» » Гороховий суп з копченостями в мультиварці - рецепти з реберцями, куркою і ковбасою

Гороховий суп з копченостями в мультиварці - рецепти з реберцями, куркою і ковбасою

Гороховий суп з копченостями в мультиварці - рецепти з реберцями, куркою і ковбасою
Зварити смачний і ароматний суп гороховий з копченостями в мультиварці не складе труднощів навіть новачкові в кулінарній справі. Підсумком простих дій буде чудове гаряче, продегустувати яке захочеться кожному, хто відчує його дивовижний аромат.

Як приготувати гороховий суп в мультиварці?


Рецепт приготування горохового супу в мультиварці простий і елементарний у виконанні.

  • Базовим компонентом можуть бути копчені свинячі або яловичі ребра, копчена ковбаса, шинка, грудинка, в'ялене м'ясо або копчена птиця. Можна використовувати продукти окремо або суміш декількох видів.

  • На першому етапі обсмажують в режимі «Смаження» або «Випічка» цибулю з морквою, додають копченості.

  • Горох в ідеалі попередньо замочують на кілька годин, а потім додають в чашу разом з водою.

  • Приготування горохового супу в мультиварці можна здійснювати з картоплею, додаючи його з горохом.

  • З спецій в суп додають лавр і перець або використовують добавки на свій смак.


  • Гороховий суп в мультиварці з копченими реберцями

    Гороховий суп з копченостями в мультиварці - рецепти з реберцями, куркою і ковбасою

    Самий смачний гороховий суп в мультиварці вдасться зварити з додаванням свинячих копчених ребер. При бажанні складу гарячого доповнюють мисливськими копченими ковбасками, нарізавши їх невеликими скибочками і додавши в процесі обсмажування овочів. При подачі блюдо доповнюють зеленню і за бажанням сухариками.
    Інгредієнти:

  • копчені ребра – 05 кг;

  • горох – 300 г;

  • цибулю і моркву – по 200 г;

  • картопля – 400 г;

  • масло – 2 ст. ложки;

  • вода – 3 л;

  • сіль, перець, лавр.


  • Приготування

  • Цибулю нарізають, перетирають моркву і розрізають ребра на скибочки по одному ребру.

  • Закладають складові в чашу з маслом і обсмажують на «Випікання» 10 хвилин.

  • Додають розмочений горох, картопляні кубики, воду, приправи.

  • Готують гороховий суп з копченими ребрами в мультиварці 15 години в режимі «Суп» або «Гасіння».


  • Гороховий суп з копченою куркою в мультиварці


    Гороховий суп з копченостями в мультиварці - рецепти з реберцями, куркою і ковбасою

    Не менш смачним і ароматним буде гороховий суп з куркою в мультиварці. Можна взяти копчений окорочок, крила, ніжки або грудку без кістки, нарізавши її брусочками або кубиками. Насиченості смаку додасть копчений бекон, який слід обсмажити разом з овочевою пассеровкой на початковому етапі приготування гарячого.
    Інгредієнти:

  • копчена курка – 05 кг;

  • бекон копчений – 150 г;

  • горох – 350 г;

  • цибулю і моркву – по 1 шт.;

  • стебло селери – 2 шт.;

  • масло вершкове – 2 ст. ложки;

  • вода – 15-2 л;

  • сіль, перець, лавр, зелень.


  • Приготування

  • Обсмажують на маслі в режимі «Випічка» цибулю з морквою та селерою, додавши в процесі смаження бекон.

  • Закладають розмочений горох, включають режим «Суп» або «Мультиповар» на 1 годину.

  • Через 30 хвилин додають курятину, приправи і спеції.

  • Приготовлений суп гороховий з копченостями в мультиварці подають із зеленню.


