» » Хліб в хлібопічці - прості і смачні рецепти

Хліб в хлібопічці - прості і смачні рецепти

Хліб в хлібопічці - прості і смачні рецепти
Якщо на вашій кухні вже мешкає така кухонна помічниця, прості і смачні рецепти хліба в хлібопічці з цього матеріалу напевно припадуть вам до смаку.

Найсмачніший хліб у хлібопічці – рецепт


Найпопулярнішим вважається білий пшеничний хліб, шматочок якого ідеально доповнює будь-яку трапезу, і добре підходить для тостів і бутербродів. Якщо ви все ще перебуваєте в пошуках ідеального рецепту такого хліба, то він перед вами.
Інгредієнти:

  • тепла вода – 235 мл;

  • цукровий пісок – 35 г;

  • дріжджі – 10 г;

  • рослинне масло – 55 мл;

  • борошно – 345 р.


  • Приготування
    Перед приміщенням інгредієнтів в пристрій, спершу переконайтеся в тому, що зберегли правильну послідовність на якій наполягає виробник. Якщо у вашу хлібопічку слід додавати рідини першими, то налийте теплу воду, злегка підсолодіть її і додайте дріжджі. Дочекайтеся, поки останні активуються, запіняться, а потім влийте масло, всипте борошно і не забудьте про гарну дрібку солі. Виберіть базовий режим приготування і натисніть «Старт».

    Смачний житній хліб в хлібопічці – рецепт


    Злегка солодкуватий і володіє запаморочливим ароматом житнього хліб можна спекти з допомогою хлібопічки. Для пишноти житнє борошно змішують з борошном пшеничним, яка містить глютен, а також вливають невелику кількість масла, щоб надати ту саму легку насолоду.
    Інгредієнти:

  • сухі дріжджі – 10 г;

  • тепла вода – 310 мл;

  • борошно пшеничне – 290 г;

  • борошно житнє – 115 г;

  • щіпка солі;

  • рослинне масло – 35 мл;

  • какао-порошок – 5 р.


  • Приготування
    Перед тим, як спекти смачний хліб в хлібопічці, зверніть увагу на послідовність, яку слід дотримуватися при додаванні інгредієнтів. Якщо першими додають рідини, то налийте теплу воду разом з маслом, обидва види борошна з'єднайте, додайте сіль і какао, добре змішайте і всипте. Останніми додайте дріжджі. Увімкніть стандартну програму випічки білого хліба і натисніть «Старт».

    Рецепт смачного білого здобного хліба в хлібопічці


    Інгредієнти:

  • вода – 235 мл;

  • яйце – 1 шт.;

  • сухе молоко – 2 ст. ложки;

  • вершкове масло – 35 г;

  • цукор – 5 г;

  • борошно пшеничне – 355 г;

  • дріжджі – 10 р.


  • Приготування
    Розтопіть і ледь охолодіть вершкове масло. Дотримуючись вимоги щодо укладання інгредієнтів, зазначені виробником в інструкції, покладіть всі інгредієнти в чашу хлібопічки і виберіть базовий режим випікання. Після натискання «Старту» залиште тісто замішуватися і випікатися. Буханець буде готова після звукового сигналу.

    Смачний хліб на кефірі в хлібопічці


    Як і більшість молочних продуктів, кефір чудово впливає на якість домашньої випічки, роблячи м'якуш ніжний, волокнистим і ароматним.
    У відсутність хлібопічки буханець такого кефіру хліба можна пекти і в духовці. Після підняття тіста, його формують і залишають випікатися при 180 градусах близько 45 хвилин.
    Інгредієнти:

  • кефір – 290 мл;

  • вершкове масло – 45 г;

  • борошно – 335 г;

  • цукор – 55 г;

  • дріжджі – 10 р.


  • Приготування
    Дотримуючись черговості, зазначену в інструкції до пристрою або ж дотримуючись черговості зі списку інгредієнтів, помістіть всі складові в чашу хлібопічки. Виберіть базові налаштування для випікання і натисніть «Старт». Після звукового сигналу буханець можна діставати і пробувати.
    Такий смачний хліб в хлібопічці можна замісити з різного борошна, поєднуючи, наприклад, борошно пшеничне і житнє. Враховуйте, що базовою пшеничного борошна має бути в два рази більше, ніж будь-який інший, щоб тісто піднялося.
    Додав: admin | 18-11-2016, 18:27
    Переглядів: 290