Гороховий суп в мультиварці з копченостями, реберцями, куркою - класичні пісні рецепти
Звичний гороховий суп в мультиварці можна перетворити на витвір кулінарного мистецтва і в цьому переконані господині, які могли порівняти всі варіанти приготування. Головне – чітко дотримуватися рецепту, і не доливати воду, навіть якщо страва створює враження густого. Щоб суп зварився швидше, потрібно горох на кілька годин залити прохолодною водою.
Гороховий суп в мультиварці готувати набагато простіше, кухонна техніка сама подбає про потрібній температурі. Важливо правильно вибрати програму, багато господині ставлять на «Супі», але іноді краще підійде «Гасіння», особливо для супу-пюре.
Замочувати горох треба не менше 2 годин, а результативніше – на ніч.
Найсмачніше виходить гороховий суп на відварі з курятини.
При готуванні потрібно, щоб суп нудився, а не кипів.
Густий гороховий суп в мультиварці вийде таким тільки в режимі «Гасіння».
Солити страву потрібно в кінці.
Більш смачним вважається гороховий суп з копченостями в мультиварці, які наповнюють додатковим смаком і ароматом. Багато господарок кладуть грудинку, але краще вибрати реберця, вони менш жирні, але цілком наваристі, а ще не утворюють білкову піну. Тільки солити таке блюдо потрібно обережно, копченості вже солоні.
Інгредієнти :
горох – 300 г;
картопля – 3 шт.;
морква – 1 шт.;
цибуля – 1 шт.;
реберця – 400 г;
вода – 2 л.
Приготування
Горох замочити.
Реберця порізати, помити.
Цибулю і моркву подробити, підсмажити.
Закласти в чашу копченості, горох і засмажку, залити водою.
Вариться суп гороховий в мультиварці 40 хвилин.
Цінителі вегетаріанської кухні можуть зробити пісний суп гороховий в мультиварці, вийде дуже ситно і смачно. За допомогою цієї кухонної техніки боби відмінно розварюються, компенсувати смак легко можна спеціями. Дивовижний поєднуються з горохом часник і імбир, куркума і гірчиця в зернах.
Інгредієнти :
горох – 15 ст.;
картопля – 4 шт.;
цибуля – 2 шт.;
морква – 1 шт.;
лавровий лист – 1 шт;
вода – 2 л.
Приготування
Цибулю і моркву подробити, спасерувати.
Картоплю подрібнити, закласти.
Доповнити засмажкою та горохом.
Налити воду, покласти спеції.
На «Гасіння» готувати годину.
У Росії цей суп став відомим лише в 17 столітті, його часто подавали до столу, для наваристого бульйону брали шматки свинини, але готували і з курятиною. Зараз зварити гороховий суп з куркою в мультиварці набагато легше, ніж в печі, годяться будь-які частини птиці: крила, ніжки або грудка. Шафран додасть апетитного кольору цій страві.
Інгредієнти :
картопля – 3 шт.;
курятина – 300 г;
горох – 15 ст.;
цибуля – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
лавровий лист – 1 шт.;
часник – 1 зубчик;
шафран – 05 ч. л.;
зелень – 1 пучок;
вода – 4 л.
Приготування
Курку і цибулю порубати.
У режимі «Смаження» протомитися 5 хвилин, всипати терту моркву, тушкувати ще 15 хвилин.
Картоплю порізати, доповісти з горохом і спеціями.
Влити воду, варити на «Гасіння» год.
Посипати гороховий суп з куркою в мультиварці зеленню і тиском часником.
Горох багатий на білок і всілякі корисні речовини, тому відмінно підходить для дитячого раціону. Знизити метеоризм допоможе зливання першого відвару. Боби потрібно залити водою, прокип'ятити 10 хвилин, процідити. Дуже багатьом малюкам подобається гороховий крем-суп в мультиварці , частування так і тане в роті.
Інгредієнти :
горох – 250 г;
картопля – 4 шт.;
морква – 1 шт.;
цибуля – 1 шт.;
вода – 15 л;
зелень – 1 пучок.
Приготування
Горох замочити, промити, прокип'ятити 10 хвилин, злити.
Цибулю порізати, моркву натерти, пасерувати з тиском часником в режимі «Випічка».
Картоплю подрібнити, досипати з горохом.
