» » Гороховий суп в мультиварці з копченостями, реберцями, куркою - класичні пісні рецепти

Гороховий суп в мультиварці з копченостями, реберцями, куркою - класичні пісні рецепти

Гороховий суп в мультиварці з копченостями, реберцями, куркою - класичні пісні рецепти
Звичний гороховий суп в мультиварці можна перетворити на витвір кулінарного мистецтва і в цьому переконані господині, які могли порівняти всі варіанти приготування. Головне – чітко дотримуватися рецепту, і не доливати воду, навіть якщо страва створює враження густого. Щоб суп зварився швидше, потрібно горох на кілька годин залити прохолодною водою.

Як приготувати гороховий суп в мультиварці?


Гороховий суп в мультиварці готувати набагато простіше, кухонна техніка сама подбає про потрібній температурі. Важливо правильно вибрати програму, багато господині ставлять на «Супі», але іноді краще підійде «Гасіння», особливо для супу-пюре.

  • Замочувати горох треба не менше 2 годин, а результативніше – на ніч.

  • Найсмачніше виходить гороховий суп на відварі з курятини.

  • При готуванні потрібно, щоб суп нудився, а не кипів.

  • Густий гороховий суп в мультиварці вийде таким тільки в режимі «Гасіння».

  • Солити страву потрібно в кінці.


  • Гороховий суп з копченими реберцями в мультиварці

    Гороховий суп в мультиварці з копченостями, реберцями, куркою - класичні пісні рецепти

    Більш смачним вважається гороховий суп з копченостями в мультиварці, які наповнюють додатковим смаком і ароматом. Багато господарок кладуть грудинку, але краще вибрати реберця, вони менш жирні, але цілком наваристі, а ще не утворюють білкову піну. Тільки солити таке блюдо потрібно обережно, копченості вже солоні.
    Інгредієнти :

  • горох – 300 г;

  • картопля – 3 шт.;

  • морква – 1 шт.;

  • цибуля – 1 шт.;

  • реберця – 400 г;

  • вода – 2 л.


  • Приготування

  • Горох замочити.

  • Реберця порізати, помити.

  • Цибулю і моркву подробити, підсмажити.

  • Закласти в чашу копченості, горох і засмажку, залити водою.

  • Вариться суп гороховий в мультиварці 40 хвилин.


  • Пісний суп гороховий в мультиварці - рецепт


    Гороховий суп в мультиварці з копченостями, реберцями, куркою - класичні пісні рецепти

    Цінителі вегетаріанської кухні можуть зробити пісний суп гороховий в мультиварці, вийде дуже ситно і смачно. За допомогою цієї кухонної техніки боби відмінно розварюються, компенсувати смак легко можна спеціями. Дивовижний поєднуються з горохом часник і імбир, куркума і гірчиця в зернах.
    Інгредієнти :

  • горох – 15 ст.;

  • картопля – 4 шт.;

  • цибуля – 2 шт.;

  • морква – 1 шт.;

  • лавровий лист – 1 шт;

  • вода – 2 л.


  • Приготування

  • Цибулю і моркву подробити, спасерувати.

  • Картоплю подрібнити, закласти.

  • Доповнити засмажкою та горохом.

  • Налити воду, покласти спеції.

  • На «Гасіння» готувати годину.


  • Гороховий суп з куркою в мультиварці - рецепт

    Гороховий суп в мультиварці з копченостями, реберцями, куркою - класичні пісні рецепти

    У Росії цей суп став відомим лише в 17 столітті, його часто подавали до столу, для наваристого бульйону брали шматки свинини, але готували і з курятиною. Зараз зварити гороховий суп з куркою в мультиварці набагато легше, ніж в печі, годяться будь-які частини птиці: крила, ніжки або грудка. Шафран додасть апетитного кольору цій страві.
    Інгредієнти :

  • картопля – 3 шт.;

  • курятина – 300 г;

  • горох – 15 ст.;

  • цибуля – 1 шт.;

  • морква – 1 шт.;

  • лавровий лист – 1 шт.;

  • часник – 1 зубчик;

  • шафран – 05 ч. л.;

  • зелень – 1 пучок;

  • вода – 4 л.


  • Приготування

  • Курку і цибулю порубати.

  • У режимі «Смаження» протомитися 5 хвилин, всипати терту моркву, тушкувати ще 15 хвилин.

  • Картоплю порізати, доповісти з горохом і спеціями.

  • Влити воду, варити на «Гасіння» год.

  • Посипати гороховий суп з куркою в мультиварці зеленню і тиском часником.