  • Гороховий суп-пюре в мультиварці

    Гороховий суп з копченостями в мультиварці - рецепти з реберцями, куркою і ковбасою

    Приготований густий гороховий суп в мультиварці у вигляді пюре порадує ніжною кремовою текстурою, яку чудово доповнить гармонійний насичений смак і приголомшливий аромат. Бекон можна залишити цілими скибочками, виклавши їх в тарілку після смаження і додавши в гаряче разом з сухариками і зеленню при подачі.
    Інгредієнти:

  • копчений бекон – 200 г;

  • горох – 300 г;

  • цибулю і моркву – по 1 шт.;

  • масло – 2 ст. ложки;

  • вода – 1 л;

  • сіль, перець, зелень, сухарі.


  • Приготування

  • Обсмажують в режимі «Смаження» або «Випічка» нарізаний бекон.

  • Додають цибулю і моркву, смажать 10 хвилин.

  • Закладають розмочений горох, вливають воду, готують страву в режимі «Гасіння» 2 години.

  • Пюрируют суп блендером, переклавши в каструлю, приправляють за смаком, подають із зеленню і сухариками.


  • Гороховий суп з копченою ковбасою в мультиварці

    Гороховий суп з копченостями в мультиварці - рецепти з реберцями, куркою і ковбасою

    Зварити суп гороховий з копченостями в мультиварці можна з ковбасою. Більш пікантний смак гарячого стане, якщо додати до складу солодкий перець, трохи прованських трав і подрібнений зубчик часнику. Якщо хочеться зберегти цілісність горошин, крупу попередньо не розмочують, а тільки промивають.
    Інгредієнти:

  • копчена ковбаса – 300 р;

  • горох – 500 г;

  • цибулю і моркву – по 1 шт.;

  • картопля – 3 шт.;

  • масло – 2 ст. ложки;

  • вода – 15-2 л;

  • болгарський перець – 05 шт.;

  • сіль, перець, прованські трави, лавр, зелень.


  • Приготування



  • Закладають в чашу мультиварки подрібнену цибулю, перетерту моркву і нарізану ковбасу.

  • Включають програму «Випічка» або «Смаження» на 15 хвилин.

  • Додають горох, кубики картоплі, вливають воду.

  • Переводять пристрій на режим «Гасіння» і готують гаряче 15 години.

  • За 30 хвилин до кінця варіння додають в киплячий суп гороховий з ковбасою в мультиварці болгарський перець, трави і приправи.


  • Гороховий суп з беконом в мультиварці

    Гороховий суп з копченостями в мультиварці - рецепти з реберцями, куркою і ковбасою

    Рецепт горохового супу в мультиварці, виконаний з копченим беконом, дозволить отримати максимально ситну версію гарячого при мінімальних трудовитратах. Стебла селери успішно замінить коренеплід овоча, який слід очистити і нарізати найтоншої соломкою. Горох можна використовувати цілий або колотий.
    Інгредієнти:

  • копчений бекон – 250 г;

  • горох – 300 г;

  • цибулю і моркву – по 1 шт.;

  • стебла селери – 2 шт.;

  • масло – 2 ст. ложки;

  • вода – 15 л;

  • сіль, перець, лавр, зелень.


  • Приготування

  • У чашу мультиварки на «Випікання» обсмажують нарізаний бекон до рум'янцю, перекладають у тарілку.

  • У витоплений жир закладають цибулю, моркву і селеру, смажать 10 хвилин.

  • Додають горох, воду, приправи, переводять пристрій на програму «Суп», встановивши таймер на 15 години.

  • При подачі додають в тарілку з супом зелень і бекон.


  • Гороховий суп з копченим окорочком в мультиварці

    Гороховий суп з копченостями в мультиварці - рецепти з реберцями, куркою і ковбасою

    Приголомшливий аромат набуває класичний зварений суп гороховий з м'ясом в мультиварці, якщо додати до складу м'якоть, зрізану з копченого стегенця. Компонент закладають в чашу пристрою на завершальному етапі варіння гарячого за 15 хвилин до сигналу. У той же момент кидають всі приправи і спеції.
    Інгредієнти:

  • яловича грудинка – 300 г;

  • копчений окорочок – 1 шт.;

  • горох – 300 г;

  • картопля – 3 шт.;

  • цибулю і моркву – по 1 шт.;

  • масло – 2 ст. ложки;

  • вода – 2 л;

  • часник – 1 зубок;

  • сіль, перець, лавр, зелень.