Залити водою, посипати спеціями.
Варити на «Гасіння» 15 години.
Злити окремо половину рідини, овочі збити в блендері.
Перекласти в чашу, долити відвар, тушкувати 10 хвилин.
Для швидкого приготування дуже ситного страви є рецепт горохового супу в мультиварці з тушонкою. Для навару можна додати застиглий бульйон з консервованого м'яса. Горох вимочити 5 годин, щоб добре розварився. Оригінальний смак додасть аджика, її можна замінити томатною пастою, а додасть пікантності тертий мускатний горіх.
Інгредієнти :
горох – 1 ст.;
картопля – 4 шт.;
цибуля – 2 шт.;
вода – 2 л;
тушонка – 250 г;
аджика – 1 ст. л.;
морква – 1 шт.;
лавровий лист – 1 шт.;
мускатний горіх – 05 ч. л.;
кріп – 1 пучок.
Приготування
Горох замочити, промити.
Цибулю і моркву подробити, тушкувати 7-10 хвилин на «Смаження».
Додати тушковане м'ясо, обсмажити.
Картопля подрібнити, закинути з горохом і засмажкою.
Додати аджику, спеції, перемішати, налити води.
Виставити позицію «Суп».
Вариться гороховий суп з тушонкою в мультиварці 45 хвилин.
Рецепт приготування горохового супу в мультиварці - простий, при бажанні можна обсмажувати овочі на сковороді, головне – ретельно промити горох. Багато господинь замість реберець використовують копчену ковбасу, вона теж передає аромат «серпанок». Оригінальності частування додадуть листочки м'яти і тертий плавлений сирок.
Інгредієнти :
ковбаса – 200 г;
горох – 150 г;
цибуля – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
картопля – 4 шт.;
вода – 2 л;
лавровий лист – 2 шт.;
плавлений сир – 1 шт.;
м'ята – 3-4 листочка.
Приготування
Цибулю, моркву і ковбасу порізати, потримати на «Випікання», помішуючи, 15 хвилин.
Картопля подробити, закласти з замоченим горохом, посолити.
Залити водою, гасити 1 годину.
Покласти лавровий лист, м'яту, спеції, тертий сирок, готувати ще 5 хвилин.
Гороховий суп з ковбасою в мультиварці настоюють 15 хвилин для насиченого смаку.
Смачний гороховий суп в мультиварці вийде і з фрикадельками. Фарш годиться будь, для пісної страви краще купувати курку або індичку, для наваристого – свинину або яловичину, м'ясо перемелюється з цибулею. Такі кульки будуть танути в роті, якщо до них додати збитий білок і булку, яку треба розім'яти з молоком.
Інгредієнти :
фарш – 300 г;
цибуля – 1 шт.;
морква - 1 шт.;
картопля – 6 шт.;
горох – 250 г;
лавровий лист – 3 шт.;
вода – 2 л.
Приготування
Цибулю порізати, моркву натерти, обсмажити 5 хвилин.
Горох промити, доповнити засмажку.
Картоплю порізати, додати.
З фаршу зліпити кульки, покласти до овочів і бобів.
Залити водою, посипати приправами.
Варити у позиції «Суп» год.
Легкий дієтичний суп гороховий в мультиварці готують з індички. В цьому м'ясі багато білків і вітамінів, які зміцнюють імунітет. Для наваристого бульйону підійдуть крильця або стегна, для пісного – філе або грудка. При покупці треба дивитися на колір птиці, він повинен бути білим, з легкої жовтизною.
Інгредієнти :
горох – 05 ст.;
картопля – 2 шт.;
вода – 3 л;
лавровий лист – 2 шт.;
морква – 1 шт.;
цибуля – 1 шт.;
м'ясо – 200 р.
Приготування
Горох і м'ясо залити водою, варити годину.
Моркву і цибулю подробити, обсмажити.
Картоплю порізати, додати спеції.
Засипати в окріп, поставити на «Гасіння» на 30 хвилин.
Самий простий гороховий суп в мультиварці – зі свіжого горошку. Консервований не годиться, потрібен тільки свіжий або свіжозаморожену. Розморожувати його не потрібно, що теж економить час. Горошини відібрати, помити. Заздалегідь зварити бульйон, свинина готується годину-півтора, яловичина – до двох годин.
