 кг;
яблучний оцет – 05 л;
сіль, перець мелений, спеції для шашлику.
Приготування
Нарізану свинину змішують з кільцями цибулі, сіллю, перцем і спеціями, заливають яблучним оцтом, залишаю на 3 години.
Звільняють м'ясні скибочки від маринаду з цибулею і викладають в чашу.
Включають програму «Випічка» на 50 хвилин.
Для отримання м'яса з соусом можна періодично поливати скибочки маринадом.
Окрасою і яскравим доповненням будь-якого столу стане запечена свиняча вирізка в мультиварці у фользі. М'ясо просочується запахом і смаком часнику і сушених трав, перетворюючись на справжній делікатес. До складу пряної суміші можна додати при бажанні трохи меленого пекучого перцю або пікантні прянощі на свій смак.
Інгредієнти:
свинина – 1 кг;
часник – 1 головка;
сушений базилік, паприка – 2 ст. ложки;
лимон – 1 шт.;
соєвий соус – 2 ст. ложки;
імбир – 05 ч. ложки;
сіль, перець.
Приготування
М'ясо натирають з усіх боків сумішшю з солі, перцю, паприки і меленого імбиру.
З'єднують лимонний сік з соєвим соусом і перетертим часником, обмазують м'ясної кусень зі всіх сторін.
Завадять свинину разом з маринадом в фольгу, запечатують, розташовують в чаші.
Готують свинину на «Випікання» 15 години.
Попередньо відбита, приправлена спеціями і доповнена цибулею і сиром смажена свинина в мультиварці – ідеальний варіант для смачного і поживного вечері. Переважно смажити відбивні одним шаром, однак якщо рум'яність виробів не принципова, можна розташувати в пристрої 2-3 шару, подвоївши час готування.
Інгредієнти:
свинина – 05 кг;
цибуля – 150 г;
сир – 150 г;
сіль, перець, майонез, олія.
Приготування
Свинину нарізають поперек волокон товщиною 1 см, відбивають, солять, перчать, змащують майонезом.
Викладають в чашу з маслом скибки м'яса, зверху цибулю і сир.
Готують відбивні 30 хвилин в режимі «Випічка».
Максимально корисним виходить м'ясо, приготоване за допомогою парової термічної обробки. Готують на спеціальній решітці як просто попередньо промариновані порційні м'ясні шматки, так і ніжні соковиті свинячі котлети на пару в мультиварці. У фарш крім цибулі можна додавати інші подрібнені овочі.
Інгредієнти:
свинина – 05 кг;
цибуля – 1 шт.;
морква – 05 шт.;
яйце – 1 шт.;
зелень – 05 пучка;
сіль, перець, олія.
Приготування
М'ясо перекручують на м'ясорубці разом з цибулею і зеленню.
Додають перетерту на тертці і спасеровану на олії моркву, яйце, сіль і перець.
Відбивають основу небагато, формують котлети, які укладають на промаслений грати для приготування на пару.
Включають програму «Пар» на 30 хвилин.
Як приготувати свинину в мультиварці?
Страви з свинини в мультиварці вражають різноманітністю і можуть стати важливою частиною повсякденного або святкового меню.
Тушкована свинина в мультиварці
Приготований гуляш зі свинини в мультиварці з підливою стане чудовим супроводом будь-злакового або картопляного гарніру, відвареної пасти. Підливу можна зробити виключно томатної або сметанною, виключивши той чи інший компонент зі складу і разом з тим підкоригувавши густоту, змінюючи кількість доданої води.
Інгредієнти:
Приготування
Свинячі ребра в мультиварці
Неймовірно насиченими і ніжними виходять приготовані свинячі реберця в мультиварці. М'ясо розрізають на порції по одному ребру і попередньо маринують для надання максимально пікантного смаку готового блюда. Замість запропонованого міксу добавок можна використовувати будь-які інші на вибір.
Інгредієнти:
Приготування
Печеня з свинини в мультиварці
Непідробною гармонією смаку отриманого страви вдасться насолодитися, виконавши наступний рецепт. При одночасному гасінні свинина з картоплею в мультиварці набуває додаткову соковитість, а правильні приправи надають страві приголомшливе пахощі, розбурхуючи смакові рецептори і підвищує апетит.
Інгредієнти:
Приготування
Свиняча рулька в мультиварці
Смачним виходить холодець з рульки свинячий в мультиварці, для чого м'ясо заливають водою і тушкують з додаванням приправ і спецій не менше 4 годин. При бажанні свинячі ноги можна приготувати і на друге, выпарив більшу частину бульйону і згасивши м'ясо з додаванням часнику, напівсухого або напівсолодкого червоного вина і соєвого соусу.
