Хліб в хлібопічці - прості і смачні рецепти
Якщо на вашій кухні вже мешкає така кухонна помічниця, прості і смачні рецепти хліба в хлібопічці з цього матеріалу напевно припадуть вам до смаку.
Найпопулярнішим вважається білий пшеничний хліб, шматочок якого ідеально доповнює будь-яку трапезу, і добре підходить для тостів і бутербродів. Якщо ви все ще перебуваєте в пошуках ідеального рецепту такого хліба, то він перед вами.
Інгредієнти:
тепла вода – 235 мл;
цукровий пісок – 35 г;
дріжджі – 10 г;
рослинне масло – 55 мл;
борошно – 345 р.
Приготування
Перед приміщенням інгредієнтів в пристрій, спершу переконайтеся в тому, що зберегли правильну послідовність на якій наполягає виробник. Якщо у вашу хлібопічку слід додавати рідини першими, то налийте теплу воду, злегка підсолодіть її і додайте дріжджі. Дочекайтеся, поки останні активуються, запіняться, а потім влийте масло, всипте борошно і не забудьте про гарну дрібку солі. Виберіть базовий режим приготування і натисніть «Старт».
Злегка солодкуватий і володіє запаморочливим ароматом житнього хліб можна спекти з допомогою хлібопічки. Для пишноти житнє борошно змішують з борошном пшеничним, яка містить глютен, а також вливають невелику кількість масла, щоб надати ту саму легку насолоду.
Інгредієнти:
сухі дріжджі – 10 г;
тепла вода – 310 мл;
борошно пшеничне – 290 г;
борошно житнє – 115 г;
щіпка солі;
рослинне масло – 35 мл;
какао-порошок – 5 р.
Приготування
Перед тим, як спекти смачний хліб в хлібопічці, зверніть увагу на послідовність, яку слід дотримуватися при додаванні інгредієнтів. Якщо першими додають рідини, то налийте теплу воду разом з маслом, обидва види борошна з'єднайте, додайте сіль і какао, добре змішайте і всипте. Останніми додайте дріжджі. Увімкніть стандартну програму випічки білого хліба і натисніть «Старт».
Інгредієнти:
вода – 235 мл;
яйце – 1 шт.;
сухе молоко – 2 ст. ложки;
вершкове масло – 35 г;
цукор – 5 г;
борошно пшеничне – 355 г;
дріжджі – 10 р.
Приготування
Розтопіть і ледь охолодіть вершкове масло. Дотримуючись вимоги щодо укладання інгредієнтів, зазначені виробником в інструкції, покладіть всі інгредієнти в чашу хлібопічки і виберіть базовий режим випікання. Після натискання «Старту» залиште тісто замішуватися і випікатися. Буханець буде готова після звукового сигналу.
Як і більшість молочних продуктів, кефір чудово впливає на якість домашньої випічки, роблячи м'якуш ніжний, волокнистим і ароматним.
У відсутність хлібопічки буханець такого кефіру хліба можна пекти і в духовці. Після підняття тіста, його формують і залишають випікатися при 180 градусах близько 45 хвилин.
Інгредієнти:
кефір – 290 мл;
вершкове масло – 45 г;
борошно – 335 г;
цукор – 55 г;
дріжджі – 10 р.
Приготування
Дотримуючись черговості, зазначену в інструкції до пристрою або ж дотримуючись черговості зі списку інгредієнтів, помістіть всі складові в чашу хлібопічки. Виберіть базові налаштування для випікання і натисніть «Старт». Після звукового сигналу буханець можна діставати і пробувати.
Такий смачний хліб в хлібопічці можна замісити з різного борошна, поєднуючи, наприклад, борошно пшеничне і житнє. Враховуйте, що базовою пшеничного борошна має бути в два рази більше, ніж будь-який інший, щоб тісто піднялося.
Найсмачніший хліб у хлібопічці – рецепт
Найпопулярнішим вважається білий пшеничний хліб, шматочок якого ідеально доповнює будь-яку трапезу, і добре підходить для тостів і бутербродів. Якщо ви все ще перебуваєте в пошуках ідеального рецепту такого хліба, то він перед вами.