Інгредієнти :
м'ясо – 05 кг;
картопля – 3 шт.;
горошок – 300 г;
вода – 3 л;
морква – 2 шт.;
цибуля – 1 шт.;
петрушка – 1 пучок.
Приготування
Зварити бульйон, вийняти м'ясо, процідити.
Моркву і цибулю подробити, обсмажити.
Картоплю порізати.
Закласти в бульйон овочі і засмажку, посолити.
Гороховий суп в мультиварці без замочування гороху вариться у позиції «Суп» всього 20 хвилин.
Заправити рубаною зеленню.
Приготування горохового супу в мультиварці легко спростити, додавши замість м'яса гриби. Горох можна попередньо проварити 10 хвилин, потім воду злити, гарненько промити. Багатий аромат дадуть лісові гриби, але цілком підійдуть і печериці. Досвідчені господині рекомендують класти порції навпіл.
Інгредієнти :
горох – 15 ст.;
гриби – 500 г;
морква – 1 шт.;
цибуля – 2 шт.;
картопля – 3 шт.;
болгарський перець – 1 шт.;
вода – 25 л.
Приготування
Горох замочити.
Цибулю, моркву і гриби подрібнити, обсмажити в режимі смаження.
Порізати картоплю і перець.
Змішати заготовки з приправами.
Виставити позицію «Суп» на півтори години, знімати піну.
Настояти 20 хвилин.
Незвичайний гороховий суп з м'ясом в мультиварці виходить з баранини, але цей продукт – на любителя. Для бульйону підійдуть лопатка, шия або задня частина, тільки молодого баранчика. Перевірити можна, якщо підпалити сірником зі зрізу шматочок жиру, він повинен видавати приємний аромат. М'ясо треба потримати в прохолодній воді кілька годин.
Інгредієнти :
баранина – 300 г;
горох – 1 ст.;
морква – 1 шт.;
цибуля – 1 шт.;
картопля – 3 шт.;
вода – 2 л;
зелень – 1 пучок.
Приготування
Горох замочити, промити.
Порізати м'ясо, варити з бобами 2 години.
Цибулю і моркву попорезать, спасерувати.
Картоплю подрібнити, закласти із засмажкою та спеціями.
Готувати 15 хвилин на позиції «Суп».
Як приготувати гороховий суп в мультиварці?
Гороховий суп в мультиварці готувати набагато простіше, кухонна техніка сама подбає про потрібній температурі. Важливо правильно вибрати програму, багато господині ставлять на «Супі», але іноді краще підійде «Гасіння», особливо для супу-пюре.
Гороховий суп з копченими реберцями в мультиварці
Більш смачним вважається гороховий суп з копченостями в мультиварці, які наповнюють додатковим смаком і ароматом. Багато господарок кладуть грудинку, але краще вибрати реберця, вони менш жирні, але цілком наваристі, а ще не утворюють білкову піну. Тільки солити таке блюдо потрібно обережно, копченості вже солоні.
Інгредієнти :
Приготування
Пісний суп гороховий в мультиварці - рецепт
Цінителі вегетаріанської кухні можуть зробити пісний суп гороховий в мультиварці, вийде дуже ситно і смачно. За допомогою цієї кухонної техніки боби відмінно розварюються, компенсувати смак легко можна спеціями. Дивовижний поєднуються з горохом часник і імбир, куркума і гірчиця в зернах.
Інгредієнти :
Приготування
Гороховий суп з куркою в мультиварці - рецепт
У Росії цей суп став відомим лише в 17 столітті, його часто подавали до столу, для наваристого бульйону брали шматки свинини, але готували і з курятиною. Зараз зварити гороховий суп з куркою в мультиварці набагато легше, ніж в печі, годяться будь-які частини птиці: крила, ніжки або грудка. Шафран додасть апетитного кольору цій страві.
Інгредієнти :
Приготування
Гороховий суп-пюре в мультиварці
Горох багатий на білок і всілякі корисні речовини, тому відмінно підходить для дитячого раціону. Знизити метеоризм допоможе зливання першого відвару. Боби потрібно залити водою, прокип'ятити 10 хвилин, процідити. Дуже багатьом малюкам подобається гороховий крем-суп в мультиварці , частування так і тане в роті.