Інгредієнти:
Приготування
Рагу зі свинини в мультиварці
Непідробний захват викличе приготовлена свинина з овочами в мультиварці. В якості супроводу до м'яса можна вибрати асорті з максимально очікуваних у страві овочевих компонентів. Серед таких: картоплю, моркву і цибулю, помідори і капуста різних сортів, кабачки і баклажани, болгарський і гострий перець, стручкова квасоля і горошок.
Інгредієнти:
Приготування
Бефстроганов з свинини в мультиварці
Піджарка зі свинини в мультиварці, приготовлена з підливою, перетворить при подачі будь-який гарнір, відварену картоплю скибочками або у вигляді пюре, зробить смачними і апетитними відварені макаронні вироби. Соус можна зробити тільки сметанним або додати за смаком томатний сік, соус або розведену пасту.
Інгредієнти:
Приготування
Тушонка в мультиварці з свинини
Смачна свинина в мультиварці, приготована у вигляді тушонки, стане ідеальним варіантом для створення цілого ряду смачних страв на швидку руку. Для тривалого зберігання м'ясо в банках щільно закупорюють стерильними кришками. Для застосування найближчим часом заготівлю прикривають капроновими кришками і поміщають в холодильник.
Інгредієнти:
Приготування
Шашлик в мультиварці з свинини
Приготовлена ніжна свиняча шия в мультиварці – чудова альтернатива класичному шашлику у домашніх умовах, коли немає можливості вибратися на природу. Маринадом в даному випадку буде домашній яблучний оцет, замість якого можна взяти сухе червоне вино, гранатовий або яблучний сік.
Інгредієнти:
Приготування
Свинина в фользі в мультиварці
Окрасою і яскравим доповненням будь-якого столу стане запечена свиняча вирізка в мультиварці у фользі. М'ясо просочується запахом і смаком часнику і сушених трав, перетворюючись на справжній делікатес. До складу пряної суміші можна додати при бажанні трохи меленого пекучого перцю або пікантні прянощі на свій смак.
Інгредієнти:
Приготування
Відбивні зі свинини в мультиварці
Попередньо відбита, приправлена спеціями і доповнена цибулею і сиром смажена свинина в мультиварці – ідеальний варіант для смачного і поживного вечері. Переважно смажити відбивні одним шаром, однак якщо рум'яність виробів не принципова, можна розташувати в пристрої 2-3 шару, подвоївши час готування.
Інгредієнти:
Приготування
Свинина на пару в мультиварці
Максимально корисним виходить м'ясо, приготоване за допомогою парової термічної обробки. Готують на спеціальній решітці як просто попередньо промариновані порційні м'ясні шматки, так і ніжні соковиті свинячі котлети на пару в мультиварці. У фарш крім цибулі можна додавати інші подрібнені овочі.
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Скумбрія в мультиварці в фользі, на пару і тушкована - рецепти з морквою, цибулею і картоплею
Скумбрія в мультиварці може бути приготована з додаванням різноманітних свіжих овочів, соусів і смакових добавок. Кожна страва по-своєму смачне,
Як приготувати щі - рецепти кислих щів з квашеної і свіжої капусти, щавлю і з квасолею
Розібравшись з тим, як приготувати щі, вдасться кожен раз балувати своє сімейство іншою версією гарячого. Смачне і апетитне блюдо виходить і за
Пісна солянка з грибами, свіжої та квашеною капустою, квасолею - рецепти в мультиварці і в горщиках
Пісна солянка готується без додавання м'ясних продуктів і сировини тваринного жиру. Вельми гідні смакові і поживні характеристики страва набуває за
М'ясо з підливою на сковороді в духовці, мультиварці, рецепти зі свинини, курки, яловичини
М'ясо з підливою – нехитре, але завжди апетитне, ситне додаток, яке можна подати до будь-якого гарніру або просто так зі свіжим хлібом. Варіації
Качині стегенця - рецепти приготування в духовці на сковороді, в мультиварці
Качині ніжки, рецепти приготування прості і допоможуть створити відмінні страви з м'яса птиці. Продукт маринують в пікантних сумішах, після чого
Яловичина тушкована з підливою - рецепти гуляшу, піджарки, бефстроганова і азу
Навіть таке просте блюдо, як яловичина, тушкована з підливою, можна приготувати по-різному, виконуючи на практиці перевірені ідеї досвідчених