  • Гороховий суп-пюре в мультиварці

    Гороховий суп в мультиварці з копченостями, реберцями, куркою - класичні пісні рецепти

    Горох багатий на білок і всілякі корисні речовини, тому відмінно підходить для дитячого раціону. Знизити метеоризм допоможе зливання першого відвару. Боби потрібно залити водою, прокип'ятити 10 хвилин, процідити. Дуже багатьом малюкам подобається гороховий крем-суп в мультиварці , частування так і тане в роті.
    Інгредієнти :

  • горох – 250 г;

  • картопля – 4 шт.;

  • морква – 1 шт.;

  • цибуля – 1 шт.;

  • вода – 15 л;

  • зелень – 1 пучок.


  • Приготування

  • Горох замочити, промити, прокип'ятити 10 хвилин, злити.

  • Цибулю порізати, моркву натерти, пасерувати з тиском часником в режимі «Випічка».

  • Картоплю подрібнити, досипати з горохом.

  • Залити водою, посипати спеціями.

  • Варити на «Гасіння» 15 години.

  • Злити окремо половину рідини, овочі збити в блендері.

  • Перекласти в чашу, долити відвар, тушкувати 10 хвилин.


  • Гороховий суп з тушонкою в мультиварці

    Гороховий суп в мультиварці з копченостями, реберцями, куркою - класичні пісні рецепти

    Для швидкого приготування дуже ситного страви є рецепт горохового супу в мультиварці з тушонкою. Для навару можна додати застиглий бульйон з консервованого м'яса. Горох вимочити 5 годин, щоб добре розварився. Оригінальний смак додасть аджика, її можна замінити томатною пастою, а додасть пікантності тертий мускатний горіх.
    Інгредієнти :

  • горох – 1 ст.;

  • картопля – 4 шт.;

  • цибуля – 2 шт.;

  • вода – 2 л;

  • тушонка – 250 г;

  • аджика – 1 ст. л.;

  • морква – 1 шт.;

  • лавровий лист – 1 шт.;

  • мускатний горіх – 05 ч. л.;

  • кріп – 1 пучок.


  • Приготування



  • Горох замочити, промити.

  • Цибулю і моркву подробити, тушкувати 7-10 хвилин на «Смаження».

  • Додати тушковане м'ясо, обсмажити.

  • Картопля подрібнити, закинути з горохом і засмажкою.

  • Додати аджику, спеції, перемішати, налити води.

  • Виставити позицію «Суп».

  • Вариться гороховий суп з тушонкою в мультиварці 45 хвилин.


  • Гороховий суп з копченою ковбасою в мультиварці

    Гороховий суп в мультиварці з копченостями, реберцями, куркою - класичні пісні рецепти

    Рецепт приготування горохового супу в мультиварці - простий, при бажанні можна обсмажувати овочі на сковороді, головне – ретельно промити горох. Багато господинь замість реберець використовують копчену ковбасу, вона теж передає аромат «серпанок». Оригінальності частування додадуть листочки м'яти і тертий плавлений сирок.
    Інгредієнти :

  • ковбаса – 200 г;

  • горох – 150 г;

  • цибуля – 1 шт.;

  • морква – 1 шт.;

  • картопля – 4 шт.;

  • вода – 2 л;

  • лавровий лист – 2 шт.;

  • плавлений сир – 1 шт.;

  • м'ята – 3-4 листочка.


  • Приготування

  • Цибулю, моркву і ковбасу порізати, потримати на «Випікання», помішуючи, 15 хвилин.

  • Картопля подробити, закласти з замоченим горохом, посолити.

  • Залити водою, гасити 1 годину.

  • Покласти лавровий лист, м'яту, спеції, тертий сирок, готувати ще 5 хвилин.

  • Гороховий суп з ковбасою в мультиварці настоюють 15 хвилин для насиченого смаку.


  • Гороховий суп з фрикадельками в мультиварці

    Гороховий суп в мультиварці з копченостями, реберцями, куркою - класичні пісні рецепти

    Смачний гороховий суп в мультиварці вийде і з фрикадельками. Фарш годиться будь, для пісної страви краще купувати курку або індичку, для наваристого – свинину або яловичину, м'ясо перемелюється з цибулею. Такі кульки будуть танути в роті, якщо до них додати збитий білок і булку, яку треба розім'яти з молоком.
    Інгредієнти :

  • фарш – 300 г;

  • цибуля – 1 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • картопля – 6 шт.;

  • горох – 250 г;

  • лавровий лист – 3 шт.;

  • вода – 2 л.


  • Приготування

  • Цибулю порізати, моркву натерти, обсмажити 5 хвилин.

