Телятина в мультиварці
Мультиварка – прилад, який чудово полегшує життя на кухні. Страви в ній виходять просто чудовими. Як приготувати телятину в мультиварці, читайте нижче.
Інгредієнти:
теляча м'якоть – 800 г;
цибуля ріпчаста – 300 г;
сіль;
спеції ;
морква – 250 г;
рослинне масло.
Приготування
Телятину миємо, обсушуємо й ріжемо шматочками. Викладаємо їх у чашу приладу. Встановлюємо режим «Випічка» і готуємо з відкритою кришкою до того моменту, як випарується вся виділилася рідина. Потім додаємо подрібнені овочі і обсмажуємо все разом хвилин 10. Потім вливаємо близько 100 мл води, підсолюємо за смаком і в режимі «Гасіння» залишаємо на 90 хвилин.
Інгредієнти:
м'якоть яловичини – 600 г;
пшеничне борошно – 50 р;
сіль;
чорнослив – 100 г;
цибуля – 200 р.
Приготування
Спочатку чорнослив промиваємо і хвилин на 40 замочуємо. Телятину нарізаємо довгими брусочками, поміщаємо в каструлю, попередньо вливши в неї рослинне масло і в режимі «Смаження» готуємо 20 хвилин. Хвилин через 10 додаємо цибулю і пасеруємо його з телятиною. Тепер чорнослив нарізаємо смужками, відправляємо його до решти інгредієнтів, підсолюємо, кладемо улюблені спеції. Всипаємо борошно в 200 мл води і заливаємо сумішшю м'ясо. Готуємо телятину з чорносливом в мультиварці на режимі «Гасіння» 1 год.
Інгредієнти:
білий салатний цибуля – 100 г;
м'якоть телятини – 700 г;
часник – 3 зубчики;
морква – 100 г;
свіжий кріп – півпучка;
болгарський перець різного кольору – 2 шт.;
солодка сушена паприка – 05 ч. ложки;
сіль;
пшеничне борошно – 40 г;
томат-паста – 60 г;
чорний перець;
мелений коріандр – 1/3 ч. ложки;
олія рафінована рослинна.
Приготування
На дно мультиварочной чаші поміщаємо нашатковану цибулю. Готуємо до рум'яності в режимі «Випічка». Потім додаємо моркву, злегка підсолюємо, перемішуємо і готуємо 7 хвилин. Кладемо м'ясо, нарізане шматочками, перчимо, солимо і смажимо 10 хвилин. Додаємо солодкий перчик, нашатковану соломкою, розмішуємо і обсмажуємо 5 хвилин. Заливаємо суміш гарячою водою, щоб вона на 2/3 покрила м'ясо. Кладемо томат, лавровий лист, часник, інші спеції. Додаємо розведену в холодній воді борошно, перемішуємо і в режимі «Гасіння» готуємо 2 години. А вже готову телятину з овочами в мультиварці посипаємо подрібненою свіжим кропом. Приємного апетиту!
Тушкована телятина в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Телятину миємо, обсушуємо й ріжемо шматочками. Викладаємо їх у чашу приладу. Встановлюємо режим «Випічка» і готуємо з відкритою кришкою до того моменту, як випарується вся виділилася рідина. Потім додаємо подрібнені овочі і обсмажуємо все разом хвилин 10. Потім вливаємо близько 100 мл води, підсолюємо за смаком і в режимі «Гасіння» залишаємо на 90 хвилин.
Телятина з чорносливом в мультиварці – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку чорнослив промиваємо і хвилин на 40 замочуємо. Телятину нарізаємо довгими брусочками, поміщаємо в каструлю, попередньо вливши в неї рослинне масло і в режимі «Смаження» готуємо 20 хвилин. Хвилин через 10 додаємо цибулю і пасеруємо його з телятиною. Тепер чорнослив нарізаємо смужками, відправляємо його до решти інгредієнтів, підсолюємо, кладемо улюблені спеції. Всипаємо борошно в 200 мл води і заливаємо сумішшю м'ясо. Готуємо телятину з чорносливом в мультиварці на режимі «Гасіння» 1 год.
Гуляш з телятини в мультиварці
Інгредієнти:

Приготування
На дно мультиварочной чаші поміщаємо нашатковану цибулю. Готуємо до рум'яності в режимі «Випічка». Потім додаємо моркву, злегка підсолюємо, перемішуємо і готуємо 7 хвилин. Кладемо м'ясо, нарізане шматочками, перчимо, солимо і смажимо 10 хвилин. Додаємо солодкий перчик, нашатковану соломкою, розмішуємо і обсмажуємо 5 хвилин. Заливаємо суміш гарячою водою, щоб вона на 2/3 покрила м'ясо. Кладемо томат, лавровий лист, часник, інші спеції. Додаємо розведену в холодній воді борошно, перемішуємо і в режимі «Гасіння» готуємо 2 години. А вже готову телятину з овочами в мультиварці посипаємо подрібненою свіжим кропом. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Як смачно приготувати телятину?
Приготуйте дивовижно смачні страви з телятини різними способами. Далі запропонуємо прекрасні варіанти запікання м'яса в духовці або томління в

Гуляш з телятини
Традиційно угорський гуляш готується з молодої телятини. Постараємося сильно не відходити від класики, але трохи модифікуємо рецепт, додавши в звичне

Тушкована телятина
Тушкована телятина – відмінний варіант доповнити будь-який гарнір. Щоб приготувати підливу, вам потрібно буде виділити 40 хвилин свого часу. М'ясо

Телятина з чорносливом
Любителям поєднання сухофруктів або ягідних соусів з м'ясом неодмінно доведеться за смаком рецепт яловичини з чорносливом - прекрасний варіант для

Телятина з грибами
Телятина з грибами - соковите і ароматне блюдо, яке чудово підійде до недільного обіду або вечері в колі родини. Його можна подати з будь-яким

Гуляш зі свинини в мультиварці
Гуляш - це традиційне угорське блюдо, так званий густий суп з м'ясом яловичини або свинини, з додаванням картоплі і молодий паприки. І сьогодні ми