Інгредієнти :
Приготування
Гороховий суп з тушонкою в мультиварці
Для швидкого приготування дуже ситного страви є рецепт горохового супу в мультиварці з тушонкою. Для навару можна додати застиглий бульйон з консервованого м'яса. Горох вимочити 5 годин, щоб добре розварився. Оригінальний смак додасть аджика, її можна замінити томатною пастою, а додасть пікантності тертий мускатний горіх.
Інгредієнти :
Приготування
Гороховий суп з копченою ковбасою в мультиварці
Рецепт приготування горохового супу в мультиварці - простий, при бажанні можна обсмажувати овочі на сковороді, головне – ретельно промити горох. Багато господинь замість реберець використовують копчену ковбасу, вона теж передає аромат «серпанок». Оригінальності частування додадуть листочки м'яти і тертий плавлений сирок.
Інгредієнти :
Приготування
Гороховий суп з фрикадельками в мультиварці
Смачний гороховий суп в мультиварці вийде і з фрикадельками. Фарш годиться будь, для пісної страви краще купувати курку або індичку, для наваристого – свинину або яловичину, м'ясо перемелюється з цибулею. Такі кульки будуть танути в роті, якщо до них додати збитий білок і булку, яку треба розім'яти з молоком.
Інгредієнти :
Приготування
Гороховий суп з індичкою в мультиварці
Легкий дієтичний суп гороховий в мультиварці готують з індички. В цьому м'ясі багато білків і вітамінів, які зміцнюють імунітет. Для наваристого бульйону підійдуть крильця або стегна, для пісного – філе або грудка. При покупці треба дивитися на колір птиці, він повинен бути білим, з легкої жовтизною.
Інгредієнти :
Приготування
Гороховий суп без замочування в мультиварці
Самий простий гороховий суп в мультиварці – зі свіжого горошку. Консервований не годиться, потрібен тільки свіжий або свіжозаморожену. Розморожувати його не потрібно, що теж економить час. Горошини відібрати, помити. Заздалегідь зварити бульйон, свинина готується годину-півтора, яловичина – до двох годин.
Інгредієнти :
Приготування
Гороховий суп з грибами в мультиварці
Приготування горохового супу в мультиварці легко спростити, додавши замість м'яса гриби. Горох можна попередньо проварити 10 хвилин, потім воду злити, гарненько промити. Багатий аромат дадуть лісові гриби, але цілком підійдуть і печериці. Досвідчені господині рекомендують класти порції навпіл.
Інгредієнти :
Приготування
Гороховий суп з бараниною в мультиварці
Незвичайний гороховий суп з м'ясом в мультиварці виходить з баранини, але цей продукт – на любителя. Для бульйону підійдуть лопатка, шия або задня частина, тільки молодого баранчика. Перевірити можна, якщо підпалити сірником зі зрізу шматочок жиру, він повинен видавати приємний аромат. М'ясо треба потримати в прохолодній воді кілька годин.
Інгредієнти :
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Гороховий суп без м'яса класичний і в мультиварці - рецепти з грибами, квасолею і без картоплі
Гороховий суп без м'яса – смачне і ситне блюдо, завдяки оригінальним рецептам, воно ніколи не набридне. З томатом, грибами, імбиром, куркумою, сиром
Пісний суп з квашеними огірками, перловкою, рисом, грибами та квасолею
Звичний пісний суп може приємно здивувати оригінальним смаком. Багато господинь знають, що не всім членам сім'ї він подобається, але легко
Гороховий суп з копченими крильцями
Більшість любителів горохового супу сходяться на думці, що ідеальним страва виходить на основі копченостей. Однак, якщо взяти за основу не жирні
Як варити гороховий суп з м'ясом?
Про те, як зварити суп гороховий, напевно, знає кожна господиня. Проте у всіх він виходить смачним? Пропонуємо кілька відмінних рецептів цього
Як зварити гороховий суп з копченими реберцями?
Рецептів горохового супу існує кілька десятків, проте самим улюбленим завжди був той, що зварений з копченими реберцями. Пропонуємо три цікаві
Гороховий суп в скороварці
Готувати суп гороховий в скороварці - одне задоволення, адже зазвичай варіння гороху займає набагато більше часу, якщо готувати його в простій