  • Горох промити, доповнити засмажку.

  • Картоплю порізати, додати.

  • З фаршу зліпити кульки, покласти до овочів і бобів.

  • Залити водою, посипати приправами.

  • Варити у позиції «Суп» год.


  • Гороховий суп з індичкою в мультиварці

    Гороховий суп в мультиварці з копченостями, реберцями, куркою - класичні пісні рецепти

    Легкий дієтичний суп гороховий в мультиварці готують з індички. В цьому м'ясі багато білків і вітамінів, які зміцнюють імунітет. Для наваристого бульйону підійдуть крильця або стегна, для пісного – філе або грудка. При покупці треба дивитися на колір птиці, він повинен бути білим, з легкої жовтизною.
    Інгредієнти :

  • горох – 05 ст.;

  • картопля – 2 шт.;

  • вода – 3 л;

  • лавровий лист – 2 шт.;

  • морква – 1 шт.;

  • цибуля – 1 шт.;

  • м'ясо – 200 р.


  • Приготування

  • Горох і м'ясо залити водою, варити годину.

  • Моркву і цибулю подробити, обсмажити.

  • Картоплю порізати, додати спеції.

  • Засипати в окріп, поставити на «Гасіння» на 30 хвилин.


  • Гороховий суп без замочування в мультиварці

    Гороховий суп в мультиварці з копченостями, реберцями, куркою - класичні пісні рецепти

    Самий простий гороховий суп в мультиварці – зі свіжого горошку. Консервований не годиться, потрібен тільки свіжий або свіжозаморожену. Розморожувати його не потрібно, що теж економить час. Горошини відібрати, помити. Заздалегідь зварити бульйон, свинина готується годину-півтора, яловичина – до двох годин.
    Інгредієнти :

  • м'ясо – 05 кг;

  • картопля – 3 шт.;

  • горошок – 300 г;

  • вода – 3 л;

  • морква – 2 шт.;

  • цибуля – 1 шт.;

  • петрушка – 1 пучок.


  • Приготування

  • Зварити бульйон, вийняти м'ясо, процідити.

  • Моркву і цибулю подробити, обсмажити.

  • Картоплю порізати.

  • Закласти в бульйон овочі і засмажку, посолити.

  • Гороховий суп в мультиварці без замочування гороху вариться у позиції «Суп» всього 20 хвилин.

  • Заправити рубаною зеленню.


  • Гороховий суп з грибами в мультиварці

    Гороховий суп в мультиварці з копченостями, реберцями, куркою - класичні пісні рецепти

    Приготування горохового супу в мультиварці легко спростити, додавши замість м'яса гриби. Горох можна попередньо проварити 10 хвилин, потім воду злити, гарненько промити. Багатий аромат дадуть лісові гриби, але цілком підійдуть і печериці. Досвідчені господині рекомендують класти порції навпіл.
    Інгредієнти :

  • горох – 15 ст.;

  • гриби – 500 г;

  • морква – 1 шт.;

  • цибуля – 2 шт.;

  • картопля – 3 шт.;

  • болгарський перець – 1 шт.;

  • вода – 25 л.


  • Приготування

  • Горох замочити.

  • Цибулю, моркву і гриби подрібнити, обсмажити в режимі смаження.

  • Порізати картоплю і перець.

  • Змішати заготовки з приправами.

  • Виставити позицію «Суп» на півтори години, знімати піну.

  • Настояти 20 хвилин.


  • Гороховий суп з бараниною в мультиварці

    Гороховий суп в мультиварці з копченостями, реберцями, куркою - класичні пісні рецепти

    Незвичайний гороховий суп з м'ясом в мультиварці виходить з баранини, але цей продукт – на любителя. Для бульйону підійдуть лопатка, шия або задня частина, тільки молодого баранчика. Перевірити можна, якщо підпалити сірником зі зрізу шматочок жиру, він повинен видавати приємний аромат. М'ясо треба потримати в прохолодній воді кілька годин.
    Інгредієнти :

  • баранина – 300 г;

  • горох – 1 ст.;

  • морква – 1 шт.;

  • цибуля – 1 шт.;

  • картопля – 3 шт.;

  • вода – 2 л;

  • зелень – 1 пучок.


  • Приготування

  • Горох замочити, промити.

  • Порізати м'ясо, варити з бобами 2 години.

  • Цибулю і моркву попорезать, спасерувати.

  • Картоплю подрібнити, закласти із засмажкою та спеціями.

  • Готувати 15 хвилин на позиції «Суп».
  • Додав: admin | 23-04-2018, 05:24
    Переглядів: 130