Бісквіт на лимонад в мультиварці
Приготування бісквіта з лимонадом в основі здається дивною ідеєю аж до тих пір, поки ви не спробуєте перший шматочок. Соковитий, повний цікавого цитрусового смаку і при цьому дуже повітряний бісквіт на лимонад легко готується в мультиварці і стане відмінною основою ваших улюблених тортів .
Завдяки високому вмісту вуглекислого газу в напої, лимонадний бісквіт виходить неймовірно пишним. Крім газованої води з цитрусовим смаком, ви можете використовувати крем-брюле, або інший солодкий газований напій за смаком.
Інгредієнти:
напій сильногазований – 235 мл;
яйця – 5 шт.;
цукор - 145 г;
борошно – 310 г;
розпушувач – 10 г;
рослинне масло – 215 мл
Приготування
Перед тим, як приготувати бісквіт на лимонад, підготуйте суміш із сухих компонентів, представлених у списку. Після їх змішування збийте яйця разом з цукром до утворення кремоподібної маси. До отриманої суміші влийте сильногазований лимонад і рослинне масло. Порціями підливайте рідкі інгредієнти до сухим, а готове замішане тісто розкласти в промасленим мультиварочной чаші.
Використовуйте режим «Випічка», встановивши таймер на 60+40 хвилин. Останні 40 хвилин можна додавати, не відкриваючи кришку.
Якщо вас бентежить великий обсяг рослинної олії, повсюдно зазначений серед традиційних рецептів лимонадных бісквітів, то приготуйте бісквіт на лимонад без рослинної олії. Рослинний жир можна замінити невеликою кількістю вершкового масла, правда, підсумковий обсяг випічки трохи постраждає.
Інгредієнти:
борошно – 365 г;
вершкове масло – 145 г;
яйця – 4 шт.; лимонад – 240 мл;
розпушувач – 10 р.
цукор – 175 г;
щіпка ваніліну;
Приготування
Почніть з бази бісквіта для якої слід збити цукор разом з яйцями до формування кремоподібної маси. До отриманої суміші влийте розтоплене масло і повторіть збивання. Здобріть основу ваніліном і переходьте до другого етапу, для якого буде потрібно з'єднати борошно разом з розпушувачем. Коли суха основа буде готова, додайте до неї яєчно-масляну суміш, а слідом і сильногазований лимонад. Після вимішування перелийте все в промаслений мультиварочную чашу і встановіть режим «Випічка». Час приготування залишається незмінним - 60+40 хвилин.
Простий бісквіт на лимонад з газом
Завдяки високому вмісту вуглекислого газу в напої, лимонадний бісквіт виходить неймовірно пишним. Крім газованої води з цитрусовим смаком, ви можете використовувати крем-брюле, або інший солодкий газований напій за смаком.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати бісквіт на лимонад, підготуйте суміш із сухих компонентів, представлених у списку. Після їх змішування збийте яйця разом з цукром до утворення кремоподібної маси. До отриманої суміші влийте сильногазований лимонад і рослинне масло. Порціями підливайте рідкі інгредієнти до сухим, а готове замішане тісто розкласти в промасленим мультиварочной чаші.
Використовуйте режим «Випічка», встановивши таймер на 60+40 хвилин. Останні 40 хвилин можна додавати, не відкриваючи кришку.
Бісквіт на лимонад в мультиварці – рецепт
Якщо вас бентежить великий обсяг рослинної олії, повсюдно зазначений серед традиційних рецептів лимонадных бісквітів, то приготуйте бісквіт на лимонад без рослинної олії. Рослинний жир можна замінити невеликою кількістю вершкового масла, правда, підсумковий обсяг випічки трохи постраждає.
Інгредієнти:
Приготування
Почніть з бази бісквіта для якої слід збити цукор разом з яйцями до формування кремоподібної маси. До отриманої суміші влийте розтоплене масло і повторіть збивання. Здобріть основу ваніліном і переходьте до другого етапу, для якого буде потрібно з'єднати борошно разом з розпушувачем. Коли суха основа буде готова, додайте до неї яєчно-масляну суміш, а слідом і сильногазований лимонад. Після вимішування перелийте все в промаслений мультиварочную чашу і встановіть режим «Випічка». Час приготування залишається незмінним - 60+40 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Полуничний лимонад
Ідеальний спосіб зробити домашній лимонад унікальним - наповнити його цікавим смаком сезонних ягід. І чудово з цим завданням впорається яскрава,
Торт в мультиварці - простий рецепт
Приготування різноманітних тортів сьогодні не являє собою нічого фантастичного. Досить скористатися запропонованими далі найпростішими рецептами, і,
Кавуновий лимонад
На які тільки хитрощі не підеш, щоб втамувати спрагу в літню спеку! Одним з таких цікавих варіантів можна назвати кавуновий лимонад. Поєднання
Лимонад із заморожених апельсинів
На прилавках магазинів зараз натуральні напої зустрічаються дуже рідко. Всі вони з ароматизаторами і барвниками. Пропонуємо вам приготувати в
Лимонад «Тархун»
У спекотний літній день завжди хочеться випити чогось освіжаючого. Одними з найпопулярніших напоїв у цей час року є лимонади. Сьогодні ми розповімо
Бісквіт в мультиварці
Мультиварка - це дивовижна диво-техніка є практично у кожної господині. Вона незамінна помічниця, коли не вистачає часу на створення улюблених страв.