Запечена картопля в мультиварці
Якщо ви любите страви з участю картоплі і є власником мультиварки, рекомендуємо приготувати запечену овоч запропонованих нижче рецептами. Поєднуючи картопляні скибочки з сиром або м'ясом, ви отримаєте на виході приголомшливе на смак блюдо, які всі домочадці оцінять по достоїнству.
Інгредієнти:
картоплини середнього розміру – 8-10 шт.;
сир твердих пікантних сортів – 170 г;
домашній майонез – 120 г;
селянське вершкове масло – 65 г;
мікс сухих італійських трав або сушений базилік – 2 щіпки;
сіль кам'яна йодована – за смаком.
Приготування
Щоб запекти картоплини в мультиварці з сиром, очищаємо картоплю і робимо з одного боку поперечні надрізи на деякій відстані один від одного (приблизно 5 міліметрів). Майонез домашній змішуємо з італійськими травами або базиліком, додаємо сіль і перчик мелений і перемішуємо. Присмачую отриманою сумішшю овочеві плоди, намагаючись, щоб вона по максимуму проникла в розрізи.
Укладаємо промазані картоплини в мультикастрюлю, попередньо промазав її маслом і кладемо на кожну по скибочці вершкового масла зверху. Налаштовуємо прилад на функцію «Випічка» і готуємо страву сорок хвилин. Хвилин за десять до передбачуваного завершення режиму притрушиваем картоплини перетертим на тертці твердим сиром.
Інгредієнти:
картопля – 760 г;
печериці – 310 г;
курка (філе грудки) – 360 г;
ріпчасті цибулини – 140 г;
олія соняшникова і вершкове – 20 г;
помідори свіжі або у власному соку – 220 г;
мікс сухих італійських трав або сушений базилік – 2 щіпки;
сіль кам'яна йодована – за смаком.
Приготування
Ідеальним на смак, з ароматним і соковитим виходить картопля, запечена в мультиварці з куркою і грибами з додаванням томатів. Для його приготування спочатку наливаємо у мультикастрюлю трохи соняшникової олії і кладемо шматочок вершкового і налаштовуємо прилад на режим «Випічка», встановивши таймер на одну годину. Після цього відправляємо туди ж попередньо очищений і нарізаний півкільцями ріпчасту цибулю. Зверху розподіляємо куряче м'ясо, ополоснувши, обсушивши і розрізавши філе на невеликі скибочки. Готуємо далі грибочки. Споліскуємо їх шаткуємо пластинами і викладаємо поверх цибулі і м'яса. Завершуємо композицію картоплею. Бульби необхідно почистити і нарізати тоненькими кружальцями. Кожен шар не забуваємо посолити, поперчити і приправити ароматними травами або просто базиліком.
Готуємо страву до м'якості картопляних скибочок, після чого додаємо нарізані томати і продовжуємо приготування до сигналу. Якщо для вас текстура страви виходить занадто рідкою, то не закриваємо кришку пристрою після додавання помідор, щоб волога частково випарувалася.
Інгредієнти:
картоплини середнього розміру – 5-6 шт.;
масло вершкове – 30 г;
сіль кам'яна йодована;
сметана для подачі;
зелень свіжа для подачі.
Приготування
Найпростіший спосіб приготування картоплі в мультиварці – це запікання його у фользі в мундирі. Бульби не потрібно чистити, а тільки ретельно помити, натерти зверху сіллю і вершковим маслом і укласти кожен окремий шматок фольги. Запечатуємо лист мішечком, підвернувши краю догори, і укладаємо в мультикастрюлю. Запікаємо овоч протягом півгодини в режимі «Випічка».
Подаємо запечений в мультиварці в мундирі картоплю зі сметаною, попередньо приправивши її сіллю і нарубаною зеленню.
Картопля, запечена в мультиварці з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Щоб запекти картоплини в мультиварці з сиром, очищаємо картоплю і робимо з одного боку поперечні надрізи на деякій відстані один від одного (приблизно 5 міліметрів). Майонез домашній змішуємо з італійськими травами або базиліком, додаємо сіль і перчик мелений і перемішуємо. Присмачую отриманою сумішшю овочеві плоди, намагаючись, щоб вона по максимуму проникла в розрізи.
Укладаємо промазані картоплини в мультикастрюлю, попередньо промазав її маслом і кладемо на кожну по скибочці вершкового масла зверху. Налаштовуємо прилад на функцію «Випічка» і готуємо страву сорок хвилин. Хвилин за десять до передбачуваного завершення режиму притрушиваем картоплини перетертим на тертці твердим сиром.
Картопля, запечена з м'ясом курки і грибами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Ідеальним на смак, з ароматним і соковитим виходить картопля, запечена в мультиварці з куркою і грибами з додаванням томатів. Для його приготування спочатку наливаємо у мультикастрюлю трохи соняшникової олії і кладемо шматочок вершкового і налаштовуємо прилад на режим «Випічка», встановивши таймер на одну годину. Після цього відправляємо туди ж попередньо очищений і нарізаний півкільцями ріпчасту цибулю. Зверху розподіляємо куряче м'ясо, ополоснувши, обсушивши і розрізавши філе на невеликі скибочки. Готуємо далі грибочки. Споліскуємо їх шаткуємо пластинами і викладаємо поверх цибулі і м'яса. Завершуємо композицію картоплею. Бульби необхідно почистити і нарізати тоненькими кружальцями. Кожен шар не забуваємо посолити, поперчити і приправити ароматними травами або просто базиліком.
Готуємо страву до м'якості картопляних скибочок, після чого додаємо нарізані томати і продовжуємо приготування до сигналу. Якщо для вас текстура страви виходить занадто рідкою, то не закриваємо кришку пристрою після додавання помідор, щоб волога частково випарувалася.
Картопля в мундирі, запечений у фользі в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Найпростіший спосіб приготування картоплі в мультиварці – це запікання його у фользі в мундирі. Бульби не потрібно чистити, а тільки ретельно помити, натерти зверху сіллю і вершковим маслом і укласти кожен окремий шматок фольги. Запечатуємо лист мішечком, підвернувши краю догори, і укладаємо в мультикастрюлю. Запікаємо овоч протягом півгодини в режимі «Випічка».
Подаємо запечений в мультиварці в мундирі картоплю зі сметаною, попередньо приправивши її сіллю і нарубаною зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти

Минтай, запечений в духовці
Цілком доступну, так сказати бюджетну рибку, можна готувати по-новому, створюючи кулінарний шедевр з простих інгредієнтів. Далі підкажемо, як запекти

Риба, запечена в духовці
Вразити рідних і гостей незвичайним блюдом, не докладаючи особливих зусиль, допоможуть наші цікаві рецепти. Далі підкажемо, як по-новому запекти

Молодий картопля, запечена в шкірці в духовці
Урізноманітнити сімейний обід новим частуванням допоможуть рецепти, детально описані в статті. Далі розповімо, як по-новому оригінально запекти

Свинина по-французьки в духовці
М'ясо по-французьки - це запаморочливо смачне самостійне блюдо, яке готується неймовірно просто і запікається одночасно з гарніром. У цьому матеріалі

Свинина в фользі в мультиварці
Використання фольги в процесі приготування свинини завжди забезпечує відмінний соковитий результат, яким би рецептом ви не скористалися. У поданих

Риба у фользі
Риба, запечена у фользі - це чудова страва, приготування якого під силу кожному. Завдяки такому незатейливому способу запікання - страва виходить