Мультиварка – прилад, який чудово полегшує життя на кухні. Страви в ній виходять просто чудовими. Як приготувати телятину в мультиварці, читайте нижче.
Тушкована телятина в мультиварці
Інгредієнти: теляча м'якоть – 800 г; цибуля ріпчаста – 300 г; сіль; спеції ; морква – 250 г; рослинне масло. Приготування Телятину миємо, обсушуємо й ріжемо шматочками. Викладаємо їх у чашу приладу. Встановлюємо режим «Випічка» і готуємо з відкритою кришкою до того моменту, як випарується вся виділилася рідина. Потім додаємо подрібнені овочі і обсмажуємо все разом хвилин 10. Потім вливаємо близько 100 мл води, підсолюємо за смаком і в режимі «Гасіння» залишаємо на 90 хвилин.
Телятина з чорносливом в мультиварці – рецепт
Інгредієнти: м'якоть яловичини – 600 г; пшеничне борошно – 50 р; сіль; чорнослив – 100 г; цибуля – 200 р. Приготування Спочатку чорнослив промиваємо і хвилин на 40 замочуємо. Телятину нарізаємо довгими брусочками, поміщаємо в каструлю, попередньо вливши в неї рослинне масло і в режимі «Смаження» готуємо 20 хвилин. Хвилин через 10 додаємо цибулю і пасеруємо його з телятиною. Тепер чорнослив нарізаємо смужками, відправляємо його до решти інгредієнтів, підсолюємо, кладемо улюблені спеції. Всипаємо борошно в 200 мл води і заливаємо сумішшю м'ясо. Готуємо телятину з чорносливом в мультиварці на режимі «Гасіння» 1 год.
Гуляш з телятини в мультиварці
Інгредієнти: білий салатний цибуля – 100 г; м'якоть телятини – 700 г; часник – 3 зубчики; морква – 100 г; свіжий кріп – півпучка; болгарський перець різного кольору – 2 шт.; солодка сушена паприка – 05 ч. ложки; сіль; пшеничне борошно – 40 г; томат-паста – 60 г; чорний перець; мелений коріандр – 1/3 ч. ложки; олія рафінована рослинна. Приготування На дно мультиварочной чаші поміщаємо нашатковану цибулю. Готуємо до рум'яності в режимі «Випічка». Потім додаємо моркву, злегка підсолюємо, перемішуємо і готуємо 7 хвилин. Кладемо м'ясо, нарізане шматочками, перчимо, солимо і смажимо 10 хвилин. Додаємо солодкий перчик, нашатковану соломкою, розмішуємо і обсмажуємо 5 хвилин. Заливаємо суміш гарячою водою, щоб вона на 2/3 покрила м'ясо. Кладемо томат, лавровий лист, часник, інші спеції. Додаємо розведену в холодній воді борошно, перемішуємо і в режимі «Гасіння» готуємо 2 години. А вже готову телятину з овочами в мультиварці посипаємо подрібненою свіжим кропом. Приємного апетиту!