» » Як спекти хліб в хлібопічці?

Як спекти хліб в хлібопічці?

Як спекти хліб в хлібопічці?
У разі якщо ви не любите возитися з тестом, але віддаєте перевагу домашньому продукту, має сенс вкластися в хлібопічку. Це компактний пристрій не тільки випече за вас хліб на основі будь борошна, але і замісить тісто. Докладно про те, як спекти хліб в хлібопічці в рецептах нижче.

Смачний французький хліб в хлібопічці – рецепт


Ні, французький хліб – це не багет як ви могли подумати, а спеціальний режим на деяких моделях пристрою, що дозволяє отримувати хліб з ніжним, мелкопористым м'якушкою і злегка підсмаженою скоринкою.
Інгредієнти:

  • борошно - 415 г;

  • дріжджі - 5 г;

  • сіль і цукор - по щіпці;

  • молоко - 165 мл


  • Приготування
    На дно чаші пристрою насипте борошно і змішайте її з іншими сухими компонентами у вигляді дріжджів і солі з цукром. Як тільки інгредієнти опиняться в чаші, влийте молоко. Далі залишається лише кілька незначних моментів: включити пристрій, вибрати «Французький хліб» і натиснути «Старт». Після сигналу майже півкілограмова буханець свіжого хліба буде красуватися на вашому столі.

    Випічка хліба в хлібопічці – рецепт


    Приготування хліба за допомогою нехитрої кухонних помічниці – процес хоч і простий, але досить витратний за часом. Для тих, хто хоче скоротити час випічки, творці придумали простий режим назвою «Хліб швидкої випічки».
    Інгредієнти:

  • борошно - 635 г;

  • дріжджі - 10 г;

  • рослинне масло - 35 мл;

  • молоко - 115 мл;

  • цукор - 5 г;

  • вода - 265 р.


  • Приготування
    Першими в чашу відправляються рідини: молоко, масло і вода. Слідом за ними всипте трохи цукру, додайте дрібку солі, а в останню чергу – борошно і дріжджі. Виберіть опцію «Швидкої випічки» і залиште все, чекаючи звукового сигналу.
    При бажанні ви можете повторити цей рецепт, приготувавши хліб цільнозерновий борошна в хлібопічці, або змішавши цільнозернове борошно із звичайної очищеної пшеничного.

    Рецепт приготування бездріжджового хліба в хлібопічці


    Інгредієнти:

  • борошно - 385 г;

  • цукор - 15 г;

  • кефір - 420 мл;

  • сода - 5 г;
  • Як спекти хліб в хлібопічці?

  • розпушувач - 5 г;

  • мак, горіхи, кунжут, сухофрукти - по смаку.


  • Приготування
    Першим ділом змішайте в чаші всі сухі інгредієнти. Всипте до них всі бажані добавки, а в останню чергу влити кефір. Кефір додають останнім для того, щоб реакція з содою і розпушувачем не була завчасною. Після замішування тіста хліб залишають випікатися на 1 годину 10 хвилин. Готовий хліб повністю охолоджують перед нарізкою.
    Додав: admin | 21-09-2016, 13:32
    Переглядів: 191