Зварити смачний і ароматний суп гороховий з копченостями в мультиварці не складе труднощів навіть новачкові в кулінарній справі. Підсумком простих дій буде чудове гаряче, продегустувати яке захочеться кожному, хто відчує його дивовижний аромат.
Як приготувати гороховий суп в мультиварці?
Рецепт приготування горохового супу в мультиварці простий і елементарний у виконанні.
Базовим компонентом можуть бути копчені свинячі або яловичі ребра, копчена ковбаса, шинка, грудинка, в'ялене м'ясо або копчена птиця. Можна використовувати продукти окремо або суміш декількох видів. На першому етапі обсмажують в режимі «Смаження» або «Випічка» цибулю з морквою, додають копченості. Горох в ідеалі попередньо замочують на кілька годин, а потім додають в чашу разом з водою. Приготування горохового супу в мультиварці можна здійснювати з картоплею, додаючи його з горохом. З спецій в суп додають лавр і перець або використовують добавки на свій смак. Гороховий суп в мультиварці з копченими реберцями
Самий смачний гороховий суп в мультиварці вдасться зварити з додаванням свинячих копчених ребер. При бажанні складу гарячого доповнюють мисливськими копченими ковбасками, нарізавши їх невеликими скибочками і додавши в процесі обсмажування овочів. При подачі блюдо доповнюють зеленню і за бажанням сухариками.
Інгредієнти: копчені ребра – 05 кг; горох – 300 г; цибулю і моркву – по 200 г; картопля – 400 г; масло – 2 ст. ложки; вода – 3 л; сіль, перець, лавр. Приготування Цибулю нарізають, перетирають моркву і розрізають ребра на скибочки по одному ребру. Закладають складові в чашу з маслом і обсмажують на «Випікання» 10 хвилин. Додають розмочений горох, картопляні кубики, воду, приправи. Готують гороховий суп з копченими ребрами в мультиварці 15 години в режимі «Суп» або «Гасіння». Гороховий суп з копченою куркою в мультиварці
Не менш смачним і ароматним буде гороховий суп з куркою в мультиварці. Можна взяти копчений окорочок, крила, ніжки або грудку без кістки, нарізавши її брусочками або кубиками. Насиченості смаку додасть копчений бекон, який слід обсмажити разом з овочевою пассеровкой на початковому етапі приготування гарячого.
Інгредієнти: копчена курка – 05 кг; бекон копчений – 150 г; горох – 350 г; цибулю і моркву – по 1 шт.; стебло селери – 2 шт.; масло вершкове – 2 ст. ложки; вода – 15-2 л; сіль, перець, лавр, зелень. Приготування Обсмажують на маслі в режимі «Випічка» цибулю з морквою та селерою, додавши в процесі смаження бекон. Закладають розмочений горох, включають режим «Суп» або «Мультиповар» на 1 годину. Через 30 хвилин додають курятину, приправи і спеції. Приготовлений суп гороховий з копченостями в мультиварці подають із зеленню. Гороховий суп-пюре в мультиварці
Приготований густий гороховий суп в мультиварці у вигляді пюре порадує ніжною кремовою текстурою, яку чудово доповнить гармонійний насичений смак і приголомшливий аромат. Бекон можна залишити цілими скибочками, виклавши їх в тарілку після смаження і додавши в гаряче разом з сухариками і зеленню при подачі.
Інгредієнти: копчений бекон – 200 г; горох – 300 г; цибулю і моркву – по 1 шт.; масло – 2 ст. ложки; вода – 1 л; сіль, перець, зелень, сухарі. Приготування Обсмажують в режимі «Смаження» або «Випічка» нарізаний бекон. Додають цибулю і моркву, смажать 10 хвилин. Закладають розмочений горох, вливають воду, готують страву в режимі «Гасіння» 2 години. Пюрируют суп блендером, переклавши в каструлю, приправляють за смаком, подають із зеленню і сухариками. Гороховий суп з копченою ковбасою в мультиварці
Зварити суп гороховий з копченостями в мультиварці можна з ковбасою. Більш пікантний смак гарячого стане, якщо додати до складу солодкий перець, трохи прованських трав і подрібнений зубчик часнику. Якщо хочеться зберегти цілісність горошин, крупу попередньо не розмочують, а тільки промивають.