Інгредієнти:
Приготування
Перед приміщенням інгредієнтів в пристрій, спершу переконайтеся в тому, що зберегли правильну послідовність на якій наполягає виробник. Якщо у вашу хлібопічку слід додавати рідини першими, то налийте теплу воду, злегка підсолодіть її і додайте дріжджі. Дочекайтеся, поки останні активуються, запіняться, а потім влийте масло, всипте борошно і не забудьте про гарну дрібку солі. Виберіть базовий режим приготування і натисніть «Старт».
Смачний житній хліб в хлібопічці – рецепт
Злегка солодкуватий і володіє запаморочливим ароматом житнього хліб можна спекти з допомогою хлібопічки. Для пишноти житнє борошно змішують з борошном пшеничним, яка містить глютен, а також вливають невелику кількість масла, щоб надати ту саму легку насолоду.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як спекти смачний хліб в хлібопічці, зверніть увагу на послідовність, яку слід дотримуватися при додаванні інгредієнтів. Якщо першими додають рідини, то налийте теплу воду разом з маслом, обидва види борошна з'єднайте, додайте сіль і какао, добре змішайте і всипте. Останніми додайте дріжджі. Увімкніть стандартну програму випічки білого хліба і натисніть «Старт».
Рецепт смачного білого здобного хліба в хлібопічці
Інгредієнти:
Приготування
Розтопіть і ледь охолодіть вершкове масло. Дотримуючись вимоги щодо укладання інгредієнтів, зазначені виробником в інструкції, покладіть всі інгредієнти в чашу хлібопічки і виберіть базовий режим випікання. Після натискання «Старту» залиште тісто замішуватися і випікатися. Буханець буде готова після звукового сигналу.
Смачний хліб на кефірі в хлібопічці
Як і більшість молочних продуктів, кефір чудово впливає на якість домашньої випічки, роблячи м'якуш ніжний, волокнистим і ароматним.
У відсутність хлібопічки буханець такого кефіру хліба можна пекти і в духовці. Після підняття тіста, його формують і залишають випікатися при 180 градусах близько 45 хвилин.
Інгредієнти:
Приготування
Дотримуючись черговості, зазначену в інструкції до пристрою або ж дотримуючись черговості зі списку інгредієнтів, помістіть всі складові в чашу хлібопічки. Виберіть базові налаштування для випікання і натисніть «Старт». Після звукового сигналу буханець можна діставати і пробувати.
Такий смачний хліб в хлібопічці можна замісити з різного борошна, поєднуючи, наприклад, борошно пшеничне і житнє. Враховуйте, що базовою пшеничного борошна має бути в два рази більше, ніж будь-який інший, щоб тісто піднялося.
Рекомендуємо добрі рецепти
Французький хліб в хлібопічці
Французький хліб – приголомшлива хрустка скоринка, повітряний і ніжний м'якуш, і все це при використанні мінімуму дріжджів. А головне, що такого
Як спекти хліб в хлібопічці?
Маючи в розпорядженні хлібопічку, можна створювати чудові частування хоч кожен день. Далі опишемо кілька чудових варіантів різного хліба,
Бездріжджовий хліб в хлібопічці - простий рецепт
Якщо з будь-якої причини ви не переносите дріжджі, то неодмінно спробуйте представлений далі рецепт. Розповімо, як в домашній хлібопічці спекти
Білий хліб в хлібопічці
Якщо ваше сімейство любить домашню випічку, неодмінно порадуйте їх чудовим пишним хлібом. Для спрощення процесу пропонуємо скористатися незмінною
Хліб на кефірі в хлібопічці
Навіть на основі кефіру можна спекти чудовий пишний хліб, а процес довірити незмінною помічниці - хлібопічці. Виріб вийде шалено смачним і ароматним,
Житній хліб в хлібопічці
Житній хліб - один з небагатьох корисних представників хлібобулочних виробів, який має щільний і дуже ароматний м'якуш, зажаристую скоринку і злегка