Як спекти хліб в хлібопічці?
У разі якщо ви не любите возитися з тестом, але віддаєте перевагу домашньому продукту, має сенс вкластися в хлібопічку. Це компактний пристрій не тільки випече за вас хліб на основі будь борошна, але і замісить тісто. Докладно про те, як спекти хліб в хлібопічці в рецептах нижче.
Ні, французький хліб – це не багет як ви могли подумати, а спеціальний режим на деяких моделях пристрою, що дозволяє отримувати хліб з ніжним, мелкопористым м'якушкою і злегка підсмаженою скоринкою.
Інгредієнти:
борошно - 415 г;
дріжджі - 5 г;
сіль і цукор - по щіпці;
молоко - 165 мл
Приготування
На дно чаші пристрою насипте борошно і змішайте її з іншими сухими компонентами у вигляді дріжджів і солі з цукром. Як тільки інгредієнти опиняться в чаші, влийте молоко. Далі залишається лише кілька незначних моментів: включити пристрій, вибрати «Французький хліб» і натиснути «Старт». Після сигналу майже півкілограмова буханець свіжого хліба буде красуватися на вашому столі.
Приготування хліба за допомогою нехитрої кухонних помічниці – процес хоч і простий, але досить витратний за часом. Для тих, хто хоче скоротити час випічки, творці придумали простий режим назвою «Хліб швидкої випічки».
Інгредієнти:
борошно - 635 г;
дріжджі - 10 г;
рослинне масло - 35 мл;
молоко - 115 мл;
цукор - 5 г;
вода - 265 р.
Приготування
Першими в чашу відправляються рідини: молоко, масло і вода. Слідом за ними всипте трохи цукру, додайте дрібку солі, а в останню чергу – борошно і дріжджі. Виберіть опцію «Швидкої випічки» і залиште все, чекаючи звукового сигналу.
При бажанні ви можете повторити цей рецепт, приготувавши хліб цільнозерновий борошна в хлібопічці, або змішавши цільнозернове борошно із звичайної очищеної пшеничного.
Інгредієнти:
борошно - 385 г;
цукор - 15 г;
кефір - 420 мл;
сода - 5 г;
розпушувач - 5 г;
мак, горіхи, кунжут, сухофрукти - по смаку.
Приготування
Першим ділом змішайте в чаші всі сухі інгредієнти. Всипте до них всі бажані добавки, а в останню чергу влити кефір. Кефір додають останнім для того, щоб реакція з содою і розпушувачем не була завчасною. Після замішування тіста хліб залишають випікатися на 1 годину 10 хвилин. Готовий хліб повністю охолоджують перед нарізкою.
Смачний французький хліб в хлібопічці – рецепт
Ні, французький хліб – це не багет як ви могли подумати, а спеціальний режим на деяких моделях пристрою, що дозволяє отримувати хліб з ніжним, мелкопористым м'якушкою і злегка підсмаженою скоринкою.
Інгредієнти:
Приготування
На дно чаші пристрою насипте борошно і змішайте її з іншими сухими компонентами у вигляді дріжджів і солі з цукром. Як тільки інгредієнти опиняться в чаші, влийте молоко. Далі залишається лише кілька незначних моментів: включити пристрій, вибрати «Французький хліб» і натиснути «Старт». Після сигналу майже півкілограмова буханець свіжого хліба буде красуватися на вашому столі.
Випічка хліба в хлібопічці – рецепт
Приготування хліба за допомогою нехитрої кухонних помічниці – процес хоч і простий, але досить витратний за часом. Для тих, хто хоче скоротити час випічки, творці придумали простий режим назвою «Хліб швидкої випічки».
Інгредієнти:
Приготування
Першими в чашу відправляються рідини: молоко, масло і вода. Слідом за ними всипте трохи цукру, додайте дрібку солі, а в останню чергу – борошно і дріжджі. Виберіть опцію «Швидкої випічки» і залиште все, чекаючи звукового сигналу.
При бажанні ви можете повторити цей рецепт, приготувавши хліб цільнозерновий борошна в хлібопічці, або змішавши цільнозернове борошно із звичайної очищеної пшеничного.
Рецепт приготування бездріжджового хліба в хлібопічці
Інгредієнти:
Приготування
Першим ділом змішайте в чаші всі сухі інгредієнти. Всипте до них всі бажані добавки, а в останню чергу влити кефір. Кефір додають останнім для того, щоб реакція з содою і розпушувачем не була завчасною. Після замішування тіста хліб залишають випікатися на 1 годину 10 хвилин. Готовий хліб повністю охолоджують перед нарізкою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Бездріжджовий хліб в хлібопічці - простий рецепт
Якщо з будь-якої причини ви не переносите дріжджі, то неодмінно спробуйте представлений далі рецепт. Розповімо, як в домашній хлібопічці спекти
Житній хліб на заквасці в хлібопічці
Дивно смачний хліб у вас вийде, якщо скористаєтеся детальними рекомендаціями з статті. Далі підкажемо, як спекти в домашній хлібопічці по-справжньому
Білий хліб в хлібопічці
Якщо ваше сімейство любить домашню випічку, неодмінно порадуйте їх чудовим пишним хлібом. Для спрощення процесу пропонуємо скористатися незмінною
Хліб на кефірі в хлібопічці
Навіть на основі кефіру можна спекти чудовий пишний хліб, а процес довірити незмінною помічниці - хлібопічці. Виріб вийде шалено смачним і ароматним,
Картопляний хліб в хлібопічці
Якщо у вас є хлібопічка, і ви любите готувати в ній різний хліб, не зупиняючись на одному рецепті, то ця стаття для вас. У ній ми докладно опишемо
Гірчичний хліб в хлібопічці
Гірчичний хліб завжди знайде своє місце на столі, серед інших страв. Ароматний і золотистий, цей хліб - відмінна заміна звичним батонам, а його смак