Інгредієнти: копчена ковбаса – 300 р; горох – 500 г; цибулю і моркву – по 1 шт.; картопля – 3 шт.; масло – 2 ст. ложки; вода – 15-2 л; болгарський перець – 05 шт.; сіль, перець, прованські трави, лавр, зелень. Приготування Закладають в чашу мультиварки подрібнену цибулю, перетерту моркву і нарізану ковбасу. Включають програму «Випічка» або «Смаження» на 15 хвилин. Додають горох, кубики картоплі, вливають воду. Переводять пристрій на режим «Гасіння» і готують гаряче 15 години. За 30 хвилин до кінця варіння додають в киплячий суп гороховий з ковбасою в мультиварці болгарський перець, трави і приправи. Гороховий суп з беконом в мультиварці
Рецепт горохового супу в мультиварці, виконаний з копченим беконом, дозволить отримати максимально ситну версію гарячого при мінімальних трудовитратах. Стебла селери успішно замінить коренеплід овоча, який слід очистити і нарізати найтоншої соломкою. Горох можна використовувати цілий або колотий.
Інгредієнти: копчений бекон – 250 г; горох – 300 г; цибулю і моркву – по 1 шт.; стебла селери – 2 шт.; масло – 2 ст. ложки; вода – 15 л; сіль, перець, лавр, зелень. Приготування У чашу мультиварки на «Випікання» обсмажують нарізаний бекон до рум'янцю, перекладають у тарілку. У витоплений жир закладають цибулю, моркву і селеру, смажать 10 хвилин. Додають горох, воду, приправи, переводять пристрій на програму «Суп», встановивши таймер на 15 години. При подачі додають в тарілку з супом зелень і бекон. Гороховий суп з копченим окорочком в мультиварці
Приголомшливий аромат набуває класичний зварений суп гороховий з м'ясом в мультиварці, якщо додати до складу м'якоть, зрізану з копченого стегенця. Компонент закладають в чашу пристрою на завершальному етапі варіння гарячого за 15 хвилин до сигналу. У той же момент кидають всі приправи і спеції.
Інгредієнти: яловича грудинка – 300 г; копчений окорочок – 1 шт.; горох – 300 г; картопля – 3 шт.; цибулю і моркву – по 1 шт.; масло – 2 ст. ложки; вода – 2 л; часник – 1 зубок; сіль, перець, лавр, зелень. Приготування Обсмажують в маслі нарізану яловичину. Додають цибулю і моркву, смажать разом з м'ясом 10 хвилин. Закладають горох, картопляні кубики, вливають воду. Перемикають режим смаження на програму «Гасіння» і продовжують готування 2 години. В кінці приготування додають стегенце приправи, часник. Гороховий суп з грудинкою в мультиварці
Не має конкуренції наваристий гороховий суп зі свининою в мультиварці, якщо в якості м'ясної складової використовувати прикопченную грудинку. Важливим доповненням стане сушений чебрець, пікантні ноти якого перетворять смак гарячого на краще. Часник можна додавати на початковому етапі в пасеровку або приправити їм страву при подачі.
Інгредієнти: копчена грудинка – 250 г; горох – 300 г; картопля – 2 шт.; стебла селери – 2 шт.; цибулю і моркву – по 1 шт.; масло – 2 ст. ложки; вода – 2 л; часник – 3 зубки; сушений чебрець – 05 ч. ложки; сіль, перець, лавр. Приготування Обсмажують в режимі «Смаження» на олії цибулю, моркву, селеру і грудинку. Додають горох, картоплю, воду, чебрець, всі приправи. Включають програму «Гасіння» і готують суп 15 години. Гороховий суп з копченими крильцями в мультиварці
Зварити гороховий суп з крильцями в мультиварці не складніше, ніж з іншими копченостями. Крила попередньо розрізають по суглобу, а потім обсмажують в маслі до легкого підрум'янення з усіх боків. Одночасно можна додати до складу копчений бекон, шинку або балик, чому смак гарячого тільки покращиться.
Інгредієнти: копчені крильця – 250 г; горох – 200 г; цибулю і моркву – по 1 шт.; масло – 2 ст. ложки; вода – 15 л; сіль, лавр. Приготування Обсмажують крильця 10-15 хвилин. Додають цибулю, моркву, смажать 5 хвилин. Кидають горох, вливають воду, варять смачний гороховий суп з копченостями в мультиварці на програмі «Суп» 15 години. Рецепт горохового супу в мультиварці-скороварці
Максимально швидко гороховий суп готується в мультиварці-скороварці, особливо, якщо пристрій оснащений програмою мультиповар. Всього 30 хвилин буде потрібно для якісного розварювання крупи і придбання стравою потрібних смакових властивостей. Горошини в даному випадку не вимагає попереднього замочування.
Інгредієнти: копченості – 500 г; горох – 250 г; цибулю і моркву – по 1 шт.; картопля – 2 шт.; масло – 2 ст. ложки; вода – 1 л; сіль, духмяний перець, лавр. Приготування Обсмажують копченості в режимі «Смаження» 10 хвилин, додавши масло. Закладають цибулю і моркву, смажать ще 10 хвилин. Додають картоплю, горох, воду і всі приправи. Перемикають режим на «Мультиповар» і готують гороховий швидкий суп з копченостями в мультиварці 40 хвилин.