Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як спекти хліб в хлібопічці?

Як спекти хліб в хлібопічці?

21-09-2016, 13:32
1 810
Як спекти хліб в хлібопічці?
У разі якщо ви не любите возитися з тестом, але віддаєте перевагу домашньому продукту, має сенс вкластися в хлібопічку. Це компактний пристрій не тільки випече за вас хліб на основі будь борошна, але і замісить тісто. Докладно про те, як спекти хліб в хлібопічці в рецептах нижче.

Смачний французький хліб в хлібопічці – рецепт


Ні, французький хліб – це не багет як ви могли подумати, а спеціальний режим на деяких моделях пристрою, що дозволяє отримувати хліб з ніжним, мелкопористым м'якушкою і злегка підсмаженою скоринкою.
Інгредієнти:

  • борошно - 415 г;

  • дріжджі - 5 г;

  • сіль і цукор - по щіпці;

  • молоко - 165 мл


  • Приготування
    На дно чаші пристрою насипте борошно і змішайте її з іншими сухими компонентами у вигляді дріжджів і солі з цукром. Як тільки інгредієнти опиняться в чаші, влийте молоко. Далі залишається лише кілька незначних моментів: включити пристрій, вибрати «Французький хліб» і натиснути «Старт». Після сигналу майже півкілограмова буханець свіжого хліба буде красуватися на вашому столі.

    Випічка хліба в хлібопічці – рецепт


    Приготування хліба за допомогою нехитрої кухонних помічниці – процес хоч і простий, але досить витратний за часом. Для тих, хто хоче скоротити час випічки, творці придумали простий режим назвою «Хліб швидкої випічки».
    Інгредієнти:

  • борошно - 635 г;

  • дріжджі - 10 г;

  • рослинне масло - 35 мл;

  • молоко - 115 мл;

  • цукор - 5 г;

  • вода - 265 р.


  • Приготування
    Першими в чашу відправляються рідини: молоко, масло і вода. Слідом за ними всипте трохи цукру, додайте дрібку солі, а в останню чергу – борошно і дріжджі. Виберіть опцію «Швидкої випічки» і залиште все, чекаючи звукового сигналу.
    При бажанні ви можете повторити цей рецепт, приготувавши хліб цільнозерновий борошна в хлібопічці, або змішавши цільнозернове борошно із звичайної очищеної пшеничного.

    Рецепт приготування бездріжджового хліба в хлібопічці


    Інгредієнти:

  • борошно - 385 г;

  • цукор - 15 г;

  • кефір - 420 мл;

  • сода - 5 г;
  • Як спекти хліб в хлібопічці?

  • розпушувач - 5 г;

  • мак, горіхи, кунжут, сухофрукти - по смаку.


  • Приготування
    Першим ділом змішайте в чаші всі сухі інгредієнти. Всипте до них всі бажані добавки, а в останню чергу влити кефір. Кефір додають останнім для того, щоб реакція з содою і розпушувачем не була завчасною. Після замішування тіста хліб залишають випікатися на 1 годину 10 хвилин. Готовий хліб повністю охолоджують перед нарізкою.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Бездріжджовий хліб в хлібопічці - простий рецепт
    Бездріжджовий хліб в хлібопічці - простий рецепт
    Якщо з будь-якої причини ви не переносите дріжджі, то неодмінно спробуйте представлений далі рецепт. Розповімо, як в домашній хлібопічці спекти
    Житній хліб на заквасці в хлібопічці
    Житній хліб на заквасці в хлібопічці
    Дивно смачний хліб у вас вийде, якщо скористаєтеся детальними рекомендаціями з статті. Далі підкажемо, як спекти в домашній хлібопічці по-справжньому
    Білий хліб в хлібопічці
    Білий хліб в хлібопічці
    Якщо ваше сімейство любить домашню випічку, неодмінно порадуйте їх чудовим пишним хлібом. Для спрощення процесу пропонуємо скористатися незмінною
    Хліб на кефірі в хлібопічці
    Хліб на кефірі в хлібопічці
    Навіть на основі кефіру можна спекти чудовий пишний хліб, а процес довірити незмінною помічниці - хлібопічці. Виріб вийде шалено смачним і ароматним,
    Картопляний хліб в хлібопічці
    Картопляний хліб в хлібопічці
    Якщо у вас є хлібопічка, і ви любите готувати в ній різний хліб, не зупиняючись на одному рецепті, то ця стаття для вас. У ній ми докладно опишемо
    Гірчичний хліб в хлібопічці
    Гірчичний хліб в хлібопічці
    Гірчичний хліб завжди знайде своє місце на столі, серед інших страв. Ароматний і золотистий, цей хліб - відмінна заміна звичним батонам, а його смак