  • Приготування

  • Обсмажують в маслі нарізану яловичину.

  • Додають цибулю і моркву, смажать разом з м'ясом 10 хвилин.

  • Закладають горох, картопляні кубики, вливають воду.

  • Перемикають режим смаження на програму «Гасіння» і продовжують готування 2 години.

  • В кінці приготування додають стегенце приправи, часник.


  • Гороховий суп з грудинкою в мультиварці

    Гороховий суп з копченостями в мультиварці - рецепти з реберцями, куркою і ковбасою

    Не має конкуренції наваристий гороховий суп зі свининою в мультиварці, якщо в якості м'ясної складової використовувати прикопченную грудинку. Важливим доповненням стане сушений чебрець, пікантні ноти якого перетворять смак гарячого на краще. Часник можна додавати на початковому етапі в пасеровку або приправити їм страву при подачі.
    Інгредієнти:

  • копчена грудинка – 250 г;

  • горох – 300 г;

  • картопля – 2 шт.;

  • стебла селери – 2 шт.;

  • цибулю і моркву – по 1 шт.;

  • масло – 2 ст. ложки;

  • вода – 2 л;

  • часник – 3 зубки;

  • сушений чебрець – 05 ч. ложки;

  • сіль, перець, лавр.


  • Приготування

  • Обсмажують в режимі «Смаження» на олії цибулю, моркву, селеру і грудинку.

  • Додають горох, картоплю, воду, чебрець, всі приправи.

  • Включають програму «Гасіння» і готують суп 15 години.


  • Гороховий суп з копченими крильцями в мультиварці

    Гороховий суп з копченостями в мультиварці - рецепти з реберцями, куркою і ковбасою

    Зварити гороховий суп з крильцями в мультиварці не складніше, ніж з іншими копченостями. Крила попередньо розрізають по суглобу, а потім обсмажують в маслі до легкого підрум'янення з усіх боків. Одночасно можна додати до складу копчений бекон, шинку або балик, чому смак гарячого тільки покращиться.
    Інгредієнти:

  • копчені крильця – 250 г;

  • горох – 200 г;

  • цибулю і моркву – по 1 шт.;

  • масло – 2 ст. ложки;

  • вода – 15 л;

  • сіль, лавр.


  • Приготування

  • Обсмажують крильця 10-15 хвилин.

  • Додають цибулю, моркву, смажать 5 хвилин.

  • Кидають горох, вливають воду, варять смачний гороховий суп з копченостями в мультиварці на програмі «Суп» 15 години.


  • Рецепт горохового супу в мультиварці-скороварці

    Гороховий суп з копченостями в мультиварці - рецепти з реберцями, куркою і ковбасою

    Максимально швидко гороховий суп готується в мультиварці-скороварці, особливо, якщо пристрій оснащений програмою мультиповар. Всього 30 хвилин буде потрібно для якісного розварювання крупи і придбання стравою потрібних смакових властивостей. Горошини в даному випадку не вимагає попереднього замочування.
    Інгредієнти:

  • копченості – 500 г;

  • горох – 250 г;

  • цибулю і моркву – по 1 шт.;

  • картопля – 2 шт.;

  • масло – 2 ст. ложки;

  • вода – 1 л;

  • сіль, духмяний перець, лавр.


  • Приготування

  • Обсмажують копченості в режимі «Смаження» 10 хвилин, додавши масло.

  • Закладають цибулю і моркву, смажать ще 10 хвилин.

  • Додають картоплю, горох, воду і всі приправи.

  • Перемикають режим на «Мультиповар» і готують гороховий швидкий суп з копченостями в мультиварці 40 хвилин.
    Додав: admin | 3-05-2018, 15:53
    Переглядів: 36